Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ααααααα και μεις δεν εχουμε γαμπρο ....η μηπως τον κουκλο Λουκα της Αργυρως?

εεεεεε να εχουμε και λιγο διαφορα.....!

γιατί όχι? θα σε έχουμε και μέσον για το Δαφνί σε περίπτωση που τρελαθούμε όλοι!!!! :lol::lol::?

επεπλέον είναι και νοικοκυρά η δικιά σου!!!!

εμένα πολύ μου την δίνουν οι εκπκοί εδώ, τουλάχιστον τους δικού μας σχολείου!!!....και κυρίως η προσωρινή διευθύντρια που έχουμε!!!!..."πρέπει να κάνουμε αυτό, πρέπει να κάνουμε το άλλο", είπα να της πω μια μέρα πού να το βάλει το "πρέπει" της!!!!, αλλά δεν εκφράζομαι έτσι!!!....αλλά μια μέρα της την είπα: είχαμε πάει σχολείο και κάποια στιγμή ο Λουκάς φώναξε λίγο πιο πολύ από το κανονικό, και γυρίζει αυτή και βάζει μια στριγγλιά στον γιο μου!!! :evil: που όλοι σταμάτησαν και την κοιτούσαν!!!!...εκείνη την στιγμή δεν είπα τίποτα, αλλά την επομένη και αφού τον τακτοποίησα πήγα στο γραφείο της και της τα είπα ένα χεράκι!!!...της είπα (με τα σπασμένα μου γερμανικά και τα καλά μου αγγλικά-αλλά άσχημα δικά της αγγλικά!!!) ότι αυτή είναι η ειδικός και θα πρέπει να ξέρει με ποιόν τρόπο να προσεγγίζει ένα παιδί και όχι να ουρλιάζει σε αυτό και δεν θα ήθελα να ξανα απευθυνθεί έτσι στο παιδί μου!!!! και φυσικά την ρώτησα αν η ίδια έχει παιδιά!!!....τέλος πάντων μου΄στο τέλος μου ζήτησε συγνώμη!! και μου είπε ότι είχα δίκαιο!!

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

xrysa εκανες κ γελασα :lol::lol::lol:

με τα ποδια του χριστοφορου...

καλε ποοοοσες συμπεθερες εχεις?

αληθεια γιατι χαθηκαν?

δε το ξερα αυτο με τα φρουτα..

εγω νομιζα καλυτερα να ειναι ωριμα τα φρουτα :lol::lol:

κ εβαλα τα ζουμερα 8-)

λενα μη σκας..παρασκευη παρασκευη..τι να πω..

το κεικ σα κεικ παντως ειναι νοστιμοτατο

τα ποδαρακια του γιατι ετσι ρε?

δε παιρνει αερα?ρωτησες γιατρο??????????

σημερα λεω να κανω ψωμακια-μαργαριτες..

ειδα τη συνταγη απο το μπλοκ της μαργαριτας κ ζηλεψα :D:D:D

Δημοσίευση

θουλη μου οχι δε ρωτησα την παιδιατρο.. το ξεχασα την τελευταια φορα που την ειδα :oops: και δε θελω απο το τηλ

φαινεται σα να ειναι απο υγρασια αλλα ειτε τον αφηνω ξυπολητο ειτε με καλτσες δεν εχει διαφορα.

θα δειξει τι να πω

Δημοσίευση

Γιώτα και μένα μου άρεσε το Λονδίνο, Χριστούγεννα δεν πήγα για να σου πω πώς είναι.....προσωπικά για Χριστουγεννιάτικο-πρωτοχρονιάτικο ταξίδι προτιμώ το Παρίσι, πήγα Πρωτοχρονιά και απλά ήταν τέλειο!!! φωτισμένο και τέλειο, λίγο κρύο έκανε αλλά μου άρεσε πολύ και θα ήθελα να ξαναπάω!!! :)

Δημοσίευση

Καλά ρε θα με τρελάνετε τελείως;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Τι νοικοκυρές είστε εσείς;;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock: Μόνο εγώ δεν κάνω τίποτα;;;; :roll::roll::roll::roll::roll: Μπα, είναι θέμα χαρακτήρα....Εγώ είμαι γυναίκα καριέρας.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Έχω τη Γεωργιανή-πεθερά για τα υπόλοιπα...... :lol::lol::lol::lol::lol:

Θουλάρα πραγματικά σε θαυμάζω............Είσαι αστέρι!!!!!!!!!

