Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΟΥΣΚΩΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2010!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

buenos dias a todas las embarazaditas !!!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρα lollipopακι !!! ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ νενα !!! αντε και στα δικά μας βαψίματα...!! πρόσεξε να παρεις βαφή με κοκκινοπή βάση και οχι σαντρέ γιατί οι αντάυγιες θα βγούν χακί ! (το εχω παθει μικρή ...γι αυτό το λέω...χιχιχιχιχιχι)

μα που ειναι το Φραουλίνο ;;;!!

κορίτσια εγώ νυστάζω ακόμα... ααααχχχχ θυμάστε τοοοοοοτε που σηκωνόμασταν και φτιάχναμε το καφεδάκι μας και το απολαμβάναμε δροσερό δροσερό τωρα το καλοκαιράκι...εεε;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημέρα κοριτσούδια!!

Νενα- με γεια με γεια!!! εμενα ελατε να μου ριξετε μια σφαλιαρα στο σβέρκο έτσι που με κουρέψανε!!!χαχαχαααα

εγω ακομα δεν εβαψα τιποτα -ακομα δεν φανηκε ασχημα- και εχω απο τελη Μαιου να τα βαψω. θα περιμενω/

ΛΟΛΛΙ τι ωραιος ηλιος ειναι αυτος???

το Φραουλινο που ειναι????

Μαρακι κ εμενα μου ειχαν βγει χακι πριν χρονια- χαχα -και καπως ετσι εκλεισα ολο το χρωματολογιο της Wella στο κεφαλι μου!! :lol:

καλημέρα!! Θυμάμαι τις ημέρες που ξύπναγα και άναβα τσιγαράκι :D:D

καφέ δεν πολυ-έπινα ποτε!!

χθες ήμουν σε καποιες Σοφίες και πραγματικά με πεθάναν με το τσιγάρο τους!! Δεν πειράζει όμως...κατάλαβα ότι δεν μου λείπει καθόλου!!

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο!!! :lol::lol::lol:

κουκιδίτσα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα ! και γω εχω κανει ΟΤΙ χρώμα να ναι στο κεφάλι μου... τι να κάνω ;; μου αρέσουν τα χρώματα !!! χιχιχιχιχι !! με γειά ομως το κουρεματάκι !

σαμάνθα και γω τα ίδια με τον καφέ! μπορεί να τον αγαπούσα ΠΟΛΥ πριν, αλλα τώρα και που τον μυρίζω με χαλάει η μυρωδιά του !!!! ελπίζω μετά την εγκυμοσύνη να τον πίνω οπως πριν γιατί ηταν μια απο ΤΙΣ αγαπημένες μου απολαύσεις ο καφές!!! με το χτυπημένο του γαλατάκι απο πανω ...μμμμ!!!!

φρεντο καπουτσινο φορεβερ !!!! χιχιχιχιχι !!!

anyway ! εγώ βρε κοριτσια τι να βγάλω φωτό; ειχα απο πριν κοιλίτσα ... και το μονο που εγώ αισθάνομαι οτι αλλάζει ειναι οτι φουσκώνει ελαφρώς και το στομάχι μου... αποκλείεται παντως να ειναι απο φαί γιατί τρώω πραγματικά λίγο !! :P:P

Λολλι εγω θα την βγαλω την κοιλαρα μου σημερα κ θα την βαλω !

Tι λες ρε Κουκι!!!!!!!!!!!!!!!

Η κοιλια σου μπαινοβγαινει;;;;;;;;;;

Δηλ οποτε θες την περνεις μαζι σου εξω και οποτε την βαριεσαι την αφηνεις στο σπιτι;;;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Να βαλεις...κ εγω εχω την εβδομαδιαια μου φωτογραφιση σημερα!!!! ;);););)

ονειρο χθεσινοβραδινό για να γελάσετε...

πήγα λέει με τη μάνα μου σουπερμάρκετ και ΦΥΣΙΚΑ (ετσι οπως γίνεται και στην πραγματικότητα) δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε... αλλού εγώ αλλού εκείνη, στο τέλος γεμίσαμε το καρότσι πράγματα, περάσαμε και απο το ταμείο και βγαίνοντας με το καρότσι γεμάτο σακκούλες για να τα παμε στο αυτοκινητο, επιασε βροχή και ΠΑΛΙ δεν μπορούσαμε να συεννοηθούμε για τις ομπρέλες και το πως να μην βραχούμε εμείς κα τα ψώνια... καλαααααα.... τρέλα !!!!

