Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια μου

καταφερα κι εγω και μπηκα το πως ειναι τυχαιο νομιζω :roll::roll::roll:

ωραιο μου φαινεται και οι φατσουλες μαρεσουν πολυ

αλλα ειχα συνηθησει τα ονοματα απο αριστερα και τωρα μου φαινεται καπως :lol::lol:

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα,

σήμερα δεν είμαι καθόλου καλά :( , νιώθω απίστευτη εξάντληση, νομίζω είναι από την αντιβίωση :shock: 3ο κουτί παίρνω, άντε να τελειώσει μπας και πάρω τα πάνω μου ;)

Χρύσα γιατί αγχώνεσαι τόσο πολύ για το γάλα, ξέρω πολλά παιδάκια που όταν αποθήλασαν δεν ξαναήπιαν γάλα. Υπάρχουν τόσες άλλες πηγές ασβεστίου και μάλιστα πολλές τροφές που έχουν πολύ περισσότερο ασβέστιο από το γάλα. Απλά άφησέ τον να αποθηλάσει όταν αυτός θέλει ;)

Αναστασία είναι καλύτερα ο Σπύρος?

Δημοσίευση

Καλημερα κουκλεεεσσσσσ!!!!

Τι κανετε;;;;;;

εγω ειμαι...αφιστε το...

Δε μου εφτανε ο μικρος- που ευτυχως παει πολυ πολυ καλα και μαλλον σημερα τελευταια μερα που θα παρει αερολιν- μου ταβλιαστικε και ο συζυγος!!!

Εχει πεταξει ερπη και στο ανω και στο κατω χειλως..ανεβασε πηρετο...την νυχτα ειναι ρυγη ανεβασε μεχρι 39,5....βουλωμενη μυτι...βηχα...

Τον εστειλα να κοιμηθει στο σαλονι- στην κρεβατοκαμαρα παιρνω τον μικρο...

Αφου τον χαπακωσα του εκανα ντουζακι σημερα το πρωι του εκανα δυναμωτικο πρωινο..ναι ναι..ειμαι απο τις 5 στο ποδι..τωρα κοιμαται...

Ποιος στριμεννος με καταραστηκε οχι πειτε μου!!!!

Παω γραφειο....θα τα πουμε απο κει...λοιπαμαι την πεθερα μου που θα τους εχει και τους δυο σπιτι σημερα

Δημοσίευση

Καλημέρα,

εμένα με μπέρδεψε λιγάκι, η 1η σελίδα που ανοίχτηκε το τρενάκι έγινε 3η!!! :o

και η τελευταία σελίδα έγινε 1η!!! :shock:

μάλλον πρέπει να αλλάξω τις ρυθμίσεις!!!

Χρύσα περαστικά στους άντρες της οικογένειάς σου, μην λυπάσαι την πεθερά, θα έχει τον γιο της και εγγονό της!!!

Χθες ξυπνήσαμε από τα άγρια χαράματα γιατί Ο Λουκάς έπρεπε να βρίσκεται 7.30 στο σχολείο επειδή θα πήγαιναν κολυμβητήριο, ευτυχώς αυτό είναι 2 φορές τον μήνα!!!!....ευτυχώς το μπουμπούκι κοιμήθηκε μεσημέρι και έτσι κοιμήθηκα και εγώ ;) να ξεκουραστώ λιγάκι!!...

θα φτιάξω τις ρυθμίσεις και μετά θα ξαναδιαβάσω τις δημοσιεύσεις......με μπερδεύει....και τελικά δεν υπάρχουν avatar ή εγώ δεν τα βλέπω?! :o

Δημοσίευση

Καλημέρα,

εμένα με μπέρδεψε λιγάκι, η 1η σελίδα που ανοίχτηκε το τρενάκι έγινε 3η!!! :o

και η τελευταία σελίδα έγινε 1η!!! :shock:

μάλλον πρέπει να αλλάξω τις ρυθμίσεις!!!

Χρύσα περαστικά στους άντρες της οικογένειάς σου, μην λυπάσαι την πεθερά, θα έχει τον γιο της και εγγονό της!!!

Χθες ξυπνήσαμε από τα άγρια χαράματα γιατί Ο Λουκάς έπρεπε να βρίσκεται 7.30 στο σχολείο επειδή θα πήγαιναν κολυμβητήριο, ευτυχώς αυτό είναι 2 φορές τον μήνα!!!!....ευτυχώς το μπουμπούκι κοιμήθηκε μεσημέρι και έτσι κοιμήθηκα και εγώ ;) να ξεκουραστώ λιγάκι!!...