Συμπεθέρα τί είναι αυτά που έχει το παιδί;;;;;;;Έτσι όπως το περιέγραψες, δεν ήταν και εύκολο να καταλάβω.... :lol::lol::lol:

Αρτζι που κολλάει το Λονδίνο;;;;;;;; :?:?:?:? η Γιώτα είχε ρωτήσει πριν κάτι μέρες.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρύσα πολύ γέλιο με τα πόδια του Χριστόφορου........ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

7 έχουμε παιδίατρο........Άντε να δούμε!!!!!!!!!!!! :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Μολισ γυρησα!!

Ο μικρος στον παιδικο δενκοιμηθηκε καθολου...

τωρα ελπιζω να χτυπισει ενα διωρο..χαχαχα

Θου για τον παιδικο θα συμφωνισω με την Αρτζ...ο δικςο μου ναι μεν κλαψουριζει..αλλα θελει να παει και οταν τον παιρνω ειναι μεσα στα χαμογελακαικανει ναζακια στις δασκαλες - ειναι μια πονυροφατσα αυτος...

Λενα πηγενε το παιδι σε δερματολογο, ειναι μυκιτιαση μαλλον και θελει αμεση αντιμετωπιση γιατι αμα χρονισει δυσκολα τα ξεφορτωνεσαι

Εμεις ειχαμε μυκιτιαση αναμεσα στα ποδια απο εκει που κανει το λαστηχο στην πανα και καναμε να το ξεφορτωθουμε 3 ευδομαδεσ..στο μεταξυ κονομισαμε και ενα συγκαμα κατσε καλα

Δημοσίευση

Αρτζι που κολλάει το Λονδίνο;;;;;;;; :? :? :? :? η Γιώτα είχε ρωτήσει πριν κάτι μέρες.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

το ξέρω αλλά τώρα το θυμήθηκα!!! :lol::oops::? ....ήθελα να της απαντήσω τότε αλλά το ξέχασα.....κάλιο αργά παρά ποτέ!!!

Δημοσίευση

χαχαχαχα διαβασα κ εγω την απαντηση της αρτζι και ειχα μεινει!!! χαχαχαχαχαχα!!! λιγο αργησες αλλα απαντησες!!!

το σκεφτηκα κ εγω για μυκητιαση, αλλα εχει 2 μερες πουεχουν υποχωρησει. θα τον παω την παρασκευη, εκλεισα ραντεβου.

εσω γωγουλα μου μη μιλας καθολου!!! μια χαρα εισαι!!!

πως ειναι η μικρη?? τι ειπε ο γιατρος σας?

αχ κοριτσια τωρα που ο τολης εχει την κηλη και δε μπορει να σηκωσει τιποτα τα κανω ολα μονη μου!!!!!!!! ουαααααααααααααα δε μπορω αλλο, κουβαλαω τα παντα!!!!

και εχει αρχισει και φουσκωνει κ αλλο αυτο, εχω αρχισει να αγχωνομαι με τον αντρα μου κ αυτος χαμπαρι.. εγω του λεω αφου θα τη φαει που θα τη φαει την εγχειρηση, να την κανει να τελειωνουμε..

Δημοσίευση

καλημεραααααααααααααααααααα

πρωινη πρωινη ως συνηθως και πολυυυυυυυυυυυυυυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!!!

χθες ψαχναμε με τον αντρα μου πως να σταματησει ο σπυρακος να ξυπνα απο τον υπνο του και να φωναζει.....ιδεα ομως δεν ερχοταν καμια...το απογευμα και αφου επιστρεψαμε απο τον οδοντιατρο και τις κουνιες σκευτικα να τον εβαζα να κοιμηθει το βραδυ στο παιδικο κρεβατι και οχι στην κουνια του γιατι υποψιαστικα οτι ισως στην κουνια δεν εχει τον χωρο που θελει να κοιμηθει ανετα....

