Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα! στα γρηγορα εχω δουλεια ειδα την απορια της ιουλιας!!

ιουλια εγω τα εψησα 30λ περιπου δεν θυμαμαι αλλα να ξερεςι μετα απ λιγο σκληραινουνε μολις κρυωσουνε. αντε θα σας σχολιασω το βραδακιιιι!!! :)

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Θουλι σοβαρα μιλας;;;Ααααααα.Στο δημοσιο μπορεις να μπεις και να βγεις οποτε θελεις.(ο γονιος)

όχι Παναγιώτα γιατί σήμερα ρώτησα την αδελφή μου που έστειλε τον γιο της πρώτη φορά στο προνήπιο και μου είπε ότι αν δεν πάνε στην ώρα τους κλείνουν οι πόρτες και δεν μπορείς να μπεις!!! :shock:

άρα ούτε μετά θα μπορεί να μπει κάποιος!!! και πρόκειτε για κρατικό σχολείο!!!

Δημοσίευση

Θούλη γιατί να μην φορέσει και ο ντόντος μπαλαρίνες;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::o:o:o:o:o:o:o:o Να σας στείλω τις δικές μας, να τις δοκιμάσετε και ανα τον βολεύουν παίρνετε κι εσείς ένα ζευγάρι..... :lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen:

Άντε, μην ακούω αηδίες.... X(X(X(X(X(X(X( Θα φορέσει ο άντρακλας μπαλαρίνες;;;;; :twisted::twisted::twisted:

Χρύσααααααααααααααααααααααααααααααααααα ξέχασα να σε ευχαριστησω για τα εικονίδια που μου έστειλες για τα γενέθλια..........Ευχαριστώ!!!!!!!!!!

Νατάσα θέλω κι εγώ yogaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......Αλλά πότε ρε γαμώτο;;;;;;;; :x:x:x:x:x:x:x

Επίσης εγώ έλεγα να ξεκινήσω baby swiming με την Ιωάννα σε ένα δίπλα στο σπίτι μας, αλλά τελικά θα πάει με τον πατέρα της η κυρία...Φοβάμαι μην κολλήσω κανένα μικρόβιο από την πισίνα..... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Argi τα σταράκια είναι τα all star της converse!

Θου δε σε προλαβα...

Ξύπνησε η μικρή.

Γωγώ τέλεια και με τον μπαμπά!!

ν σταματήσεις σχετικά νωρίς από τη δουλειά προλαβαίνεις να κάνεις...

Έστω για ένα μήνα!

Δημοσίευση

kalησπερα κουκλες!

χαθηκα!

ευχαριστω για το ενδιαφερον για την μαμα μου!

λοιπον χθες πρωι πρωι ξεκινησαμε για το νοσοκομειο(η μικρη στη γιαγια του αντρας μου)

παμε στο γυναικολογο...η αιμοραγια ειναι απο το εσωτερικο της μτρας, αιμα κοκκινο και καθαρο, μας λεει ο γιατρος οτι πρεπει να γινει αμεσα διαγνωστικη αποξεση και βιοψια...οκ λεμε να την κανουμε.....κανιε τις εξετασεις ....υπογραφει ενα χαρτι που με λιγα λογια ελεγε οτι αν παθει το οτιδηποτε ουδεμια ευθυνη φερει ο γιατρος και το νοσοκομειο(το εχουμε πλεον ολα τα νοσοκομεια ιδιωτικα και κρατικα)

κανει καρδιγραφημα και περνα απο ενδοκρινολογο και τις βρισκει ΒΡΑΔΥΚΑΡΔΙΑ ,

ακυρο το χειρουργειο, δεν συναινει η αναισθησιολογος, θα περομενουμε αποτελεσματα σε 1 εβδ. απο κατι ειδικες εξετασεις, το χειρουργειο πρεπει να γινει....το οτι υπαρχει τοσο αιμα σε αυτη την ηλικια δεν ειναι καθολου καλο...!