αφού σηκώθηκα και γέλαγα με αυτό που είδα...!!!

Οριστε ειμαι όλη δικη σας- έτσι ειναι το πρωι το μωρο - ή μαλλον το πρωινο μεσα στην κοιλια μου!

χαχα- :YMHUG:

ΛΟΛΛΙΙΙΙ αχου αχου κρατατε κάποιος την κοιλια μου να γελασω!!! :lol::lol::lol::lol:

περιμενω να δω την κοιλια σου!

κοριτσαρες μου ηρθα!!!τι κοιλιες γλυκουτσικες ειναι αυτες?Το μαλλι εγινε καλο βεβαια δεν σκουρηνε πολυ θα βαλω και φωτο,ειχα απο κατω αυτες τις βρομοανταυγιες και ηθελε λιγο ακομα πιο σκουρο,maria-fotis πραγματικα δεν το ηξερα αυτο με το κοκκινο ,σιγουρα το χρωμα θα αρχισει να ξερναει τωρα το ξερω,τεσπα...αχ ενιωσα να ανανεωνομαι τι ωραια,αντε να τολμησετε και εσεις μια αλλαγη!!!

Που ειναι οι κοιλιτσες;;; ΟεΟ;;;; :(

Νενα με γεια το μαλλι....νομιζω οτι και πιο σκουρο να το εκανες παλι θα ξερναγαν οι ανταυγιες (οι ρουφιανες) με τα λουσιματα. ;)

Να 'μαι και εγώ!!! Πήγα για καφεδάκι (χυμό και κρέπα δηλαδή !!!) στην καυτή Αθήνα...πάλι άρχισε να κάνει ζέστη και δεν μου αρέσει καθόλου....και ότι νομίζαμε ότι θα μπει το φθινόπωρο!! Από Δευτέρα λένε θα έχουμε 37 βαθμούς :?:?:?

Η κρέπα φυσικά μου κάθησε στο στομάχι και ο χυμός το ίδιο...τι κακό με αυτό...να πεινάω και να μην μπορώ να φάω!!!

Εγώ σκέφτομαι να κάνω αντάυγειες σε 1 μήνα που θα είμαι τεσσάρων μηνών έτσι ώστε να ξανα-κάνω προς το τέλος της εγκυμοσύνης . Αλήθεια μετά την γέννα επιτρέπεται να κάνουμε αντάυγειες??

Lollipop η κοιλίτσα σου θα μεγαλώνει πιο γρήγορα λόγω του ότι έχεις 2 μωράκια και φυσικά στο τέλος θα είναι τεράστια!!! :P:P:P

Μαρία εσύ τι έκανες με τα μαλλιά? Τα έβαψες ή όχι ακόμη??

Λοιπόν εγώ σήμερα παρήγγειλα το πιανάκι μου και το περιμένω από μέρα σε μέρα την επόμενη εβδομάδα!!! :D:D:D

ααα και επιτέλους έφτιαξαν τα όνειρά μου!!! Όλο το βράδυ έβλεπα ότι είχα ένα σκυλάκι στην αγκαλιά μου, μικρούλι κουταβάκι και παίζαμε συνέχεια :D:D:D:D

να υποθέσω ότι βρίσκεστε στην μεσημεριανή σιέστα σας ε???

καλε τι ωραιες κοιλιτσες ειναι αυτες........τι κανετε κοριτσια ολες καλα?πολλα αγορακια διαβασα μαζευτικανε στην παρεα!εγω ειμαι μονο η εξαιρεση?ποια αλλη περιμενη κοριτσακι??

καλε κοριτσια να ρωτησω κατι εχθες εκλεισα τον τριτο και μπηκα στον τεταρτο μηνα γιατι με βγαζει 15 και οχι 16 εβδομαδων...?σημερα ειμαι λιγο καπως τα ποδια μου ειναι πιασμενα λες και ετρεχα μαραθωνιο...το εχει παθει αυτο καμμια?ενω ολη την μερα καθομουν σχεδον...για της βαφες μαλλιων τι σας εχει πει ο γιατρος σας φυτικη η τιποτα?

