Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!!!

Αρτζι 9 βαθμους???? εδω σημερα εχει ζεστη!! να ερθω εκει να σαςκανω παρεα?? 8-)8-)

της βαζεις 4 μπιφτεκια???? ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα δεν προκειται να φαει τοσο το βατραχακι!!!!! ενα και με το ζορι!!!

Βενετια μου περαστικα στον μικρο!! να περασει γρηγορα!!!

εγω δε θα τα κανω τα καροτοκεικ, θα περιμενω να μας τα φτιαξεις εσυ με τα χερακια σου! :mrgreen:

μπεμπουλη κ εμενα ο αναστασης ετσι ηταν σημερα απο οταν σηκωθηκε. κ επειδη εχω σιδερωμα πηγα και τον παρκαρα στη μανα μου.. δεν πειραζει, να συνηθιζει κιολας εφοσον ελπιζω να παω στη δουλεια καποια στιγμη!! :lol::lol:

εμεις σημερα λεμε να παμε για κανενα καφεδακι το απογευμα... θα δουμε!! τη δευτερα εχει κ ρεπο ο αντρας μου! μια χαρα!!

θουλαρα σε πεθυμησα!!! αντε θελω καφε!

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

λετε για καφε????????

ποτε?????????????

αχ πρεπει αν σας πω σε μενα μια μερα αλλα δε χωραμε ολες :oops::oops::oops:

δευτερα θα σας ελεγα αλλα εχουμε γιατρο :):):)

εγω σε λιγο σχολαωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!

Βενη μερσι...θα τα φτιαξω σημερα και θα σου πω εντυπωσεισ

Θου δε σε ξεχασα,...δε τη βρικα...

θα σου στειλω συνταγη για γλυκια και αλμυρη κανε οποια σου αρεσει. Εγω αυριο θα κανω ενα μικρο κατσαρολακι απο την καθεμια

Μοισ γυρησα απο τα ψωνια και εχω καθαρισμα σπιτιου...ουαααα..και πως βαριεμαιιιιιιιι

Αναστασια μπραβο τοπν Σπυρο..

Νατασα..τελειες τιμες..και εγω δεν θυμαμαι τις δικε ςμου αλλα θημαμαι οτι ημουν αρκετα κατω απο τα ορια..που η γιατρος γελουσε και ελεγε πως εχω υπογλυκαιμια..χιχιχιχι

Καθε ποτε θα πηγενετε πισινα;;;

αχ ποσο θελλω..ποσο μου λειπει..

Οταν μεναμε νεαπολη ο γυμναστς μας αφινε την ωρα της γυμναστικης να πηγαινουμε στην πισινα του δημου, υταν 10 λεπτα περπατημα σε ανιφορα απο το σχολειο...και ηταν τελεια..παρολο που ηταν ανοιχτη...ηταν θερμενομενη ομως..ηταν τελειο αγχολιτικο για μας..πηγαινα μαζι με μια αλλη κοπελα..

ΑΡΤΖ ΖΗΛΕΥΩ..ΘΕΛΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΕΙΜΩΩΩΩΝΝΝΝΝΑΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσαρες!!!!

Καλο απογευμα Σαββατου!!!!

Και εμεις σε λιγακι θα βγουμε και λεμε να τον αφησουμε στον πεθερο.Σκεφτομαι μεχρι τον Δεκεμβρη που θα γεννησω τα Σαββατα να βγαινω μονο με τον αντρα μου και κανα φιλο μας γιατι μετα..... [-([-(

Ουτως η αλλως ολες τις αλλες μερες με τον Νικολα βολταρουμε.

Αργυρουλα μου λιγο ειναι ε;;; :? Πω πω δεν τον εχω κυνηγησει ποτε να φαει.Και πως βαριεμαι να το κανωωωωωωωω.

Ευα εχει επισημη συναντηση στις 26-09.Δυστυχως θα ειμαι εκτος Αθηνων και δε θα μπορω να παω. :(

Αναστασια μου μια χαρα ο Σπυρακος ρε συ!!!!

Βενι ευχαριστουμε για τη συνταγη!!!!!!

