Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλα..κουμπαρουλα..ειστε κουκλια και τα δυο...

πωπωπωπ..τι κουκλαρα κουμπαρα εχω εγω...χαχαχαχα

Αχ παιδια..ειλικρινα..αμα κατσω να γραψω την Επαγγελματικη μου βιογραφια..θα γελλασει και θα κλαψει ο καθε πικραμενοσ

σημερα ειχα μια τυπισσα...κυριολεκτικα σουργελο που λεει και η Γωγω...απιστευτη..ειχα διπλωθει στα γελλια

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα! Βρέχει σήμερα και πρέπει οπωσδήποτε να πάρω το κοστούμι του μικρού από το καθαριστήριο.... Το χρειαζεται για αύριο. Αν είναι δυνατόν, έχει μόνο ένα! Τον φωνάζω Mister Same όταν το φοράει. 8-)

Παναγιώτα, νόμιζα ότι πρόβλημα με το κλάμα την ώρα του ύπνου το είχε ο Σπυράκος. Τα παιδιά μετάξύ 2-5 χρονών το παθαίνουν. Δεν είναι κάτι κακό ή περίεργο. Το πέρασα με τη Ναταλία μεταξύ 2-2,5 χρονών κ είχα τρομάξει. Διάβασα όμως και ησύχασα. Πέρασε μόνο του.

Κατά τα άλλα τρωω σαν γουρούνι και μετά αηδιάζω με όσα έφαγα. Δεν πάω καλά!

Δημοσίευση

Καλημερα Αθηνα!!!Εγραφες του "μικρου" και σκεφτομαι "Αφου δεν εχει γιο;;;;" και μετα καταλαβα οτι εννοεις τον πιπινογιατρο!!!! :idea::idea::D

Ναι και εγω ειδα οτι 2-5 συμβαινει αλλα σε ενα σαιτ που μπηκα ελεγε οτι καποιες φορες χρειαζεται να παρεις φαρμακα και φοβηθηκα ρε συ!!!!

Χρυσα φανταζομαι τι θα ακους στο γραφειο ε;;;; :lol::lol:

Και εμεις στο σχολειο ακουμε διαφορα αλλα κυριως μας τα χωνουν!!!! :o:o

Μια φορα ειχε ερθει μια κυρια που αρχισε να μου φωναζει για ενα χαρτι εκδρομης που επρεπε να υπογραψει!!!

Το τι μου ειχε σουρει!!!Και να πεις οτι ηταν δικια μου η ευθυνη παει στα κομματια!!!! :evil::evil:

Δημοσίευση
xaxaxaxa ti les re filenada?? poli ton pao ton antra sou!!! einai foveros!!!

kai eisaste apo ta poli liga zeugaria pou faineste toso agapimena!!!!

Συμπεθερούλα μου είσαι τόοοοοοοοοοσο γλυκιά.....Η αλήθεια είναι ότι είμαστε ακόμα πολύ ερωτευμένοι, ΑΛΛΑ όταν τσακωνόμαστε, τσακωνόμαστε για τα καλά........Και εντάξει τώρα έχουμε ηρεμήσει......Αν μας έβλεπες πριν την Ιωάννα όταν τσακωνόμασταν (σπάνια βέβαια), έλεγες πως συνυπάρχουν...Σφαγή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είμαστε των άκρων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το μωράκι μου...Τον αγαπώ μωρέ!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Παναγιώταααααααααααααα ωραία φώτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.........Αχ γύριζες κι εσύ μπυζούκια ε;;;;;Κι εγώ ρε συ....Και τώρα όχι να πάω δεν μπορώ...Ούτε απ'έξω να περάσω, δεν αντέχω....Εδώ σινεμά πάω και με παίρνει ο ύπνος.... :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Γεια σας!!

Τι κάνετε??

Εμείς σχετικά καλά :roll:

Ψάχνουμε σπίτι να νοικιάσουμε τελικά προσωρινά μέχρι να τακτοποιηθούμε και να αγοράσουμε άλλο.

Έγιναν διάφορα σκηνικά τον τελευταίο καιρό αλλά δεν πτοούμαστε!

