Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ωχχχχχχ...τι εγινε ρε παιδια...περοσνοσποροσ επεσε!!!

Γωγω περαστικα..πωπω το καημενουλικο...πρεπει να υποφερει πολυ.

Εμεις ειμαστε καλυτερα...

δεν εχω παραπονο..τον ειχα μπουκωσει στα μελια και στα πορτοκαλια και στις σουπερ...απο το μεσημερι που πηγανε Λαγκαδα και γυρησαν δεν εχει βηξει..θα δουμε πως θα παει τη νυχτα.

Το κουλο ειναι πως ο μικρος ξυπναει 4 παρα κατι και ζηταει γαλα..και πινει περιπου 200 γρμ..το πιστευετε;;;

Γυρησαμε απο τον γαμο- ειχαμε παει μονο εκκλισια- και με εχει γραμμενη το σκατουλι, σουρτουκιιιι..ειναι εξω με την πεθερα μου και ουτε που θελει να γυρησει...αμα θυμηθει το μεμε...

Κατι ηθελα να πω αλλα το ξεχασα...

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!

εγω κοιμηθηκα λιγο το μεσημερι αλλα ξυπνησα πολυυυυυ αποτομα γιατι ξυπνησε ο σπυρος και αρχισε να ουρλιαζει και να κοπαναει την πορτα του δωματιου :evil::evil: τι ειναι αυτο παλι???

παλια μολις ξυπναγε επιανε την κουβεντα με τα παιχνιδια του και ολα ηταν τελεια!!! τωρα :roll::roll:

εφαγε την σουπα που ειχε αφησει απο το μεσημερι και ενα γεματο μπολ κρεμα βανιλια

τωρα ειναι στην βεραντα και σουλατσαρει :lol::lol: οσο εγω μαγειρευω κατι να φαμε κι εμεις που ειμαστε θεονηστικοι :shock::oops::shock: (δεν ειχα κουραγιο σημερα για τιποτα με τετοια αυπνια)

εν τω μεταξυ χθες του ειχε βαλει κολωνια η νονα του και σημερα ημουν ολη μερα χαλια με την μυρωδια της :shock::shock::shock::shock:

ρε κοριτσια ολα τα μωρακια μας αρρωστουλικα ειναι???? κριμα μωρε....περαστικουλια σε οοοολα!!!!!!!

βικυ μου και εμενα μου εκανε κατι τετοια η πεθερα μου και ειχε το κακο συνηθειο να ερχετε σπιτι τις ωρες που κοιμιζα τον σπυρο

:evil:

η οποτε ερχοταν καμια φιλη μου τσουπ ερχοταν κι εκεινη...αντε να μιλησεις με την ανεση σου μετα!!

της εβαλα χερι και εστρωσε αλλα τωρα λειπει στο χωριο εδω και 3 μηνες και εμεις περναμε τρελα [smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

Δημοσίευση

πωπω φρικη ολες βέπω!!!!

εμενα τωρα του γυρισε σε βηχα και τρομερο μπουκωμα πηραμε οτριβιν και ανεβασε και πυρετο δεκατα θα του δωσω πλαι ντεπον και αμα ειναι ετσι και αυριο θα παμε γιατρο. η γιατρο ειπε πως ο βηχαν θα ειναι απο τις μυξες... και πανω σε ολα αυτα τι ειδαμε?????? 2 νεα δοντια ξεπροβαλαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μα ολα μαζι το γιαβρι μου δηλ. ελεοςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(

αντε περαστικα μας σε ολα τα νινια.

πεμπι καλα θα κανεις και εμενα το απροσκλητο μου την δινει εκτος και αν υπαρχει λογος ή αναγκη!

εκανα κατι ρολακια σφολιατας με κανελλα και ζαχαριτσα..μονο αυτα εφαγε με ορεξη ο ατιμουλης σημερα..και λιγο ρυζι..

καλο ξημερωμα!!!

Δημοσίευση

Τι το ηθελα και ειπα πως βελτιωθηκε...