Θουλιτσα και Λενα καλα να περασετε να βρεθειτε!!!!

Σας αφηνω .Τα λεμε αυριο!!!!Φιλακιαααααααααααα.

Δημοσίευση

εμείς πήγαμε για ψώνια, παπούτσια στα παιδιά και μπουφάν στην μικρή....καθήσαμε ένα 7ωρο και γυρίσαμε πίσω, πάντα τόσο καθόμαστε και όταν είμασταν χωρίς παιδιά φεύγαμε το πρωί και γυρνούσαμε το βράδυ, το ίδιο κάναμε και όταν ο Λουκάς ήταν βρέφος, καθότι ήταν και βολικό παιδί!!!!

9 βαθμι΄πυς είχε το πρωί αλλά κατά την διάρκεια της μέρας έφτασε τους 20 με ηλιοφάνεια αφού καθήσαμε και έξω και απολαύσαμε παγωτάκι!!!! ;) ....μμμμμμ σε ένα ιταλικό!!!

Παναγιώτα καλή διασκέδαση.....2 χρόνια έχω να βγω έξω μόνη με τον άντρα μου για ποτάκι!!! :cry:

δεν πειράζει όμως.....!!!!

Σας αφήνω και σας καληνυχτώ, πρέπει να ταϊσω τα παιδιά.......!

Δημοσίευση

Ουφφφφφφφφφφ

Από το πρωί δεν είχα τηλέφωνο και internet λόγω προβλήματος του δικτύου στη forthnet. Όχι οτι έκατσα κιόλας δηλαδή. Χθες βράδυ το κάψαμε το πελεκούδι. Στις 3 φύγανε οι φίλοι και στις 8 ήμουν στο πόδι από την αυπνία... :shock::shock::shock:

Ξύπνησε και η Ειρήνη και πήγαμε στη βιολαϊκή. Το μεσημέρι πήγαμε στον μπαμπά μου να φάμε ψάρια που έβγαλέ και μαζευτήκαμε αργά. Τελικά στις 9 παρά ξεράθηκε στον ύπνο η μικρή από την κούραση!!!

Αύριο το πρωί λέμε να πάμε κολυμβητήριο!!! Το μετανιώσαμε που δε φύγαμε Χαλκιδική με τόση ζέστη και τόσο καλό καιρό...

Γιώτα καλό κουράγιο με τα πεθερικά...

Παναγιώτα η 100άρα είναι αυτή με τις 3 ώρες και τα 4 τσιμπήματα;;;

Θου καλά να περάσετε!!! ;);)

Veni thnx για τη συνταγή!!!!

Χρύσα πως είναι ο Χριστόφορος;΄

Argi πολύ κρύο....

Grousi από Αμοργό είσαι;;;;

Τί τέλεια...

Λένα ακόμη να βγουν ρε συ....

Ήμαρτον...

Αναστασία νωρίς ξυπνάει ο Σπυράκος ε;;; Πως αντέχεις; Τί ώρα κοιμάσαι;;;

Δημοσίευση

Γυρισαμε και εμεις!!!Εκανα μπανιο το μικρο και κατευθυειαν τον κοιμησα.

Νατασα μου ναι αυτη ειναι!!!Σε τσιμπανε στο μισαωρο,στη μια,στις 2 και στις 3 ωρες!!! #-o#-o

Ειναι ανοιχτο και την Κυριακη το κλυμβητηριο ε;;;;

Αφγυρουλα μου δεν εχετε πουθενα να αφησετε τα παιδια ε;;;Παντως κανετε ωραιες οικογενειακες βολτες!!!!

Ρε κοριτσια τι ζεστη ειναι αυτη!!!Αααααααα!!!Ελπιζω απο βδομαδα να πεσει.

Δημοσίευση

γεια σας μανουλες!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεις σημερα πηγαμε για μπανακι!!!!!!!!! 8-)8-)8-) το απογευμα πηγαμε σε γενεθλια και τωρα η ανταρτισσα κοιμαται!!!!!!! :lol: για ποσο αραγε???????? :?:?:?

