Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα σας.

ειμαι 29 ετων. εχει ενα χρονο οπυ προσπαθουμε για παιδακι.

στον χρονο ειχα μια μεγαλη καθυστερηση λογω προλακτινης την οποια και ρυθμισα.

τον ιουλιο μου ειχε ρθει στις 17-7-2010, 4 μερες πιο νωρις απο τον ιουνιο.εχω 12 μερες καθυστερηση με εντονους πονους περιοδου οχι συνεχομενους...εχει 2-3 μερες που με εχει πιασει πονος στο στηθος που τον εχω πιο πολυ στις γονιμες μερες.και εδω και μια μερα κατι σαν αναγουλα να το πω...δε ξερω τι.

εκανα το τεστ εγκυμοσυνης first step και μαλιστα διπλο. στην αρχη νομιζα οτι ηταν ακυρο...διαβασα τις οδηγιες και αυτο καταλαβα.

αλλα μετα διαβασα οτι δεν χρειαζεται να ειναι τοσο εντονη η γραμμη οσο η πρωτη...

και πλεον εχω μπερδευτει με αυτες τις γραμμουλες. μπορει καποιος να μου εξηγησει παρακαλω?

συγνωμη για το καπως μεγαλο κειμενο μου

Δημοσίευση

γεια σου nastaz κ με το καλό σύντομα να μάθεις ευχάριστα νέα για νινάκι! οι 12 μέρες είναι αρκετούτσικες για καθυστέρηση.Σου έχει ξανασυμβεί, εκτός από την περίπτωση με την προλακτίνη? Επίσης, δεν καταλαβα αν στο τεστ σου βγήκε αχνή η γραμμή ή αν δεν εμφανίστηκε καθόλου (;) Το συγκεκριμένο τεστ δεν το γνωρίζω, αλλά αν οι οδηγίες θεωρούν ως θετική την αχνή γραμμμή και όντως σου βγήκε, αυτό είναι καλό. αύριο να πας για χοριακή σε έναν μικροβιολόγο. τα συμπτώματα που αναφέρεις θα μπορούσαν να είναι και εγκυμοσύνης.Μακάρι να μας ανακοινώσεις ευχάριστα!!!

Δημοσίευση

κοριτσακι μου καλησπερα!!αν ειχες εστω και πολυ αχνη θετικη γραμμη ειναι θετικο το τεστ!δεν περνεις φαρμακα που να περιεχουν χοριακη ετσι?αυτα που περιγραφεις καλα μου ακουγονται!!αυριο πρωι πηγαινε για χοριακη!σου ευχομαι τα καλυτερα!

Δημοσίευση

ειναι λιγο αχνες και στα δυο...σε σημειο που νομισα οτι ηταν και ακυρο γιατι λεει και κατι τετοιο.

για τον ενα χρονο που προσπαθουμε ηταν η μοναδικη φορα με την προλακτινη που ειχα καθυστερηση.

αλλιως εως και 7 μερες με εχει καθυστερησει.

εντωμεταξυ πονος περιοδου με πιασε στις 15 και πυπολιγισα οτι μου ρχεται παλι πιο νωρις οπως και τον προηγουμενο μηνα στις τεσσερις.

περνουσε ομςσ ο καιρος και ειχα 7 μερες πονους...πεθανα...

αλλα εδω και 3 μερες φυγανε και ηρθε το στηθος και σημερα οι αναγουλα...καπως

Δημοσίευση

σας ευχαριστω ολες...

οχι δεν εχω παρει κατι τελευταια.

μονο τα χαπια για την προλακτινη και αυτα εχει 3- 4 μηνες...

βασικα δε θελω να ελπιζω ματαια και να φαντασιωνομαι...

αλλα πονο περιοδου και πονο στο στηθος μπορεις να τα προκαλεσεις?

Δημοσίευση

κοριτσια πεστε με μουρλη η οτι αλλο θελετε πηγα στο φαρμακοπειο για να μην ονειρευομαι γραμμουλες και κουτακια και μου ειπε οτι και τα δυο ειναι θετικα...

αλλα αυριο σουμπιτως για χωριακη...για να ειμαιστε πιο σιγουροι

δεν γινεται ομως να βγουν και τα δυο θετικα και να ειναι λαθος,εεεεεεεεε?

Δημοσίευση

nastaz δεν θα σε πούμε τρελή θα σε πούμε Έγκυο :):):) (γιατί σίγουρα είσαι!!)

σιγά μην βγουν δύο τεστ θετικά χωρίς να είσαι!!!

εγώ πάντως παίρνω πάντα clearblue τα άλλα δεν τα εμπιστεύομαι, αν και έτσι και αλλιώς θετικά σου βγήκαν και τα δύο εσένα!!!!

κάνε και μια χωριακή αύριο για να σιγουρευτείς!!!!

φιλάκια πολλα!!!

Δημοσίευση

κάνε την χοριακή για να είσαι σίγουρη.είχα 16 μέρες καθυστέρηση έκανα 2 τεστ και τα 2 θετικά(χωρίς κάποιο ορμονολογικό πρόβλημα),αλλά η χοριακή μου ήταν αρνητική.εύχομαι να είναι θετική η δική σου.

Δημοσίευση

λοιπον επειδη δεν αντεχα να περιμενω πηγα στο γυναικολογο μου και εκανα υπερηχο...

σιγα μην περιμενα εως το μεσημερι...

το αποτελεσμα ειναι θετικο...αν και ακομα δεν το πιστευω.

νομιζω οτι καποιος μου κανει πλακα.

μετα απο ενα χρονο προσπαθειας λιγο πολυ επαθα ενα πατατρακ.

ευχομαι σε ολες σας να αποκτησετε αυτο το πολυποθητο σπορακι.

θα σας ενημερωνω...τωρα καποιες εξετασεις για μαγνησιο, αιματοκριτη και τετοια εχουμε...

φιλακια πολλα σε ολες

• 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...