ηταν κατω βολτα μεσα στην τρελη χαρα, εφαγε κοτοσουπα με απιστευτη ορεξη, μεσα στην τρελη χαρα, ανβηκε πανω και μεσα σε μιση ωρα ανεβασε πηρετο 39 και 3..ειναι δυνηατων..και ηταν τοσο μα τοσο καλα σημερα ο βηχασ πολυ λιγο κλπ κλπ.

Βενη πηθανως μηξες εκανε απο τα δοντια ο δικοσ σου

Δημοσίευση

καλησπερα...

καλε ολι αρρωστοι ειμαστε???????????

εμενα εχει μυξες.. :(

αλλα θα τις εχουμε ολο το χειμωνα νομιζω..ο ορος παει συννεφο..

περαστικα σε ολα τα μωρουλια...

καλε μεσα σε μια βδομαδα εχει χεσει ενω κανει μπανιο μεσα στη μπανιερα 2 φορες :evil::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

καλο σας βραδυ ομορφες :)

Δημοσίευση

Γεια σαςκοριτσια..

ακομα δεν εχουν βγαλει τιποτα... τα νευρα μου!!!!! πραγματικα μου ερχεται να παω σε ενα σχολειο και να κατσω εκει μετο ετσι θελω!!! και τσατιζομαι ακομα περισσοτερο οταν με ρωτανε αν τοποθετηθηκα και μου λενε ε και τι παραπονιεσαι? αφου καθεσαΙ! μα δε θελω να καθομαι θελω να παω να δουλεψω!!!! γκρρρρρρ!!!

εκανα τεστ σημερα, βγηκε αρνητικο και στο καπακι μου ηρθε και περιοδος!! :o:o:o:o Εν τω μεταξυ ημουν σχεδον σιγουρη οτι ημουν εγκυος... αφου οταν μου βγηκε το τεστ αρνητικο δεν το πιστευα!!! :lol:

ρεσυ συμπεθερα... περαστικα στη μικρη!!!! πω πω ταλαιπωρειται το κοριτσι μου... καλα αποτι βλεπω ολα τα μικρα ειναι.. αχ γρηγορα γρηγορα ολα περαστικα..

θουλη περαστικα κ σε σας.. η κοιλιτσα τι λεει? η κουραδιτσα παει συννεφο ε??

χρυσα αμαν ακομα αρρωστο ειναι μωρε?? το καημενο μου..

σημερα πηγαμε στη νονα μας χαλκιδικη. δεν ξερω τι ειχε παθει σημερα ο μικρος αλλα δεν εβαλε κωλο κατω!! ουτε για 2 λεπτα1! ενω τωρα τελευταια ειχε αρχισει και καθοταν και δεν απομακρυνοταν πολυ, δηλαδη δε χρειαζοταν να τρεχουμε ολη την ωρα απο πισω του, σημερα δεν ξερω τι επαθε.... μιλαμε ειμαι κομματια!!!! εχεσε και 2 φορες 8-)8-)

ο δικος μου ευτυχως, φτου το μαναρι μου, ειναι μια χαρα... δεν εχει τιποτα το πουλακι μου!! :D:D:D

Δημοσίευση

καλημερα......

δευτερο βραδυ αυπνιας χθες....βεβαια ειχαμε λιγοτερα ξυπνηματα(1η στις 12,2η στις 3 και 3η στις 5:30)αλλα......

δεν ξερω αν ειναι απο τα δοντια του τελικα :roll: ξυπναει,φωναζει και κλαιει!!!!!!!

προσπαθουμε να καταλαβουμε τι εχει αλλα ακρη δεν βγαζουμε :cry::cry::cry:

σκευτικαμε το εξης...την περασμενη εβδομαδα ηταν στην μαμα μου και οταν ειναι εκει η μαμα μου κοιμαται μαζι του στο δωματιο του.

μας ειπε οτι την νυχτα ξυπναει μερικες φορες.....σηκωνεται την κοιταει και μετα ξανακοιμαται :roll:

μηπως φταιει αυτο?????????????

μηπως τωρα που ειναι στο δωματιο του ξυπναει και επειδη δεν βλεπει κανεναν φοβαται και κλαιει η απλα θελει να εχει καποιον μαζι του???

