Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα.......,

εμείς όλοι κοιμηθήκαμε καλά, εγώ ονειρεύτηκα ότι ήμουν στην φυλακή!!!! :?:o

Χρύσα και εγώ θέλω ψώνια και καφέ χωρίς πιτσιρίκια όμως!!!!

Αναστασία πες μας και μας, αν και να σας πω την αλήθεια ίσως είναι καλύτερα που εμφανίζεται η τελευταία δημοσίευση πρώτα έτσι δεν ψάχνω!!! το συνήθισα κιόλας!!!

πώς βλέπουμε αν κάποιος είναι συνδεδεμένος??????? :?::?:

τα παιδιά κοιμούνται ακόμη, ο σύζυγος πήγε στον φούρνο να αγοράσει ψωμάκια για το πρωινό και εγώ πίνω καφεδάκι και σερφάρω μέχρι να φτιάξω το πρωινό!!!!

Καλό Σάββατο σας εύχομαι!!!!

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

λοιπον για οποια δεν μπορει να το συνηθησει ακομη

μπορει να παει στον πινακα ελεγχου μελους,ρυθμισεις κοινοτητας,επεξεργασια επιλογης εμφανισης και στην εμφανιση ταξινομισης δημοσιευσης να βαλει ΑΥΞΟΥΣΑ

με αυτον τον τροπο μπαινει η πιο προσφατη δημοσιευση στην τελευταια σελιδα οπως παλια..

τωρα για το πως θα βλεπουμε ποιος ειναι online ακομη το ψαχνω

Δημοσίευση

Καλημέρα κι από μενα...Σήμερα σπίτι με το βασανάκι μου....

Νατασάκι δε νομίζω όμως να έχω περάσει κυτταρομεγαλοιό.... :shock::shock::shock::shock: Ούτε να έχω εμβολιαστεί... :roll::roll: Δεν ξέρω τι να πω..όσους γιατρούς έχω ρωτήσει μου λένε να εμβολιάσω κανονικά την Ιωάννα για το MMR και ότι δεν έχω πρόβλημα...Τώρα θέλω να ρωτήσω και τον παιδίατρο μας να δούμε τι θα πει... :?:?:?

Θεσσαλονικιές έχετε και τη ΔΕΘ εσείς ε;;;;;;;;;;;Ταμπουρωθείτε μέσα στο σπίτι... :lol::lol::lol: Εμείς σήμερα το βράδυ έχουμε το πάρτυ των κουμπάρων μας για το γάμο τους...Τους αγαπώ πολύ,αλλά δε θέλω να πάω.... :(:(:( Καταρχήν λόγω εγκυμοσύνης έχω απίστευτη υπνηλία και στις 10, το αργότερο 11 το βράδυ έχω κοιμηθεί.... :shock::shock: Και δεν μπορώ και τα μπαράκια και την τσιγαρίλα.... :?:?:?

Θουλάκι τέλεια τα νέα...Για παιδικό τώρα τι να σου πω;;;;Έχεις εμπιστοσύνη στη θεία σου;;;Θέλεις να υποχρεωθείς;;;Και αν εκείνη κουραστεί και σου πει, δεν μπορώ άλλο;;;;; :roll::roll::roll:

Χρυσάκι μου τα φιλιά μου...

Αναστασία μου τι κάνει ο Σπυράκος;;;;;;Αντε ρε..Χάρηκα πολύ με τα νέα σας...Βουρ για το 2ο λοιπόν.... :P:P:P:P

Αργι μουυυυυυυυυυυυυυυ άσε τα παιδιά στο σύζυγο και βγες για ψώνια και καφέ...... :P:P

Αχ ανυπομονώ να βρέξει...Τον βαρέθηκα τον ήλιο... :x:x:x:x

Δημοσίευση

καλημερουδια!!!!!!!!!

τι μου κανετε?

αντε περιμενω πως κ πως να βρεξει... 8-)

ο μικρος χθες με το που γυρισα απο δουλεια εβγαλε μια γκρινια

πραγματικα δε ηξερα τι ηθελε..