ετσι το βραδακι καναμε το μπανιο μας,ηπιαμε το γαλα μας και ξεκινησε η πρωτη αποπειρα!!!

καιιιιιιι ο μικρος μου κοιμηθηκε ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ στο νεο του κρεβατι χωρις να ξυπνησει ουτε ΜΙΑ φορα :P:P:P

πηγαινα ανα διαστηματα και τον ελεγχα και εκεινος κοιμοταν σαν πασας.....απλωμενος :lol::lol::lol:

τελικα φαινεται οτι αυτο ηταν που τον ενοχλουσε...η ελλειψη χωρου να απλωθει :roll::roll:

εγω δε απο τον οδοντιατρο ειμαι με εναν ελαφρυ πονο γιατι μου εκανε χειρουργειο :shock::shock: για να βγαλει το δοντι και πινω παυσιπονα!!

καπου διαβασα,νομιζω το μαιμουδακι ηταν,οτι δεν εχει μεγαλωσει το κεφαλι του μικρου 3 μηνες

ειναι απολυτα φυσιολογικο,το εχω καταλαβει κι εγω πλεον,γιατι τα παιδια μετα τον χρονο μειωνουν πολυ τους ρυθμους αναπτυξης και το κεφαλι ειδικα παιρνει τοσο λιγο καθε μηνα που δεν φαινεται πια με την μεζουρα τοσο ευκολα.

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!!!!!!!!

Αναστασία περαστικά,

τέλεια τα νέα σας με τον Σπύρο, ώρα να την μαζέψεις την κούνια

Λένα σε δερματολόγο θα το πάς?

σήμερα έχω γυναικολόγο και μ'εχει πιάσει ένα άγχος :cry::cry:

Δημοσίευση

Καλημέρα Αναστασία, Νατασσούλα και σε όλες όσες ανέβουν αργότερα!!!! ;)

αχ Αναστασία και εμείς λέγαμε να βγάλουμε τα κάγκελα της κούνιας-κρεββάτι μόλις κλείσει τα 2, τελικά αναθεώρησα γιατί αν τα βγάλουμε δεν θα ξανακοιμηθεί το μεσημέρι και εγώ χρειάζομαι κάποια ξεκούραση κατά την διάρκεια της μέρας και ψυχική και σωματική!....αν τα βγάλουμε θα κατεβαίνει κάτω και θα έρχεται σε μένα!!! :roll:8-} βέβαια κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό γιατί δεν μπορούμε να την έχουμε πάντα εκεί!!!!

Νατασσούλα και εγώ πάντα έχω άγχος ότνα πάω στον γυναικολόγο και πρέπει να κλείσω και ραντεβού για εξέταση - υπέρηχο στήθους.......καλά αποτελέσματα να έχεις :-*

ζυγίζω 600γρ. λιγότερο από χθες!!!! [smilie=blob1.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob9.gif]

Δημοσίευση

καλημέρα!! διαβασα διαβασα και τωρα δεν θυμαμαι τπτ... Αργκι θενκς ,σκεφτομασταν γ αρχες Δεκέμβρη...

επίσης βγαζω νυχια τωρα (εχετε δει τα νυχια που εχουν οι βασιλικοι πιγκουινοι?) ,ΠΕΜΠΙΙ ο Μιχάλης ειναι ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ!!! βρηκα ενα ομορφο και καλο παλικαρι γ το κοριτσι μου και θα μας το φατε? ασε που την συμπεθερα την παω με χιλια!!!! και τον συμπεθερο!! τα φιλια μου παρεπιμπτοντως!!!

Λενα μηπως να του παρεις μια λουφα?καλο ε?χαχαχαχα ρωτα τη Γεωργια βρε θα σου πει τ να κανεις....

Παναγιωτα ωραια φωτο !!!!!!!!!!! αλλιως σε φανταζομουν!!!!

Αργκι εμενα τον εκοψε το μεσημεριανο υπνο...

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!

Γίωτα μακάρι να μου ερχόταν και μένα επιστροφή......

