Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

επίσης να προσθέσω ότι μπορεί να το παίζω άνετη τώρα, που έχει αρχίσει το μπουμπούκι και κοιμάται, αλλά έχω ρίξει πολύ ξενύχτι....μα πάρα πολύ!!!!!...26 μήνες άυπνη!!!! απορώ πώς μου είπαν στην Ελλάδα ότι δεν άλλαξα!!!...μάλλον το κλήμα είναι καλό εδώ!!! ;):)

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

εγω πριν γεννησω πολλα χρονια πριν ελεγα 40 ημερων θα παει στο δωματιο του

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

αλλα που να ξερα οτι δε θα κοιμαμαι 18 μηνες σχεδον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καπου στα 14 τον πηγα οριστικα μεσα...αλλα πολλες φορες τον επερνα κ τον περνω..

δε τη παλευα.

κ ξενυχτι κ δουλεια κ θηλασμος κ εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!1

ααααααααααααα με τιποτα..

συν να κανω κ γλυκα :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσαρες!!!!

ΣΕρνομαι ρε γμτ!!!!

Νατασα μου καλα αποτελεσματα!!!!Περιμενω με αγωνια τα νεα σου.Την τρεμω αυτην την εξαταση!!!Μπρρρρ

Θουλιτσα και εκει που παω εγω την πορτοκαδα σου δινει.Ενταξει πινεται αλλα ειναι πολυ γλυκια.

Δεν πρεπει να μετακινεισαι γιατι καιγεται η γλυκοζη και αλλοιωνονται τα αποτελεσματα.

Αχ Γωγουλα καλα τα λες εσυ αλλα εγω εχω καταλαβει οτι ολα ειναι σχετικα. :roll::roll:

Πχ πριν γεννησω ελεγα "θα του μαθω του μικρου να καθεται στο καροτσι και θα βγαινω για καφε"

Αμ δε!!!Πανε και οι καφεδες πανε και οι βολτες με τον Κεντερη που εχω κανει.Μιλαμε δεν το φτανω στο τρεξιμο.Μονο σε αλανες πηγαινουμε.Αστα. :((:((

ΡΕ Νατασουλα Τι ταλαιπωρια.Ελπιζω να πανε ολα καλα!!!!

Σας αφηνω για την ωρα!!!Σε λιγο θα παω κομμωτηριο.Φιλακια σε ολες σας!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια μου!!!!

τι κανετε? ολα καλα??

ρεσυ νατασουλα ακομα???? :o:o:o αμαν βρε κοριτσι μου, πολυ σε ταλαιπωρησε αυτο...

αχ θυμαμαι που εκανα κ εγω την καμπυλη ζαχαρου και μου ειχαν δωσει να πιω κατι με γευση πορτοκαλι!! ηταν πολυ πηχτο και ειχε φριχτη γευση!!!! :ymsick::ymsick::ymsick:

αλλα επειδη ημουν στο κεντρο εκοβα βολτες στα μαγαζια! δε μου ειχαν πει οτι δεν κανει να μετακινουμαι!

κοριτσια οσον αφορα σε αυτο που λετε για το φαγητο και τον υπνο..

πιστευω οτι γενικοτερα ειναι θεμα ιδιοσυγκρασιας του παιδιου αλλα και αντοχης της μαμας..

εμενα ο αναστασης κοιμοταν μια χαρα στο κρεβατι του μεχρι 7 μηνων.. πολυ σπανια ξυπνουσε! οταν αρχισε να ξυπναει ομως δενειχα κουραγιο.. τον επαιρνα στο κρεβατι μας.. και οταν τον ειχα αφησει να κλαιει μεσα στα 20 λεπτα ειχε κανει 2 φορες εμετο!! ε δεν το ξανακανα, φοβηθηκα! αλλα εμας δεν μας ενοχλουσε να κοιμαται μαζι μας, ουτε εμενα ουτε τον αντρα μου!

γενικα συμφωνω με τη γωγω, ο υπνος ειναι πιο ευκολο να ρυθμιστει σε σχεση με το φαγητο, αλλα ειναι και θεμα του ποση υπομονη και αντοχη εχει η μαμα!

εγω ας πουμε δεν ειχα υπομονη, ηθελα να κοιμαμαι! δεν αντεχα να πηγαινοερχομαι!!

