Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλησπερα σε ολες!!!

mag21

Recommended Posts

Ειμαι η Μαρια,21 ετων κ ειμαι 6 μηνων εγκυος στο αγορακι μου.κανετε πολυ ομορφες συζητησεις κ λυνετε πολλες σημαντικες αποριες!ανυπομονω να σας γνωρισω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ Σ ΟΥ ΜΑΡΑΚΙ!ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΙ Η ΦΑΙΔΡΑ 38 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ 5 ΠΑΙΔΙΑ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΣΟΥ!ΦΙΛΑΚΙΑ

ΓΕΙΑ Σ ΟΥ ΜΑΡΑΚΙ!ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΙ Η ΦΑΙΔΡΑ 38 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ 5 ΠΑΙΔΙΑ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΣΟΥ!ΦΙΛΑΚΙΑ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΑΙΔΡΑ!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!ΠΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΕΡΑ?ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΡΙΑ Κ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ,ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΣΑ ΘΑ ΚΑΝΩ!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΑΙΔΡΑ!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!ΠΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΕΡΑ?ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΡΙΑ Κ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ,ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΣΑ ΘΑ ΚΑΝΩ!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ.

ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΠΑΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ ΚΙ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΠΕΜΠΗ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΠΗΤ ΕΧΕΙΣ; ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΔΩΘΟΥΜΕ 15-02-2008 ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ.

ΦΑΙΔΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΤΡΙΑ ΘΕΛΩ!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ!!!:);) :silly: :woohoo:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ.

ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΠΑΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ ΚΙ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΠΕΜΠΗ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΠΗΤ ΕΧΕΙΣ; ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΔΩΘΟΥΜΕ 15-02-2008 ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ.

ΦΑΙΔΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΤΡΙΑ ΘΕΛΩ!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ!!!:);) :silly: :woohoo:

maria mou kalws orises sto pareaki mas.:)

eimai h xrysa k egw 21 k perimenw th zouzouna mou to dekemvrio.

8elw na kanw alla 2 zouzounakia(prwta o 8eos)

oti xreaisteis edw eimaste..

8a xarw na ta leme.:)

faidraaaa tyxerh manoulitsa..:laugh: :) ax se 8aumazw.!!

filakia se oles..:)

maria mou kalws orises sto pareaki mas.:)

eimai h xrysa k egw 21 k perimenw th zouzouna mou to dekemvrio.

8elw na kanw alla 2 zouzounakia(prwta o 8eos)

oti xreaisteis edw eimaste..

8a xarw na ta leme.:)

faidraaaa tyxerh manoulitsa..:laugh: :) ax se 8aumazw.!!

filakia se oles..:)

καλώς ήρθες Μαρία! Είμαι η Δέσποινα 31 ετών, είμαι 6 μηνών και περιμένω και εγώ αγοράκι (ΠΗΤ 2-2-09).

Εύχομαι καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης και με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου τον μπέμπη σου!

φιλιά πολλά!

καλώς ήρθες Μαρία! Είμαι η Δέσποινα 31 ετών, είμαι 6 μηνών και περιμένω και εγώ αγοράκι (ΠΗΤ 2-2-09).

Εύχομαι καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης και με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου τον μπέμπη σου!

φιλιά πολλά!

Καλως ορισες Μαρια!!!!!!Με το καλο να παρεις αγκαλιτσα τον μπεμπη σου!!!!!!!Εγω ειμαι στον 5ο μηνα ακομη δεν ξερουμε το φυλο.Τα λεμε...

Καλως ορισες Μαρια!!!!!!Με το καλο να παρεις αγκαλιτσα τον μπεμπη σου!!!!!!!Εγω ειμαι στον 5ο μηνα ακομη δεν ξερουμε το φυλο.Τα λεμε...

με το καλο το αγοράκι σου!!!εχω και εγω ένα αγορακι σχεδον 5 μηνων!!ευχομαι καλο υπολοιπο εγκυμοσύνης και με το καλο ο γιοκας σου στην αγκαλια σου!!!!!!!

με το καλο το αγοράκι σου!!!εχω και εγω ένα αγορακι σχεδον 5 μηνων!!ευχομαι καλο υπολοιπο εγκυμοσύνης και με το καλο ο γιοκας σου στην αγκαλια σου!!!!!!!

Καλως μας ηρθες Μαρια μου και με το καλο να ερεθι το αγορακι σας..Εγω ειμαι η Παναγιωτα 27 χρονων και εχω ενα κοριτσακι 6.5 μηνων:woohoo:

Καλως μας ηρθες Μαρια μου και με το καλο να ερεθι το αγορακι σας..Εγω ειμαι η Παναγιωτα 27 χρονων και εχω ενα κοριτσακι 6.5 μηνων:woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katiana1987 @Elk κορίτσια ναι μας είπε καλά είναι τα 600 γραμμάρια, αλλά με τρώει γτ πέσαμε καμπύλη! Αφού μας λένε ότι είναι καλά τι μας τις βάζουν αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο; Για να μας αγχωνουν; 😀😀  Πάντως απ' όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά, έφτιαξαν και τα κακάκια του, κάνει κάθε μέρα πλέον..ήταν να γίνει; Δεν ξέρω.. Και κάτι ακόμη..το μωρό σας προτιμάει πλευρά στο στήθος; Εμένα ναι..και είδα ότι δεν πολύ θέλει αυτή που βγάζει γάλα από πολλές τρύπες..μάλλον πνίγεται..το προσπαθώ @Christi.D. όπως βλέπεις.. δίνω κάπως λιγότερο αυτό το στήθος και βγάζω και με το χέρι.. μειώνεται, ξανααυξανεται..ετσι το πάμε.. εσένα Κρίστι σου σταθεροποιήθηκε η ροή;
    • Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂
    • Χαχαχαχαχα… δεν υπάρχουν οι περιγραφές σου 😂😂😂😂 Σε όλο αυτό το beef που έφαγε ο μικρός ήταν ήσυχος;;; Πόσο χρονών είναι ο μεγάλος σου;;  Εκεί με τον εξωγήινο και τη μύξα με γονάτισες 😂😂😂😂 Αχ αυτές οι στιγμές είναι που θα μείνουν και θα τους μεταφέρετε όταν θα μεγαλώσουν!!! 
    • @Demy93 και κορίτσια.. Κι εγώ να πω χάρηκα πολύ λίγο την εγκυμοσύνη μου εν τέλει.. φοβομουνα και να κουνηθώ, δεν το συζητώ για τα νεύρα.. δεν πειράζει όμως, ο κούκλος μου να ναι καλά και θα χαρούμε τώρα τα πάντα 🧿🧿🧿
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...