αν ειναι ετσι που πραγματικα εκει παει το μυαλο μου(τα εχω εξαντλησει πια ολα τα ενδεχομενα)πως θα κανω τον μικρουλη μου να ηρεμισει και να κοιμαται παλι ηρεμος και ησυχος??

γιατι και πιο παλια αν ξυπναγε την νυχτα(που παντα τον ακουγα) μετα απο λιγο ξανακοιμοταν μονος του!!

ο αντρας μου λεει οτι φταιω εγω που τον μαλωσα τις προαλλες :oops: οτι δηλαδη δημιουργησα ψυχολογικο στο παιδι και φοβαται στον υπνο του :shock::roll: και αυτο το στηριζει στο οτι προχθες που σηκωθηκε να ηρεμισει τον μικρο καποια στιγμη ηδε τον σπυρο να κλαιει με κλειστα τα ματια του,στον υπνο του δηλαδη!!

τι να πω εχω προβληματιστει πολυ με αυτο το θεμα και φυσικα οχι για την αυπνια αλλα γιατι το παιδακι μου δεν κοιμαται ηρεμο και ησυχο!!!

τωρα κοιμαται και μολις ακουσα ενα μικρο ααα αλλα ξανακοιμηθηκε.....

συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα κοριτσια μου αλλα ειμαι μονη,αυπνη και καπου πρεπει να τα πω...

Δημοσίευση

Καλημερα...ο θεος να την κανει καλη

Λοιπον..μετα απο τοσες μερες αυπνη...και τοσες δουλιες..ημουν κομματια χτεσ...

ο μικρος ανεβασε 39,4 τελικα πηρετο μεσα σε μιση ωρα..εκει σταματησα τις μετρησεις και του εδοσα Algofren...παιδια ο πηρετος εκανε να πεσει μια ολοκληρο ωρα...χωρις πλακα..το καημενουικο παραμιλουσε στον υπνο του, χαμογελουσε κιόλας..τα ειδα ολα..λεω του Οδυσσεα παμε στο νοσοκομειο...και για να το πω εχω πανικοβληθη.

Οποτε...παλη ολη νυχτα αυπνη...

Σημερα θα τον παω παιδιατρο...

να δω ως ποτε ...τωρα ειναι μια χαρα...κατεβαζει κατω τη βιβλιοθηκη και ειναι μεσα στη τρελη χαρα...τα ειδα ολα χτεσ.

Αναστασια πιθανων ο Σπυρος βλεπει κατι στον υπνο του και τρομαζει, το εκανε και ο Χριστοφορος σε καποια φαση τοτε τον επαιρνα αγκαλιτσα και τον επαιρνα μαζι μας , ειναι παροδικο θα περασει, απλα καντου πολλες αγκαλιτσεσ.

Λενα κριμα ρε συ..αντε τον επομενο μηνα

Θου φιλακια

Ολες οι υπολοιπες..μακια μακια

Δημοσίευση

καλημέρα!!!! εμεις εχθες πηγαμε εκδρομη με τα πεθερικα μου ,δεν χωρουσαμε στο αυτοκινητο και εγω με την πεθερα και το καθισμα του παιδιου σαν παστωμενες σαρδελες,η μικρη να κλαιει συνεχεια ,στο τελος της ουρλιαξα , οπεθερος μου μεσα στη μοιρλα ,γεροπαραξενος...τελικα καθησαμε για φαγητο στο Λιθί ,αθλιο φαγητο και γυρισαμε πισω οπου μας περιμενε διακοπη ρευματος απο τις 8 το πρωι εως τις πεντε το απογευμα!!!!! ξεραθηκαμε στον υπνο ,ηταν το μονο θετικο της ημερας!!!! πρεπει να το παρω αποφαση να ξεκινησω διαιτα.....περαστικα σε ολα τα αρρωστα μωρακια....και στις αυπνες μανουλες...ΥΠΟΜΟΝΗ!

Δημοσίευση

μακαρι ρε χρυσα μου να ειναι παροδικο

χθες βεβαια ξυπνησε λιγοτερες φορες απο προχθες και ελπιζω καθε μερα να τις μειωνει!!!!

