Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΟΥΣΚΩΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2010!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

demie!!!τελεια νέα!! μπράβο -αγορι αλλα μαλλον σας είπε?? δεν ειναι σιγουρος ακομα? δεν πειραζει σημασια εχει που ειναι καλα και το φυλο ερχεται 2ο!

[smilie=icon_smurf.gif] [smilie=icon_smurf.gif] [smilie=happy6.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σίγουρος απόλυτα δεν είναι, αλλά συνήθως με τα αγοράκι-τσουτσουνάκια δεν πέφτουν έξω. Νιώθω τέλεια, το προαίσθημά μου ήταν για αγόρι (ο άντρας μου έλεγε κορίτσι), όμως δεν με νοιάζει ό,τι κι αν είναι! Έχω καλή πρϋπηρεσία, γιατί με τα ανίψια μου έχω εξασκηθεί και με τα 2 φύλα :D Όπως και να'χει τον Οκτώβρη θα ξέρουμε!

αγοράκι θα είναι!! αφού σου το είπε ο γιατρός!!! απλώς αφήνουν ένα μικρό ποσοστό να πέφτουν έξω...

Με το καλό!!!! για δες και το κινέζικο ημερολόγιο να μας πεις αν πέφτει μέσα!!!

http://www.mamadesonline.gr/portal/inde ... &Itemid=80

Εγώ να πω την αλήθεια σκέφτομαι ότι θέλω πολύ να μάθω το φύλο όχι γιατί έχω κάποια προτίμηση αλλά γιατί θέλω να το προσωποποιήσω κάπως το μωράκι μου :D:D να ξέρω τι να φαντάζομαι...ροζ κορδελίτσες ή αυτοκινητάκια !!!!!

Σαμάνθα μου το κινέζικο έπεσε έξω!!! Ένα άλλο έπεσε μέσα, το οποίο δεν θυμάμαι ποιο κοριτσάκι το έβαλε κ είχε σχέση με συμπτώματα... :roll: Πάντως κι εγώ νομίζω ότι δεν πρέπει να πέφτει πολύ έξω. Βέβαια μου την έσπασε γιατί λέει: " και μάλλον είναι παιδί", ξέρετε αυτές τις βλακείες με τα παιδιά και τα κορίτσια, οπότε εκεί τα παίρνω εγώ λίγο κρανίο :x:x:x:x:x:x:x

Φυσικά δεν ήταν ο γιατρός μου, αλλος έκανε την αυχενική, η οποία μαζί με το αίμα στοίχισε στο Ιασώ 150€.

Καλέ! Εκεί που γράφω ότι τα πήρα στο κρανίο, μου βγάζει κάτι ερωτευμένα πιτσουνάκια, ενώ εγώ πάτησα τα θυμωμένα!!!!!! Χμμμμμ......

παιδί χα χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα :shock::shock::shock::shock::shock:

θεός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! έπρεπε να του πεις και εγώ που νόμιζα ότι θα κάνω γκρεμλιν :D:D:D

Καλά, Σαμάνθα, ξεράθηκα στα γέλια με το γκρέμλιν!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Καλέ, ναι! Υπάρχουν ακόμη τέτοιοι :shock: Μήπως είναι τσουτσουνόπληκτος και τα βλέπει όλα "παιδιά"???

Τώρα που το σκέφτομαι :idea: , θα σας πω για σίγουρα τον Οκτώβρη το φύλο.....

Ετσι είναι demie μου- τι νόμιζες οτι θα κάνεις κορίτσι????? ΠΑΙΔΙ θα κάνεις!!!χαχα

αχ, τον κακουργο τι ειπε.... :D:lol::?:=))

δοξα σοι ο θεος εφτιαξες το τικερακι σου όπως πρέπει επιτέλους!!!χαχα :D

Ασε Κουκίδα, τραγικό..... Τι να πω.... Παιδί ή μη παιδί, γερό να'ναι κ να μας έρθει η καλή εκείνη ώρα να τα κρατήσουμε αγκαλίτσα!

Συγχαρητήρια σε ολ.α τα κοριτσια για τα μωράκια τους που εχουν κοριτσακι η αγορακι

Κοριτσακια εγω θα παω για αυχενική την παρασκευή.