φτανω σπιτι 1:30...ταιζω την μικρη και φευγω για δουλεια.....μια βαρδια χαλια.....σχολασα 12:30 τα μεσανυχτα

γυρισζω σπιτι να ταισω την μικρη και να κοιμηθει, κοιμαται στις 1:20, στις 3:30 ξυπνα...ειχε κανει τσισα πανω της...την αλλαζουμε..καθως και αδιαβροδα , σεντονια.....οκ λεω επιτελους να κοιμηθω!

Στις 5:30 ξυπνα παλι η μικρη...παλι ειχε κανει τσισα επανω της....παλι ολα αλλαγη!!!!!!!!!!!!

κοιμηθηκαμε ως τις 10:00!

ξυπνα... βλεπω ενα μικρο κοκκινο σπυρακι στο χειλι της .....μεχρι τις 3:00 ειχε σε ολο το κορμακι της....παμε παιδιατρο......αλλεργια σε φαγητο! fenistil sir

οχι αυγο σοκολατα, τυρια, αλλαντικα, κοκκινα, συντηριτικα κλπ.

εφαγε βλητα και τωρα κοιμαται!!!!!!!!!!

φιλια σε ολες!

Δημοσίευση

πω πω ρε βικυ..

ολα μαζι σου τυχαν..

πω πω πως δε ταβλιαστηκες ακομα????????????

ρεπο δε μπορεις να παρεις????????

κ τωρα σε μια βδομαδα θα μπει χειρουργειο?????????

περαστικα να ειναι κ ολα να πανε καλα ευχομαι

Δημοσίευση

εκτος απο ολα αυτα ηρθε και η ΔΕΗ η οποια εχει ληξει φυσικα 182E και εγω δεν εχω πληρωθει υπερωριες- νυχτερινα εδω και 5 μηνες!

σημερα ειμαι νυχτα///αυριο ρεπο!

ελπιζω !!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Βικυ σοβαρα..

Παναγια μου..ολα μαζι...τι ειναι αυτο ρε συ...ποιος σας ματιαξε!!!!

Περαστικα στην Μαρια Ιωαννα, καλα αποτελεσματα στην μαμα σου και γρηγορη αναρρωση.

Εμεις μια χαρα στον παιδικο..ηταν καλο ςσημερα ουτε γκριναι τιποτα, εφαγε μια χαρα...

εγω στο σπιτι και στονπαιδικο τον εχω τωρα με καλτσακια, οχι χοντρα με τα λεπτα, αργοτερα θα παρω παντοφλακια, αυτα με το φερμουαρ στο πλαι για τον παιδικο αλλα και για το σπιτι.

Αρτζ εγω δεν ειμαι του επωνυμου απαραιτητα...αλλα του καλου και ποιοτηκου, προτιμω καποιες φορες καλα δερματινα επωνυμα αθηλιτικα στον μικρο απο παπουτσια που δεν ξερω..

εχουμε βεβεια και παπουτσακια τα οποια δεν ξερω τι μαρκα ειναι αλαλ ειναι πολυ καλα, μαλακα μεσα σταθερα εξω κλπ κλπ, ουτε σε ρουχα..

χτες του πηρα κατι μακριμανικα κορμακια απο τα αλντι απο βιολογικο βαμβακι, ειναι λεπτα οτι πρεπει να τα φοραει τωρα στο σπιτι με ενα λεπτρο βαμβακερο παντελονακι σαν εξωρουχο...και καλα αμα πιασουν πολλες ζεστες να τα φοραει στον παιδικο κατω απο επισις λεπτη μπλουζα...τιμη...3 ευρω..ουτε στα τζαμπο..τα επλενα και ειναι τελεια, ουτε η φορμα τους χαλασε ουτε το υφασμα σκλιρενε, επισης του πηρα και 2 φορμες για μεσα στο σπιτι με 5 ευρω..πολυ ωραιες..