αχου μωρε ο χριστοφορακος....αρρωστουλης ειναι

περαστικα του

τωρα εχει πυρετο η επεσε??

γιωτα μου τι κανεις?? τοσο χαλια ρε συ?

τα πεθερικα ποτε φευγουν??

εγω ειμαι χωρις την πεθερα μου εδω και 3 μηνες και περναω χαρμα :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημέρα, κι εμέις περάσαμε ένα απαίσιο βράδυ :( :(

την Έλενα την έπιασε ένας απίστευτος βήχας μαζί με βράχνιασμα για λαρυγγίτιδα

μου ακουγόταν και φυσικά δεν μπορούσε να κοιμηθεί

μέχρι της 12:30 είμασταν στο μπαλκόνι για αναπνέει καθαρό αέρα, μετά ευτυχώς

ηρέμησε και κοιμήθηκε. Την λυπήθηκα τόσο πολύ στις 6 το πρωϊ που την ξύπνησα δεν μπορούσε

να ανοίξει τα μάτια της

Ο Μιχάλης χθες την ώρα που τρώγαμε πρωϊνό μου λέει μαμά δεν μπορώ να φάω κάτι με πονάει

στο στόμα μου. Του λέω για να δώ και τελικά κουνιούνται τα 2 κάτω δόντια του

και από τότε δεν θέλει να φάει τίποτα γιατί φοβάται μήπως καταπιεί το δόντι

Εύα Θεσσαλονίκη μένω

Για την φλεγμονή που ρωτάς επιμένει εδώ και 1 μήνα και παρά τα 3 κουτιά αντιβίωση που

έχω πάρει και φαίνεται να έχει δημιουργήσει αλλοιώσεις στην περιοχή γιαυτό και πρέπει

να γίνει βιοψία

Λενάκι μην στεναχωριέσαι για την παλιοπερίοδο

και ο Μιχάλης ενθουσιάστηκε με τον Τόλη

Περαστικά σε όλα τα μωράκια, δεν μπορεί κάποιος μας μάτιαξε :twisted:

Δημοσίευση

Καλημέρα και περαστικά.....,

Αναστασία έχει κανένα αρκουδάκι ή κάποιο ζωάκι να κοιμάται τα βράδια? μερικά παιδάκια κοιμούνται καλύτερα αν έχουν και κάποιο "φίλο" τους μαζί....όταν κλαίει και ξυπνάει τι κάνεις?

πας?.....ίσως για λίγα βράδια αν κοιμηθείς μαζί του στο κρεββάτι του μέχρι να κοιμηθεί? και μετά να φεύγεις....ίσως να καταλάβει ότι δεν είναι μόνος του!!!!

μπορεί να βλέπει όνειρο, ίσως όλα αυτά που κάνει δλδ οι φυσιοθεραπείες κ.λπ., να τα βλέπει σαν κακό όνειρο στον ύπνο του!!!!........εύχομαι να είναι μια μικρή φάση μόνο..... :x

Νατασσούλα άρχισαν να πέφτουν τα δοντάκια?!!!!

εμείς καλά είμαστε (δόξα τον Θεό) ....σε λίγο θα ξυπνήσω τα παιδιά.....

Δημοσίευση

Καλημέρα και περαστικά σε όλες τις μαμάδες.

Και τα κορίτσια μου είναι επίσης μέσα στη μύξα και πολύ βήχα.

Πυρετό δεν κάνουν αλλά αυτή η μύξα επιμένει :evil:

Συνέχεια με τον ορό είμαστε με τον τρόπο που μας έδειξε η Θούλη να ΄ναι καλά και βγαίνουν αμέσως οι μύξες. Μιλάμε για πολύ βήχα η μικρή. Στο τέλος έκανε και εμετό μερικές φορές :o

Την Παρασκευή πήγαμε την Ιωάννα σε μια παιδίατρο (ο δικός μας έλειπε) και μας έδωσε ένα σιροπάκι για το βήχα. Μας έιπε θα περάσει.

Όλα καλά και με το γυναικολόγο της μαμάς.

Ακυρώθηκε το ραντεβού τελικά για το σπίτι.

Θα βρεθούμε μέσα στη βδομάδα να συνενοηθούμε με ιδιοκτήτες.