θα φτιάξω τις ρυθμίσεις και μετά θα ξαναδιαβάσω τις δημοσιεύσεις......με μπερδεύει....και τελικά δεν υπάρχουν avatar ή εγώ δεν τα βλέπω?! :o

Δημοσίευση

Αργυρώ καλημέρα,

δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ρυθμίσεις κάτι μάλλον έτσι θα τα βλέπουμε στο εξής

Η τελευταία δημοσίευση θα είναι στην σελίδα 1 :o:o

Κι εμένα μ'εχει μπερδέψει πολύ αλλά ελπίζω να το συνηθίσω σύντομα :o:o

Πηγαίνουν από το σχολείο και κολυμβητήριο? τι τέλεια!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

και κάνει και λάθος δεν έκανα εγγραφή στο φόρουμ το 2006!!! αλλά το 2008!!!

έριξα και τον καφέ μου στο τραπέζι, ευτυχώς δεν πήγε στο λαπ τοπ!!!!

τώρα το διάβασα για τα αβατάρ!!!

ωχ άρχισε να βρέχει πάλι!!!

πάω να ετοιμάσω τα πιοτσιρίκια για το σχολείο!!!! :|

ναι πηγαίνουν αλλά μόνο τα του νηπιαγωγείου, 2 φορές τον μήνα!!! :)

Δημοσίευση

ΠΑΟ το πρωη τραγουδαω σκυλοτραγουδα.....χιχιχιχ

ειδατε η αυπνια

Αμα ερθω σπιτι και δεν κοιμουνται και τα δυο τους- να κοιμηθω και εγω- θα πεθαααανωωωωω

Πινω φραπε...πειναω πιο πολυ απο τη νυστα!!!

Θελλω να κανει κρυο.....

Ο καλος μου εχει ακομα πηρετο..αμα ειναι κατι κολλιτικο και κολλησει τον μικρο τωρα που ειναι καλυτερα..θα τον πνηξω!!!!!

Ρε κοριτσια να ρωτισω κατι..αυοσ ο φλεματωδες βηχας ποτε θα σταματησει τελειως..

απο που ειναι δυνατον να εχει τοσες μηξες και φλεμματα :shock::shock::shock:

Και μετα μο λεει ο αντρας μου να κανουμε και αλλο παιδι..χαχαχαχα...

Αμα και το δευτερο κληρονομισει ΟΛΑ τα ελλατωματα της μαμασ στον τομεα υγειασ!!!!

Και αυτος πια μισες δουλιες κανε :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: ι..ενα υγειες παιδ ειπαμε να μο κανει..καια υτος...φροντισε να μοιασει κατα 99% σε μενα!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Παρούσα.....αλλά έφυγες εσύ!!!! :lol:

επιτέλους βρε παιδιά!!!!

όλα καλά με εμάς......! :)

Καλή Παρασκευή, πάω να ξεκουραστώ λίγο, δλδ να ξαπλώσω στον καναπέ....τα παιδιά παίζουν στο δωμάτιο του Λουκά...ελπίζω να με αφήσουν λίγο!!

πάω να προλάβω πριν αρχίσουν τα "θέλω"!!!!

Δημοσίευση

Δεν κάνεις λάθος Αναστασία....η 1η σελίδα, όπου η Βίκυ άνοιξε το τρενάκι γίνεται η τελευταία και τελευταία δημοσίευση είναι πάντα 1η σελίδα!!!!!

εγώ αυτό που δεν βλέπω - και αν κάποιος το ξέρει ας μου το πει - είναι ότι δεν φαίνεται αν κάποιος είναι συνδεδεμένος ή όχι :?

Δημοσίευση

ουτε εγω το βλεπω αυτο argi μου και παω ψαχνοντας!!!

νομιζω οτι ειμαι μονη στο τρενακι :shock::shock::shock: επεισης δεν μου διχνει ουτε τους online φιλους μου

ααα και κατι αλλο....δεν ειναι λιγο μπερδεμα να μην εμφανιζει πχ το τρενακι στο θεμα του θηλασμου οταν υπαρχει μια απαντηση και να το εχει ετσι γενικα?? :roll::roll:

πχ ειδα την απαντηση σου και λεω να ειναι και αλλη στο τρενακι εκτος απο εμενα :lol::lol:

Δημοσίευση

Επιτέλους επιβιβάστηκα γι εγώ στο νέο μας τρενάκι..Νόμιζα ότι θα το χάσω, αλλά τελικά το πρόλαβα.... :roll::roll::roll::lol::lol: Το νέο mammy είναι λίγοοοοοοοοο πολύπλοκο ή εμένα μου φαίνεται;;;;;; :?:?:?