Γεννικα στην Ελλαδα καλη φορμα αλλα και παπουτσι σε οικονομικη τιμη βρισκεις μονο σε στοκατζιδικα επωνυμων μαγαζιων, αλλιως δε συμφαιρει με τιποτα

Νατασα καλα ειναι ο μικρος

μπορω να πω πολυ καλα..δεν βιχει τιποτα..ας ελπισω οτι θα συνεχισει ετσι

!!!

Αχ θελλω και εγω baby swimming...λατρευω το κολυμπι..αλλα χρονος μηδεν!!!

Αμα σας πω τι εγινε χτεσ και σημερα στην δουλεια...δεν αντεχω αλλο

και μετα θελλω να κανω δευτερο μωρο...και να ειναι και ισυχο και ηρεμο....μπαααα δεν παιζει...

αμα εχω τετοια νευρα...θα ειναι ενας δευτερος Χριστοφορος..μη πω χειροτερος

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσαρες!!!!

Σαν ψεματα μου φαινεται που κοιμαται ο μικρος απο τις 10!!!(μετα απο πολυ κοπο του αλλαξα το ωραριο)

Βεβαια ακομη ξυπναει παρα πολλες φορες το βραδυ.Μη νομιζετε οτι εχει στρωσει.Απλως επειδη δε θελει να θηλασει μοιραζουμε τις μερες με τον Γιώργο και μια πηγαινει αυτος και τον ηρεμει και μια ημερα εγω.

Αργυρουλα εννοειται οτι κλεινουν οι πορτες αλλα αμα ερθει ο γονιος και για καποιο λογο θελει να παρει το παιδι του χτυπαει κουδουνι και μπορει να μπει μεσα.Δεν καθεται δηλαδη απ'εξω να περιμενει.

Τουλαχιστον στο δημοσιο βρεφονηπιακο που ειναι κατω απο το σπιτι μου ετσι γινεται.Στα προνηπια να σου πω την αληθεια δε ξερω. :oops:

Ρε Νατασα τι ωραιες δραστηριοτητες ειναι αυτες που αρχισες!!!!Σε ζηλευω(με την καλη εννοια).

Οι γονεις σου κρατανε την Ειρηνη τις ωρες που λειπεις;;;

Εγω εχω τα πεθερικα κατω αλλα η πεθερα ειναι Off και ο πεθερος αντε να τον κρατησει κανα 2-ωρακι αλλα να ειναι ταϊσμενος και αλλαγμενος.Οποτε δεν παιζει να τους τον αφησουμε πολλες ωρες.

Χρυσα δεν εχει καλε σχεση αν εισαι νευριασμενη ή χαλαρη.Εγω το Νικολα στις διακοπες τον επιασα (μες την χαλαροτητα) και ειναι μεσα στη γκρινια και τα νευρα.ΚΑι πολυ ζωηρός. :ymtongue:

Βικυ μου σοκ επαθα καλε!!!!Περαστικα να ειναι ολα κοπελα μου.Σε βοηθανε τουλαχιστον οι αδερφες σου;;;

Θουλι νομιζω οτι τα ανωδυνα οποτε θες τα κανεις.Παιζει ρολο τι μήνα εισαι;;;

Γωγουλα ελπιζω να περασατε ομορφα σημερα!!!!

Νατασουλα,Γιωτα,Ιουλια,Βενι,Λένα πολλα φιλακια.

Σας αφηνω κοριτσαρες μου.Παω να εκμεταλλευτω την ησυχια και να κατσω με το μεγαλο μου αντρακι.

Δημοσίευση

βικυ,νομιζω με ειχες ρωτησει σε ποιο νησι μενω.... ;) αμοργο ειμαι..... :mrgreen: τι παθατε βρε??????? :? περαστικα στη μαμα σου....η μικρη εφαγε κατι καινουριο??????μπορουν να παθουν ετσι στα καλα καθουμενα αλεργια????? :shock:

γωγω,χρονια πολλα κι απο δω!!!!!!!!!!!!να σε χαιρομαστε!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

μαιμουδακι,τι ειδικοτητα εχεις??????? :)

σες,ακομα επιμενει το συγκαμα?????? :roll:

εμεις εχουμε αρχισει το στρατα-στρατουλα και μας εχει φυγει η μεση απο το σκυψιμο..... :lol:ολο το σπιτι παμε πανω-κατω!!!!!! 8-) δεν το βλεπω ομως να μπουσουλαει αυτο το παιδι.... :roll:

Δημοσίευση

κερναω κεικ!!!!!!!!!!!!!! [smilie=glasses9.gif] [smilie=glasses9.gif] [smilie=glasses9.gif] [smilie=glasses9.gif] [smilie=glasses9.gif] [smilie=glasses9.gif]

μου βγηκε τελειο..δηλ ακοαμ ζεστο ειναι αλλα δοκιμασα κ ειναι σουπερρρ

το κανα για το θοδωρακη μου

εβαλα κοκκινη κολοκυθα,μπανανα,νεκταρινι κ αντι για ασπρη ζαχαρη εβαλα μαυρη

μουρλιαααααααααααααα

σημερα πηγα πηρα τις εξετασεις..

ξεκινησα με 38+ αιμαατοκριτη κ τωρα εχω 33+ :(:(:(:(:(:(

οποτε δευτερα πουθα παω γιατρο θα με πει να παρω :(:(:(

ααααααα

τι εκναε σημερα το τερας ο μικρος????????

πηγε ο αντρας μου γεμισε τη μπανιερα να κανει μπανιο..

κ μετα βγηκε να δει κατι..

κ βλεει το θοδωρη μεσα στη μπανιερα με τα ρουχα να παιζει :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κ ηταν κ χεσμενοςςςςςςςς :evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Τελικα ο προφεσσορας βλέπει μπαλιτσα και ετσι εγω φτιαχνω τικερακια!!!

Ρε Θουλιτσα ξερω οτι ειναι πολυ εκνευριστικο αλλα αν, αν λεω, μπορεις να μου δωσεις τη συνταγή;;;; :oops::oops: Νομιζω οτι πρεπει να παρεις σίδηρο.

Φοβερο αυτο με τη μπανιερα.Ακομη γελαωωωωωωωω. :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Αααααα αυτό δε μου το είπες φιλή -συμπεθέρα Α'

Μπράβο το καμάρι μου!!!! Πάντα τέτοια!!!!

Περιμένω κέρασμα εννοείται για τα καλά μου λόγια (πχ κεικ κολοκυθας) :lol::lol::lol::lol:

Παναγιώτα χωράφια έχετε;;;;

:lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!! ΚΑΛΕ ΤΙ ΑΚΟΥΩ??ΓΙΟΓΚΑ (αντε παλι ΚΕΦΑΛΑΙΑ) πιλατες κολυμβητηριο!!!!!! τελεια!!!!!1

και εγω θελωωωω!!!!! ενα χομπι ειχα και αυτο πλεον το κουτσοκανω και ειμαι και αθλια πλεον σε αυτο...ουφφφ!

μαρθα συνταγη!!!! ιιιιχχχχ τι εκανε ο ντοντοςςςςςς!!!!!!!!!!!!

πεμπι περαστικα στην μαμα σου και στην κορη σου..

γωγω και απο εδω πολυχρονη με υγεια να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

σημερα πηγαμε την πιο ωραια βολτα!!!

αφου τον ταισα ( πλιγουρι βρασμενο με ντοματα κολοκυθακι λαδακι μουρλια εγινε δοκιμαστε το!!!)

πηγαμε με τα ποδια στο παρκο!!! με κρατουσε χερακι και ενθουσιαζοτανε με τα αυτοκινητα και τα λεοφωρεια!!!! μετα πηγαμε στο παρκο κουνιες κτλ μετα σουπερ μαρκετ παλι με τα ποδια και χερακι χερακι τον εβαλα και στο καροτσι του σουπερ μαρκετ εφαγε και ενα μπαστουνακι παστελι και γυρισαμε!! πολυ πλακα ειχε!!!!!! μεγαλωσε το αγορακι μου μωρε...!!!!!!!!!!!!!! :):):ymapplause::ymparty::x:x:x:x:x:x:x:x:x

νατασσα οι νυφες δινιυν προικαα!! μην μας χαλας την πιατσα τωρα!!!

