Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΪΟ 2011 !!!!!!!!

Recommended Posts

α ειστε ολες μικρουλες νοιωθω γιαγιααα κλαψ!!!!τι ωραιες ηλικιες 23 24 25 26.......μικρομανουλες ολες!!!αληθεια πως κ ετσι αποφασισατε να κανετε οικογενεια απο τωρα εννοω να δεσμευτητε να παντρευτητε να κανετε μωρακια????το ρωταω γιατι πλεον οι γυναικες οι περισσοτερες δηλαδη απο αυτα που βλεπω δυσκολα αφηνουν την εργενικη κ ξενοιαστη ζωη για να κανουν οικογενεια πραγματικα χαιρομε οταν βλεπω κοριτσια σαν εσας!!

εγω ειμαι 29 κλειστα θα ηθελα να κανω οικογενεια πολυ μικροτερη αλλα δεν εκατσε η φαση...λαθος επιλογες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 908
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εεεεε κορίτσια! Δε σταματάμε να αναλύουμε όλα τα στραβά που μπορεί να συμβούν? Ναι, υπάρχουν ανεύθυνοι γιατροί, ναι, υπάρχουν τραγικές ιστορίες αλλά για μαζευτείτε λίγο γιατί μας βλέπω να παθαίνουμε ομαδική παράκρουση! Αισιοδοξία και χαλάρωση θέλω!

Όλα τα μικρούλια μου μαζευτήκατε και ξαφνικά αισθάνομαι πολύ μεγάλη στα 32 μου...

Για το θέμα γάμος-βάφτιση κι εγώ κουραστικό θεωρώ το πακέτο αλλά γλυτώνει το ζευγάρι από πολλά έξοδα! Εγώ πάλι δε σκοπεύω να κάνω τίποτα από τα δύο κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

Πάω να τσακίσω ένα κοτοπουλάκι και τα λέμε. Σας φιλώ!

εγω ημουν φανατικη κατα του γαμου! γιατι τα βαριεμαι αυτα... ναι ειμαι λιγο ξενερωτη καλα καταλαβατε... Οσο για μητροτητα σε εμενα ετυχε σκεψου οτι χρησιμοποιουσα και προφυλαξεις αλλα κατι μαλλον δεν πηγε καλα... :lol::lol: Αλλα οταν το εμαθα ενθουσιαστηκα, σ αυτη τη ζωη λατρευω τα παιδακια και τα ζωακια, απο ζωακια εχω δυο γατες κι ενα σκυλο παιδακι μου ελειπε :P Παντως νιωθω ετοιμη γιατι θεωρω οτι σε ολοκληρωνει η μητροτητα και οτι ειναι καλο να εχεις μικρη διαφορα ηλικιας με το νινακι σου.

happy μου σίγα καλέ μη σε πήραν κ τα χρόνια!!Ακου εκέι,29 μια χαρά μικρούλα είσαι κ εσύ!!Εγώ είμαι 6 χρόνια με τον Χαρούλη μου κ θέλαμε κ οι δύο πολύ να κάνουμε οικογένεια μικροί για να είμαστε κοντά με τα παιδάκια μας! Λοιπόν για το άλλο θέμα λέω απο τη μία γάμος-βάπτιση φεύγουν κ τα δύο μαζί σε μια μέρα με ένα στολισμό κ γενικότερα λιγότερα έξοδα αλλα όσες φορές πήγα σε άλλους η αλήθεια είναι οτι βαρέθηκα,κουράστηκα πολύ..στις σκέψεις είμαι,μη νομίζεις..μετά λέω το 2012 που το σκεφτομαστε κ εμείς το παιδί θα είναι λίγο μεγαλούτσικο 8-9-10 μηνών..Νωρίτερα το αποκλείω κ τα δύο μαζί για να έχουμε μπεί σε μια σειρά οικονομικά κ σωματικά :lol: να είμαστε κ όμορφες νύφες βρε παιδί μου εκτός απο μανούλες..Λές η βάπτιση μόνη της να είναι καλύτερα;;Μου περνάει απο το μυαλό κ φυσικά 5 μηνών κ Σεπτεμβρης είναι η καλύτερη ηλικία κ εποχή!Τα περισσότερα μωράκια γύρω στον 6ο βαπτίζονται.Εξάλλου λένε οτι δε κάνει να μένει πολύ καιρό το παιδί αβάπτιστο. :?