Μακάρι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά :roll:

Φιλιά

Δημοσίευση
Καλημέρα και περαστικά.....,

Αναστασία έχει κανένα αρκουδάκι ή κάποιο ζωάκι να κοιμάται τα βράδια? μερικά παιδάκια κοιμούνται καλύτερα αν έχουν και κάποιο "φίλο" τους μαζί....όταν κλαίει και ξυπνάει τι κάνεις?

πας?.....ίσως για λίγα βράδια αν κοιμηθείς μαζί του στο κρεββάτι του μέχρι να κοιμηθεί? και μετά να φεύγεις....ίσως να καταλάβει ότι δεν είναι μόνος του!!!!

μπορεί να βλέπει όνειρο, ίσως όλα αυτά που κάνει δλδ οι φυσιοθεραπείες κ.λπ., να τα βλέπει σαν κακό όνειρο στον ύπνο του!!!!........εύχομαι να είναι μια μικρή φάση μόνο.....

ολα αυτα τα σκευτικα κι εγω αλλα δεν εχει καποιο 'αγαπημενο' παιχνιδι :( παιρνει παντα μαζι του καποιο που εκεινη την στιγμη θελει και οχι καποιο συγκεκριμενο.

οταν ξυπναει και κλαιει παω στο δωματιο του..τον καθυσηχαζω λεγοντας του οτι η μαμα ειναι εδω και να μην φοβαται και αμεσως ξανακοιμαται μεχρι να πεταχτει παλι :(:(

θα δω και αποψε τι θα κανει...λεω να καθομαι μαζι του μεχρι να τον παρει ο υπνος,να του λεω κανενα παραμυθακι(αν και δεν ενδιαφερεται πολυ :roll::roll: )

εψαξα για το θεμα του νυχτερινου τρομου και ειδα οτι δεν ανηκουμε σαυτην την κατηγορια μιας και ο νυχτερινος τρομος εκδηλωνεται μονο μια φορα μεσα στην διαρκεια της νυχτας και παντα την ιδια ωρα!!

τωρα θα τον παω βολτα γιατι ειναι αρκετα εκνευρισμενος(λογικο αφου δεν κοιμαται καλα)

agri μου σευχαριστω για τις συμβουλες σου!!!

φιλακια στα ζουζουνακια σου

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!!!!!!!

αχ ολα τα μωρακια αρρωστουλικα?

περαστικα σε ολα!

εμεις ακομα καλα!

πηγαμε κουνιες, καναμε (σχετικο)ποδηλατο, πεσαμε σε κατ χωματα , ηθελε να κανει μονοζυγο μιας και εβλεπε τα αλλα παιδακια!

τωρα ξυπνησε και αλλωνιζει!

Μπεμπουλη μπορει να εχει πονακια η να φοβαται.....μην τον αφηνεις να κλαιει, δωσε του κατι να απασχολειται/....εμεις εδω και 3- 4 μερες της δινουμε 1 βιβλιο και διαβαζει- κοιτα εικονες και λεει τα δικα της....απασχολειται αρκετα....μακαρι να το κρατησει!

η φωτο σας τελεια....ειναι μορφη ο Σπυρος!

αντε να εθει και η Αφροδιτη να τα πουμε!

η μικρη μου δεν σταματα να μιλα!

σε πιανει πονοκεφαλος απο το τοσο πολυ!

την ρωτας πως σε λενε και απαντα με ολο της το ονοματεπωνυμο

πως λενε τον μπαμπα παλι με ολο το ονοματεπωνυμο

την μαμα το ιδιο και κανονικα με το δικο επωνυμο

ξερει που μενει και χθες εμαθε και την οδο!

ετσι για να μην την χασουμε!!!!!!!!! :roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Αναστασία την επόμενη φορά που θα πας στον παιδίατρο συζήτησέ το μαζί του, ίσως να πρέπει να αλλάξεις κάτι στη διατροφή του, ή να έχει κάποια άλλη ιδέα!!!