αισθανομουν αχρηστη

με το ζορι τον κοιμησα

κ μετα απο ποοοοοοοοοσο καιρο ξυπνησε 1.30 η ωρα

μπα λεω δοντια εινια..μετα ξυπνησε 6 κ με το ζορι κοιμηθηκε 7

κοματια ειμαι..

φατσουλα με φιλακι εχει? :roll::roll:

επισης για να παω στη τελευταια προβολη στο τρενακι δε μπορω ε?

κανω πιο μεγαλο δρομο για να μπω στο τρενακι..γιατι??????

Δημοσίευση

Οικονομική κρίση δεν υπάρχει παντού!!!! υπάρχουν και αυτοί που για κάτι καλό τα διαθέτουν!!!

Θούλη :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

αυτό που επίσης δεν έχει, είναι η παράθεση!!!!

τελικά πήρε ο σύζυγος το μπουμπούκι και έμεινα πίσω με τον Λουκά !!!!

όταν γυρίσουν θα τα πάω μια βόλτα.... η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να περάσω και μια μέρα μόνο με τον Λουκά γιατί από τότε που γεννήθηκε η μικρή πάμε παντού όλοι μαζί....δεν έχω πάει μόνη με τον Λουκάκο μου και θα το ήθελα αυτό!!!!, όπως παλιά!!!

:wave::wave::wave::kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα Φρανίτα και Γωγώ....δεν είπα πιο πριν!!!! :oops:

Γωγώ γιατί τσιγαρίλα? αφού απαγορεύτηκε το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους!!! ...δεν ισχύει? :shock:

Ο Σεμπ θα κάνει σκί? τι ωραία που θα είναι, βγάλε φωτό να μας δείξεις...ελάτε στις άλπεις τις Γερμανίας, ωραία είναι και εκεί....δεν έχω πάει αλλά από όσο έχω διαβάσει και ρίξει μια ματιά!!!

Δημοσίευση
Καλημέρα Φρανίτα και Γωγώ....δεν είπα πιο πριν!!!! :oops:

Γωγώ γιατί τσιγαρίλα? αφού απαγορεύτηκε το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους!!! ...δεν ισχύει? :shock:

Ο Σεμπ θα κάνει σκί? τι ωραία που θα είναι, βγάλε φωτό να μας δείξεις...ελάτε στις άλπεις τις Γερμανίας, ωραία είναι και εκεί....δεν έχω πάει αλλά από όσο έχω διαβάσει και ρίξει μια ματιά!!!

παραθεση εχει αργι οτνα πατας απαντηση..απο κατω εχει τα τελευταια μην κ εχει κ παραθεση ;)

Δημοσίευση

Μανουλίτσες καλησπέρα!!!

Πολλές απουσίες μετράμε....

Τί κάνετε;;;

Εγώ είμαι λίγο κουρασμένη. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα καλά,το πρωί ξύπνησα νωρίς πήγα λαική-ψώνια και είχα τη φαεινή ιδέα να κουβαλήσω όόόόόόλες τισς σακούλες 2 ορόφους με τι σκάλες συν το οτι δεν πήρα καροτσάκι στη λαική....

Το παράκανα....

Μετά γύρισα σπίτι,έκανα δουλειές,καθάρησα όρθια 3 κιλα ψάρια και αποτελειώθηκα........

Τώρα λέω να πέσω για ύπνο για να σηκωθώ ξεκούραστη για το απογευματινό περπάτημα!

Φιλιά σε όλες!

Υ.Γ Φρανίτα ζηλεύω φρικτά........ :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??

ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ, ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ!!!

ΑΡΓΥΡΩ ΠΗΓΑ ΣΕ ΓΑΜΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ..ΑΦΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΑΝΑΓΟΥΛΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ :?

ΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΜΠΑΡΑΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ?

ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΠΑΩ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ..ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ?

ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΕΣ ΕΙΔΑ!!! ΑΝΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!

ΕΓΩ ΕΧΘΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟ ΣΛΙΓΚ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ 2ο ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΛΙΓΚ.