Κάντε μια προσευχουλα και για το δικο μου μωράκι γιατι εχω πολυ αγχος

φιλακιαααααα

problepv poly agoraki koritsia ua maw nikhsoyn sto telow ta arsenika.gera k oti na nai.ola kala ua pane fraoylino konta einai h paraskeyh.o kairow den pernaei eykola i emena moy gainetai?exv k mia peina den saw vlepw tha pame stin taverna k tha faw oti thelw epiteloys tha xei k glykaki galaktobureko k mwsaiko ftiaxta apo emas elate na sas kerasoyme.

KOYKIDA eyxaristv poly gia tiw eyxes soy ena gero mwraki :P:D

Γεωργία να χαίρεσαι τους γονείς σου και να περάσετε υπέροχα σήμερα!!!! :D:D:D

οι καλύτερες φάσεις είναι αυτές με τις οικογενιακές συγκεντρώσεις!!!

... εγώ θα ήθελα ένα ήσυχο, έξυπνο και όμορφο κοριτσάκι!!!! αλλά και αγοράκι να έρθει δεν θα σκάσω κι όλας!!! Γέρο πάνω απ'όλα....

κάνει η μαμά να δείχνει προτιμιση σε ένα συγκεκριμένο φύλο??? μου λένε οτι δεν κάνει αλλά τι να κάνω που το νιώθω???

Γειά σας κοριτσάκια!!! Demie άντε μπράβο υπέροχα νέα, μάλλον μπέμπης τέλεια ξέρεις τα αγόρια έχουν αδυναμία στη μαμα!!!

Γεωργία καλή επιτυχία αύριο, Φραουλίνο και εγώ τη Παρασκεύή έχω ραντεβού άντε λίγες μέρες ακόμα.

Κορίτσια σήμερα το πρωί ξύπνησα με τέτοια όρεξη για σ.. που δεν άντεξα η γυναίκα άλλο υπέκυψα. Ο γιατρός μου είχε πει ότι μπορούμε αλλά μπορεί να δω λίγο αίμα μετα, γι'αυτο και τόσο καιρό το απέφευγα. Περιττό να σας πω πως μετά πήγαινα τουαλέτα και κοιτούσα μην και δω αίμα, πολύ άγχος. Τελικά όλα καλά.... ουφ....

Κατα τα άλλα τα ίδια........

ααα συγχαρητήρια και για το "παιδί" !!! απιστευτο που τα χρησιμοποιούν ακόμα...τς τς τς...

γεωργίτσα να χαίρεσαι τον πατέρα σου και εκείνοι να χαίρονται την επέτειό τους!!! τελεια θα περάσετε σημερα !

αντε να παμε και για την αυχενική αυριο !!!

φραουλίνο και vasia με το καλό και οι δικές σας αυχενικές !

καλημερα κοπελιτσες με τις ομορφες κοιλιτσες!!!!!!! [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif]

μαρακι και γιωργια ελπιζω να εχετε νωρις ραντεβου για να επιστρεψετε γρηγορα να μας πειτε νεα. Η δικη μου μεγαλη μερα ειναι αυριο 9,30 πμ. επιτελους εφτασε..... 1 μηνα εχω να δω το μικρουλι το μπεμπε, πιστευω θα παθω την πλακα μου με την αλλαγη 8-}8-}8-}:o):o):o)

εγω σημερα ειμαι πολυ καλυτερα απο χθες!!!! ο λαιμος ποναει λιγοτερο, μαλλον καμια ιωσουλα θα ηταν και ειμαι πολυ πολυ καλα!!

Να εχετε μια ΥΠΕΡΟΧΗ μερα ολες!!!!!!! [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif]

καλημερα σε όλες τις κοριτσούδες ....πως τα πάτε? εγω 2 μερες χαλια με πονοκεφαλους κ ημικρανίες,νομιζα οτι θα σπάσει το κεφαλι μου λες κ με χτυπησε κεραυνος. σημερα ευτυχως καλύτερα. κ το ντεπον δεν κανει τιποτα γαμωτο :cry:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...