παναγιωτα καλη ξεκουραση!

Δημοσίευση

λοπον...

3 αυγα(εγω εβαλα 2-καλα αρχισα ε? :lol::lol: )

400γρ ζαχαρη μαυρη(εγω εβαλα 300 περιπου) :lol::lol::lol:

2 βανιλιες

2 κουταλακια κανελα

600 γρ κολοκυθα τριμενη(εγω εβαλα 400 κ 2 μπανανες κ ενα νεκταρινι)

500 γρ ολικης αλευρι φαρινα

1/2 κουταλακι αλατι

4 κοφτα κουταλακια παουντερ

200 μλ ελειολαδο

εκτελεση.

χτυπαμε τα απραδια να γινουν μαρεγκα..τα βαζουμε στη ακρη

μετα χτυπαμε κροκους. ζαχαρη, βανιλια,λαδι κ κανελα..

μη περιμενετε να δειτε να αφρατευει..δε παιζει γιατι δε εχει βιταμ αλλα ελειολαδο ;)

]μετα στο μειγμα προσθετετε τη κολοκυθα κ τα φρουτα

κ μετα βαζετε αλατι,παουντερ,αλευρικ ενω η συτναγη δε ελεγε γαλα εγω εβαλα γιατι εγινε πηχτο πολυ.

οποτε κ γαλα..ουτε κουπα.. κ τα βαζουμε σιγα σιγα στο μειγμα

κ τελος βαζουμε τη μαρεγκα κ ανακατευουμε προς μια μερια με μια κουταλα..να γινει ενα

λαδωνουμε τη φορμα κ χυνουμε το μειγμα

σε προθερμενο φουρνο για 90 λεπτα στους 180

αυταααααααααααα

αυριο θα σας πω πως ηταν :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

πω ρεσυ πεμπι, ολα μαζι σας ετυχαν... μα ποιος σας μουτζωσε, ο μητσοτακης??

περαστικα να ειναι ολα..

αχ νατασα μου μπραβο!!! πολυ ωραιες δραστηριοτητες!! τελεια θα ειναι!!!!

γρουσι ειμαι δασκαλα!

Χρυσα μη μου συγχιζεσαι στη δουλεια, θακανει ρυτιδες το προσωπακι σου!

Θουλη ποτε κανουν τα μαθηματα και δε μπορεις στις 33 βδομαδες?

Δημοσίευση

αχ θουλαρα φαινεται πεντανοστιμο!!! που τη βρηκες καλε αυτη τη συνταγη???

χαχαχαχαχα πολυ πλακα πρεπει να ειχει ο μικρος με τη μπανιερα!!!

αχ βενετια, ειδες τι γρηγορα μεγαλωνουν?? χαμπαρι δεν παιρνουμε πως περναει ο καιρος... φανταζομαι ταβλιαστηκε μετα στο σπιτι ε??? χαχαχαχα!!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια μου...εγω ειμαι ξενυχτισμενη

ο σπυρος ξυπναει με κλαμματα στον υπνο του και το μεσημερι αλλα και το βραδυ!!!

δεν ξερω τι εχει....υποψιαζομαι τα δοντια που αντε να βγουνε και αυτα να τελειωνουμε.

σημερα ξυπνησε στις 5 παρα με κλαμματα παλι...πηγα τον ηρεμισα,ηπιε 200μλ γαλα και ξανακοιμηθηκε(ακομη κοιμαται ευτυχως)

βεβαια η κατασταση δεν ειναι και πολυ τραγικη παω στο δωματιο του και μολις του λεω νανι τωρα ηρεμει και κοιμαται αλλα γιατι πεταγεται ετσι ξαφνικα και ουρλιαζει δεν μπορω να καταλαβω :roll::roll:

πηγαμε στην φυσιοθεραπεια χθες και μετα βολτα....περασαμε τελεια ειχε και πολυ ωραιο καιρο