Να σας πω την αλήθεια κορίτσια το παλιό φόρουμ μου άρεσε περισσότερο....Επίσης, στα πρόσφατα μηνύματα γιατί δεν υπάρχει συνεχής ροή;;;;Περισσότερα μηνύματα που έλεγε το παλιό;;;;Τώρα δεν μπορούμε να δούμε τις εξελίξεις.... :(:(:(

Ελπίζω να το συνηθίσω σύντομα...

Κατα τ'άλλα εμείς καλά..Νομίζω ότι τις τελευταίες 3 μέρες είμαι καλύτερα, σαν να περιορίστηκαν οι αναγούλες.... :D:D:D Χθες έκανα και τις εξετάσεις που μου είπε ο γιατρός, πήρα τα αποτελέσματα όλα καλά....Έδειξαν ότι έχω περάσει και ερυθρά και κυτταρομεγαλοιό, αλλά εγώ δεν το θυμάμαι...Ούτε καν η μαμά μου... :shock::shock::shock: Τις σύγκρινα και με αυτές που είχα κάνει στην Ιωάννα και οι προηγούμενες αυτά λέγανε..... :roll::roll::roll::roll:

Στις 6/10 έχω ραντεβού με ένα γιατρό, τον κ. Κούρτη για αυχενικη....Την προηγούμενη φορά την είχα κάνει στο Ιασώ..Τώρα ο γιατρός μου με έστειλε εκεί...Και απ'ότι διάβασα στο ίντερνετ είναι από τους καλύτερους......Για να δούμε!!!!!!!! :roll::roll:

Δημοσίευση

καλεεεεε μαζευομαστε σιγα σιγα η μου φαινεται?????

γωγουλα πανε οι αναγουλες??? μπραβο!!!! αντε τωρα απο εδω και μετα χαλαραααααααα

θουλακι μου στην δουλεια ε???? κι εγω εδω στο σπιτι κανω δουλειες :? με βοηθαει και ο αντρας μου :lol::lol::lol: τυχαιο??????? δεν νομιζω :lol::lol: εχει αλλαξει και με βοηθαει πολυ τωρα τελευταια

ο μικρος ειναι στην γιαγια του και εμεις κανουμε σαν πιτσουνακια :oops::oops:

η ειδηση????

σκευτομαστε πλεον πολυ σοβαρα να κανουμε και 2ο μωρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το ποτε δεν εχουμε σκευτει ακομη αλλα η ιδεα μπηκε

Δημοσίευση

γωγωκα χαρηκα πολυ για τα νεα σας..με το καλο να ερθει..

μπεμπουλης θα τη βρουμε τη ακρη..με το φορουμ

αργι βρεχει ε?

εδω να δω ποοοοτε....

χρυσα..καλυτερα ο μικρος?με τον παιδικο καλα?

γιωτινι για πες..πως παει η δουλεια?

συμπεθερα χθες σε ειδα .. 8-) περιμενω νεα απο το παιδιατρο :)

βικυ πως κ το ονομασες ετσι?

λενακι περαστικα ρε συ,,,

νατασουλα ολα καλα?φιλια στα παιδακια σου

παναγιωτα λεγκο πολυ μαρεσει να παιζω με το θοδωρη...

οποια ξεχασα τα φιλια μου

Δημοσίευση

να σας πω τα νεα μας..

το νινι καλα..σημερα το νιωθω ακομα πιο συχνα..κ ειναι απλα τελειοοο

σημερα ο θοδωρης κοιμηθηκε 10 ωρο σερι..

αντε κ στα δικα σας χρυσα ιουλια κτλ :lol::lol:

ο μικρος ξεκινησε παιδικο..στο ιδιωτικο..

οταν τον πηγαινω με το που βλεπει το κτιριο κλαιει..\του λεω πανε μεσα θα φας κ απλωνει χερια..

τρωει καλα κ κοιμαται καμια ωρα..

ειναι πιο χυμα σταθμος απο το περσινο..

ανακαλυψα οτι στο σταθμο που τον παω τον ειχα επιλεξει 3 η 4 επιλογη..κ τελικα με πηραν στη 5 που ηταν ο δημοτικος :twisted:

πηρα στο δημοτικο να τους πω οτι δε θα παει τελικα κ απο το νεο ετος βλεπουμε

κ η γραμματεας λεει με τιποτα..πρεπει αν βρουμε λυση..ειναι κριμα να πληρωνεις..