εγω ελενα θα το βαπτιζα μεγαλυτερο... Κι εμενα ολοκληρο γαιδουρι με βαφτισανε 15 μηνων για να μην αρρωστησω και γιατι οι ψυχολογοι λενε οτι επειδη η βαφτιση ειναι πολυ οδυνηρη διαδικασια για το παιδι ειναι καλυτερο να μην ειναι πολυ μικρο γιατι καταγραφεται πιο ασχημα στο υποσυνειδητο. Τι παει να πει βρε δεν κανει να ειναι για πολυ καιρο αβαπτιστο; Λες ο καλος θεουλης τα αβαπτιστα να μην τα προσεχει;;; :P δε νομιζω..

Αfro μου βλέπω όλο το ζωικό βασίλειο έχεις κ εσύ!! Εγώ μια σκυλίτσα(τεράστια) 13 ετών κ 2 γάτες 15,17 ετών! Επίσης 1 ψαράκι κ ένα καναρίνι!Άμα μπορούσα θα έπαιρνα κ άλλα!!

Δε πολυ κολλάω σε αυτό που λένε,αλλα κ τη βαπτιστήρα μου την βαπτίσαμε 18 μηνών γιατί οι γονείς της δε μπορούσαν νωρίτερα κ το παιδί εκτός απο ότι μίλαγε κ αντιδρούσε άσχημα στο να μπεί στη κολυμπήθρα τα κατάλαβε όλα κ έκλαιγε κ όταν την έπαιρνα 3 Κυριακές όπως πρέπει να πάμε στην εκκλησία δεν ήθελε να μπεί με τίποτα κ πλάνταζε!Φοβόταν μη περάσει πάλι το ίδιο μάλλον..Βέβαια είναι κ στο παιδί. Γι'αυτό όσο πιο μικρό λένε για να το ξεχάσει πιο εύκολα.Ειδικός δεν είμαι,απο αυτά που έχω ακούσει απο γνωστούς!

Happy όπως βλέπεις υπάρχουν και χειρότερα, 32 εγώ, σε 4 μήνες 33 για την ακρίβεια...

Έλενα και Άφρο να τα χαίρεστε τα ζωάκια σας! Εγώ φανατική σκυλομάνα, ο υπέροχος Μαμπρούκ μου "με μάζεψε" από το δρόμο πριν 3 χρόνια κι είμαστε αχώριστοι!! Παλιότερα είχα μια σκυλίτσα, 13 γάτες κι ένα καναρίνι...

Εγω μαλλον θα τον βαπτισω οταν θα ειναι 5-6 μηνων γιατι θα μπει μετα ο χειμωνας αρα μεχρι τον σεπτεμβριο θα εχει και ονομα το μπουμπουκακι μου.Οσο για γαμο-βαπτιση ειμαι υπερ με ενα σμπαρο δυο τρυγονια...Με τον αντρα ειμαστε μαζι 6 χρονια οποτε για μας ηταν κατι που το θελαμε γιατι μας αρεσει παρα πολυ ο θεσμος της οικογενειας...εχω ψαρακια, σκυλακι, χαμστερακια οποτε το σημαντικοτερο ειναι και ενα παιδι το οποιο θα εχω αγκαλια απο του χρονου με το καλο...Τελικα χαλαρωνω παρα πολυ οταν μιλαω με γυναικες που ειναι και αυτες εγκυουλες και νιωθουν οτι και εγω.Και σιγουρα ο θεουλης προσεχει ολα τα μωρα του κοσμου και ας ειναι αβαπτιστα. ;);););)

