Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσιαααααααααα εχω υπεροχα νεααααααα!!!!!

Επικοινωνησα με το ΠοντικοΜαρακι!!!

ΓΕΝΗΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!Τη Δευτερα 06/09 γεννησε το αγορακι της!!!

Μου ειπε οτι ειναι ενας γλυκας,ειναι μελαχρινος και πολυ φαγουνουλης.Επιασε κατευθειαν στηθος και τρωει αβερτα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Χαρηκα παρα πολύ!!!Οποτε μπορει θα μπει και η ιδια να μας τα πει.

Νατασα μου καλα μαγειρεματα αλλα προσεξε μην κουραστεις ε;;;

Κοριτσια ο μικρος το αυγο ουτε να το φτυσει!!Ειναι το μαραζι της μανας μου που του φερνει αυγα απο αλανιαρες κοτες και αυτος τα σνομπαρει. :D:D

Επισης δεν τρωει σχεδον καθολου υδατανθρακες (ψωμια,ζυμαρικα,μπισκοτα) .

Απο που βρεθηκε η χοληστερινη δε ξερω!!!Μου ειπε οτι μαλλον ειναι γονιδιακο καο μετα τα 2 θα το ψαξουμε καλυτερα.

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημεραααα!!

Τι κανετε;;;;

ναι επιτελουε :D:D:D:D απο τι; 7 που ξυπνησε γεμμησε 3 πανεσ.

Η γιατρος- μη χασω την πηρα χτες- μου ειπε πως ισως να ποναει απο το συγκαμα γι'αυτο και να τα κρατουσε..τι να πω..ευτυχως ολα καλα.

Δευτερα θα παει παιδικο

Χαρηκα πολυ που γεννησε το Μαρακι, Παναγιωτα αμα μιλησεις μαζι της να της δοσεις τις ευχες μασ

Η επιχειρση αποθηλασμος παει ...και ερχεται...

Βαζω σαν τελευτια ημερομινια για περιοδο προσαμογης τα Χρισουγεννα...ματα κουνια που τον κουναγε τον Χριστοφορο!!!!

Ειναι εξουθενωμενη...δεν μπορω να προγραμματισω τιποτα..

εχουμε εναν γαμο την Κυριακη και δεν μπορω να παω. :cry::cry::cry::cry: ..γιατι ο μικρος θα ξεσηκωσει την γειτονια στο ποδι :evil::evil::evil::evil::evil:

Σημερα εχω να κανω γεννικη τηνκρεβατοκαμαρα και το παιδικο να φτιαξω κεικ και τις τσιπουρες στο φουρνο, και να μαγειρεψω για αυριο...μαλλον καμια κοτοσουπιτσα.

Παναγιωτα για να μη στεναχωρισαι..και ο δικςο μου σνομπαρει τα αυγα...μας δινουν 2 θεισες, οπου η μια τα ταιζει με καλαμποκι και σταρι γιατι τα δινει στον συνεταιριμο που τα πουλαει ως βιολογικα..και στο τελος τα τροω εγω που επισης μισω τα αυγα...

την ετελευταια φορα παντως εφαγε μιση αυγοφετα...το θεορω σουπερ επιυχια...χιχιχι

Επισης δεν πινει γαλα..βαρια βαρια 150 γραμμ την ημερα...και αντε τωρα που θηλαζει ΟΚ..αμα αποθηλαζω...θα απογαλακτησει τελειως

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια μου!!!1

Lucky εγω ειμαι πρωτοβαθμια.. δεν ξερω για τη δευτεροβαθμια τι παιζει.. ξερω οτι ειμαι σε διαθεση γιατι δε φαινεται το ονομα μου στις τιποθετησεις και μου ειπαν στο γραφειο οτι ειμαι στη διαθεση.. εντελως πρωτοφανες, να παιρνεις αποσπαση και να εισαι στη διαθεση!!!

Επισης μια φιλη με δυο παιδια και οργανικη στη Σαμο, κοριτσια ΔΕΝ πηρε αποσπαση!!! :shock::shock: Αν ειναι δυνατον!!! Εχει παει σαμο και σκεφτεται να παρει αδεια ανευ αποδοχων..

μιλησα με ενα συναδερφο και μου ειπε οτι μπορει να με στειλουν σε γραφειο!! ΔΕ ΘΕΛΩ κοριτσια!!! ΔΕ ΘΕΛω ΚαΘολου!!!!!