και για το φαγητο, γενικα δεν ειχε προβλημα. ετρωγε. ειχε αδυνατισει πολυ τοτε που ειχε αρρωστησει, κοντα στο χρονο και τοτε εκανα κ εγω τον καραγκιοζη για να φαει.. αλλα γενικα δεν τον κανω, οχιγιατι δεν το θεωρω σωστο, αλλα γιατι κουραζομαι, βαριεμαι να το κανω αυτο!!

επισης στο σπιτι ειναι παντα κυριος, τρωει στο καρεκλακι του και εχει αρχισει και τρωει και μονος του, με το πηρουνακι του. οταν ειμαστε αλλου ομως πρεπει να παω απο πισω του για να τον ταισω, δεν καθεται!

ο αναστασης εχει 2 μερες που τρελαινεται να βλεπει το δελτιο ειδησεων! οχι οποιο κ οποιο, αλλα αυτο της νοηματικης!!! προσπαθει να μιμηθει τον παρουσιαστη, μετα χερακια και τα χειλακια του!!! εχει πολυ γελιο!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Nα 'μαι πάλι! :D

lovie μου, καλά αποτελέσματα με την καμπύλη, εύχομαι να είναι τέλεια και να μη χρειαστεί να τη ξανακάνεις! Κι εγώ το θυμάμαι αυτό το απαίσιο σκεύασμα! :? Ήταν πηχτό και είχε γεύση απορρυπαντικού! Άσε που δε τα πάω καλά με τις βελόνες και τόσο τρύπημα... :? Και μάλιστα είχα αναγκαστεί να κάνω μέσα σε μία εβδομάδα, και μικρή και μεγάλη καμπύλη, γιατί η πρώτη είχε οριακά αποτελέσματα. :( Έχω από τώρα σκεφτεί ότι στην επόμενη, θα κάνω κατευθείαν μεγάλη, να μη τρέχω πάλι! :lol:

Μaimoudaki, τέλειος ο Αναστάσης, δε παίζεται! :lol:

Συμπεθερούλα μου, είναι μόνο λίγο ταλαιπωρία, μη σε αγχώνει, ένα πρωινό είναι μόνο! Καλό κομμωτήριο! :D

Μαρθούλι και ΠΟΛΛΑ κάνεις... ;)

Χαίρομαι που γίνεται γόνιμος διάλογος περί του θέματος ύπνου-φαγητού, πραγματικά με ενδιαφέρουν όλες οι απόψεις σας. Προς Θεού, εννοείται δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης, αλλοίμονο! ;)

Θεωρητικά, συμφωνώ κι εγώ με την άποψή σου Γωγώ μου, τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν τα όριά τους και μάλιστα από νωρίς, αλλά κατά τη δική μου άποψη (και φυσικά με βάση την εμπειρία που έχω με το συγκεκριμένο παιδί) ο πρώτος κανόνας είναι να αφουγκράζεσαι τις ανάγκες τους... Κι εγώ έλεγα π.Β. (πρό Βασιλικής!) :lol: ότι απαγορεύεται να κοιμάται στο κρεββάτι των γονιών, αλλά μέχρι τα δύο της χρόνια, είχε πολύ ανήσυχο ύπνο... Μία τα δόντια, μία οι ιώσεις, μία το ένα, μία το άλλο, υπήρχαν αρκετές περίοδοι που ένιωθα ότι το παιδί μου είχε ΑΝΑΓΚΗ την αγκαλιά μου και κατά τη διάρκεια της νύχτας... Φυσικά στα ενδιάμεσα, προσπαθούσα να της δώσω να καταλάβει ποιος είναι ο δικός της και ποιος ο δικός μας χώρος! ;) Χωρίς όμως να την αφήνω να κλαίει... Αυτό δεν θα μπορούσα να το κάνω, σας το λέω με βεβαιότητα. Μου είναι αδύνατο, δεν το αντέχω. Δεν κρίνω την αντίθετη άποψη, εγώ όμως δεν θέλω να το εφαρμόσω στο παιδί μου το "κλάψε όσο θες". :? Πριν λίγους μήνες που αλλάξαμε σπίτι και απέκτησε δικό της δωμάτιο, γιατί μέχρι πρότινος είμασταν όλοι μαζί, αναγκαστικά, την βάλαμε και σε κρεββάτι κανονικό και όλα μπήκαν στη θέση τους. Ξέρει ότι εκεί είναι το κρεββάτι της και όταν χρειαστεί κάτι, πηγαίνω και ξαπλώνω δίπλα της. :)