νατασα μου,ειναι ο αντρας μου απο δω.εγω ειμαι απο ναυπλιο αλλα μενουμε μονημα αμοργο!!!!! ;) εχεις ερθει????? :)

παναγιωτα μου.ουτε εγω θα ειμαι αθηνα στις 26..... :(

παω το σκυλο μου βολτα!!!!!! :D μακιαααααααααααα :mrgreen:

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

σήμερα η μέρα μας ήταν πολύ γεμάτη, τα παιδιά ξύπνησαν από τις 6:30 :?:? φάγαμε πρωϊνό σιδέρωσα 3 πληντύρια πήγαμε σουπερ μάρκετ και jumbo μετά έκανα κεικ ξεσόνισα, σκούπισα άλλαξα σεντόνια το απόγευμα πήγαμε λούναπαρκ κοίμησα τα παιδιά έκανα ένα μπανάκι κι επιτέλους κάθησα, ουφ κουράστηκα και μόνο που τα έγραψα @-)@-)@-)@-)@-)@-)@-)@-)

Πήρα της Έλενας κουζινικά, (όχι πλαστικά τσίγκινα είναι πολύ ωραία σαν τα κανονικά σε μικρογραφίες) και ενθουσιάστηκε, μόλις γύρισε ο μπαμπάς της από την δουλειά πήγε και τον τάϊζε :lol::lol::lol::lol::lol:

Αργυρώ όταν λες 4 μπιφτέκια σε τι μέγεθος εννοείς?????????????:shock:

Η Έλενα για να φάει 4 πρέπει να είναι σε μέγεθος φουντουκιού :lol::lol::lol::lol:

Βενι περαστικά στον Φιλιππάκο, που την κόλλησε την γανστρεντερίτιδα??????

Γιωτά καλώς τους δέχτηκες :D:D:D:D:D:D:D

Νατάσα μια χαρά είναι οι τιμές της καμπύλης :-bd

Την βιοψία πρέπει να την κάνουμε για να δούμε τι αλλοιώσεις έχει δημιουργήσει η φλεγμονή :cry:

Έυα στο Ναύπλιο θα γίνει η γαμοβάπτιση??????

Είναι πανέμορφο το Ναύπλιο το λατρεύω :)

Δημοσίευση

νατασα μου,και μονο που τα διαβασα ολα αυτα κουραστηκα...... :roll::roll::roll: αντε,να ξεκουραστεις τωρα!!!!!!!!! 8-)

ναυπλιο θα γινει η γαμοβαφτιση!!!!! :D θα ερθεις??????????? ;) ποιος θα κανει βιοψια???????? :?

Δημοσίευση

ευχαριστω νατασουλα μου!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

που μενεις?????? 8-)

ρωταω για τη βιοψια γιατι ειχα κι εγω μια φλεγμονη στο στηθος αλλα δεν μου ειπαν τιποτα για βιοψια.... :roll:

πηγα το σκυλο και τωρα παω τρεχοντας για υπνο γιατι η μικρη ηδη ξυπνησε μια φορα.... :?:shock::x

Δημοσίευση

Καλημεραααα

τι κενετε;;;;

εγω ειμαι πτωμαααα

Ο χριστοφορος απο χτες το βραδυ εχει απιστευτο βηχα...χτες δεν κοιμηθηκε σχεδον καθολου- ουτε εγω, σημερα τη νυχτα ΟΚ η κατασταση ειναι βελτιωμενη.

Δεν με αφινει η παιδιατρος να δοσω κανενα φαρμακο γιατι ειναι λεει ερεθησμος του φαρηγγα και οχι φλεγμονη του ανωρετου αναπνευστικο..οποτε ειμαστε με φυσιολογικο ορο, μια κουταλια μελι και λεμονι 2 φορε τη μερα, ζεστα ροφηματα πορτοκαλαδεσ..ασχετο αλλα μια χαρα το τσακιζει τον χυμο πορτοκαλι, του εστηψα ενα χτες και το ρουφηξε με το καλαμακι

Νατασα τι τελεια..οντως επρεπε να φυγετε τι κριμα.μια χαρα θα ηταν, θα κανατε και κανενα μπανιο .

