Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Φωτογραφική κάλυψη βάφτισης και όχι μόνο

Featured Replies

Δημοσίευση

Γειά,

ένα σύντομο βιογραφικό μου:

ξεκίνησα να φωτογραφίζω το 1991. Από τότε εκατοντάδες μωράκια έχουν περάσει από τους φακούς μου και τα περισσότερα από αυτά τα "ήξερα" πριν καν γεννηθούν αφού είχα "παντρέψει" τους γονείς τους. Σε αρκετές περιπτώσεις δε, ήμουν από τους πρώτους που το μάθαιναν σε κάποιον καφέ που πίναμε ή κάποιο ταβερνάκι που τρώγαμε με τους γονείς.

Έτσι, υπάρχουν μωράκια (πρώην) που είναι σε όλες τις βαθμίδες της ζωής και της εκπαίδευσης ακόμη και στον εργασιακό χώρο. Ανώτερες σχολές, λύκειο και γυμνάσιο, δημοτικό, παιδικό, νηπιαγωγείο ή στις πάνες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως ένα κοριτσάκι που φωτογράφισα την βάφτισή του, έχει ήδη κάνει την πρακτική της και ξεκινάει την επαγγελματική της σταδιοδρομία σαν βοηθός μου.

Έρχομαι τώρα στο κυρίως θέμα.

Αρχή μου πάντα ήταν να προσφέρω την χαρά στους ανθρώπους και μέσω της δουλειάς μου. Για να το πετύχω αυτό προχωράω με τους λιγότερους δυνατούς μεσάζοντες. Ναι, έτσι έχω περισσότερη έγνοιες, αλλά μπορώ και προσφέρω σε χαμηλότερες τιμές την ίδια αξία της δουλειάς μου.
Έχω αποφασίσει λοιπόν, εδώ και πολλά χρόνια, πως τα χρήματα που θα πλήρωνα σε διαφημίσεις να τα κάνω έκπτωση στις υπηρεσίες μου, μειώνοντας το κόστος, χωρίς να μειώνεται η αξία.

Για το 2026 λοιπόν προσφέρουμε:
φωτογράφηση βάφτισης: 180,00€
φωτογράφηση & βιντεοσκόπηση βάφτισης: 360,00€.

Οι τιμές αναφέρονται για περιοχές Αθηνών, Πειραιώς και προαστίων. Αναλαμβάνουμε βέβαια μυστήρια σε όλη την Ελλάδα.
Υπάρχουν κενές ημερομηνίες προς το παρόν. Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε άμεσα και απευθείας αν θέλετε στο
anamnhseis@yahoo.gr ή στο 6932001003

• seagull11 changed the title to Φωτογραφική κάλυψη βάφτισης και όχι μόνο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.