ΣΩΤΗΡΙΑ!!!! ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΑΚΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!! ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ 2 ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!!!!!!!!!

Α! ΣΥΓΝΩΜΗ τωρα εισα γραφψ κεφαλαια... :oops:

τι αλλο??? με το καλα ανατσασια το 2ο!!

φρανιτα και εγω ζηλευωωωω! δεν μου λες με μηχανη φωτογραφικη τι εκανες τελικα?

καλα ρε νατασσα!!!!!!!!!!!! κατι τετοια χαζα εκανα και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πηγαμε ικεα γινοτανε της ποπης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πηγαμε και φεναστοκ δηθεν 11ε εγραφε εξω με τεραστια γραμματα και ειχε οοοολη την σαβουρα 10ετιας!!!!!!! :twisted: και τα υπολοιπα νεα παραλαβη!!!!!!!!

αντε τα λεμε μετα ελπιζω!!!!!! :kiss:

Δημοσίευση

VENI αν κάνεις κοριτσάκι (είναι φουξ το χρώμα του) και έχει μεγαλώσει η μπουμπού μου στο δίνω!

Ειναι τέλειο!!!!

Πως και δεν το βρήκες πιο νωρίς;;;;

Εγώ την Ειρήνη μέχρι 5-6 μηνών που καλοκαίριασε και ζεσταινόμουν την είχα πάνω μου!

Δημοσίευση

Καλησπερααα!!!

τι κανετε;;;

εγω μολισ γυρησα ...λαικη σμ..κρεοπωλειο!!

Νατασα εισαι τρελη...στην κατασταση σου αυτο ειναι τρελο...προσεχε τον εαυτο σου λιγακι...

εγω δεν ζηλευω/....δεν ειμαι των χειμερινων σπορ...εχω παει Ελβετια Γαλλια και αυστρια...οταν ημουν ελευθερη...

ΟΚ απο οργανωση καμια σχεση , απο πιστεσ κλπ...δεν ξερω δεν ασχολουμαι...απο ΣΠΑ..παλη οκ γιατι δεν εχουν ολα τα ιαματικα νερα που θελλω..οποτε ΟΚ,

Φρανι σε αυτο που σε ειπα εβγαλεσ ακρη...εγω εχω παει και εχω στειλει το μποσ 2 φορες...την τελευταια φορα μαλωσα μαζι τους .

Βαριεμαι..ο αντρας μου θα αργησει να ερθει και ξεχασα τα ψαρια στο ψυγειο της μαμας..ασχετο Νατασα δε σου τα καθαριζουν;;;;;

θα κανω μπριζολα στο φουρνο, ειτε με ρυζι ειτε με πατατα..να φαει ο μικρος..λεω να κανω με πουρε τελικα..

εχει κανει διαρροια και συγκαμα να ειναι καλα το σπαθολαδο!!!!

Φιλακια σε ολες..ο μικρος θελει να παιζουμε τζαααααααα

Βενη εγω ειχα σλινγκ,,,κατοπην προτροπης της Λαλα...80 ευρω εδωσα,,,,και ηταν το μοναδικο πραγμα που εβγαλε τα λευτα του...εμενα ειναι μπεζοκαφετι...αμα δεν κανουμε κοντα δευτερο..σου δινω το δικο μου

Δημοσίευση

Χρύσα ο μπαμπάς μπυ είναι κολλημένος με το ψάρεμα και μας φέρνει ψάρια. Είμαστε πολύ τυχεροί γιατι σπάνια αγοράζουμε....

Το μόνο κακό είναι οτι ποτέ δεν μου τα καθαρίζει γιατί βαριέται.....

Περατσικα στον Χριστόφορο! Άστον και λίγο ξεβράκωτο να πάρει αέρα!!

Δημοσίευση

Κοριτσια γεια σας και απο μενα!!!