Να σουμε τι θα γινει αυριο που θα παω να κανω την ενσταση...

Κ ο Αναστασης εβγαλε τον ενα κυνοδοντα και τωρα μαλλον ετοιμαζεται και για τον επομενο.. πολυ μυξαρε παιδι μου!!

Βενετια θα ηταν τρομερη ταλαιπωρια - καλα πουδεν πηγατε χτες!!

Χρυσα ελπιζω να τα καταφερετε ανωδυνα μεχρι τα Χριστουγεννα..

Νατασουλα σουπερ νοικοκυρα καλες ετοιμασιες!! Χωρις πολυ κουραση ελπιζω..

Παναγιωτα με τη χοληστερινη παιζει ρολο η κληρονομικοτητα.. αν εχεις εσυ η ο αντρας σου το παιδι εμπφανιζει! Ετσι ειναι και με τη μικρη της γωγως.

στις υπολοιπες στελνω πολλα φιλακια!! Δε θυμαμαι και πολλα να σχολιασω!!!

Δημοσίευση

Χρύσα εγώ μια αυγουλού!!!! και 10 αυγά την ημέρα να φάω δεν με πειράζει!!! 8-}

η ΡΕΑ από τότε που αποθήλασε, μόνη της, πίνει γάλα μόνο το πρωί, βράδυ όχι, τρώει γιαουρτάκι....δεν είναι του γάλατος σε αντίθεση με τον Λουκά που αν διψάσει θα θελήσει να πιεί και γάλα!!!

ενώ ξεκίνησε με ήλιο η μέρα τώρα συννέφιασε!....προλάβαμε και πήγαμε στο δάσος για ποδήλατο!!!....αργότερα θα πάμε για φαγητό έξω.....τα παιδιά θα φάνε σε λίγο ψαράκι στο σπίτι και αργότερα ό,τι φάμε και εμείς!!

Παναγιώτα και από μένα τα συγχαρητήρια και χαιρετισμούς και φιλιά στον μικρό της ποντικομαμάς!!! και ένα λουλουδάκι.... @};-

Δημοσίευση

καλησπερα κουκλες!

τί κανετε;εμεις γυρισαμε πριν λιγο απο ενα παρτυ γενεθλιων που ειχαμε κ ο μικρος επεσε ξερος για υπνο! :):)

χρυσα κ εμενα δεν ετρωγε αυγο με τιποτα!εδω κ 1 εβδομαδα αρχισε να τρωει αυγοφετα,κ εχθες δοκιμασα ξανα αυγο με ψωμακι στο ποτηρι κ το τσακισε!σημερα το ξαναεφαγε παλι κ ειμαι πολυ χαρουμενη!ομως προβληματιστηκα τωρα για τη χοληστερινη που λετε..να μη του δινω καθε μερα αυγο;;;;; :?:?:?:?

ποντικομαρακι ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ!ΓΕΡΟς Κ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ!ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ Κ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ! :):):)

Νατασα καλα να περασετε στο τραπεζι!σιγουρα με εσενα οικοδεσποινα θα ειναι ολα υπεροχα! :)

Γιωτα σιγουρα στην επαρχια τα πιτσιρικια περνουν υπεροχα!

Λενα να κανεις ενσταση φυσικα!εμας στη δευτεροβαθμια ακομη να βγαλουν τα αποτελεσματα! :evil:

σας φιλώ,παω να ξαπλωσω κ εγω λιγο!!

Δημοσίευση

τελικά βρήκα και πώς βλέπεις ποιός είναι συνδεδεμένος: αν έχεις φωτό στο προφίλ φαίνεται μία γαλάζια λωρίδα που λέει "on line", αν δεν έχεις φωτό φαίνεται καλά, αν έχεις φαίνεται πολύ λίγο!!!!

