Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια γεια σας!!!Έχω ένα κοριτσάκι 2,5 χρονών και αντιμετωπίζω 2 προβλήματα.

Το πρώτο είναι ότι ζηλεύει υπερβολικά. Δηλαδή ούτε τον άνδρα μου δεν αφήνει να με αγκαλιάσει και να με φιλήσει και φυσικά αν τολμήσω να μηλίσω ή να πιάσω άλλο παιδάκι γίνεται επιθετική προς το άλλο παιδί.

Και γενικά έχει επιθετικότητα προς άλλα παιδιά. Μπορεί να παίζει μόνο με μεγαλύτερα παιδιά και όχι με παιδιά της ίδιας ηλικίας. Ξύλο δεν έχει φάει από κανέναν λειτουργεί η τιμωρία (στον καναπέ). Μίλησα με την παιδίατρο και μου ότι δύσκολα κόβεται. Την βάζω τιμωρία όταν χτυπάει άλλα παιδάκια αλλά δεν γίνεται τίποτα μετά το ξανακάνει. Εν το μεταξύ δεν μοιράζεται τα παιχνίδια της με άλλα παιδιά όταν έρχονται σπίτι μας. Έχετε αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα???

Αν έχετε καμία ιδέα πείτε μου....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων....

Δημοσίευση

γεια σου και σε σενα ! ειμαι η ρουλα και εχω τρια παιδια , το μικροτερο τριων.

ως προς το θεμα της ζηλειας νομιζω οτι ειναι φυσιολογικο , απλα να της θυμιζεις συνεχεια οτι την αγαπας και εσυ και ο μπαμπας .

και εφοσον τα παει καλα με μεγαλυτερα παιδια , αστην να παιζει με αυτα , θα μαθει απο αυτα να παιζει . τωρα , προτου χτυπησει καποιο παιδι και οταν ειστε μονες σας να της πιπιλας τα αυτια και να της λες οτι δεν χτυπαμε τα παιδακια γιατι δεν θα μας θελουν . για να μαθει να μοιραζεται παιχνιδια πιστευω οτι ενα μεγαλυτερο παιδι ( 4 ,5 χρονια μεγαλυτερο) θα μπορουσε να βοηθησει .

Δημοσίευση

Ρούλα σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου ;)

Αλλά όλα αυτά που λες τα κάνω συνέχεια όλη μέρα της λέω ότι την αγαπάω αφού να φανταστείς ότι μου λέει συνέχεια ότι μ' αγαπάει και εκείνη :P:P μέχρι τον ουρανό της λέω εγώ μέχρι τα αστεράκια μου λέει εκείνη.

Και συνέχεια της λέω ότι δεν χτυπάμε και δεν δέρνουμε.

Η πρώτη επαφή με το ξύλο της Ανδριάνας ήταν από ένα άλλο παιδάκι μιας φίλης μου που όταν παίζανε και ήταν εκείνη πιο μικρή της έριχνε καμία και για να φανταστείς τότε καθότανε και τον κοίταγε με απορία. Και μετά η πεθερά μου της έδινε μια μυγοσκοτώστρα και της έλεγε να κάνει νταντά τις μύγες, εγώ φυσικά αντέδρασα και της έλεγα μην της μαθαίνετε έτσι γιατί είναι μικρή και θα μάθει να δέρνει, αλλά δεν με άκουγε όταν δεν ήμουν μπροστά είμαι σίγουρη ότι της το έλεγε. Έτσι άρχισε η Ανδριάνα να χτυπάει. Ελπίζω σιγά σιγά να το κόψει για να δούμε....

Να ου ζήσουν τα παιδάκια σου θα πρέπει να είσαι πολύ ευτιχισμένη με τόση μεγάλη οικογένεια, μπράβο σου :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα! Εγώ θα σου πρότεινα να πηγαίνετε σε μέρη όπου είναι και άλλα παιδάκια (παιδότοποι, παιδικές χαρές)για να μαθαίνει.

Μήπως να ξεκινούσατε και παιδικό σταθμό? Πιστεύω ότι θα τη βοηθήσει πολύ στο να μάθει να παίζει και να μοιράζεται με άλλα παιδιά.

