Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να μοιραστεί αν έχει κάποιος σχετικά πρόσφατα εμπειρίες από ΜΕΝΝ στο Μητέρα. (κόστος ανά ημέρα αρχικά, επισκεπτήριο πως ήταν η επικοινωνία με το προσωπικό) Περιμένω δίδυμα όπου έχουν πιθανότητα προωρότητας και πρόσφατα συνειδητοποίησα πως αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ίσως να χρειαστούν και μονάδα πχ και δεν έχω καθόλου ιδέα επί του θέματος..
    • Το θέμα είναι οτι πλέον δεν ξέρω αν θέλω.. Εχω απογοητευτεί πολυ απο τον σύντροφο μου που είναι μόνο λόγια και όχι πράξεις και μάλιστα σκεφτόμουν να χωρίσω γιατί έχω ήδη ένα παιδί και νιώθω ότι χάνω τον χρόνο μου(είμαστε 4 χρόνια μαζί) .  Συγγνώμη απλά ήθελα κάπου να τα πω…  Παω να πάρω τεστ και σας στέλνω τα αποτελέσματα   
    • Κι εμείς καλά τα παμε ,κάνουμε γελάκια δεν μουρμουριζουμε πολύ βέβαια,  έχουμε και τις γκρινιτσες αλλά σε γενικές γραμμές καλά, κάπως έχει αρχίσει να έχει ένα μοτίβο ύπνου από μόνο του το μωρό,  να δούμε αν το συνεχίσει έτσι  Περιμένω τέλος του μήνα έχουμε και παιδίατρο για τα δεύτερα μας εμβόλια! Χθες γίναμε 3 μηνών εμεις🩷
    • Έτυχε τώρα πήγα σε ένα δεύτερο εμβρυολόγο που ήθελε ο πρώτο μια δεύτερη γνώμη και είχα και την δικιά μ γυναικολόγο που το χα κλείσει πριν κάνα μήνα το ραντεβού και δεν είχα πάει καιρό στη δικιά μ και είπα να μην τα αλλάξω τώρα να ξεμπερδεύω, διαφορετικά πάω ανά δυο εβδομάδες στον ένα και στον άλλο εναλλάξ συνήθως.   Ναι, ναι νομίζω αυτό σαν πορτοκαλάδα έχουν νομ΄ιζω από ότι έχω δει, αν και ότι να έχουν νομίζω αυτό είναι το λιγότερο , ότι βλακεία και να έχουν απλά θα το πιω μπαμ ,το μετά βαριέμαι που για δυο ώρες σε τρυπάνε συνέχεια με΄τα..
    • Καλησπέρα κορίτσια να μαι και γω ,αυτές τις μέρες λίγο τρέξιμο,  εξωτερικές δουλειές,  το σπίτι το μωρό,  μόνο σας διάβαζα,  βλέπω ανάμεικτα τα νέα σας  Εμένα μέσα σε όλα μου ήρθε και περίοδος, δεν την περίμενα τόσο νωρίς με αποκλειστικό θηλασμό, ευτυχώς δεν υπήρχε ο πόνος, καλά το έλεγε ο γιατρός ειδάλλως πως θα τα βγαζα πέρα να φροντίσω και το μωρό 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...