οσο για τις λογοθεραπειες-εργοθεραπειες δεν μπορει ακομη να μας βγαλει κοστος γιατι δεν ξερει ακομη ποσες θα κανει..παντως μας ειπε οτι για λογοθεραπεια ειναι 40ευρω το μαθημα :shock::shock:

ουφ δεν μπορω να γραψω αλλο.........νιωθω πολυ χαλια και ανακατευομαι.........λετε να μου την εκανε ο αντρας μου τελικα???? :roll::roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Καλημεραααα

Αναστασια ευχομαι να σου την εκανες ο αντρας σου...χιχιιχ..αν και παλη μπορει να ειναι επειδη επεσε πολυ ο σιδηρος και οαιματοκριτης μου...γιατι και εγω ειμαι καπως ετσι και ειμαι σε φαση να ξερασω...αλλα δεν παιζει...χιχιχι

Γρουσι οχι, εχουμε καθαρισει απο συγκαμα, και μυκιτιαση κλπ κλπ....ασχετο αλλα για την μικιτιαση μου ειπε η γιατρος να τον αλλαζω συνεχεια μαγιο κλπ...και της λεω οτι μαγιο και δη βρεγμενο ο μικρος φορουσε ελαχιστα γιατι μετα του εβαζα κατι πετσετε σορτσακια...και μια φορα θυμαμαι στην θαλασσα χεστηκε και κρεμοταν το κουραδακι απο το σορτσακι και ειχα παθανει στα γελια

Θου ακομα γελλαω με τον μικρο...ρε συ ειναι απιστευτος...αυτο το παιδι εχει μια πολυ αναπτηγμενη αισθηση της κινησης..παντα το ελεγα ρωτα και τη Γιωτα...

Ασχετο που εισαι ρε Γιωτα...μας λειπεις πολυυυυυ

Απο Σαββατο μαλλον θα εχω - επιτελους- συσκευη...οποτε ξεσ!!!

Νατασα...καλεεε οι νυφες δινουν προικα..τι τον εκανα τον γιο...να τα δοσω ολα στη νυφη...χιιχιχιιχ

Βενη μη το συζητας ποσο μεγαλωνουν...ακοπα περισυ ηταν το γλυκουλι μου που ηταν ενα κουτσικο μικρουλι που δεν κρατουσε καλα το κεφαλι του....και τωαρ δεν μπορω να κρατησω εγω το δικο μου απο τον πονοκεφαλο!!!

Παναγιωτα ασε στον Χριστοφορο ημουν 9 μηνες στην Τσιτα....εκτος του οτι τοτε ειμασταν στα παλια γραφεια και σε 2 οροφος και ημουν ολη μερα πανω κατω στις σκαλεσ, εκεινη τη χρονια ειχα και να διοργανοσω τα Χριστουγεννα ενα ταξιδι στο Ροβανιεμι για το μεγαλο μας αφεντικο και η κοπελα απο το τουριστικο γραφειο - γιατι εκει τα ξενοδοχεια δινουν τα δοματια allotment απο το καλοκαιρι, ηταν πολυ δυσκλολη στην συνεννοηση και ημουν ολη μερα στα νευρα...ασε που 23 Δεκεμβριου πηγαιναν αυτοι εκει...και 20 πηρα τον ξεναγο για απλη επιβεβειωση...και μου ειπε πως δεν του ειπαν καν σηγουρα αν θα δουλεψει η οχι...

Και γεννικα ημουν πολυ γκρρρρρρρ...δεν απορρω που ο μικρος ειναι ετσι μεσα στην γκριναι και το κλαψουρισμα...ασε που με ειχε ταραξει στισ κλωτσιεσ...πωπω..ακομα το θυμαμαι

Αυτα...παω να τον ξυπνησω να φυγουμε..επιτιδες το κανει το σκατουλι τωρα που θα παμε παιδικο κοιμαται...αμα ηταν ΣΚ..θα ειχε ξυπνησει απο τις 6!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...