χαιρομαι! Πολλοι ζωοφιλοι μαζευτηκαμε... Στο καινουριο σπιτι θα παρω προς το παρον το σκυλακι μου γιατι τα γατια δεν αγαπουν τις μετακινησεις... Η μια πεφτει σε μελαγχολια αλλα θα μενω πολυ κοντα οποταν θα τα βλεπω... Το επος ηταν η μανα του καλου μου που με ρωτησε που θα δωσουμε το σκυλο τωρα που θα γεννησω, θα τη γδαρω καμια μερα... φλερταρει με το χαμο της δεν την εχουν ενημερωσει για τις ορμονες των εγκυων :twisted::twisted:

Κοριτσια τωρα θα σας παραθεσω ενα καμμενο link βρηκα και καλα ενα παλιο πινακα των κινεζων για την προβλεψη φυλου και σκεφτηκα να το δειτε κι εσεις να δουμε αν ισχυει ο θρυλος η αν ειναι μυθος(οπερ και πιθανοτερον) αλλα ετσι για την πλακα μας μη με παρεξηγειτε :oops:

http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=gr

Και η δικια μου μαμα αλλα κυριως ο πεθερος μου δεν τους αρεσουν καθολου τα ζωα αλλα εμενα με κανουν τοσο χαρουμενη οταν μου κανουν χαρες η οταν τα χαιδευω νιωθω τοσο ομορφα..Αλλα γενικα ειμαι πολυ φιλοζωη που ουτε μιρμιγκι δε σκοτωνω......

DaddyCool78 τα πονακια ειναι φυσιολογικα αλλα οσο περναει ο καιρος θα μαλακωνουν αν δει οτι επιμενουν και ειναι εντονοι να παει στο γυναικολογο γιατι ετσι εγινε σε μενα και μου εκανε καλλιεργεια ουρων και κολπικων υγων αλλα εγω δεν μπορουσα ουτε να κοιμηθω αλλα τελικα ηταν ολα ΟΚ....Εγω ειμαι 18 εβδομαδων τωρα και μπορω να πω οτι περασαν οι πονοι που ειχα αλλα νιωθω μια πιεση στο νινακι μου λες και με σπρωχνει να βγει εξω....αχ θελω τοσο να μου ρηξει μια κλοτσια ολη δικια του......

<div>http://www.pregnology.com/preggoticker2/FF0099/000000/My%20pregnancy/05/18/2011.png</a>

<a"]Make a pregnancy ticker</div>

poia tha me voithisei ?? prospathw na valw sta minimata mou to eikonidio pou leei poso ebvomadwn eimai klp klp... alla mataia... mpika sto site evala dates alla pws to metaferw edw????

Tί ωραία που είμαστε όλες φιλόζωες!! [smilie=bunny.gif][smilie=cat.gif][smilie=dog.gif]:o3[smilie=fish.gif][smilie=munky2.gif]:clap::clap::clap: Αφρο μου κ εγώ τη σκυλίτσα μου δεν την αποχωρίζομαι γιατί δεν υπάρχει πρόβλημα να κολλήσει κάτι το μωρό απο το σκυλί..κ εγώ απο νεογέννητο μες τα σκυλιά μεγάλωσα κ μια χαρά αντισώματα απέκτησα!!Ας τη μέλλουσα πεθερούλα σου να λέει τα δικά της! Έχω ρωτήσει κ φίλη μου παιδίατρο εκτός απο τη κτηνίατρο κ είναι ΟΚ! Samarcande να το χαίρεσαι τον σκυλάκο σου!! MRS BOOM άντε να σε κλωτσήσει να τρελαθείς τελείως!!Τη καλλιέργεια κολπικών κ ούρων μόνο για τα πονάκια στην έκανε ή είχες κ δυσκολία στην ούρηση; Γιωργάκη να περάσετε τέλεια σήμερα!Μη φάτε τίποτα ωμό σε αυτα τα κινέζικα κ δεν κάνει στην εγκυμοσύνη.Όσο για τα πονάκια είναι μές το πρόγραμμα,μην ανησυχείτε!!Σιγά σιγά θα φύγουν κ αυτά! ;) Crystal μου θα κάνεις copy τον κωδικό που λέει για bbq code και μετά θα πάς στο προφίλ σου,εκεί κάπου σου λέει forum μετα edit signature και κάνε paste τον κωδικό! Είναι λίγο περίπλοκο για πρώτη φορά,ελπίζω να σε βοήθησα κάπως!