Είχαμε ιατρικά έξοδα 6500 ευρώ για το 2009 και δεν θέλεις να σου πω πόσα θα πληρώσουμε. Μάλλον και γω δε θέλω να μάθω πόσα θα πληρώναμε αν δεν τα είχαμε....

Η μικρή τί κάνει;;;;

Αναστασία τέλεια!!!! Δοκίμασε και σήμερα και αν πετύχει σημαίνει οτι τη βρήκατε τη λύση!!!

Νατασούλα καλή επιτυχία σήμερα. Όλα να πάνε καλά! Άντε να μην αγχώνεσαι!

Argi την καλημέρα μου!!! Τί καιρό έχετε εκεί;;

Εμείς περιμένουμε να γυρίσει ο μπαμπά απός τον δερματολόγο και φεύγουμε στο κουμβητήριο!!!

Θα σας πω νεότερα μόλις επιστρ'εψουμε!!

Πολλά φιλιά!!!

Καλημέεεεεεεεεεεεραααααααααααα!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

Γιωτα πλακα κανεις!!!!!

Μηπως εισαι βρε χαμιλομισθη και σου επιστρεφουν τοσο;;;;

γιατι εμεις πηραμε βαρβατη επιστροφη...σηγα μη πηγαινα διακοπες αμα δεν ηταν αυτο!!!

Του χρονου θα την κανουμε μαζι τη δηλωση...

Το σχολειο της μικρης το εβαλες στη δηλωση...θεωρειται και δαπανη που εκπιπτει απο το εισοδημα...τουλαχιστον μεχρι περισυ ετσι ηταν.

Πινω τσαι...Πρασινο με αρωμα ροδακινο...ειναι απλα υπεροχο...μου το εφεραν απο Μοναχο μαζι με ενα καρο αλλα εξησου υπερωχα τσαγια..Αρτζ εσυ την ξερεις την μαρκα συγουρα, ειναι της Dallmayr..αν και εγω προτιμω τα αυστριακα Haas& Haas

Αναστασια απλα τελεια...μεγαλωσε ρε συ ο Σπαιρουσ..το ζουζουνι μου...ειδες ρε...ολοκληρο αντρακι..θελει απλα..

Νατασα καλη διασκεδαση στο κολυμβητιριο...

Δημοσίευση

Χρύσα την ξέρω, κυρίως φημίζεται για τον καφέ της, εμένα δεν μου αρέσει το τσάι....το μόνο τσάι που έπινα ευχάριστα ήταν αυτό του θηλασμού!!!!.....είχαμε πάει να επισκεφτούμε τα πεθερικά, όταν ήταν στο Μπρουνέι Νταρουσαλάμ (Ασία) και πήγαμε έξω -για καφέ- αλλά ήταν tea time!!!!! 8-} και έτσι ήπια τσάι, είχε από όλα τα είδη με αρώματα....εγώ μετάνιωσα που δεν πήρα καφεδάκι!!!!

Δημοσίευση

Ξερω..και ο καφες του ειναι ολα τα λευτα

Οταν ημουν Βιεννη, πριν 5 χρονια ειχαπαει μονη μου ταξιδι και μετα πηγαμε με τονα αντρα μοτ, ειχα παει στα Haas & Haas και πηρα μηχανιμα αλεσματος του καφε για Γαλλικο, Dallmayr σε κοκκους...αλλα και ετοιμο αλεσμενο εχει σε καποια ΣΜ στην Ελλαδα- βριστω στον Βεροπουλο- ειναι υπεροχος...καμια σχεση με Jacobs κλπ..

Εγω ειμαι πολυ του καφε..αλλα απολαμβανω το τσαι παρα πολυ,

Η συγκεκριμενη κυρια οταν ηταν στο Baden - Badenμου εφερε και κατι αλλα τσαγια δεν θυμαμαι μαρκα, ειναι 2 πακετα Fruit Infusion και ενα με μειγμα απο 7 ποικιλιες τσαγιου, ολα αυτα ειναι σε πακετακι με φυλλα οχι φακελακια...πωπω..τα λατρευω..τα τσιγκουνευομαι απιστευτα, προ Χριστοφορου τετοια εποχη θα εφτιαχνα μια μεγαλη κουπα και θα επινα στο μπαλκονι...μμμμμ.