Σχετικά με το φαγητό, πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα παιδιού. Υπάρχουν παιδιά που τρώνε και παιδιά ΠΟΛΥ δύσκολα! :( Κι εμείς ξεκινάμε στο τραπέζι, αλλά αν την αφήσω να φάει ΜΟΝΟ αυτό που τρώει στο τραπέζι (5 μπουκιές δηλαδή!) είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι θα κλείσει το στομάχι της και θα τρέχουμε. :shock: Είναι ικανή, αν δε τη κυνηγήσεις, να φάει ΕΛΑΧΙΣΤΑ όλη μέρα. Είναι στα κατώτερα όρια στις καμπύλες του βάρους και είμαι συνέχεια σε επιφυλακή με το θέμα. Γι' αυτό το λόγο, τρώει και στη βεράντα, μιλώντας στο σκυλάκι του γείτονα, και διαβάζοντας τα παραμύθια μας, και παίζοντας με τα παιχνίδια της. Γιατί αλλιώς, απλά ΔΕ ΘΑ ΦΑΕΙ. Και δοξολογώ το Θεό που ο άντρας μου είναι τόσο υπομονετικός και την κυνηγάει, γιατί εγώ δεν έχω τόση υπομονή. :oops:

Σεβαστή κάθε άποψη, πιστεύω ότι ο καθένας μας λειτουργεί ανάλογα με αυτό που θεωρεί πιο σωστό, αλλά και με το παιδί που έχει απέναντί του, γιατί ναι μεν, τα όρια στα παιδιά μας εμείς τα θέτουμε και ναι, όπως το μάθεις, ;) αλλά απ' την άλλη έχει το κάθε παιδάκι τη δική του προσωπικότητά, τις δικές του ανάγκες... ;)

Δημοσίευση

Νατασούλα έλιωσα με τα εικονίδια σου και Θουλάρα είσαι σούργελοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.... :lol::lol::lol::lol:=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Ρε κορίτσια εγώ 2 φορές που την πήρα πρόσφατα την Ιωάννα στο κρεβάτι ο πατέρας της την πλάκωσε στον ύπνο του γιατί δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι την είχα στο κρεβάτι μας και τον έδερνα να ξυπνήσει και τράβαγα το μωρό..... :o:o:o:o:?:?:?:?

Επίσης, στο ΠΟΤΕ που λέτε....Έβλεπα την ξαδέρφη μου που γέννησε ένα χρόνο πριν από μενα μέχρι 15 μηνών να κοιμίζει την κόρη της στο καρότσι, να την κουνάει ώρες ατελείωτες και έλεγα "Χριστέ μου...Δε θα το κάνω ποτέ αυτό...." :?:?:?:? Όταν γέννησα, το έκανα με αποτέλεσμα κάθε φορά που την έπαιρνε ο ύπνος και σταμάταγα το κούνημα, να ξυπνάει και να κλαίει...Ευτυχώς που με συνέφερε ο άντρας μου και στις 40 μέρες την πήρε και την πήγε στην κούνια της....Το έχω ξαναπεί στο mammy και άκουσα τα μύρια όσα..........40 ημερών έκλαιγε επί 2 ώρες...όμως δεν τη σηκώσαμε......Κι έτσι έμαθε να κοιμάται μόνη της χωρίς κουνήματα στο κρεβάτι της!!!!!!!!!

Αρτζι μου κι εγώ δουλεύω από τότε που η μικρή ήταν 6 μηνών (κανονικά έπρεπε να γυρίσω όταν ήταν 3 μηνών)...Είχα βέβαια βοήθεια την πεθερά μου, αλλά τη νύχτα δεν της επέτρεπα ποτέ να σηκωθεί γιατί όλη μέρα φρόντιζε τη μικρή και ήταν πτώμα.... :?:?:?:?