Συνεχίζουμε να ψάχνουμε για σπίτι λοιπόν :lol:

Αλλά για να νοικιάσουμε πλέον :mrgreen:

Δημοσίευση

Poia einai i Elsa Toli? exei mia kori poy ti leei Terpsixori Diana!!!! xaxaxaxa to kaimeno to paidi, pethana sta gelia otan to akousa

ego de tha sas do simera koritsia, o mikros exei vixa, mporei na min einai k tipota alla de thelo na kollisei kanena.. krima einai..

erotisi

o mikros exei ena fetix meta mallia mou

thelei na ta krataei otan ntrepetai

otan peinaei

otan pinei nero

otan nistazei

klp klp

pos kovetai auto to pragma?

otan ksipnaei mesa sto vradi thelei na pao mou krataei gia 5 deuterolepta ta mallia kai koimatai

skeftika na pao na paro extensions na rapso pano sto maksilari tou

Δημοσίευση

Αθηνα και εγω σε καποια φαση κολλισα..λεω τι λεει αυτη..τρεις κουκλες εχει..χαχαχα

μετα το πιασα

Αχ..πολυ νοικοκυρες σε απογνωση σας βρισκω...ουτε μοπυζουκια..χαχαχα

παιδια αφιστε το καλυτερα..απο την εποχη του μικρου και μετα...ουτε ορεξη για καφε δεν ειχα..ευτυχως ειχα την Γιωτα που με ξεκουναγε...τωρα να δω ποια θα με ξεκολαει να βγαινω...η φιλεναδα μου η κολλιτη παραιτηθηκε!!!!!!

Ασε το τι ακουω...χωρς πλακα..αμα εγραφα βιβλιο..θα ειχε γινει Best Seller...ασε που θα εγραφα και πως περνανε οι Rich που δεν θελλουν και ειναι famous και μερικοι famous με τα λευτα των Rich γκρρρρρρρ...

ωρες ωρες λεω..να βαλλω ενα καταγραφικο και μια καμερα...

και ειδικα να την βαλλω την καμερα εκει οπου παιρνουμε συνεντευξεις για τις θεσεις που κατα καιρους βγαζουμε..εκει να δειτε....

τελευταια φορα ο δεννικο ςειπε πως δεν ξανααναλαμβανει συνεντευξεις..θα σκισει τα πτυχια που εχει με τοσ απου βλεπει και ακουει!

Η ελσα Τολη ειναι η πρωην του Ζαγορακη...φιλη της Ιωαννας Λιλλη...που της εκλεψε τον αντρα- σηγα τον γκομενο...χαχαχα

Λενα επι του θεματοις..ωραι λυση τα εξτενσιο...εμενα που θελει να κραταει το βυζι για να κοιμηθει..τι να παρω;;;;;

Δημοσίευση

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Είστε τελείως σούργελαααααααααααααααααααααα και οι δύο...Ναι,ναι,ναι....Σε εσάς αναφέρομαι Λένα και Χρύσα......

Χρύσα σε βλέπω ενημερωμένη.......Εύγε!!!!!!!!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Μα κι εσύ μωρή συμπεθέρα να μην ξέρεις την Έλσα Τόλη;;;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΜαρίαΙωάννα πόσο αδύνατη είσαι καλέ;;;;;Φτου σου...Θες να σου στείλω κανένα κιλό δικό μου;;;;Τζάμπα.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ενοίκιο ε;;;;;;Κι εμείς ψάχνουμε μια για αγορά μια για ενοίκιο...Αλλά μάλλον στο ενοίκιο μας βλέπω..... :lol::lol::lol::lol:

Πάντως η κουζίνα που βλέπω στη φώτο είναι τέλεια...Σούπερ!!!!!!!!!!!! :P:P:P:P

Δημοσίευση

Simpethera pos niotheis pou eisai 26 kai 2 imeron???

kale pernane ta xronia..

xtes sinantisa kapoion gnosto sto dromo kai pos sizitousame gia ton mikro klp k me rotaei kala poso eisai k exeis k paidi?? koritsia ti tou apantisa???? 23!!! xaxaxaxaxaxa den to ekana epitides mouvgike toso ma toso authormita... k eixe meinei o allos

prepei na skeftotan kala auti otan tin eida teleutaia fora itan 24!!

pantos opoia thelei kila na parei apo mena.. afiste ti gwgw den exei anagki.... eidika kati zoumera kommatakia apo mpoutakia k kolaraki me megali mou xara tha sas ta doso!!!