Αfro ωραίο το κινέζικο,κοριτσάκι μου βγαίνει!!Κ σε ένα άλλο κινέζικο που είχα βρεί πριν καιρό πάλι κορίτσι μου έβγαινε!Τυχαίο;;; Τι σας βγήκε εσάς;;Για να δούμε να όντως είναι σωστή η πρόβλεψη! :lol:

Μονο για τους πονους μου την εκανε και τον παραξενεψε που του ειπα οτι ποναω αλλα κατουρουσα κανονικα.Αφου πηγαν ολα καλα με τις εξετασεις με πιανει ενας κολικος νεφρου και μου ειπε ο γιατρος να πινω πολυ νερο γιατι συμβαινει συχνα αυτο στις εγκυους απο την αυξηση των ορμονων οι οποιεσ χαλαρωνουν τους μυες για να ανοιξουν αλλα χαλαρωνουν και οι ουρητηρες τον νεφρων.Ευτυχως περασε αφου επινα 3 λιτρα νερο την μερα και επερνα και μπουσκοπαν για 3 μερες...

Γιωργο να περασετε καλα και οπως λεει η Elenakos οχι ωμα και οταν τρωτε εξω να προτειματε σαλατες βραστες π.χ πατζαρια, χορτα....γιατι τα υπολοιπα σαλατικα μπορει να μην ειναι καλα πλυμενα και ειναι παρα πολυ επικυνδινο για την εγκυμονουσα...

Αfro ωραίο το κινέζικο και πολυ πρωτοτυπο....εμενα μου βγηκε αγορακι οπως και μαλλον ειναι...

Το κινέζικο μου βγάζει κοριτσάκι, για να δούμε...

Παρασκευή βράδυ κι είμαι κουλουριασμένη στο καναπέ. Είμαι γενικώς πολύ του έξω, μπαρ, ξενύχτια, εκδρομές, ταξίδια. Τώρα όμως έχω μια ανάγκη 'φωλιάς' και δε κουνιέμαι εύκολα. Δε ξέρω πόσο θα κρατήσει αλλά δημιουργεί τριβές με το συντροφό μου, ο οποίος νιώθει κλεισμένος. Δεν έχω ανακοινώσει και την εγκυμοσύνη παρά μόνο σε δυο τρεις κολλητούς και δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη να το κάνω ακόμα. Εσείς απο ενεργητικότητα πως τα πάτε?

Και εγω ολο ξαπλα θελω να ειμαι με την κουβερτουλα μου αγκαλια αλλα τα απογευματα θελω παντα να παω μια βολτα να ξεσκασω....οσο για ξενυχτια δεν θα αντεξω ουτε μια ωρα μετα τις 12...Εγω την ανακοινωσα απο την αρχη στους γονεις και στον 3 μηνα σε ολους οσους επρεπε αλλα τωρα θα το καταλαβαινουν απο χιλιομετρο..