Ευχα μου αρεσε και μενα το Ναυπλιο πολυ..βεβεια εχει κοντα μια 10ετια που εχω παει αλλα ηταν πολυ ομορφα.

Χτες εκανα γεννικη μονο τα 2 δοματια και τα μπαλκονια..ΑΑ εφτιαξα και το κεικ της βενης..ενα θα σα ςπω..Ανεπαναληπτο.

Θα παω και μερικα στον μπαμπα μου που του αρεσουν κατι τετοια.

Σημερα στις 5 εχουμε γαμο και βαριεμαι απιστευτα να παω

νατασουλανα κανονισουμε καφε...ο βηχας τυ μικρου δεν ειναι κολλιτικοσ..χιχιχιχ

Φιλακια...

Παω να μαριναρω τις μπριζολες για το μεσημεριανο μασ

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια

καλη κυριακη!!!!

εγω κουτουλαω σημερα απο την νυστα

ο σπυρος χθες εκτος του οτι δεν εφαγε σχεδον τιποτα...ξυπνησε νωρις το πρωι,δεν κοιμηθηκε σχεδον καθολου το μεσημερι και το απογευμα που πηγαμε στην νονα του ηταν ολο γκρινια :((:((

ερχομαστε σπιτι τον κανουμε μπανιο,ηπιε το γαλα του και επεσε ξερος για υπνο!!!

για κανα 2ωρο δεν ειχε κουνηθει καθολου και λεμε παει εξαντληθηκε τοσο πολυ που ουτε πλευρο δεν θα αλλαξει :roll:

γελαστικαμε ομως....ο σπυρος ειχε αλλα σχεδια :evil::evil::evil::evil: οοοοοοοοολη νυχτα ξυπναγε ανα μια με μιαμιση ωρα και εκλαιγε :((:((:((:((:((:(( σηκωνομασταν μια εγω μια ο μπαμπας του...να τον ηρεμουμε

του δωσαμε ντεπον μηπως ειναι απο τα δοντια...τιποτα

του διναμε νερο μηπως διψαει...δεν ηθελε

ηταν συνεχεια μεσα στην γκρινια και το κλαμαααααααααααααααα

τελικα κοιμηθηκε στις 6 :shock::shock::shock::shock::shock: οπου ηπιε γαλα και κοιμηθηκε για δυομιση ωρες :roll::roll:

δεν μπορω να καταλαβω τι επαθε αφου νυσταζε......τωρα παιζει και ειναι μεσα στην τρελη χαρα με μικρα διαλλειματα γκρινιας και μουρμουρας

ενω εγω ειμαι καπως ετσι [smilie=sleepy2.gif][smilie=sleepy2.gif]

και νυσταζωωωωωωωωωωωω

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Ξυπνήσαμε και μεις και αράζουμε στο μπαλκόνι! Έχει απίστευτη ησυχία και ζέστη έξω...

Μαγειρεύω το φαγητό της Ειρήνη και πάμε για κολύμπι!!! :lol::lol::lol:

Παναγιώτα καλό κουράγιο τότε.... Δε θα το άντεχα να την ξανακάνω...

Νατάσα τελικά τη βιοψία την κάνουν πάντα. Και μια ελιά να βγάλεις, τη στέλνουν κατευθείαν...

Περαστικά να ναι και τίποτα το αξιοπρόσεχτο!

Αναστασία ωχ...

Ωραίο πρόγραμμα σας έκανε ο Σπύρος....

Grousi και το Ναύπλιο είναι υπέροχο!!!! Το λατρεύω!!!

Στην Αμοργό δεν έτυχε να βρεθώ ποτέ αλλά το θέλω πολύ!!!! Τυχερή......

Χρύσα περαστικά σας και πάλι!

Δημοσίευση

Καλημέρα σας.....,

εμείς καλά είμαστε τα πιτσιρίκια ακόμη κοιμούνται, η ώρα είναι 10.00 !!, ......

Νατασσούλα τα μπιφτέκεια είναι σε κανονικό μέγεθος, όπως και τα δικά μας δεν κάνω άλλο μέγεθος για την ίδια!!!!