Ρε σεις ξερετε τι μου τι δινει στα νευρα...

ειναι 16/09...και σημερα θα εχει 18-28 βαθμουσ....

ποτε θα χειμωνιασει επιτελους...

Εχει πολλη δροσια πρωι- βραδυ- και σκαει ο τζιτζικας το μεσημερι...

σημερα εβαλα του μικρου ενα τζινακι- απο τα ελαχιστα που εχει δε μου αρεσουν γεννικα- πολυ λεπτο και κοντομανικη μπλουζα και του εβαλα και ενα σορτσακι μεσα στην τσαντα και ειπα να τον αλλαξουν μετα

Δημοσίευση

αχ ξέχασα να απαντήσω στην Νατάσσα, συγνώμη!!! :oops: ο καιρός εδώ είναι λίγο ψυχρός, δλδ, το πρωί έχει 11 βαθμούς και το μεσημέρι φτάνει μέχρι και τους 20....με λίγα λόγια το πρωί χρειάζεσαι μπουφανάκι λεπτό και το μεσημέρι όχι ειδικά αν έχει και ήλιο!!!

ο Λουκάς φοράει τζιν (είναι το μοναδικό παντελόνι που του αρέσει!!!) και μακρύ μανίκι μπλουζάκι και μπουφανάκι λεπτό!!....γενικώς είναι φθινοπωρινός καιρός!

Δημοσίευση

Κοριτσόπουλα καλημέραααααααααααα....Τι μου κάνετε;;;;Εμείς καλά.....

Χθες πήγαμε παιδίατρο, είμαστε 82 πόντους, 12.200 κιλά :shock::shock: , κάναμε το εμβόλιο της ηπατίτιδας, τον άλλο μήνα έχουμε το πενταπλό, αυτά.........Ήταν η πρώτη φορά που ο γιατρός δεν μας είπε τίποτα για το βάρος της.... :P:P:P Είπε ότι έχει ψηλώσει κι έχει τραβηχτεί..Κι εγώ αν και ανησυχούσα, βλέπω ότι η Ιωάννα μου χάνει το μπεμπέ (ακόμα και τις μπουτάρες μας) και γίνεται κοριτσάκι......Ήταν ενθουσιασμένος γιατί μας είπε ότι για την ηλικία της και σε σχέση με άλλα συνομίληκα παιδάκια λέει πάααααρα πολλά......Κι έλεγα από μέσα μου: Που να δεις την Ειρήνη της Νατάσας που μιλάει σαν μεγάλη... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κατά τ 'άλλα το τέρας μου ξύπνησε το βράδυ στον ύπνο της, έκλαιγε, σηκώθηκε ο άντρας μου, μπήκε στην κούνια της να κοιμηθούν μαζί, η κούνια (οι τάβλες για την ακρίβεια) έπεσαν.... :lol::lol::lol::lol: Και πως να μην πέσουν αφού πάει και μπαίνει συνέχεια μέσα ο πατέρας της;;; :twisted::twisted::twisted: Πόσο να αντέξει η έρημη κούνια;;;;;;; :shock::shock::shock:

Κοιμήθηκε, πήγε ο Γιώργος να φύγει, ξύπνησε και ξαναέκλαιγε...Την πήρα εγώ στο κρεβάτι μας (σπάνια το κάνω γιατί το θεωρώ απαράδεκτο) με τη δικαιολογία του εμβολίου..Μήπως ήταν ανήσυχη από αυτό....Καθόταν, έπαιζε, γελούσε, μιλούσε, μας πείραζε, αλλά ύπνος τίποτα.... :evil::evil::evil::evil::evil: Μετά από 1,5-2 ώρες που ναι μεν είχε ηρεμήσει αλλα δεν κοιμόταν ,νευρίασα και την πήγα πάλι στη κούνια της....Άρχισε να κλαίει, της λέω "Κλάψε όσο θες...Θέλω να κοιμηθώ...Δουλεύω το πρωί"... :oops::oops::oops: Εκλαψε για 2-3 λεπτά και επιτέλους κοιμήθηκε...Δεν ξέρω τι είχε, αλλά πολύ με κούρασε.... :?:?:?