παντον αυτο το μηνα κ βλεπουμε απο τον αλλο κατι θα κανουμε(γενικως τη ευχαριστησα που ασχοληθηκε με μας)

κ εμαθα μεσο αδερφης μου οτι η θεια μου ειπε δε εχει προβλημα να τον περνει 1.5 ωρα..αλλα 4 ειναι στη μεση του μεσιμεριου..κ εχει κ δικαιο..

κ σκεφτομαι τωρα...

λες να το παω απο τον αλλο μηνα στο δημοτικο κ να τον περνει η θεια μου 1.30 κ να τον εχει μεχρι της 4 που θα παει να τον παρει ο αντωνης? :roll::roll:

δε ξερω..ολο αυτο σκεφτομαι

η να τον παω απο το νεο ετος κ οταν γεννησω για να μη βγαινω εξω με το λεχουδι να τον περνει η θεεια μου κ να μου τον φερνει?

αλλα τους 2 πρωτους μηνες ισως μη το στειλω λογω ιωσεων,,

δε ξερω..εχω μπερδευρτει..

σορυ αν σας κουρασα :oops::oops:

Δημοσίευση

Θου τελεια...αντε και στα δικαμας τα 10 ωρα!!!!

χαχαχα

φτιαχνω κεκικ..παραγγελια της μου

Αναστασια βου στο ψητο..ο αντρας σου θελει να γινει πολυτεκνοσ!!!!!!

Κοριτσια φιλια...

αμα προλαβω θα μπω πιο μετα

οσο γι ατον παιντικο..που λεμεκαι εμεις...δεν ξερω ειλικρινα τι να σε συμβουλεψω...υποθετω βλεποντας και κανοντασ...

καλο που σε εξειπηρετει η Θεια,,,αλλα και παλη να υποχρεωθεισ ...δενξερω...δες πως θα πατε

Ο μικρος καλυτερα

ακομα βηχας με φλεματα..αλλα οκ βελτιωμενο αισθητα

ρε κοριτσια τα δικα σα ςπαιδια υδρωνουν τοσο πολυ,,,εμενα μερικες φορες ειδικα οταν κοιμαται γινετε λουτσα κυριως στο κεφαλι...

και εγω δεν τον εχω ντιμενο πολυ

φοραω μακο μπλουζακι σορτσακι και μολις του εβαλα καλτσουλες γιατι εβγαλε ψυχρα

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!

Λίγο μπέρδεμα είναι τώρα έτσι;;;

Θα το συνηθίσουμε που θα πάει....

Βρήκα τώρα χρόνο να σας γράψω τα νέα μας!

Πήγαμε παιδίατρο σήμερα. 9700 και 80 εκ η Ειρήνη. Τη βρήκε πολύ καλή. Έπαθε πλάκα με την ομιλία της και κάναμε και ένα εμβόλιο στο οποίο δεν έκλαψε καθόλου γιατί φορούσε για 1 ώρα πριν το αυτοκόλλητο. Επόμενη επίσκεψη θα είναι αφού γεννήσω με το καλό! Πρώτα θα πάω τη νέα μπουμπού και μετά την Ειρήνη εκτός απροόπτου βέβαια.

Εγώ είμαι μια χαρά. Την Τρίτη ξεκινάω και γίογκα και ανυπομονώ!!!!! Καμία σχέση με την προηγούμενη εγκυμοσύνη...

Αυτάάάάά.....

Γωγώ πολύ χάρηκα με τα νέα σου! Όσο για τηη ερυθρά που λές τα αντισώματα εμφανίζονται γιατί έχεις κάνει το εμβόλιο. Και γω μια από τα ίδια. Ενώ δεν την έχω περάσει φαίνεται στις εξετάσεις το αντίθετο! Φιλάκια στην Ιωάννα σου!!!

Θου να τα λέμε πιο συχνά ρε....

Μια χαρά βολεύει το περπάτημα!!!!!

Αναστασία βουυυυυυυυυυυυρρρρρρρρ στο ψητό τότε!!! Άντε με το καλό!!!!

Χρύσα πως είναι ο μικρός;;;

Καλύτερα;;;;

Για το βήχα δεν ξέρω να σου πω... Φαντάζομαι πως θα υποχωρήσει!

Περαστικά σας πάντως!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...