χθες αφού γυρίσαμε μαγείρεψα κιόλας, κοτόπουλο με λαχανικά και ρυζάκι, εφαγε το ρυζάκι, τα καροτάκια και λίγο κοτόπουλο, μετά γιαουρτάκι και ύπνο!!!!....και αφού κοιμήθηκαν τα παιδιά απολαύσαμε και ένα ποτηράκι κρασάκι........

σήμερα δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε, δεν έχουμε βγάλει πρόγραμμα ακόμη!!!!, ένα είναι σίγουρο ότι θα φτιάξω το πρωινό σε λίγο!!!!!

Λοιπόν καλή Κυριακή και καλά μπάνια σε όσους κάνουν!!!!!

Πάντως καλή η ζέστη αλλά και το φθινώπορο δεν είναι άσχημο..........προσωπικά μου αρέσει η ζεστούλα!!!!!

Δημοσίευση

καλημερα :? αν μπορει να τη πει κανεις..ουφφφφ

το βραδυ ο μικρος ξυπνουσε απ οτον βηχα και βουλωμενη μυτη εκλαιγε δεν κοιματανε κατα διαστηματα :( εκανε κακα στον υπνο του τον αλλαξαμε μετα του καναμε ορο και τσιριζε αφηστε τα... :(

ειχα πιει και κανα 2 ποτηρακια κρασι ειπα σαββατο βραδυ ειναι να το ριξουμε λιγο εξω και βρηκα την μερα και εγω!!!!!!

μετα ξυπνησε ο καημενος τελικα 7.3 το πρωι με γκρινια..

εγω αδιαθετησα και ειμαι βαριεστημενη και κουρασμενη ευτυχως τον ανελαβε ο κωστας :)

του δωσαμε εχθες το βραδυ ντεπον και μολις τωρα μηπως και ποναει.αλλα εχθες που τον ρωτησα που πονας μου εδιεξε το στομα του..μηποως βγαζει και αλλο δοντι και τα εχει ολα αυτα?

νατασσα δεν ξερω που κολλησαμε ρε συ τι να πω? μηπως ειναι κρυωμα τελικα?

χρυσα ωραια που βγηκε ωραιο :);)

αυγο να του δωσω? ξερετε? τα κακα στρωσανε..

θα φτιαξω γλωσσες αχνιστες με μυρωδικα μια συνταγη που βρηκα πρεπει να γινονται πολυ ωραιες

εχουνε και μια σος λαδολεπμονου με μουσταρδα..μιαμμμμ!

εχθες εκανα κοτοπουλο στον φουρνο σε ενα σκευος που εχω που το καρφωνεις πανω το κοτοπουλο και εβαλα μεσα ασπο την πετσα δεντρολιβανο και θυμαρι και καθε τοσο το αλειφα με την λαδια που εσταζε και εγινε σνα σουβλας!! παρτε το !

http://www.cookshop.gr/ProductDetail.as ... fers=false

εμενα δεν ειναι αυτο αλλα ειναι της ιδιας λογικης!

αχχχ καλα να περασετε ολες και αναστασια μπεμπουλης υπομονη σε νιωθωωωωωω!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσαρες!!

ρεσυ χρυσα αμαν.. ολα εσεις θα τα παθετε πια.. περαστικα σας!!

μπεμπουλης υπομονη.. τι να πω.. ελπιζω να ειναι απο τα δοντια, να τα βγαλει μπας και ηρεμησετε κ εσεις

νατασα καλο μπανιο!!! καντε μια βουτια και για μας!!

χτες πηγαμε στο λουνα παρκ, του ανασταση δεν του αρεσε τιποτα.. ειχαμε ανεβει σε κατι ελφαντακια που ανεβαοκατεβαινουν και το κατεβα αποτομα την πρωτη φορα και φοβηθηκε... :oops: και μετα οποτε εβλεπε τον αντρα μου που μας περιμενε εξω, εκλαιγε και φωναζε μπαμπαααααα μπαμπααα :lol::lol:

νατασουλα ο τολης ξετρελαθηκε με τον μιχαλη!!! να ξερετε οτι αν ειναι ματιαγμενος οφειλεται σε μας!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

τρελαθηκε που του εδινε το χερακι και περαπατουσαν μαζι!!!