εχω απιστευτα νευρα απο προχτες, με εχουν στη διαθεση... με λιγα λογια θα ειμαι το μπαλακι, θα με πανε απο σχολειο σε σχολειο, οπου υπαρχει αναγκη. και δεν εχω προβλημα τοσο με αυτο, οσο το οτι ειδα ατομα ποθ γνωριζω προσωπικα και ξερω οτι ειναι ανυπαντροι και χωρις παιδια και εχουν τοποθετηθει σε περιοχες που ειχα δηλωσει κ εγω.. :evil::evil: θα παω τη δευτερα να κανω ενσταση.

κατα ταλλα ειμαστε καλα.. ο αντρας μου ποναει με την κηλη, προσεχει γενικοτερα, εγω εχω κατι περιεργους πονους στην κοιλια..

μαλλον εχω κολπιτιδα αλλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μη μου ερθει περιοδος στο τελος του μηνα!!!!! :D:D:D:D αντε να δουμε..

χρυσα και εμενα μουσκεμα γινεται!! και στο κεφαλι και στην πλατη και σε σημειο που γινεται μουσκεμα και το σεντονι απο κατω! :o

βενετια δεν εχω ιδεα για τους δρομους.. αλλα το σλινγκ ειναι οντως σωτηρια!!!

αχ νατασαμοθ κ εγω ετσι εκανα.. και παθαινα σε ολη την εγκυμοσυνη αποκολλησεις.. προσεχε ματια μου..

γωγουλα μου αντε να μην καναεχεις ουτε μια αναγουλα!!! οσο για το παρτυ.. κ εγω νομιζω πως δε θα πηγαινα. οπου παω παντως ολοι καπνιζουν :shock: ωραια εφαρμοζονται ολα στην ελλαδα.. θελουμε να ειμαστε κ ευρωπαιοι τρομαρα μας..

Δημοσίευση

αχ κοριτσια σοσσσσσσ!!!!!!!!!

η κουμπαρα μου γεννησε την τριτη πρωι..το νινι ητανε 2700.

εχθες πηγανε σπιτι..το θηλαζει μαι χαρα απλα τρωει μονο 5λεπτα και μετα δεν ξυπναει..οταν το αφηνει στο κρεββατι κλαιει και ξαναθηλαζει και παει λεγοντας. το βραδυ εβγαλε με θηλαστρο και κοιμηθηκε 4 ωρες. κακα κανει καθε φορα που τρωει και τσισα μου ειπε πολλες πανες δεν μετρησε.

τι να κανει? εχει αλλο ενα παιδι που απο ζηλια κοιμαται μαζι της και δεν μπορει να θηλασει ξαπλωτη.

αμα βγαζει μονο 1 φορα το βραδυ υπονομευει τον θηλασμο? την μερα θα θηλαζει συνεχεια..

τα 5 λεπτα δεν παιρνει μονο το ελαφρυ?

Δημοσίευση

και τωρα` τα δικα μας..

νατασσα το ειχα δει αλλα ειχα μαρσιπο και δεν το ειχα για τοοοοσο βολικο!

σας ευχαριστω για τις προσφορες σας!!!

εγω αυτος που πηρα για δωρο ειχε 40 απ οτην ntanta.gr πολυ εξυπηρετικη κοπελα.

λενα περαστικα και περιμενω ττοι τελος του μηνα!!!! ;) κανε ενσταση και ηρεμησε!

Δημοσίευση

βενετια μου δηλαδη τη μερα ποσες περιπου φορες το θηλαζει? σε συμβουλες θηλασμου δεν ειμαι και πολυ καλη.. αφου θηλαζει τοσο λιγο υποθετω θα θηλαζει συχνα.. μπορει να δινει μονο απο το ενα στηθος για 2 γευματα πχ

Δημοσίευση

δεν ξερω λενα μου ποσες φορες..απλα μου ειπε πως στο 5λ κοιμαται και δεν ξυπναει με τιποτα και με το που την αφηνει ξυπναει(ετσι εκανε και εμενα αλλα θηλαζει πιο πολυ ωρα) αυτο με το στηθος της το ειπα και εγω αν ειναι τοσο κοντινος ο θηλασμος να μη ναλλαζει στηθος. εστειλα και π.μ την λαλα

Δημοσίευση

Κοριτσαρες μου γεια σας!!!Μου λειψατε παρα πολύ!!!!

