Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια γεια σας,

θελω να ευχηθω σε ολες μας συντομα να κραταμε τα μωρακια μας στην αγκαλια μας!!!!

Ειμαι σε ερευνα για κεντρο εξωσωματικης στη θεσσαλονικη, αν εχει να μου προτεινει καποιο απο δικη της επιτυχη προσπαθεια πολυ ευχαριστως.

  • 3 weeks later...
Δημοσίευση
ευχαριστω πολυ Ινα, να σου ευχηθω με τη σειρα μου να σου ζησει το μωρακι σου (τα μωρακια σου). Μηπως μπορεις να μου πεις με ποιον γιατρο ? θα με βοηθουσες ιδιαιτερα.[/quote

ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΛΗΣ ΦΩΤΗΣ εχει ιατρειο Κ.Καραμανλη 32 -2310842255 ειναι και στο Διαβαλκανικο, εμενα με βοηθησε .Συγνωμη που αργησα να απαντησω ελπιζω να πανε ολα καλα

Δημοσίευση

Στο Γέννεσις με τον καθ.Βασ. Ταρλατζή. Πέτυχε με την πρώτη.

Να ξέρεις όμως ότι η τύχη παίζει σπουδαίο ρόλο. Μην εναποθέτεις όλες τις ελπίδες σου στο γιατρό. Πάντως η εξυπηρέτηση ήταν εκπληκτική και η συνεννόηση με το προσωπικό επίσης

Δημοσίευση
Στο Γέννεσις με τον καθ.Βασ. Ταρλατζή. Πέτυχε με την πρώτη.

Να ξέρεις όμως ότι η τύχη παίζει σπουδαίο ρόλο. Μην εναποθέτεις όλες τις ελπίδες σου στο γιατρό. Πάντως η εξυπηρέτηση ήταν εκπληκτική και η συνεννόηση με το προσωπικό επίσης

Λενιτσα να σου ζησει το μωρακι σου.... ευχαριστω πολυ, εχεις δικιο ελπιζω να πετυχω το σωστο συνδυασμο.... φιλια!

  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

καλησπερα και απο μενα

και γω με την δευτερη εκανα την κορουλα μου!

ο γιατρος μου ειναι ο γκουτζιουλης τον ανεφερε και μια κοπελα πριν,συγνωμη δεν θυμαμαι ονομα :oops:

εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη,πολυ καλος γιατρος,ανθρωπος πανω απο ολα μας στηριξε πολυ

περα απο ολα αυτα,σημαντικο ειναι να ξεκινησεις με καποιον που θα αισθανεσαι ασφαλεια και εμπιστοσυνη,να μπορει να σε στηριξει και να νιωθεις ανετα εσυ!

μπορεις να κλεινεις ραντεβου και να συζητας μαζι τους μεχρι να βρεις αυτον που θα σε κανει να αισθανθεις καλα!

ολα να σου πανε καλα!

  • 1 year later...
Δημοσίευση

κοριτσια καλημερα ειμαι καινουργια κ δε μπορουσα να συνδεθω εδω κ πολυ καιρο...ειμαι χακερ τι να πω!!!

τωρα λοιπον που τα καταφερα, δεν ξερω καν αν γραφω στη σωστη θεση το σωστο μνμ, anyway το θεμα ειναι οτι παλευα να κανω ενα προφιλ για να ενημερωσω ολεσ τισ κοπελες που εχουν μπει κ αυτες στη διαδικασια της εξωσωσματικης να προσεξουν παρα πολυ το κεντρο που θα εμπειστευτουν τα ονειρα τους!!! απο προσωπικη πειρα σας μιλαω ΜΑΚΡΙΑ απο πολυ γνωστο κεντρο Αδελφων .... στη Θεσαλονικη!!!!!!! μεγαλοι απατεωνες!!!! τουσ ενδιαφερει ΚΥΡΙΩΣ να σου παρουν τα λεφτα!!!!

  • 8 years later...
Δημοσίευση

και εμείς ψάχνουμε καλό γιατρό και κέντρο. έχουμε ήδη 2 αποτυχημένες εξωσωματικές. απελπισία. τώρα σκέφτομαι ν δοκιμάσουμε  στο Γέννεσις. είμαστε μεταξύ των κ.Κολυμπιανάκη και Σταύρακης. όποιος έχει οτιδήποτε πληροφορία. παρακαλώ βοηθήστε.

  • 11 months later...
Δημοσίευση
στις On 22/3/2021 at 7:22 ΜΜ, ο/η Νικινου2 είπε:

και εμείς ψάχνουμε καλό γιατρό και κέντρο. έχουμε ήδη 2 αποτυχημένες εξωσωματικές. απελπισία. τώρα σκέφτομαι ν δοκιμάσουμε  στο Γέννεσις. είμαστε μεταξύ των κ.Κολυμπιανάκη και Σταύρακης. όποιος έχει οτιδήποτε πληροφορία. παρακαλώ βοηθήστε.

Καλησπέρα @Νικινου2! Έχω εμπει΄ρια με έναν από τους δυο γιατρούς που αναφέρεις. Αν θέλεις στείλε μου στο inbox.  Αν δεν έχεις βγάλει άκρη. Αλλά θα ήθελα να ακούσω και τη δική σου εμπειρία, γιατί εμείς ακόμη προσπαθούμε..

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 12/3/2022 at 6:45 ΜΜ, ο/η Alexia23 είπε:

Καλησπέρα @Νικινου2! Έχω εμπει΄ρια με έναν από τους δυο γιατρούς που αναφέρεις. Αν θέλεις στείλε μου στο inbox.  Αν δεν έχεις βγάλει άκρη. Αλλά θα ήθελα να ακούσω και τη δική σου εμπειρία, γιατί εμείς ακόμη προσπαθούμε..

Αν κατάλαβα καλά, το κέντρο ξεκινάει από «Ι» και το επώνυμο των αδερφών από «Π»; Αν ναι, θα ήθελα τις εμπειριες σας κοριτσια γιατί εμείς ξεκινάμε εκει την πρώτη μας προσπάθεια… 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Tselek είπε:

Αν κατάλαβα καλά, το κέντρο ξεκινάει από «Ι» και το επώνυμο των αδερφών από «Π»; Αν ναι, θα ήθελα τις εμπειριες σας κοριτσια γιατί εμείς ξεκινάμε εκει την πρώτη μας προσπάθεια… 

Kαλημέρα!οχι δεν αναφέρομαι σε αυτό το κέντρο!Σε κάθε περίπτωση καλή επιτυχία σου εύχομαι ολόψυχα!Όλα να πάνε καλά!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Alexia23 είπε:

Kαλημέρα!οχι δεν αναφέρομαι σε αυτό το κέντρο!Σε κάθε περίπτωση καλή επιτυχία σου εύχομαι ολόψυχα!Όλα να πάνε καλά!!

Και σε σένα αγάπη μου! ♥️ Γρήγορα να γίνει το θαύμα! 

  • 4 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια.

Εμείς βλέπουμε τον Κο Τσακο. Πολύ ζεστός ανθρώπος, η ομάδα του επίσης είναι πολύ υποστηρικτικη.  Έχουμε προγραμματίσει επέμβατικη υστεροσκοπηση & λαπαροσκοπηση στις σάλπιγγες εξαιτίας κάποιων προβλημάτων.  Έχουμε ωστόσο εμπειρία και από το νεοσυστατο τμήμα της  Γένεσης, όχι καλή όμως.  

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...