Νατασούλααααααααααα καλά αποτελέσματα...Τι φοβάσαι καλέ το γυναικολόγο;;;;;όλα καλά θα πάνε....

Αναστασία μεγάλωσε ο παίδαρος-Σπύρος!!!!!!!!Θέλει τις άπλες του....

Χρύσα τι αναλύσεις για καφέ είναι αυτές πρωί πρωί;;;;;;;;;Άντε και πλέον δεν μπορώ να πιω freddo.. :(:(:( Αναγουλιάζω!!!!!!

Νατασάκι κι εμείς περιμένουμε επιστροφή και είχαμε ένα σωρό ιατρικά έξοδα....Μη μου λες τέτοια... :?:?:?:?:?

Γιώτα τα φιλιά μου στο Κωνσταντινάκι.....Άντε τυχερούλα....Τα έβγαλες τα ψώνια του μήνα με τα 30 ευρώ... :lol::lol::lol::lol::lol:

Λενάκι μου περιμένουμε νέα από σχολείο.........Να πας τον Αναστάση στο γιατρό....

Αρτζι ζηλεύω τον καιρό σας....Θέλω κι εγώ φθινόπωροοοοοοοοο....Δε μου αρέσει το καλοκαίρι...... :x:x:x:x

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!1

τι κανετε?

εγω το εστειλε παδικο(αλλα τον παω 10 σχολειο)

με σορτσ κ πεδιλα..χωρις καλτσα..

παλι εκλαιγε..αλλα απλωσε χερια να παει..κλειγοντας φυσικα :(

νατασα πως ηταν η πισινα?????????????τρελαθηκε η ειρηνη?>

γωγωκα το κεικ τελειο σε λεω. :lol::lol:

καλε μπαινει ο αντρας σου στη κουνια???????? :roll::roll::roll::lol::lol::lol:

αναστασια χαρηκα που βρηκατε τη λυση..τελεια..

γιωτα 30 ε? :D αντε πανε χοντος τωρα 8-)8-)

λενα περαστιμα ρε συ..πω πω..μακαρι αν μη χρειαστει χειρουργειο..

νατασουλα ακομα περνεις αντιβιωση/.'?καλα αποτελεσματα

χθες μιλησα με αφρο..σε κανα 10 μερες ερχετε..εχετε τα φιλια της..

παναγιωτα σουπερ φωτοοο,..ο νιλας ομως λειπει

:cry::cry::cry:

βικυ που εισια????????????ολα καλα??????????

χρυσα καλε οοολο για καφε μιλας..δε παιζεσαι..εγω τιποτα δε ξερω απο καφεδες..

αργι θελω κ γω φθινοπωρο...

αχ αυτο με τη κουνια κ τα καγκελα κ γω το σκεφτομαι οοοοταν ερθει η ωρα

Δημοσίευση

Γιατί θέλετε όλες φθινόπωρο? εμένα μου αρέσει που έχει ακόμα ζέστη γιατί δεν χρειάζεται ακόμα να φτιάξω τις ντουλάπες και κυρίως δεν χρειαζόμαστε ακόμα λεφτά για πετρέλαιο :(

Χρύσα μέχρι εδώ μυρίσαν οι καφέδες, θέλω κι εγώ

Γίωτα άντε σου έφεξε πάλι 30 ευρώ δεν ξέρεις τί να πρωτοπάρεις :mrgreen::mrgreen:

Εμένα ακόμα να μου έρθει το εκκαθαριστικό:evil::evil:

Αργυρώ :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause: για τα 600γρ

Νατάσα περιμένουμε εντυπώσεις από το κολύμπι

Γωγώ τι κούνια έχετε και χωράει ο άντρας σου μέσα :-o:-o:-o:-o

Μάρθα τελειώσα την Δευτέρα την αντιβίωση και μου είπε ότι σήμερα θα μου πάρει δείγμα για βιοψία

Δημοσίευση

Κορίτσια κι όμως....Ο άντρας μου πάει και μπαίνει μαζί της μέσα στην κούνια αν ξυπνήσει κανένα βράδυ, όπως το χθεσινό, και κλαίει, γιατί του απαγορεύω να την πάρει στο κρεβάτι...... :x:x:x