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!Τι κάνετε κοριτσάκια μου κ αγόρι;; Ωραία μέρα μου φαίνεται έχει σήμερα εδώ στη Αθήνα προς το παρών τουλάχιστον!Εσείς τι καιρό έχετε;

samarcande κ εμείς είμαστε του έξω κ ευτυχώς στην αρχή που δε βγαίναμε καθόλου δε μας πειράζε,τώρα πάμε για κανένα καφεδάκι ή φεύγουμε Σ/Κ στο εξοχικό μας αλλα για ξενύχτια μες τη τσιγαρίλα δε πάμε με τίποτα κ δε μας χαλάει.Έρχονται οι φίλοι μας στο σπίτι,μαγειρεύουμε κ παίζουμε επιτραπέζια κ περνάμε σούπερ γενικά μέχρι αργά.Μόνο τα ταξιδάκια που κάναμε 2 φορές το χρόνο στο εξωτερικό θα μας λείψουν αλλα όταν με το καλο γεννηθεί το μικρούλι μας δε νομίζω να μας νοιάζει.Απλά θα περιμένουμε να μεγαλώσει το μικρούλι μας για να πηγαίνουμε οικογενειακός!

Ο γυναικολόγος σας,σας αφήνει να κάνετε ταξιδάκια μακρινά;;Κ αν ναί μέχρι πότε; Ο δικός μου,μου επιτρέπει μέχρι τον 7ο ακόμα κ στο εξωτερικό αμα θέλω αρκεί να βρώ περιοχή που να έχει νοσοκομείο κοντά κούφια η ώρα αν χρειαστεί..Συγκεκριμένα μου λέει καλύτερα να ταξιδεύω με αεροπλάνο παρά με αμάξι.

Καλημέραααα!!

Πράγματι έχει ωραία μέρα εδώ κι ετοιμάζομαι για βολτούλα! (εντάξει δεν είπα ότι δε βγαίνω καθόλου! :-p)

Και τις εκδρομούλες μου τις θέλω αλλά τις θέλω με άνεση χρόνου κι ετοιμασίας, ίσως όχι τόσο αυθόρμητα όσο πριν. Έχουμε ήδη σχεδιάσει ν'ανεβούμε Θεσσαλονίκη για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου το Δεκέμβριο, όπως κάθε χρόνο και θα πάμε και σε κανένα βουνό τα Χριστούγεννα με παρεούλα. Ο γιατρός γενικώς δε μου έχει απαγορεύσει κάποιο μεταφορικό μέσο (εκτός από φουσκωτό :D:D), ούτε τα ταξίδια στο εξωτερικό (το σκέφτομαι για Φεβρουάριο στα γενεθλιά μου...), όπως λες μέχρι τον 7ο.

MrsBoom κι εγώ το τρίμηνο περιμένω για να το ανακοινώσω σε περισσότερο κόσμο.Πλησιάζει σιγά σιγά ο καιρός!

Άντε πάω για έξω. Φιλιά, να έχετε ένα όμορφο μεσημέρι!

Ιανουάριο ή Φεβρουάριο λέμε κ εμείς να πάμε Τσεχία!!Εσείς για πού το σκέφτεστε;; Καλά να περάσεις στη βολτούλα σου!! :D:D φιλιά!

γεια σας! σημερα βγηκα βολτα! Περπατησα κιολας ! Ειχα ενα μηνα! Πολυ χαρηκα :P:P:P:P

Λοιπον στο κινεζικο κοριτσακι και μενα μου βγαινει... Λετε να λεει αληθεια????

στο κινεζικο μου βγαζει αγορακι :shock::shock::shock: βρε λες???δεν ξερω ποτε ειχα οωρηξια εκεινο τον μηνα :?:?:?

μια χαρα ειστε κοριτσια με τα ταξιδακια σας,εμεις το πολυ να παμε μεχρι θεσσαλονικη στην μανα μου ολο δουλευαμε κ δεν βολευαν οι αδειες κ τωρα που δουλευει μονο ο συζηγος το ταμειον ειναι μειον για αποδρασεις :D