Δημοσίευση

Αυτή η κουζίνα είναι σε ένα διαμέρισμα που από πάνω είναι ο κουνιάδος, πιο πάνω τα πεθερικά, απέναντι ακριβώς (σε κοινή αυλή) ο κουνιάδος με συννυφάδα και απο πάνω τους η κουνιάδα με τον άντρα της.

Άμα θέλετε ελάτε να μείνετε εσείς :mrgreen:

Είναι θέμα ημερών να φύγουμε. Στο πρώτο που θα βρούμε που θα μας κάνει την επόμενη μετακομίζουμε. Δεν πάει άλλο.

Χίλιες φορές ενοίκιο και ηρεμία :-o

Και μόλις τακτοποιήσουμε και λύσουμε όλα τα θέματα βουρ για αγορά (και μόλις βρούμε τα λεφτα :mrgreen: )

Τα πεθερικά νομίζουν ότι δεν θα τα καταφέρουμε και θα επιστρέψουμε αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ξανα εκεί ποτέ [-( και ας μας φέρουν όλα τα εμπόδια... Τέλος πάντων

Προσπαθώ να παχύνω αλλά κόλλησα στα 50-52 δεν ζυγίζομαι αλλά θέλω να βάλω κανα 2 κιλάκια και..

Δημοσίευση

Μαρία Ιωάννα ανατρίχιασα! Εγώ δεν θα είχα μείνει ΠΟΤΕ εκεί! Ούτε να κλάσεις με την ησυχία σου δεν θα μπορούσες! Πωπωπωπω!!!! Απαπαπαπα!!!! :shock:

Ο μικρός τριαντάρισε τις προάλλες. Είναι πλέον και επίσημα πιπινόγερος!!! Αυτό είναι το καλό όταν έχει κανείς μεγαλύτερη γυναίκα. Παραμένει πάντα μικρός!!!!

Πάω γιατί στο τέλος θα τρέχω!

Δημοσίευση

50 κιλά;;;;;;;; :o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::shock: Αδυνατώ να θυμηθώ πότε ήμουν 50..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης κοριτσάκι μου έχω να σου πω ότι η κουζίνα σου τώρα που την ξαναβλέπω είναι χάλια...... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Να φύγετε, να πάτε αλλού....Και να τους αποδείξετε ότι μπορείτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!Άντε να βρείτε την ηρεμία σας......... :P:P:P:P

Μωρή Λένα σιγά τον γκόμενο.....Εγώ τα είχα και με Brad Pitt και με Angelina Jolie..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::oops::oops::oops:

Δημοσίευση

Καλα Γωγω το σκ@τ@ γραμματεας του προεδρου του ομιλου εταιριω θα ημουν αμα δεν ηξερα πα hottest κουτσμομπολια..

ασχετο αλλα με την κοσμοτε και το κουτσοτμπιλο..εγω η ξανθια..τωρα το καταλαβα...αιντεεεε\

Μαρια Ιωαννα..εισια μια κουκλα...αμα θες κανενα κιλο..εχω 3 περισευουμενα κιλακια απο καθαρο λιπος χωρις διοξηνες και τοξικα..κανω υγειηνη διατροφη..ολο απο την περιοχη της κοιλιασ..οποτε θες σου το στελνω...χαχαχαχαχα

Τι ηθελα να πω...δεν θυμαμαι....

Παντως Αθηνα οση διαφορα και να εχετε..δεν σας φαινετε

Ρε κοριτσια..εγωτηση γιατι αμα θα τους ξαναπαρω τηλεφωνο θα με βρισουν..στο Ζαππεις στην Αιγλη..επιτρεπενε τα μπουν αυτοκινητα...

τους τα εχω πρηξερι ολιγον τι με αυτα!!!