Μωρή Λένα ο γαμπρός μου στις ειδησεις βλέπει τον πεθερό του ή όχι;;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Η κόρη μου πάντως κάθε φορά που βλέπει τον πατέρα της στην TV η ακούει τη φωνή του φωνάζει "ΜΠΑΜΠΑ,ΜΠΑΜΠΑ" και τρέχει και φιλάει την τηλεόραση..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Υ.Γ: Θουλάρα τα γλυκά που τα πας;;;;Αν δεν κοιμηθείς το βράδυ πως θα φτιάξεις γλυκά;;;;;;; =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) Εγώ γι'αυτό δεν την παίρνω στο κρεβάτι μου την Ιωάννα...Επειδή δεν χρειάζεται να φτιάξω γλυκά.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

τι κανετε κουκλες?

ελπιζω ολες καλα!

σας διαβασα λλα λιγα θυμαμαι!

καποτε πιστευα και εγω στο "το παιδι σου και το σκυλι σου οπως το μαθεις"

αλλα στο σκυλι θα δωσεις και καμια στον πωπο με την εφημεριδα και δεν αθ κλαψει....στο παιδι σου?

εμεις 4 μηνων την βαλαμε στο δωματιο της.....υπηρξαν και θα υπαρξουν βραδια που θα κοιμηθει μαζι μας.....οταν υπαρχει πραγματικα αναγκη ομως κατα τις αλλες φορες θα την παμε παλι στο δωματιο της κι ας χρειαστει να το κανουμε 10 φορες μεσα στη νυχτα......!

ειναι πολυ κουραση ποσο μαλλον οταν το παιδι εχει αποψη και την εκφραζει!

διαλογος:

μαμα: μωρακι μου θα πιουμε γαλατακι , θα κανουμε τσισα , θα παρουμε πιπιλα και θα κανουμε νανι στην κουνια

Μαρια-Ιωννα: στο δωματιο μου?

μαμα: ναι

Μαρια-Ιωαννα: στη κουνια μου?

μαμα: ναι

Μαρια-Ιωαννα: θα πιουμε γαλατακι, θα κανουμε τσισα , θα παρουμε πιπιλα , εσυ νανι στη κουνια μου και εγω στο κεβατι σου.......

μαμα: οχι εσυ στην κουνια και εγω στο κρεβατι

Μαρια-Ιωαννα: οχι σου λεω, εγω στο κρεβατι και δεν θα κανω τσισα πανω του.....ουτε και εσυ στη κουνια μου...γιατι μετα πλυνεις στρωμα μου, μονη σου!

μαμα: :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Δημοσίευση

Καλά Βίκυ, έχω πεθάνει!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Η μικρή δεν υπάρχει! Συμφωνώ με αυτό που λες, κάποια παιδάκια έχουν ισχυρή άποψη και την εκφράζουν. Η Βασιλική είναι σε γενικές γραμμές ήσυχο παιδί, υπάκουο. Αλλά η άποψή της είναι πράγματι ισχυρή, συνεννοείται εδώ και πολύ καιρό κανονικότατα, και την εκφράζει πάντα. Δεν υπάρχει περίπτωση να την "ξεγελάσεις"... Έχω μάθει (ή με έχει μάθει;) να την αντιμετωπίζω σαν να έχω μπροστά μου ένα μεγάλο παιδί. Δεν ξεχνώ ότι εγώ είμαι αυτή που πρέπει να βάζει τα όρια (άλλωστε ο χαρακτήρας του παιδιού διαμορφώνεται ως τα 5 χρόνια, έτσι δεν είναι;) αλλά προσπαθώ να αφουγκράζομαι τις ανάγκες της και να μην κρίνω με βάση τα δικά μου θέλω και τα δικά μου πρέπει... :roll: (αυτά δηλαδή που εκείνη, δεν μπορεί να αντιληφθεί ακόμα, ΓΙΑΤΙ υπάρχουν!) ;)

Γωγώ μου, πραγματικά εφόσον δούλεψε σ' εσάς και γίνεται και επικίνδυνο, (το δικό σας κρεββάτι) δεν το συζητώ. Μια χαρά λειτουργεί σε εσάς. Το θυμάμαι το θέμα με το κλάμα 40 ημερών, δεν είχα πάρει θέση, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν θα το έκανα ποτέ. :? Δεν βρίσκω το λόγο... :? Αλλά εφόσον σε σας δούλεψε, δεν μου πέφτει κανένας λόγος! Διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικό μωρό, διαφορετική οικογένεια! ;)

Δημοσίευση

χαχαχαχαχα Βίκυ με έκανες και γέλασα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ο γιος μου έχει άποψη και πολύ μάλιστα και έχουμε πρόβλημα στο σχολείο γιατί οι εδώ εκπκοί δεν το δέχονται!!! :evil: και μας την έχουν πει πολλές φορές.....εμ δεν ήξερα να μάθω στο παιδί μου να δέχεται τα πάντα!!!!