αν έχεις κάποια ηλεκτρονική συσκευή στο δωμάτιό του ή ρολόι βγάλτο, επηρεάζουν τον ύπνο!!!!....τι να πω κρίμα να μην απολαμβάνει τον ύπνο του!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκια καλημέρα....Όλα τα μωράκια μας άρρωστα;;;;;;;;;; :o:o:o:?:?:?

Περαστικούλια τους μωρέ.... :(:(:(:(

Εμείς είμαστε καλύτερα σήμερα...Δεν ξανανέβασε πυρετό από την ώρα που ήπιε το ponstant, το μπούκωμα και οι μίξες έγιναν καταρροή και είχα τη φαεινή ιδέα να στείλω τον άντρα μου στο φαρμακείο να πάρει τον αναρροφητήρα (έτσι πρέπει να το λένε), αυτό που ρουφάμε τις μίξες εμείς με το στόμα....Κορίτσια σωθήκαμε!!!!!!!!!Μπορεί να πλάνταξε στο κλάμα η μικρή, αλλά όλη νύχτα ανέπνεε κανονικά...Λες και δεν είχε τίποτα το κοριτσάκι μου.... :P:P:P:P:P

Αυπνη όλη μέρα, χθες ήθελε να κοιμηθεί από τις 8, με αυτά και με αυτά πήγαμε να τη βάλουμε για ύπνο στην κούνια της και έκλαιγε.... :?:?:? Τι θέλεις αγάπη μου της λέω;;;;; Και τι μου απαντάει "Μέσααααααα".....Πάμε στην κρεβατοκάμαρα μας, της λέω εδώ θες να κοιμηθείς;;;Και μου λέει "Ναιιι".... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Βλέπετε γιατί σας λέω ότι δε θέλω να την παίρνω στο κρεβάτι μου;;;;Μια φορά να την παρω, μετά θέλει συνέχεια.... :roll::roll::roll::roll: Αλλά τελικά την άφησα να κοιμηθεί μαζί μας....Δεν ήθελα να κλάψει τώρα που είναι αρρωστούλα..... :cry::cry::cry::cry:

Τώρα έχει λίγες μιξούλες και βήχα, πυρετό καθόλου, αλλά είναι πολύ καλύτερα από χθες και προχθες.....

Κατά τ'αλλα εγώ πήρα άδεια σήμερα, στις 7 έχω γυναικολόγο να δω το σποράκι..... :D:D:D

Συμπεθέρα αρνητικό;;;;;;;;;; :(:(:(:(:( Δεν πειράζει...Τον άλλο μήνα!!!!!!!!!Βίασε πάλι τον Τόλη!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Φιλιά στον Αναστάση!!!!!!

Θούλη κακά μέσα στην μπανιέρα;;;;;;;; :o:o:o:lol::lol::lol: Η Ιωάννα στη Χαλκιδική τα έκανε μέσα στην πισίνα.... :shock::shock::shock::shock::oops::oops::oops: Και της φορούσα και τις ειδικές πάνες-μαγιό της Libero... :lol::lol::lol::lol::lol:

Αναστασία μου δεν ξέρω τι να σου πω..Προφανώς θέλει κάποιον δίπλα του ο Σπυράκος....

Αρτζι τέλειο το μέρος που πήγατε εκδρομούλα!!!!!!

ΜαρίαΙωάννα περαστικά και στις κορούλες σου...Άντε σύντομα να πάτε στο σπιτάκι σας!!!!!! :D:D

Βίκυ και μενα μου τη σπάνε αυτά τα απορειδοποίητα...Χθες ήρθε η θεία του άντρα μου έτσι σπίτι και εγώ ίσα που είπα ένα γεια και μετά έφυγα...ήρθα και κλείστηκα στο γραφείο!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Που νομίζουν ότι πάνε ρε πούστη μου;;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Δε σέβονται τίποτα πια...... :twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

Γωγώ περαστικά και σε σας!!!! μα τι είναι αυτό? και ακόμη δεν ήρθε ο χειμώνας!!!! :o

Το μέρος ναι είναι πολύ ωραίο, κάνεις καταβάσεις με - κάτι σαν wok, δεν ξέρω πώς λέγεται στα ελληνικά!!! :shock::o - , έχει και κατσικούλες, τις οποίες τάισε η κόρη μου, κάτι άλλες κούνιες, έχει φαγητό, καφεδάκι κ.λπ.!!!, μέσα στο πράσινο είναι.....!!!