αλλα και η ελενα ειναι απιθανη!!! σουπερ!!

αμαν ρε βενετια... αδιαθετησες τελικα??? φανταζομαι χαρα ο κωστας ε? :lol::lol::lol::lol: εγω ακομα περιμενω και ελπιζω να μη μου ερθει!! ουτε τωρα ουτε για αλλους 9 μηνες!!! αν και χτες σε καποιες φασεις αναθεωρησα... αλλα σημερα επανηρθα!! :lol::lol::lol:

λοιπον αυτο που εβαλες φαινεται φοβερο!! θα παω να το παρω!!!

περαστικα σας και παλι βενι μου!!

Δημοσίευση

και εγω θελώ να πω τηον μικρο λουνα παρκ αλλα 2 εισητηρια θα πανε τζαμπα!! :lol::lol:

εγω δεν ανεβαινω πουθενα μον οστο τρενο φαντασμα στα αλλα φοβαμαι και ο μικρος 1000% θα τα φοβατια ολα π0ηρε απο εμενα :lol::lol::lol: οποτε αστο καλυτερα!!!

να το παρεις αυτο απλα θελει σιγανο φουρνο τους 150 σχεδον για 3-4 ωρες και γινεται λουκουμι!!!!!!!!

και μιχαλακης ειναι τελειος!! ειναι το πιο τελειο αγορακι!!! φτου φτου!!!!

α!!! λενα με το καλο να μην ερθει!!! :lol::lol::lol: εμενα ητανε αναμενομενο!! :lol::lol:

Δημοσίευση

εν τ μεταξυ εχω καποια "συμπτωματα" αλλα εχω αρχισει να πιστευω οτι ειναι ολα στο κεφαλι μου!! θελω να παω να παρω ενα τεστ, κοντευω να σκασω απο την αγωνια!!! αφηστε που δε μαθαινω και που θα ειμαι... δεν αντεχω δυο αναμονες.. θα τρελαθω!!!!

σημερα θα παμε στη νονο του μικρου στη χαλκιδικη!! εχουμε βολτουλες παλι!! αντε βενι, να γινει καλα γρηγορα ο φιλιππος, θελω να κατεβουμε κεντρο για ψωνια! ξερεις που πουλανε μαλλι για πλεξιμο? εχει εκει στη δραγουμη ακομα? ξερεις? ξερει καμια αλλη?

Δημοσίευση

καλημερες!!!!!!!!!!!! 8-)

δεν το συζητω για το χτεσινο βραδυ....... :? η αυπνια της αυπνιας.....ουααααααααααααααααααααα :cry::cry::cry::cry::cry: να δω πως θα ειμαι οταν παω για δουλεια.......... :( σας καταλαβαινω.............. :shock::shock::shock:

μαιμουδακι,ακομα δεν ξερεις που θα εισαι??????γιατι ετσι?????? :shock: πας για δευτερο????????? ;) μακαρι!!!!!!!!!! :)

σες,ελατε στο γαμο!!!!!!!!λεω να εχω ενα τραπεζι για οσες μαμμυδομανουλες μπορεσουν να ερθουν!!!!!!!! ;) ειστε η παρεουλα μου πριν ακομα μεινω εγκυος!!!!!!!!!!!!!!!πολυ θα χαιρομουν να μπορεσουν οι περισσοτερες να ερθουν!!!!!!!!!!!!!!!! ;););)

νατασουλα,που εισαι??????σου εκανα αιτηση φιλιας!!!!!!!!!!!!! :lol: ελα να γινουμε φιλες!!!!!!!!! :P:P:P

lovie,αντε λοιπον,να ερθετε παλι ναυπλιο αλλα και αμοργο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!8 ιανουαριου,ντυθειτε,ραφτειτε και σας περιμενω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Δημοσίευση

Tzaaaaaaaaa..που λεει και ο Χροστοφορος

Βενη περαστικα..μηπως ειναι αμυγδαλιτιδα;;; αμα κανει πηρετο να τον πας στο γιατρο

εμας ειναι πολυ καλυτερα

Σημερα ο μικροε πηγε με τον Οδυσσεα και τα πεθερικα μου στον Λαγκαδα...τους πηρα τηλεφωνο και ο μικρος τα σπαει

Εκει εχει γατες, σκυλακια, κοτες, παπια..και μια κατσικα..ε περναει χαρμα..κινηγαει ολα τα ζωα..τρεχει..εχει γινει χαλια στα χωματα και στις λασπες..αλαλ εχει μια φατσα -ετσι μου λεει ο αντρα ςμου..θα το διαπιστοσω οταν ερθουν

Δημοσίευση

Γεια σας!!!!