εγώ τα παιδιά μου δεν τα κοίμησα ποτέ στο κρεββάτι μας!!!!....συμφωνώ με την Μιτσάκι (και ας μας γρουσούζεψε με το φαγητό!!! :lol::lol::lol: ) άλλα παιδιά, άλλες μαμάδες, άλλη οικογένεια, γενικώς άλλη νοοτροπία....υπάρχουν τα "πρέπει" και τα "δεν πρέπει" αλλά σε κάθε οικογένεια εφαρμόζονται διαφορετικά!!!!...άλλος δουλεύει, άλλος δεν δουλεέυι, άλλος έχει βοήθεια κ.λπ. .....και μένα δεν μου αρέσει να ακούω παιδιά να κλαίνε....

σήμερα έφαγε λίγο το μπουμπούκι δεν μπορώ να πω, αλλά δεν τελείωσε το φαγητό της!!!!

Δημοσίευση

Συγγνώμη, σου ζητώ συγχώρεσέ με, κι αν έφταιξα πικρά τ' ομολογώωω!!! :lol:

Δεν ήθελα να το γρουσουζέψω το μπουμπουκάκι, αλήθεια σου λέω, εγώ το καμάρωνα που χλαπάκιαζε τα ωραία σου τυροπιτάκια!! :lol::P

don't worry, η δική μου δεν το τελειώνει ποτέ το φαγητό της! :lol: Μπράβο στη φραουλίτσα που είχε πρόοδο σήμερα! ;)

Τι περίεργοι οι εκπαιδευτικοί εκεί... Να μην έχει το παιδί δική του άποψη, γιατί δηλαδή; Για να τους διευκολύνει; :shock:

Εμείς πάλι στο σχολείο, μπα! :? Πάλι τα ίδια, πήγα και τη βρήκα κλαμμένη! Μετά βέβαια, αφού γατζώθηκε στην αγκαλιά μου, τουλάχιστον μίλαγε και γέλαγε στη δασκάλα! Να δω πότε θα την αφήσω όλη την ώρα, μπας και στρωθώ κι εγώ στο διάβασμα! :?

Δημοσίευση

Tzaaaaaa επιστρεψαμεεεεεεε!!!!!!

να σας κανω να σκασετε λιγο...

ο μικρος απο τοτε που πηγε παιδικο...τσακιζει το φαη του.

Οσες ποσοτητες δεν εφαγε ποτε του..τις τρωει τωρα...

πχ ετρωγε το μισο του φαγητου..ε τωρα το τρωει ολο..χαιρομαι που παραλαμβανω αδειο ταπερ!!!

Αυτα...

Παντως πιστευω πως τα μωρα αλλαζουν και μεσα στο χρονο..πχ ο Χριστοφορος απο την πρωτη μερα κοιμηθηκε μονος του στο κρεβατακι του..και εκει κοιμοταν μεχρι που πηγα στην δουλει ανελληπως βελτιονονας νυχτα με τη νυχτα τον υπνο του...μαλιστα περιπου 10 μερες πριν παω στην δουλεια κοιμοταν τριων μηνων τοτε..το θεικο ωραριο 11- 5 στις 5 ξυπναγε, θηλαζε και ξερενοταν μεχρι τισ 7-8..και ελεγα τοτε πωπω..ειναι τυχερη..αμα κοιμαται ετσι...ουυυυυ..ΑΛΛΑ..με το που επεστρεψα στην δουελια..τι το θελα..