Εγώ, όταν ήταν άρρωστος ο Λουκάς, σε μικρότερη ηλικία, πήγα στο δωμάτιό του και κοιμήθηκα δεν τον πήρα στο κρεββάτι μας γιατί είναι και λίγο δύσκολος, όλο στριφογυρνάει....έτσι ήταν με μένα στον χώρο του!!!...έχουμε έναν παιδικό καναπέ που ανοίγει και γίνεται κρεββάτι και κοιμήθηκα εκεί δίπλα από το κρεββάτι του.....

Βίκυ άπαιχτη η ομορφούλα σου.... :)

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ρε κοριτσια σε ολα τα μωρακια σας!!Πα πα!!Ποια κακιά μας ματιασε;;;;;;; :x:x

Βικυ εγω οταν ερχονται απροειδοποιητα κανε ενα απο τα 2.

-βγαζω σουιφερ,σφουγκαριστρες και κανω δουλειες

ή

λεω οτι καπου εχω να παω και πω πω τι κριμα....

Αναστασια μου πιστευω οτι φαση ειναι.Απλως θελει πολυ υπομονη και κουραγιο.

Και εοισης πες στον Φανη να μη σου τα φορτωνει εσενα ολα.Εμενα το παιδι ειναι ετσι συνεχεια.

Τι σημαινει αυτο;;Οτι δεν του φερομαι καλα;;;;

Αργυρουλα τελειο το μερος εκει ρε!!!!

Σας αφηνω για την ωρα.Φιλακια!!!!

Δημοσίευση

Πολλες καλημερες!!!

Καλα, δε μπορω να πω οτι στεναχωρεθηκα.. απλα ημουν τοσο σιγουρη που ξαφνιαστηκα περισσοτερο! :o αντε παλι τωρα να κυνηγαω τον τολη, να τον βιαζω μεσα στη νυχτα :lol::lol::lol:

απο αυριο ξεκιναω δουλεια επιτελους!!! μου ειπαν οτι τα εχουν βγαλει απο την παρασκευη και θα τα αναρτησουν στο ιντερνετ το μεσημερι!! κραταω βεβαια καποιες επιφυλαξεις..

ο τολης σημερα εχει ρεπο και μας παρατησε και πηγε για καφε!!!!! :evil::evil::evil: το απογευμα θα παμε να παρουμε καμια φορμα για τον μικρο.

χτες ο μικρος σηκωθηκε κατα τις 5 και ηρθε στην κρεβατοκαμαρα και με τραβουσε να παω να κοιμηθω μαζι του!! πολυ πλακα ειχε!! :lol::lol::lol:

νατασουλα αρχισαν να πεφτουν τα δοντακια??? μεγαλωνει ο μιχαλακης!!! :D

Μαριαιωαννα ολα καλα να πανε με τους ιδιοκτητες και να βρειτε επιτελους το ιδανικο σπιτακι για την οικογενεια σας!

συμπεθερα περαστικα μωρε στην κουκλιτσα.. γρηγορα καλα να γινει το μαναρι μου!! φιλακια πολλα πολλα δωστης!! τι ωραια που θα δεις το μικρο σπορακι!!!!!

αυτος ο αναρροφητηρας ειναι οντως φοβερος! ετσι εχω ακουσει απο πολλους!!! ειναι δυσκολος στη χρηση?

μπεμπουλης, τι να πω.. φανταζομαι οτι ειναι φαση και θα περασει.. ισως θελει καποιον διπλα του..

Αρτζι το μερος ειναι φοβερο!!!!απλα υπεροχο!!

Γιωτα επιτελους εφυγαν τα πεθερικα??

συγνωμη αν ξεχασα καμια...

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!

Καιρό τώρα ηθελα να σας γραψω και να σας παρακολουθήσω, αλλά με τις αλλαγες του μάμμυ δυσκολευόμουν!

Περαστικά στα παιδάκια σας! Και μενα η μικρή μια απο τα ίδια. Με βήχα και καταρροή.