καλησπερα κοριτσια ειστε πραγματι τρελλες αλλα μαρεσετε.ωραιες κοιλιτσες εχετε.πως γινετε αυτο?βαζεις την φωτο στον υπολογ κ εχει την διαδικασια της φωτογραφιας?αν μπορεσω θελω να βαλω κ γω αλλα η κοιλια μου ειναι μες τις μελανιες κ δεν ειναι ωραια να βλεπει κανει κατι τετοιο.Βρε κοριτσια αφου βγαλατε φωτο γιατι δεν πηρατε κ λιγο πιο πανω να δουμε τα προσωπα σας?να μην ξερουμε με ποιες μιλαμε να σας φανταζομαστε μονο? :(

Κουκιδα εισαι αδυνατη στο σωμα δεν μοιαζεις για οσο εισαι πραγματικα ;) δεν πιστευω να παρεξηγηθεις

Λολλι μου εκει μεσα ειναι 2 μωρακι πως γινεται ε?το παντελονι το λαστιχο δεν σε ενοχλει?τωρα που το ειδα ζοριστηκα εγω :P ισως γιατι δεν μπορω ειδικα τωρα θελω ριχτα.ελπιζω να τα πουμε συντομα σημερα εχουμε γαμο κ η μικρη γινεται παρανυφακι κ δεν εχω ορεξη να παω τραβαει κ η κοιλιο ειναι παιδικη μου φιλη πρεπει να παω κ οσο αντεξω.φιλακια σε ολες κ να κατεβαζετε κι αλλες τετοιες ιδεες :lol::lol::lol:

Mummy's love μπορει κ να γινουμε πολλές με κοριτσακι- εγω πιστευω οτι θα εχω στρουμφοκοτσιδού στην κοιλιά μου!! :D

για τις εβδομαδες εγκυμοσυνης τι σου εχει πει ο γιατρος? με μπερδεψες με το τριμηνο- βασικα στις 13 βδομαδες το κλεινεις- αντε στις 14 το πολυ! εσυ το εχεις κλεισει εδω κ 2 βδομαδες το τριμηνακι νομιζω αναλογα με το τικερακι σου.

Γεωργία θα πατησεις πανω απο τις δημοσιευσεις 'Δημιουργια απάντησης'

και κατω απο την απαντηση που θα γραψεις (και κατω απο το 'Προεπισκοπηση''Υποβολή' θα δεις το

'Επιλογες' 'Προσθηκη συνημμένου'

το τελευταιο θα πατησεις και θα κανεις επισυναωη αφου επιλεξεις την φωτο (όπως παλια καναμε εδω στο μαμυ)

Προσεχε να κανεις 'Προσθηκη Αρχειου' στο τελος!!!!!

ελα κ γω εχω μελανιες στην κοιλια αλλα την παιρνω πλαγιως κ δεν φαινονται!!

Γεωργία βάλε ένα άσπρο φανελάκι και βγάλε φωτογραφία!

Ε και αν εχει μελανιές δεν πειράζει! Δεν κάνουμε καλλιστεία κοιλιάς :D:D

Κάνεις ότι είναι καλύτερο για το μωράκι σου !!!

mamys love ο γιατρός σου είπε ότι έκλεισες χθες τον 3ο μήνα? Νομίζω ότι είσαι παραπάνω και τον έχεις κλείσει εδώ και 1-2 εβδομάδες. Για δες τι σου λέει τι τικεράκι σου!!

Είναι το πρώτο σου? Λοιπόν εμένα ο γιατρός μου είπε να κάνω ανταύγειες μόνο και αυτό μετά το 1ο τρίμηνο...Αλλά σίγουρα θα υπάρχουν και φυτικές βαφές...θα ψάξω και στο ιντερνετ!!

αχ βρε κορίτσια εγώ έχω ακόμη δυσπεψία...δεν ξέρω τι να κάνω...ουφ...εσάς σας πέρασε??? μόνο εγώ πρέπει να ταλαιπωρούμαι ακόμα!!!! :(:(:(

γεια σας και απο μενα. τανεα μου δεν ειναι καλα.... πηρα το ppap-a και δεν ειναι καλο και πρεπει να κανω παρακεντηση.... προσπαθω να σκεφτομαι θετικα αλλα με εχει παρει απο κατω!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...