προσωπικά μου θημίζει κάτι άλλο η λωρίδα αλλά τέλος πάντων!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρααααααααααααααα.......Είμαι κομμάτια..Χθες πήγαμε στο πάρτυ των κουμπαρων, φυσικά το κάπνισμα επιτρεπόταν κανονικότατα μέσα σε κλειστό χώρο :twisted::twisted::twisted::twisted: γιατί έτσι είναι το Ελλαδιστάν....Προφανώς το επέτρεπαν επειδή οι ελεγκτές είναι ακόμα στη φάση των συστάσων κι όχι των προστίμων.... :evil::evil::evil::evil:

Δεν καπνίζω και φύγαμε από το μαγαζί στις 2 το πρωί καιβρώμαγα τσιγαρίλα..Λες και είχα κάνει 10 πακέτα.... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Χρύσα μου κι εγώ το ίδιο λέω..ότι δεν θα μπορούσα να είμαι όλη μέρα με τη μικρή..Θα είχα σαλέψει...Αυτό έλεγα και στη συμπεθέρα Λένα...Τις θαυμάζω πολύ που είναι όλη μέρα με τα μικρά... :ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Παναγιώτα θυμάσαι ότι κι εμείς έχουμε θέμα με χοληστερίνη;;;;Έχετε κληρονομικότητα;;;Εμάς πάντως η ειδική γιατρός που πήγαμε μας είπε ότι δεν είναι ακίμα σίγουρο ότι έχει χοληστείνη, δεν είχε και τρελές τιμές...Απλώς τσιμπημένες..Θα φανεί μετά τα 2 σίγουρα, απλώς υπάρχουν πιθανότητες επειδή έχει κληρονομικότητα από τον άντρα μου.... :roll::roll::roll: Ακούω τόσα περιστατικά που τελικά λέω μήπως είναι λόγω ηλικίας.. :roll::roll: Πάντως, επειδή εγώ της είχα κόψει τα πάντα, η γιατρός αυτή (η μοναδική στην Ελλάδα που ασχολείται με μεταβολικά νοσήματα σε μωρά) μου είπε να μην διαννοηθώ να κόψω το αυγό στη μικρή..Μου έχει πει να της δίνω 1 φορά την εβδομάδα ολόκληρο και 2 μόνο το ασπράδι...Επίσης γεύμα κανονικό μεσημέρι-απόγευμα απαραίτητα συνοδευόμενο με σαλάτα, γιαούρτρια με 1% ή 2% λιπαρά είτε τα απλά με μνια κουταλιά μέλι είτε αυτά με τα φρούτα...ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΚΑ....Τυράκι μπορούμε να δίνουμε Fina ή Milner και μια φέτα ψωμί την ημέρα (ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ) ολικής αλέσεως....Ψάρια 2 φορές την εβδομάδα και μεσημέρι και βράδυ(συνολικά 4 δηλαδή) και ΟΧΙ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΟΥ....Κρέας 1 φορά την εβδομάδα (πρωί-βράδυ), κοτόπουλο το ίδιο και τις άλλες μέρες όσπρια και λαδερά....Ελπίζω όμως να μην είναι τίποτα...

Φρανι ζηλεύω.....Θέλω κι εγώ Ελβετία!!!!!!! :oops::oops::oops:

Βικάκυ περαστικά στη μανούλα σου...Να την προσέχεις!!

Ιουλία μου..... Welcome back....

Εύα είστε από Ναύπλιο;;;;Είναι τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εκεί θα βαφτιστείτε;;;;Πότε;;;Με το καλό!!!!

Ελενάκι χαίρομαι που σε ξαναείδα στο τρένο...Ελπίζω να πέρασες καλά χθες!!! ;););)

Θουλάρα μου τα φιλιά μου στο Ντόντο..Χθες ανακάλυψα ότι η Ιωάννα έβγαλε 2 δόντια μαζί, εκ των οποίων το ένα ο κυνόδοντας.... :P:P:P Άλλα 5 μας έμειναν.... :lol::lol::lol:

Νατασάκι χαλάρωσε και μην κουράζεσαι...Αχ πώς αντέχεις;;;;;;;; :roll::roll::roll:

Νατασούλα μου γιατί γκρίνια η Έλενα;;;;; :(:(:(

Συμπεθερούλα μου μας λείπετε............Φιλιά στον Αναστάση!!!!!!

Αναστασία κάνατε αγκαλίτσες;;;; :oops::oops::oops::oops: Θα έρθει το νινί τον επόμενο μήνα;;; :oops::oops::oops:

Argi μου φιλιά στα ζουζούνια σου......

Το πρωί έτρεχα να βάλω βενζίνη...Ουρές στα πρατήρια....Απεργούν πάλι φορτηγά δημόσιας χρήσης και βυτιοφόρα από αύριο.....Βαρέθηκα συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.... :twisted::twisted:

Φιλάκια κούκλες!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Γωγω μου σε ευχαριστω παρα πολυ για τις χρησιμες πληροφοριες.