Ειμαι ξαπλωμενη(λογω βαρεμαρας) και αδυνατω να γραψω. :oops:

Περαστικα ρε κοριτσια στα μωρακια σας!!!!

Λενα παρε καλε ενα τεστακι!!!!Καλη επιτυχια.Προβλεπω να κανεις αιτηση για αναρρωτικη και μετα να σε τοποθετουν!!!

Δημοσίευση

τι κανετε ολες κοιμαστε?

εγω χθες κοιμηθηκα 5 ωρες μονο ενω προχθες καθολου!

η κορη μου φοραει τα κολιε μου ...ναι ανακλυψε που ειναι!

εγινε μια παρεξηγηση με την πεθερα και αναθεωρησα παλι τις αποψεις μου....θα γυρισω παλι στο τυπικο στο πολυ τυπικο!....ο Π. με το μερος μου φυσικα!

κατι φορες νομιζω οτι αυτα που λεω δεν ειναι κατανοητα.....και οταν ελεγα στον π. η πεθερα εχει κανει λαθος δεν με πιστευε....εεεεε τα εκανε και στο ιδιο και το καταλαβε!

να σας πω και κατι που θα κανω????????? :idea:

και που θα επρεπε να εχω κανει καιρο!

οταν θα ερχεται χωρις τηλεφωνο θα περνω την μικρη και θα φευγω....μεχρι να καταλαβει οτι πρεπει να περνει τηλεφωνο πριν ερθει! :mrgreen:

τις προαλλες ηρθε χωρις τηλ και μολις ειχε ερθει η φιλη μου ,εεε η κοπελα εφυγε!!!!!!!!!!!! :evil::evil:

απο αυριο 4 νυχτες!!!!!!!!!!!!

φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου δεν έχω διάθεση να σχολιάσω....Με ματιάσατε κακούργες που είμαι σκληρή και άκαρδη μάνα και απο χθες κοιμόμαστε όλη την ώρα με την Ιωάννα..... :lol::lol::lol::lol::lol:

Και ναι...Οπως καταλαβαίνετε είναι άρρωστη η ψυχούλα μου...Ξεκίνησε χθες το μεσημέρι ένα ψιλοβηχαλάκι, πήραμε τηλ το γιατρό, μας είπε να δώσουμε Mucothiol, το βράδυ ξεκίνησαν οι μύξες....Ζήτημα είναι να κοιμήθηκε ήρεμα 3 ώρες όλη τη νύχτα.... :(:(:(:(:( Έκλαιγε μες στον ύπνο της..Δεν μπορούσε να αναπνεύσει από τις μύξες.... :(:(:(:(:( Έριξε τρελό κλάμα από την υπερένταση το καμάρι μου.... :?:?:?:?:?:?

Τελικά, σήμερα είχε δεκατάκια, βγάλαμε όλη τη μέρα μέσα στο μπάνιο και μετά το μεσημεριανό ύπνο ξύπνησε με 38,5 πυρετό... Της έδωσα ponstant:o :o:o:o:o:o:o Γιατί ρε γαμώτο;;;;;;;;;; :(:(:(:(:(:(:(:(

Το αγαπάκι μου υποφέρει..... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Άυριο δε θα πάω δουλειά μάλλον...Θα πάω τη μικρή γιατρό και το απόγευμα έχω κι εγώ γυναικολόγο....

Νατασάκι στις 6/10 έχω αυχενική....

Λενάκι συμπεθέρα έκανες χοριακή;;;;;Με σχολείο τι έγινε;;;

Τα φιλιά μου σε όελς...Είμαι κομμάτια!!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...