ειχα κυριολεκτικα πρηξει την Λαλα....φανταζομαι πως με βριζει τωρα χιχιχιχι

Παντως στο θεμα κλαμα ουτε εγω μπορω...ο αντρας μου παλη μπορει και ο μικρος οταν ο Οδυσσεας ειναι σπιτι ειναι σουζα...κυριος καθετε και παιζει στο δοματιο του..το πολυ πολυ να ξεμιτησει για να μου πει τζααααααα να τον φιλισω και να ξαναφυγει..

τωρα παιζε με το πιστολακι μου,,,το εβγαλε απο το σιρταρι..παω αλλιως θα μεινω χωρις πιστολακι...θελει να το βαλει στην πριζα!!!! ευτυχως εχει ασφαλιεσ

Δημοσίευση

έφαγε 3 μπιφτέκια και πατατούλες, ψωμάκι, τυράκι και ένα μήλο (δλδ άφησε λίγο για μένα!!! :lol: )

σε συγχωρώ!!!! άντε για να κοιμηθείς χωρίς τύψεις!!! :lol::lol:

Χρύσα προσοχή το πιστολάκι γιατί έχει και καλώδιο!!!! εγώ τα φοβάμαι τα καλώδια.....η κοπέλα κοιμάται, δεν κοιμήθηκε το μεσημέρι και τώρα κατευθείαν!!!......ο Λουκάς με τον μπαμπά βλέπουν τιβι!!!! σε κανένα μισάωρο - 40 λεπτά θα παέι και αυτός για ύπνο!!!!

Σας καληνυχτώ και εγώ.....

α Παναγιώτα ωραία η φωτό του προφίλ, φαίνεται ότι είστε ακόμη ανέμελοι χωρίς προβλήματα.....!!!

Δημοσίευση

Επιτέλους!!!!

Τώρα έκατσα... Έκανα ένα σωρό πράγματα. Περιμένω και κόσμο το βράδυ! :P:P:P

Πήρα τα αποτελέσματα 0'-65 μετά από 75gr γλυκόζης (μπλιαξ μπλιαξ μπλιαξ) 60'-84 και 120'-87. Το όριο είναι 70 με 110. Εγώ νηστική έχω υπογλυκαιμία !!!!! :lol::lol::lol::lol:

Την Τετάρτη που θα πάω γιατρό θα τα δείξω. Αν και εμένα μου φαίνονται μια χαρά! Τα σύγκρινα και με τα αποτέλεσματα της Ειρήνης αλλά τότε είχα κάνει την 0' 30' 60' 90' οπότε δεν είναι το ίδιο. Πάντως είμαι σίγουρη πως ΔΕΝ θα την ξανακάνω!!!!! :D:D:D:D

Σχετικά με τον ύπνο που λέτε έχω να πω πολλά αλλά μάλλον δεν θα προλάβω. Με συντομία να πω μόνο. Οτι η κάθε οικογένεια έχει τους δικούς της ρυθμούς-τρόπο ζωής και οργανώνει το πρόγραμμά της σύμφωνα με αυτό. Εγώ τα έχω κάνει όλα. Και έχω κοιμηθεί με την Ειρήνη και την έχω αφήσει να γκρινιάξει για να κοιμηθεί αλλά πάντα είχα ως γνώμονα της ανάγκες της και τις δικές μου. Τώρα δεν μπορώ να κοιμηθώ μαζί της γιατί δε με βολεύει. Επίσης δεν μπορώ να φανταστώ 5χρονο να κοιμάται ακόμη με τους γονείς του χωρίς να σημαίνει όμως οτι τους κατακρίνω. Πάντα κάνουμε αυτό που θεωρούμε σωστό για τα παιδιά μας. Δε θα επεκταθώ γιατί ήδη είπα....

Νατάσα ακόμη ρε συ;;;

Τη βιοψία μήπως μπορείς να την αποφύγεις και με άλλη αγωγή;;;

Λένα τα αποτελέσματα βγήκαν;;;

Παναγιώτα παραδίδω τη σκυτάλη σε σένα! Καλή επιτυχία και καλό κουράγιο με την καμπύλή!!!

Θου είδα τον Θοδωλή!!! Κρυωμένο είναι το πουλίμ....

Περαστικά!!!

Γωγώ καλέ πότε βγαίνει ο άντρας σου στην Τιβι;;; Πες να στηθούμε να τον δούμε και μετά να χειροκροτήσουμε όπως κάνανε παλία!! :lol::lol::lol:

Αυχενική πότε θα κάνεις;;; Έχεις ακόμη;;;;

VENI πες συνταγή από το καροτοκέικ!!!