Δημοσίευση

Εμείς μόλις γυρίσαμε από την βόλτα μας,....τελικά από το πρωί που ζυγίστηκα έχασα άλλα 300γρ.! :o ...το σύνολο από χθες μέχρι σήμερα 900?!!! :?

βγήκαν και οι κολοκύθες και σκέφτομαι να κάνω κολοκυθόσουπα, έχω μια συνταγή, ελπίζω να βγει καλή, δεν έχω φάει ποτέ!!!!

για σήμερα το μενού έχει μπιφτέκια λαχανικών μήπως και φάνε τα παιδιά!!!

έχω πρόβλημα με την μικρή:! δεν τρώει το μεσημεριανό της, θα φάει μια-δυο πιρουνιές-κουταλιές και τέλος!!! :shock: τι να κάνω δεν ξέρω!!!!

χθες μαγείρεψα ψαράκι με πατατούλες και σπανάκι, ελάχιστο έφαγε έως καθόλου!

μετά έκανε ο άντρας μου με τον Λουκά πίτσα (αγόρασαν την ζύμη και βάλανε τα υλικά εκείνοι) και έφαγε μόνο 2 μπουκιές!!!! :(

λέω φάση θα είναι, αλλά αυτή η φάση πόσο κρατάει? μήνες?!!! :o

Δημοσίευση

Artz μικρη ακολουθει το ρευμα της εποχης..θελει να γινει μοντελο που τρωει σαν καμπια...

Εγω κανω κολοκυθοσουπα...

περιμενω να μου στειλουν απο το χωριο μερικες καλε ςκολοκυθες ειτε κοκκινες ειτε κιτρινεσ..την κοκκινη που ειναι πιο γλυκια θα την ζεματισω θα την πολτοποιησω και θα την βαλλω στην καταψυξη οπως εκανα περιση...τις αλλες θα ττις μαγειρεψω, θα κανω κολοκυθοπητα, κολοκυθοσουπα, κολοκυθα ψητη, ταρτα κρεμμα κολοκυθα...

ο μικρος τρελαινετε για κολοκυθα κρεμα

ετρωγε πολυ οταν ξεκινησαμε στερεες..και γλυκοπατατα..αλλα γλυκοπατατες αγοραζα.

Φετος θα την κανω την κολοκυθοσουπα με ελαχιστα μπαχαρικα για να φαει και αυτος

Δημοσίευση

Resi Argi mi zigizesai sinexeia!! an zigisteis meta to fagito tha patheis plaka!!! na zigizesai 1-2 fores tin evdomada!!

o mikros exei 3 meres pou troei gia mesimeri mono ntomata kai aggouri.. ti tha to kano auto to paidi, pali arxise na min troei. k exei adinatisei k allo :?

po po re xrisa exei tosous tropous mageirematos i kolokitha???

Δημοσίευση

Λένα από περιέργεια ζυγίστηκα και 2η φορά σήμερα!!!! αλλά ζυγίζομαι κάθε πρωί, μου έγινε συνήθεια!!! :shock:

Χρύσα πότε προλαβαίνεις και μαγειρεύεις όλα αυτά? μπράβο...

εγώ την συνταγή την πήρα από έναν Γερμανό σεφ από την τηλεόραση, θα την κάνω από βδομάδα!!!

Λένα να σου φέρω και την κόρη μου να κάνει παρέα τον δικό σου στο μεσημεριανό!!!! :lol::lol::lol: ....εγώ αν βάλω ντομάτα στο πιάτο της, θα φάει μόνο αυτή και όχι το φαγητό!!!!

Δημοσίευση

ρε χρυσα μπραβο..εσυ πολλα ξες απο κολοκυθες κ οχι μονο..

πες καμια συνταγη..εχω κ κολοκυθα..

αργι καλε καθε μερα ζυγιζεσαι? :o:o

λενα εμενα οταν κοιμαται του αρεσει να πιανιε το πουλι του :lol::lol::lol::lol:

πλακα κανω...καλε τι εξτε να παρεις?????εγω τα σιχαινομαι..ξενες τριχες..μπλιαχχχχχχχχχχ

μαρια αντε κοριτσι μου αν υσηχασετε οικογενειακος..

γωγωκα ποσα κιλα καλε πηρε?

Δημοσίευση

τι κανετε κουκλες?