Αν μπορεις να μου στειλεις με πμ τα στοιχεια της γιατρου να ξερω και εγω που θα απευθυνθω θα σου ημουν υποχρεη.

Εχει 175 με οριο το 170.Κληρονομικοτητα υπαρχει αλλα οχι κατι τρελο.

Παντως και εμενα η παιδ. μου ειπε οτι μετα τα 2 θα δειξει.

Οπως εγραψα και πιο πανω αυγο δε θελει απο μονος του, ψαρια πιανει ο πεθερος μου γιατι λατρευει το ψαρεμα απλως του κανω μια φορα την εβδομαδα(μεσημερι-βραδυ). :oops:

Αρα θα πρεπει να του κανω και 2η.

Δηλαδη το διαιτολογιο του ειναι καπως ετσι

1 φορα κοτοπουλο

2 ψαρι

2 κοκκινο κρεας

1 οσπρια

1 λαχανικα

καλα δεν ειναι;;;;;

Γιαουρτι απλο δεν τρωει ρε γμτ.Οκ δεν ξαναπαιρνω επιδορπια.

Κοριτσια το ξερω οτι σας τα επρηξα :oops::oops: Χιλια συγγνωμη!!!

Καλα αυτο με το καπνισμα ειναι για γελια!!!Σε ολες τις χωρες εχει απαγορευτει και μονο εδω δε μπορουμε να το εφαρμοσουμε. :shock::shock:

Οι υπολοιπες που ειστε καλε;;;Κυριακη και βολταρουμε ε;;;;

Δημοσίευση

Πριν λίγο ξυπνήσαμε οικογενειακώς!!!

Η Ειρήνη ξεσάλωσε με τα παιδάκια που ήρθαν σπίτι. Ευτυχώς ξεμπερδέψαμε γρήγορα ,συμμαζέψαμε και ξεκουραστήκαμε.

Γωγώ :-*:-*:-*:-*

Φιλάκια στη ζουζούνα σου!!!

Παναγιώτα όλα κομμένα τα έχεις ρε συ... Τί άλλο να κόψεις;;;

(Αυτά τα γιαουρτάκια σου ξέφυγαν) :-p:-p:-p:-p

Δημοσίευση

Τζααααα

Η σαυρογιωτα που ειναι καλεεεεε..μας εχει γραμμενους...καλοπερναει στην Χιο....χιχιχιχιχ

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παναγιωτα οσο για σενα δεν νομιζω να ειναι απο την διατροφη...ασχετο αλλα και εμας στον χρονο πανω τοσο ηταν η χολιστερινι...και μας ειπε ολα ΟΚ για την ωρα.

Οσο για το αυγο δεν πρεπει να το κατηγορουν τοσο πολυ, πιο επιβλαβες ειναι τα κιτρινα τυρια και το κοκκινο κρεας παρα το αυγουλακι .

Παντως αμα θες να σου τρεωει τα κανονικα γιαουρτια βαλε μεσα φρεσκοκομμενα φρουτα και αμα θες δωστου το δροσερο. Ο Χριστοφορος το τρωει σκετο, μαλιστα προτιμαει το σκετο και το θελει παγωμενο.,,αμα ειναι λιγο χλιαρο δεν το τρωει.

Γεννιακ αμα δεν εχει φαει καλα φρουτα του βαζω μεσα καμια μπανανα η κανενα νεκταρινι, επισης κατα καιρους εμα εχω κεκεκι η μπισκοτο το τα θρηματιζω μεσα, μια χαρα τα τρωει.

Οσο για το τσιγαρο τι να πω..

περισυ τετοια επποχη ειχαμε παει σε εναν γαμο,, εκτος του οτι δεν υπηρχαν πουθενα τασακια- δηλωση του καταστηματος οτι ειναι μη καπνηστων- ολοι καπνιζαν εξω, σε καποια φαση ηρθε ενα φιλικο ζευγαρη οπου η κοπελα μας ειπε οτι προσφατα εμαθε πως ηταν εγγυος..δηλαδη ηταν ποσο 6-7 ευδομαδων..

Μ ετο που καθησαν ο αντρας της αναψε πουρο...πολυ νευριασα...οχι μονο επειδη δεν σεβαστηκε κανενα που καθοταν στο ιδιο τραπεζι και που μηδενος εξαιρουμενο ηταν μη καπνιστες...αλλα δεν σεβαστηκε ουτε την γυναικα του, ουτε το εκκολαπτομενο παιδι του..