Argi φτου φτου να μην το ματιάκουμε το παιδί!!

Χρύσα σε εκδικείται ο Τζεφ γιατί πήγες στη δουλειά...

Δημοσίευση

Νατασα μια χαρα ειναι οι τιμες σου!! σουπερ!!!

κοριτσια ακομα δεν τα εχουν βγαλει!!!!! δε μπορω να καταλαβω τι σκατα μαγειρεματα κανουν!!!! μου εχουν σπασει τα νευρα!!!!!!!!! δε μπορω αλλο ρε παιδι μου δεν το αντεχω!!!!!!!

Θα ειμαι σχολειο τη δευτερα???? :lol::lol:

Ρε συμπεθερα δεν τον εχω δει ποτε τον αντρα σου!!! ουτε μια φορα!!! ναξερες μονο ποσες φορες εχω στηθει μπροστα στην τηλεοραση.. αλλα ολο κατι γινεται κ δεν τον προλαβαινω1

Δημοσίευση

Ουαου Νατασα μου παρα πολυ καλα πηγες κοριτσακι μου!!!Μπράβο!!!! [smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif]

Αχ μακαρι και οι δικες μου να ειναι καλες.Εγω θα κανω την 100-αρα γιατι οπως ειπε και το Μητσακι στον Νικολα εκανα 50-αρα (βγηκε οριακη) και μετα εφαγα και στην μαπα 100-αρα.Οποτε τωρα παω για μια και καλη.

Ρε Γωγουλα πες ποτε βγαινει να κανουμε εξεδρα ρε συ.Στον Αντ1 δεν ειναι απ'οτι θυμαμαι;;;

Σε ρεπορταζ τον δειχνουν;;;;

Ρε Αργυρουλα 3 μπιφτεκια;;;;Φτου φτου.Εμενα μισο τρωει και 4 πατατες και μετα δε θελει αλλο.

Και εγω τον αφηνω.Τωρα ομως που διαβαζω εδω για κλεισιμο στομαχιου νοιωθω τυψεις.

Ρε γμτ πολλα πραγματα αγνοω τελικά. :oops::oops:

Θουλιτσα ελπιζω να μην αρρωστησει ο καημενος ο Ντοντος.Μπουκωσε τον στον ορο.

Λενα υπομονη.Καποια στιγμη θα μαθεις.Που θα παει!!!!

Λοιπον ονορφες σας αφηνω !!!Καλο βραδυ ευχομαι σε ολες.Φιλακια πολλα πολλα!!!!

Δημοσίευση

γεια σας-γεια σας!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=blob6.gif]

μπηκα να σας στειλω φιλακια απο αμοργο!!!!!!!! :-*:-*:-*

γυρισαμε και ειμαι ψοφια.....σε 2 βδομαδες παλι θα ανεβω αθηνα για δουλειες της γαμοβαφτισης!!!!!! [smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love6.gif][smilie=love7.gif]

αληθεια,δεν παιζει καμια συναντηση???????? [smilie=lurk.gif][smilie=lurk.gif][smilie=lurk.gif]

Δημοσίευση

καλημερα!

τι κανετε? εμεις γαστρεντεριτιδα μονο διαροια ευτυχως.

μαρθα περαστιακα στον θοδωρακο!

να σας πω την συνταγη για το καροτοκεικ!

για 22κομματια(μαφιν)

2 κουπες αλευρι (η μια μαυρο, η δευτερη μισο κουακερ και μισο ασπρο)

1φλ. καλαμποκελαιο

λιγοτερο απο μια κουπα μαυρη ζαχαρη + 1 κουταλια μελι( ή μονο μιακ ουπα ζαχαρη μαυρη)

2κουταλακια γλυκου σοδα φαγητου

1κουταλακι αλατι

το χυμο απο 2 πορτοκαλια

1φλ. σταφιδες μουλιασμενες

1κουταλακι γλυκου κανελλα

3 αυγα

3φλ. τριμμενο καροτο

χτυπαμε για λιγο την ζαχαρη με το μελι και το καλαμποκελαιο και μετα προσθετουμε τα αυγα και χτυπαμε για 3 λεπτα στο δυνατο

μετα προσθετουμε τα υπολοιποα υλικα ανακατευουμε κια χτυπαμε για λιγο να γινουν ενα.