Όλο λέω θα περάσει, αλλά στον παιδικό κολλάνε μεταξύ τους και τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.

Την προηγούμενη Τετάρτη ένα παιδάκι δάγκωσε τη μικρή μου :evil::evil::evil: και μετά απ' αυτό η μικρή έβγαλε μια άρνηση και μια γκρίνια... άλλο πράγμα. :(:( Σήμερα που την πήγαινα στο σταθμό σε όλο το δρόμο μου έλεγε "τα παιδάκια με δαγκώσανε" και όταν φτάσαμε δεν άφηνε το χέρι μου.

Ότι δε μου έκανε τις πρώτες μέρες της προσαρμογής, μου το έκανε σήμερα.

Θα φύγω νωρίτερα από τη δουλειά για να πάω να την πάρω. Ελπίζω να μη ξανασυμβεί κατι τέτοιο, γιατι δεν έχω την πολυτέλεια να μην πηγαίνω στη δουλειά μου!

Την αγάπη μου σε όλες! :-*

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!!!!!!!

τι κανετε?\εμενα κοιμαται κ παω να φαω σε λιγο..

σημερα γωγω κ μεις εχουμε γιατρο..στις 6 :):):) τελεια

αν κ δε γουσταρω να ζυγσιτω γιατι θα μαι δειξει κ παλι οπως δε πρεπει 8-)

γιωτα τι καλα που φυγαν τα πεθερικα..

ασχετο..δοκιμασα τις περσινες φορμες του μικρου κ του κανουν σχεδον ολες :shock::shock::shock:

κ εχω κ φετινες που με πηραν..χαμος απο παντελονια/./το καλο ειναι οτι παμε παιδικο κ θα χρειαστον

χρυσα θυμασαι περισι εμενα που ολο γκρινιαζα που ητα αρρωστο?????????ε ενα μηνα μας κρατησε..θα δεις θα στρωσει..κ αφου θηλαζεις θα ναι μια χαρα

αργι τι τελεια φωτο..πραγματικα ζηλευω

λενα καλα αποτελεσματα..λεμε τωρα

νατασουλα τωρα θα περιμενεις να πεσουν μονα τα δοντια?????????

μαριαιωαννα ο καλυτερος τροποσ για τις μυξες ειναι αυτος..εγω σωθηκα..

απορω πως η γωγω βολευτηκε με το οτρισαλιν\\

βικυ αχ τη γλωσσου κορη εχεις????????? :lol::lol::lol::lol::lol:

σισσιω στο ειπαν οι δασκαλες αυτο για το δαγκωμα?η η κορη σου?

κριμα παντως./.το καλο μου!!!!!!!!!

αναστασια τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελεια η φωτο του μικρουυυυ

ελπιζω να περναει φαση ο σπαιρους

παναγιωτα μουυυυυυυυυυυ

καλα??????????????αχ να ερθω απροσκλητη για καφε??????????? :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Λοιπον κοριτσια τα εχω παρει παρα πολυ ασχημα...

ΠΑΛΙ δεν τοποθετηθηκα... ειναι δυνατον????? θεωρουμαι υπεραριθμη!!!!!!!! αυτο δεν εχει ξαναγινει ΠΟΤΕ σε αποσπασεις!! ειναι που θα επαιρναν λιγοτερα ατομα φετος...

δεν εχουν κενα λεει... αλλα εχουν παρει αναπληρωτες... θα κανουν και αλλες δυο φασεις αποσπασεων.... να δω τι θα τους κανουν ολους αυτους!!!!

Ο γιωργακης μας κανει τρομερη οικονομια, δε μπορειτε να πειτε.... πληρωνει ο ελληνας φορολογουμενος εκπαιδευτικους που θα καθονται!!! και ειναι μεγαλος ο αριθμος, γιατι αυτο παει ντομινο... μιλαμε για ΛΕΦΤΑ!!!

τι να πω, ποσο ανοργανωτοι μπορει να ειναι.. τι φταιει αραγε, η ανοργανωσια η η ηλιθιοτητα που εχει βαρεσει κοκκινο?

περαστικα μας

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...