Οποτε μην περιμενετε...

εκανα 8 μηνες να απαγορεψω το καπνισμα στο γραφει μου...προ 8ετιασ...οχι τοσο για μενα..οσο γιατι ειναι ο χωρος που πτρωτομπαινει ο πελατης- επισκεπτης...δεν γινοταν να βρωμαει σαν τεκες..η πρωηγουμενη γραμματες παντως καπνιζε σαν φουγαρο!!!

τεσπα..

νατασα γρηγορα ξεμπερδεψατε...μια χαρα..αφου περασατε και τελεια..φνταζομαι η Ειρηνη ξετρελανε και τους φιλους σας!!!

Δημερα ο δικος μου ετρωγε καλαμποκι και θυμηθηκα πως ετρωγε η Ειρηνη!!!

Τι αλλο...ειμαι πτωμα..ε4κανα γεννικη σε κρεβατοκαμαρα και παιδικο....το αλλο ΣΚ παντζουρια, μπαλκονια, γραφειο, μπανιο...και μετα κουζινα σαλονι...και μετα θελω να στροσω τα λεπτα χαλια μου, να πλυνω κουρτινες κλπ..πωπω..μονο που τα εγραψα κουραστικα...

αυριο εχω σηδερο...3 πλυντηρια..ενα του μικρου

Δημοσίευση

να μαι και εγω!!! φταρνιζομουν τοση ωρα και ελεγα μα ποιος με μελεταει? Χρυσα μου τα φιλια μου! ναναι καλα και οι λιγες φιλες μου που με θυμουνται ακομη!!!! :geek: ειχαμε παει παιδοτοπο,το καυμενο χεστηκε κ συγκαηκε ,η μυρωδια κ το χρωμα απο τα κακα μου θυμιζει δοντια,δεν με ξεγελαει η μυτη μου εμενα!!!! τα φιλια μου κορες!!!!!!

Δημοσίευση

Kαλέ μη γκρινιάζεις.....

Σε θυμόμαστε!!!

Είπαμε, 'δεν ξεχνιέσαι δεν ξεχνιέσαι' :lol::lol::lol::lol:

Χρύσα του άρεσε το καλαμπόκι;;;;

Η Ειρήνη τρελλαίνεται!!!! Το είδες....

Βαριέμαι φρικτά...

Κοιμάται η Ειρήνη, έφυγε ο Δημ και δεν ξέρω τί να κάνω....

Τηλεόραση δε βλέπω, να διαβάσω βαριέμαι, να μαγειρέψω δε χρειάζεται....

Λέτε να αρχίσω το κέντημα;;;;;;

:-p:-p:-p:-p

Επίσης (άσχετο) μ'έχουν φάει τα κουνούπια. Και υποτίθεται οτι ψεκάσανε κίολας. Όλο το καλοκαίρι δε με τσίμπησαν και τώρα μ'έχουν γαζώσει...

Helloooooooooooooooooo μόνη μου μιλάω;;;;;;;;;;;

Δημοσίευση

Δεν ξέρω αν μιλάς μοναχούλα,αλλα εγώ σε άκουσα!!

Πως τα πας με την εγκυμοσύνη?

Μια χαρά από οτι διαβάζω ε?

Σου ευχομαι οτι καλύτερο...

Και εγώ καλα είμαι,απλα έχω βαρύνει αρκετα,επίσης δεν πολυμπαίνω εδώ και καιρό στο φόρουμ....

Ο Θάνος κοιμάται από ώρα και ο σύζυγος εμπλουτίζει τις αθλητικές του γνώσεις!

Δημοσίευση

ευη τι κανεις????????????

ολα καλα?χαθηκες....

καλε γιατι κανετε ολες εξετασεις στα μωρα? :oops:

αυριο θα πω εγω να κανω..λετε να τον κανω?

εμενα με μειωσε το βραδινο αλλα κ το απογευματινο υπνο..σε λιγο δε θα κοιμαται καθολου :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

σημερα πηγα κ μαζεψα μια σακουλα αμυγδαλα :-p:-p:-p:-p:-p:-p

Δημοσίευση

Που είσαι βρε κοριτσάκι εσύ;;;;

Να μπαίνεις να σε διαβάζουμε....

Στη δουλειά ακόμη πας;; Τα μωράκια πως είναι;; Μεγαλώνουν;; Όλα καλά;;;

Άντε να μας γραφεις τα νέα σας!