Δημοσίευση

Κυριακή έχεις δίκιο θα προσπαθήσω να την πηγαίνω περισσότερο παιδότοπο. Αλλά δυστυχώς για παιδικό σταθμό λόγω οικονομικού δεν μπορώ :(:ohmy::ohmy:

Και το θέμα είναι ότι θέλει πολύ :(:(:(:(

Κάθεται και παίζει μόνη της ή μαζί μου σχολείο.

Εσύ έχεις δίδυμα?? Παίζουν μεταξύ τους??

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκι!!!

Όλα αυτά εμένα η κόρη μου τα κάνει στον γιό μου. Είναι 3,5χρονών και ο μικρός 2+ και τον ζηλεύει τρελά.

Όπως αντιδρά εσένα η κόρη σου στα άλλα παιδάκια, αντιδρά εμένα η δική μου στον γιό μου μόνο. Με τα άλλα παιδάκια έχει άριστες σχέσεις και μοιράζεται παιχνίδια, αλλά με τον αδελφο της όλο φωνάζει και του αρπάζει όλα τα παιχνίδια.

Τώρα γραφτήκαμε παιδικό σταθμό και πριν ξεκινήσει της έλεγα ότι αν φωνάζει στα άλλα παιδάκια, αν τους αρπάζει τα παιχνίδια, αν δεν μοιράζεται πράγματα, κ.α. δεν θα την παίζουν στο σχολείο και έτσι έβαλα μυαλό από το πολύ πες-πες...και συμπεριφέρεται ανάλογα.

Το όλο θέμα θέλει πολύ συζήτηση, τίποτα άλλο, γιατί και τιμωρία την έχω βάλει, και ξύλο στον ποπό έχει φάει αλλά τίποτα... :evil:

Δημοσίευση

Mirlitsa καλημέρα!!!

Έχει μαλιάσει η γλώσσα μου να της το λέω συνέχεια.....

Απλά αυτήν την εβδομάδα έτυχε να βρεθεί 2 φορές με παιδάκια που είναι μεγαλύτερα από εκείνη και έπαιζε μια χαρά. Την μία φορά μάλιστα είχαν έρθει σπίτι μας και έδινε και τα παιχνίδια της σε ένα κορίτσάκι και έπαιζαν μια χαρά και μόλις είδε το κοριτσάκι μου είπε μαμά θα της δώσω όλα μου τα παιχνίδια. Και την επόμενη που πήγαμε σε ένα σπίτι που υπήρχαν 2 μεγαλύτερα αγόρια έπαιζε μια χαρά ούτε τους χτύπαγε ούτε τίποτα. Απλά έχω μια κολητή που έχει ένα κοριτσάκι 4 μήνες πιο μικρή από την Ανδριανούλα μου και δεν λένε να τα βρούνε με τίποτα. Η δική μου είναι υπερκινητική θέλει να τρέχει να παίζει μπάλα και εκείνη είναι πολύ χαμηλών τόνων και όταν δεν ακολουθεί αυτά που της λέει η Ανδριάνα γίνεται χαμώς, την έχει χτυπήσει κιόλας μην φανταστείς πολύ και τώρα η άλλη δεν την θέλει με τίποτα. Και μια μέρα που λέει η δική μου μαμά η Ν.... είναι κουτή δεν την θέλω. :roll::roll:

Το έχω πάρει απόφαση πλέον θα παίζει με μεγαλύτερα παιδιά. Τι να κάνω???

Δημοσίευση

Θ στρώσει κάποια στιγμή, θέλει δεν θέλει θα μάθει να συμπεριφέρεται καλά. Ειδικά όταν ξεκινήσει σχολείο, εκεί να δείς τι καλά που θα μάθει να συναναστρέφεται με τα παιδάκια όλων των ηλικιών.

Βέβαια εγώ από την δικιά μου ακόμα δεν έχω δεί βελτίωση, αντιθέτως μάλιστα γκρινιάζει και κλαψουρίζει ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, τα νεύρααααααααααααααα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil::evil::evil:

Άσε που εκνευρίζεται και ο μικρός που την ακούσει και ξεσπάει κι αυτός. :!:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...