μοιραζουμε σε θηκες μαφιν λιγο πιο κατω απο το χειλος και ψηνουμε στους 175 για 30-35λ περιπου.

καλη ορεξη!! :lol::lol::lol:

αν θελετε βαζετε και καρυδια αλλα λογω μωρου το απεφυγα

Δημοσίευση

καλημερααααααααααααα

βενι αντι για καλαμποκελαιο γιατι δε βαζεις ελαιολαδο???????

εμεις ξυπνησαμε χωρις πυρετο..αντε να δουμε

φιλια σε οοοολες

καλε νατασα ποιον ειχες βραδιατικα χθες??????????? :roll::roll:

Δημοσίευση

μαρθα η συνατγη με καλαμποκελαιο ητανε και ειχα πει να την κανω οπως ητανε

βεβαια τελικα της αλλαξα τα φψτα με την ζαχαρη και τα αλευρια αλλα αυτο το αφησα γιατι βννομιζω το κανει πιο ελαφρυ. αμα το κανεις με ελαιολαδο βαλε λιγοτερο και πες μου

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια

εμεις ειχαμε ησυχη νυχτα χθες

τελικα ο σπυρακος κοιμαται πλεον σε μεγαλο κρεβατι :ymparty::ymparty::ymparty: χθες αλλαξαμε και το παιδικο μαζεψαμε την κουνια του που την αποχαιρετησε

φτιαξαμε το κρεβατακι του,τα παιχνιδια του....πεταξα και μερικα που τα ειχε ξεκανει :whistle::whistle:

σημερα εχει σειρα το σαλονι.....και εγω ειμαι καπως ετσι [smilie=banghead.gif] γιατι απο το πρωι που σηκωθηκε ο μικρος τσιριζει συνεχεια ειναι με ενα μονιμο ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

και τα μυαλα στα καγκελα

Δημοσίευση

Καλημέρα σας.......,

Παναγιώτα μισό μπιφτέκι και 4 πατάτες?!!! :o αυτό παρα έιναι λίγο!!!!

της βάζω κανονικά 4 μπιφτέκια, πολλά είναι? καλύτερα περισσότερα για να φάει κάποια, αν βάλω ένα μπορεί να φάει το μισό!!!! ;)

πίνω καφεδάκι, ο σύζυγος πήγε στον φούρνο για τα πρωινά ψωμάκια, τα παιδιά ακόμη κοιμούνται και εγώ σερφάρω με την ησυχία μου!!!! ;):):roll:

σε λίγο θα ετοιμάσω το πρωινό!!!!

Βένι περαστικά στον μικρούλη :x

Αθηνά τι έγινε με την Ναταλία τελικά?

Καλό Σάββατο σήμερα το πρόγραμμα έχει ψώνια για τα παιδιά!!!

α κάνει κρύο 9 βαθμούς έχουμε.....μπρρρρρ...

Δημοσίευση

καληέρα και απο εμενα ,δουλιτσα σημερα και σχολαω το απογευμα,ηρθανε η πεθερα μου και η κουνιαδα μου απο τα Βορεια και φυσικα μου φορτωθηκανε και ο πεθερος με τον μπατζανακη...η μικρη δεν ξεκολουσε απο τη γιαγια της μου ειπε ο αντρας μου ,ολο φιλια κ αγκαλιες ..μη ξεράσω!!! οκ το ξερω δεν ειναι σωστο μα εγω θελω να εχει αδυναμια στους δικούς μου!!!!! ειμαι πολυ κακιά χιχιχιχιιχχι!!!! αντε 5 ωριτσες εμειναν και βαριεμαι απιστευτα..ειμαι σιγουρη οτι τα πεθερικα θα διανυκτερευσουν εδω γ να παει η κουνιαδα με τον αντρα της..... τα νευρα μου..... δεν εχω ορεξη να βλεπω τις φατσες τους..δεν μου κανανε κατι αλλα η μια εβδομαδα που ειχα τον πεθερο ηταν υπεραρκετη ....τα φιλια μου!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...