Μαρια-Ιωαννα ευχομαι να βρεις γρηγορα σπιτι και να φυγεις απο εκει!

Χρυσα με ολα αυτα ξεχασα να σου πω οτι ελαβα το δεμα.....το ανοιξα κι ολας....ο υπνοακος βγαινει και σε πιο μεγαλο? χχιχι

ευχαριστουμε για το δωρακι....το χρησιμοποιουμε ηδη!

μπεμπυλα μα μεσα στην κουνια?????????

Αρτζι θουλη φιλια και καλες κολοκυθοσουπες...

Αθηνα δεν φαινεται η διαφορα σας οποτε μην σκας......!

γυρω στις 6:30 το πρωι η Μαρια-Ιωαννα εκενε τσισα πανω της......αλλαζω σεντονια κλπ και την παιρνω στο κρεβατι να κοιμηθουμε παρεα(να αεριστει και το στρωμα της) στι; 10:00 ξυπναμε και διαπιστωνω οτι ειχε κατουρησει το κρεβατι μας......!

την μαλωσα(οχι πολυ) γιατι ηταν ξυπνια και δεν ειπε θελω τσισα......το θεμα ειναι οι στο κρεβατι μας δεν εχουμε αδιαβροχο παρα μονο υποστρωμα....οποτε περασε και λιγο στο στρωμα.....και φυσικα επρεπε να το πλυνω...αλλα δεν μπορω να το σηκωσω ειναι παρα πολυ βαρυ...περιμενω τον συζυγο!

δε θελω να πισω γυρισουμε και να αρχισουμε την πανα στον υπνο....αλλα τεμπελιαζει και ξεχνιεται....

μετα εκανε παραπονα στην αδελφη μου οτι την μαλωσα που εκανε τσισα στο κρεβατι μας!

κατι με ενοχλει και εχω φαγουρα στα ακρα...χθες ειχα παρει zirtek και ημουν κομματια!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αρζ δε θα τα μαγειρεψω καλε ολα μαζη...σηγα..σταδιακα θα κανω ενα ενα...χαχαχα

Θου τι θες να κανει;;;

Νομιζω οτι την κολοκυθοσουπα σας την εχω δοσει..

φετος θα πειραματιστω με μια καινουρια παραλαγη που σκεφτηκα,..και αμα τρωγιεται θα σας τη δοσω...

Πρωτα πρωτα θα κανω την ταρτα κρεμακολοκυθα...τη λετρευω παιδια,,,χαλαρα την τροω μονη μου...ειναι συνταγη της Βεφασ..και οσο και να μην την συμπαθω..ειναι απο τις ελαχιστες συνταγες τις που μ'αρεσουν

Ο μικρος δεν κοιμηθηκε παλη στον παιδικο..μου λεει η δασκαλα πως οταν τα αλλα κοιμουνται εκμεταλλευεται τον χρονο για να εχει ολα τα παιχνιδια δικα του και να αλλωνιζει στον χωρο...επισης παιρνει τα παιχνιδια απο τους αλλουσ...χαχαχα..

Ο χαχασ ο γιος μου που τις ετρωγε απο την Κωνσταντινα και την Ελενα..μαγκεψε...χιχιχι

Βικυ χαιρομαι που σου αρεσαν...ποιανου το δωρακι χρισημοποιητε..το δικο σου η της Μαριας Ιωαννας...

Ο υπνοσακος βγαινει νομιζω εως 2 ετων,,,δε θυμαμαι..κατσε να δω τον δικο μας ποσο ειναι

Πως ειναι η μαμα σου;;;;;

Δημοσίευση

και τα 2 δωρακια φυσικα.....χιχιχι!

η μαμα μου εχεις λιγοτερη αιαμοραγια και σκεφτεται να μην παει στο γιατρο.....αμ δε ομως

η κορη μου δεν σκεπαζεται με τιποτα τον χειμωνα....οποτε η μονη λυση ειναι να την ντυνω πιο καλα και να καιω στο φουλ το καλοριφερ αλλα αν φτασει 1,20 το λιτρο θα ξεπουληθουμε!

ακομα να μου ερθει ο καταλογος!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...