οσο για την διασκεδαση ειμαστε σπιτογατοι κ οι δυο βγαινουμε καπου καπου για καφεδακι κ φαγητο αλλα οχι συχνα περισσοτερο μου αρεσει να μαζευομαστε παρεα σπιτι εχει πολυ χαβαλε :lol: στα νιατα μου διασκεδασα τοσο πολυ και δουλευα πολλα χρονια σε καφετεριες οποτε χορτασα δεν μου λειπουν τα ξενυχτια,ουτε τα μπουζουκια ουτε τα κλαμπ ουτε τα καφε ~o) [smilie=drunken_smilie.gif] [smilie=happy1.gif][smilie=tongue3.gif][smilie=coffee2.gif][smilie=happy2.gif][smilie=happy6.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=smileinbox.gif] [smilie=sign17.gif][smilie=walk.gif] [smilie=smileinbox.gif] [smilie=sleepy2.gif] οσο για τα ζωακια λατρευω τρελα τα σκυλακια τρελα ομως!!!!τωρα σταματησα μονο να παιζω με οποιο βρεθει στον δρομο μου γιατι φοβαμαι λιγο :roll:

γιωργο κινεζικο ε?πως τα περασατε???

Γεια σας κοριτσια και αγορι!!!

Εγω σημερα γυρισα ειχαμε παει με τον αντρα μου Σερρες γαι Σ\Κ...λεμε στο γκρουπακι των γιορτων οποιο και να ειναι να μαστε καλα θα παμε Μπανσκο(ειναι γνωστο μερος για σκι στη Βουλγαρια) δεν θα κανω βεβαια εγω απλα θελουμε να μεινουμε μεσα στα χιονια......αν με αφησει ο γιατρος γιατι θα ειμαι 6-7 μηνων.

Μια φορα εχω φαει κινεζικο και να πω τεη αληθεια δεν μου αρεσε καθολου.......Κανω υπομονη μεχρι τον υπερηχο Β΄ Επιπεδου να σιγουρεψουμε το φυλο και ευχομαι μεχρι τοτε να το νιωσω το μωρακι μας...

Καλημέρα & καλό μηνα σε όλους σας :)

Τι κάνετε? Διαβαζω εδω για ωραια σ/κ!! Εμεις περασαμε χαλαρά το σ/κ... τωρα με το που μπηκε ο Νοέμβριο ςμε εχει πιασει ανυπομονησια 9-11 παμε για αυχενική..την ημερα του Αγ. Νεκταρίου..θεε μου ας ειναι ολα καλά!!

Κι εγω την ιδια απορια εχω daddycool..ποτε θα αρχισουμε να το νοιωθουμε το μπεμπάκι μας? :(

Kalimera sas!!! :)..Ti mou kanete?Ola kala? Megalwnoume megalwnoume? :P Giwrgaki mou apoti mou eipe o giatros girw stin 18i-20i evdomada 8a niwsoume tis klwtsies tous hehe :lol::lol: ..K egw anipomonw na paw gia tin auxeniki stis 11 tou mina..Exei 2 evdomades na paw na to dw k den antexw allo tin anamoni..8elw na dw ti kanei ekei mesa :D

:-*:-*

Touristria mou k egw 8a paw tin mera pou 8a paw 8a giortazei o Agios Viktwras..Edw k 2 xronia leme me ton andra mou an kanoume koritsaki na to vgaloume Victoria k an kanoume agoraki Alexandros.. Simptwsi? k den i3era pws giortazei ekeini tin mera pou ekleisa tin auxeniki meta to ema8a..Den eixa idea!!! Lete stis 11 pou 8a pame pou 8a einai k i giorti tou Agiou Viktwra na mas pei pws einai koritsaki? Tixaio? 8a dei3ei..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
    • Α γυναίκα γιατρό έχεις;;; Κι εγώ για γυναίκα σκεφτόμουν να κοιτάξω μετά... Το πιο σημαντικό είναι που έχετε τόσο καλή συνεργασία!!! Στη φάση που είσαι τώρα... που βλέπεις το πλασματάκι σου να κοιμάται εκει δίπλα σου...ξεχνάς και τις εξετάσεις με το χέρι και όλα!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...