Έτσι, πάει, μπαίνει μέσα, διπλώνεται σαν σίγμα τελικό και κοιμούνται αγκαλιά..... :o:o:o:o:o:o:o Μια φορά έτυχε να τον πάρει κι αυτόν ο ύπνος εκεί μέσα και σηκώθηκε μετά από κανα 2ωρο πιασμένος και γκρίνιαζε για την μέση του.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νατασούλα εντάξει μια κανονική κούνια είναι...Ψιλομεγάλη.....Αλλά ο άντρας μου είναι και 1.80+..... :?:?:?:?:?:?:?

Είναι μεγάλο σούργελο καλέ σας λέω ο άντρας μου...Ρωτήστε τη Λένα και τη Νατάσα....... :lol::lol::lol::lol::lol: Τη Λένα την είδε πρώτη φορά και της έλεγε το γαιδούρι ότι το γιο της τον έχει μέσα στο βρακί της..... :oops::oops::oops::oops::oops:

Συμπεθερούλα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ συγγνώμη για τον άντρα μου....Είναι σούργελο......Αλλά τον αγαπάω τον αλήτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops::oops::oops::x:x:x:x

Δημοσίευση

Kalimera koritsia mou!!

kati exei pathei to pliktrologio kai den girnaei sta ellinika... gkrrrr mallon evale to xeraki tou o anastasakos...

koritsia emeis ti dilosi tis eforias tin kanoyme meso internet kai gia fetos eixame epistrofi arketoutsika, de thimamai posa akrivos kai ta eixame pare arxes iouliou!! exo akousei oti apo to 2011 oles oi diloseis tha ginontai ilektronika.

anastasia elpizo na itan auto to thema tou spirou kai sas euxomai kalous ipnous!! kai o dikos mou sto krevati koimatai kai koimatai poli kala to poulaki mou!! an mou to elege kapoios prin ligous mines oti tha to ekane tha ton koroideua!!!

gwgoula mou eides i koritsara sou?? resi pos mpainei o giorgos mesa stin kounia!!!???? xaaxaxaxaxaxaxaxa!!!!! poli tha ithela na imoun apo mia gonia kai na ton evlepa!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

thoulara mou tin egxeirisitha tin kanei pou tha tin kanei, as tin kanei tora na teleionoume.. eimai autis tis apopsis..

nea apo to sxoleio eksakoloutho na min exo.. otan tha exo tha to mathete, na eiste sigourers!!!

k ego dento mporo to kalokairi, den to antexo!!!!!

natasoula euxomai olopsixa na min einai tipota..

ego telikadenexo kolpitida.. kai simera otan sikothika ekana enan oraiotato emeto... :shock: kale lete na eimai egkios?? :D:D alla den einai noris gia simptomata?? ston anastasi eixa argisei na to katalavo..

argyrv kalh arxi me ta 600 gr!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!!

Ποσο χαιρομαι που μαζευτηκαμε ολες και λεμε τα νεα μας!!!!!!

Λοιπον η φωτο ειναι προ Νικολα οταν με τον προφεσσορα γυρνουσαμε ολες τις μπουζουκερι της Αθηνας!!!!Θα την αφησω λιγο και μετα θα βαλω καμια του Νικολα.

Τωρα εχουμε αλλαξει και 2!!!!

Νατασουλα ευχομαι να εχεις σουπερ νεα να μας πεις!!!!

Καλε Γωγω τι γελιο εριξα με την κουνια!!! :lol::lol::lol::lol:

Αθηνα διαβασα για τον νυχτερινο τρομο και σκιαχτκα ρε συ!!!Δε νομιζω να εχει κατι τεοιο το παιδακι μου!!!! :?

Λενα περιμενω και απο σενα να μας τα νεα για τον Ανασταση.

Κοριτσαρες ειδα οτι 26 εχει συναντηση.Θα λειπω ομως ρε γμτ!!!

Θουλιτσα,Γιωτα ,Νατασα-κολυμβητρια,Αργυρουλα,Αναστασια την καλημερα μου και τα φιλακια μου!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...