Θου χαλάρωσεεεεεεεεεεεεε........

Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.......

Πάρε βαθιά ανάσα και ξαναφράψτα!!

:lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλα είμαι,ναι χάθηκα αλλα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο....\

θα επανέλθω πιστευω...

Πως τα πας εσυ?

Μάζεψες αμύγδαλα αλλα εγώ έφαγα!!!!χι!χι!Ανεβάζουν το σίδηρο βλέπεις και το ψρειάζομαι γιατί επιασα τα πατώματα!!!

Δημοσίευση

Νατάσα σορυ,τώρα είδα την απάντηση σου.... :oops:

Καλα είναι τα αγοράκια μου,οχι δεν δουλευω,σταμάτησα τέλος Ιουλίου και είμαι σπίτι με το Θάνο...

Τίποτα το συγκλονιστικό δεν έχω από νέα!!

Φιλια πολλα και σε εσένα!

Δημοσίευση

μπα δε τα ξαναγραφω...με τιποτα..ηταν πολλαα

ασε που ΝΥσταζω κιολας..

ευη ποτε με το καλο γεννας????????

κ γω πρεπει να ξανα βαλω τικερ????????

ουφφφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλο βραδυ

ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ Κ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΓΙΟΚΑ

ΑΧ ΣΕ ΞΕΖΟΥΜΙΖΕΙ Ε??????????

ΠΕς ΜΑς ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ?

ΖΗΛΕΥΕΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ?????????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Γεια σας και παλι!!!!

Τι κανετε κοριτσαρες??

Ο μικρος σημερα εχει μυξες, ετοιμαζεται να βγαλει τον δευτερο κυνοδοντα! :D

Αχ παραγγειλαμε να φαμε πιτσες σημερα και ολως οπεριεργως μου αρεσε η χωριατικη, ενω αυτη με απολα μου φανηκε πολυ μπλιαχ... ετσι ημουν και στον Ανασταση, δε μπορουσα να φαω κανενα αλλαντικο.. Λετε να ειμαι?????? :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: \

Ρε Γιωτα μη γκρινιαζεις, φυσικα και σε θυμομαστε, δε μπορουμε ομως να ασχολουμαστε μονο με σενα!! :lol::lol:

Αχ ευη...αμυγδαλα.... ευχαριστως θα τσακιζα τωρα κανενα κιλο!! :D Τρελαινομαι!!

Συμπεθερα αν και τα ειπαμε και τηλεφωνικως, τιποτα δε μπορει να αντικαταστησει την παρουσια σου!!! Αχ μας λειπετε τρομερα!

ρεσυ Χρυσα ελα κ απο το σπιτι κανενα ΣΚ!! θα σε ταισω καλα, μην ανησυχεις!!!

Θουλαρα τι λεει η κοιλιτσα??

Νατασα- λαβι σε ειδα στον υπνο μου χτες. Ειδα οτι ησουν ετοιμη να γεννησεις και μου φωναζες να παμε να παρουμε τη Θουλη και να παμε θαλασσα!!

καλο βραδυ κοριτσαρες, εγω αυριο πρωι πρωι εχω καυγα στην πρωτοβαθμια!!

τα φιλια μου!!!

Δημοσίευση

Ευακηηηη..

τ κανεις;;;;;

γιατι τελιακ καισαρικη...κριμα..

Οκ ενταξυ δεν ειναι τιποτα..αλλα κριμα...παντα πιστευα οτι θα γεννουσες φυσιολογικα...και τωρα λιγακη λοιπηθηκα.

Νατασα εγω αμα δεν ειχα κανενα θα εκανα ενα ζεστο αρωματικο μπανιο μετα μουσικης , θα εφτιαχνα τα μαλλια μου και τα νυχια μου...κα θα αραζα διαβαζοντας ενα καλο βιβλιο...πωπω..ποσο μου λειπει.

Θου τι να πω..αμα δεν κοιμηαται ο μικρος στην ηλικια του δικου σου...θα φουνταρω στον θερμαικο...

τελικα ισως να μην εχω ψηξη..αλλα αυχενικο..λογω αβολης στασης υπνου ...εμ περα δωθε ολη νυχτα..και οταν κοιμαται μαζι μας θε πρεπει να θηλαζει οπως βολευει αυτον..

ρε κοριτσια πως να του κοψω το πιπιλισμα..δεν τον παιρενι ο υπνος αμα δεν πιπιλαει..μα με τιποτα :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...