Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια… περίμενα περίοδο την Δευτέρα , την παρασκευή και το Σάββατο (το προηγούμενο) είδα λίγο καφέ οπότε θεώρησα ότι ξεκινάει.. δεν ήρθε ποτέ όμως και νόμιζα ότι ίσως απλά αυτό το μήνα ήταν πολύ λαιτ λόγω έντονου στρες που είχα την προηγούμενη εβδομάδα.  Ειχα αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης γιατί αυτό το μήνα ήμουν λίγο απόμακρη από το σύντροφο μου οπότε ήρθαμε σε επαφή μόνο 2 φορές και επίσης από ότι ξέρω από εξετάσεις που είχε κάνει παλιότερα έχει χαμηλή κινητικότητα, όμως δεν ξέρω.. Λέτε να κάνω ένα τεστ ή να περιμένω κι άλλο; Ή μήπως απλά η περίοδος ήταν μια μέρα με λίγο καφέ;; Επίσης από την Κυριακή πονάνε πάρα πολύ οι θηλές μου και έχω ενοχλήσεις στην κοιλιά σαν να έρχεται περίοδος. Επίσης διάβασα τα νέα σας και χάρηκα πάρα πολύ με την @marinamanoulitsa ♥️
    • Μεγάλο αγάπη. Τα μικρά είναι για θηλασμό δεν είναι για τον ύπνο για την εγκυμοσύνη 
    • Μαγνήσιο Μ έδωσε γιατί αν θυμάσαι είχα πολλά τραβήγματακια πονακια καψιματακια,βοηθάει πολυυυυυ!!!! Αλλά όσο μεγαλώνει η μήτρα δεν μπορεί να κάνει θαύματα 
    • Καλησπέρα κορίτσια,ευτυχώς από χθες είναι καλύτερα.  Έχουμε ώρες ώρες κρίσεις γκρίνιας αλλά βατά πράγματα.  Από χθες βάζει όλη την ώρα όλη τη μπουνιά της μέσα στο στόμα της και μιλάει συνέχεια στα παιχνίδια της και επειδή δεν της απαντάνε μετά από λίγο νευριάζει.  Σήμερα ήρθα με την μπέμπα στη μαμά μου θα έρθει μια κοπέλα να μας κάνει νυχια και τα αγόρια έμειναν τα δύο τους και θα έρθουν για φαγητό.   Πρέπει αυτή τη βδομάδα να αρχίσω να οργανώνω τι θα πάρω μαζί στις διακοπές.  Εν τω μεταξύ ρώτησα τον παιδίατρο για το νερό που θα φτιάχνω το γάλα και μου είπε εμφιαλωμένο παρόλο που εμείς το πίνουμε κανονικά το νερό του χωριού. 
    • Αχ, άστα να πάνε! Είμαι συνέχεια στην τσίτα γι' αυτόν τον λόγο, γιατί δεν είμαι σίγουρη αν είναι αυτά τα υπολείμματα κρέμα ή αίμα καφέ αφυδατωμένο! Κάθομαι κάθε φορά και τσεκάρω τι είναι αυτό που βλέπω!  Ο γιατρός και η μαία μου μου είπαν ότι αυτά τα καφέ είναι από τη vasclor που προφανώς έχει ερεθίσει την περιοχή.  Εμένα οριακά, νομίζω, με φτάνουν! Ίσως γι' αυτό μετά να έχω υπολείμματα, περισσεύματα! Δεν ξέρω. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...