Ειχα καποιο προβλημα με τη συνδεση αλλα καλα.

Πολυ ομορφο ρε σεις το φορουμ απλως θελει το χρονο του να το συνηθήσουμε.

Τι μου κανετε;;;Εδω βρεχει και γουσταρω τρελά!!!

Λενα μου τελικα ακομη να τοποθετηθεις ε;;;

Ο αντρας μου την Παρασκευη τοποθετηθηκε σε 2 σχολεια.

Εγω αναρρωτικη για φέτος.

Σας φιλώ. :kiss:

Δημοσίευση
αχ κοριτσια σοσσσσσσ!!!!!!!!!

η κουμπαρα μου γεννησε την τριτη πρωι..το νινι ητανε 2700.

εχθες πηγανε σπιτι..το θηλαζει μαι χαρα απλα τρωει μονο 5λεπτα και μετα δεν ξυπναει..οταν το αφηνει στο κρεββατι κλαιει και ξαναθηλαζει και παει λεγοντας. το βραδυ εβγαλε με θηλαστρο και κοιμηθηκε 4 ωρες. κακα κανει καθε φορα που τρωει και τσισα μου ειπε πολλες πανες δεν μετρησε.

τι να κανει? εχει αλλο ενα παιδι που απο ζηλια κοιμαται μαζι της και δεν μπορει να θηλασει ξαπλωτη.

αμα βγαζει μονο 1 φορα το βραδυ υπονομευει τον θηλασμο? την μερα θα θηλαζει συνεχεια..

τα 5 λεπτα δεν παιρνει μονο το ελαφρυ?

Το βράδυ από 24.00 μέχρι 6.00 πρέπει να κάνει το λιγότερο 1 θηλασμό.....και το μπουμπούκι μου θήλαζε μόνο 10λεπτα από κάθε στήθος (συνολικά 20 λεπτά) κάθε φορά.....παίρνει μόνο το γάλα με τα χαμηλά λιπαρά αλλά και τι να κάνεις!!!....απλά ξυπνούσε κάθε 2 ώρες τα βράδια!

Δημοσίευση

γεια σας κ απο εμενα !!! φιλια σε ολες πρωτα απο ολα και περαστικα στα αρρωστα μωρακια!!

Λενακι νομιζω θα επιβιωσεις!!! οπως και να εχει εισαι πολυ τυχερη που πηρες αποσπαση στη Θεσσαλονικη οταν πλεον ειναι πολυ δυσκολο να παρεις αποσπαση!ο μπατζανακης μου φετος αναγκαστηκε να παει στις Οινουσες στην οργανικη του! δες και εμας στην παραμεθοριο!!! θα αντεξεις σε οποια προκληση και αν σου βαλουν! η μικρη γκρινια γκρινια γκρινια....σας αφηνω να την κατεβασω στην αυλη! :)

Δημοσίευση

κοριτσια τι εγινε?

Αλαγες βλεπω!

Τι μου κανετε?

Δεν εχω διαβασει τιποτα.

Ειμαι καλα.

Τωρα.

Περασα ενα διαστημα θλιψης λογω ενος τραγικου προβληματος στο σπιτι.

Τωρα μπορω να πω πως περασε(η τουλαχιστον ετσι πιστευω) και αρχισα να νοιωθω καλυτερα.

Οι εγκυουλες τι μου κανετε?

Μαρθα, Παναγιωτα, Νατασσα?

Αφροδιτη, εσυ?

Δημοσίευση

Ξεχασα να σας πω, πως εμεις κοιμομαστε οοολο το βραδυ και μας παιρνει ο υπνος χωρις θηλασμο!

Την ξαπλωνω, της λεω νανα, μου στελνει φιλακι και κοιμαται! :D

Ο θηλασμος πλεον ειναι γυρω στι2 με 3 φορες την ημερα!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...