Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου Νο4

Recommended Posts

Egw eimai malon apo ths tuxeres giati den doulevw, twra eimai tuxerh dld pou eimai egguos giati alios einai kai ligaki vareta na eisai sinexia sto spiti..Oso htan h megalh mou mikrh htan telia alla oso megalonoun ginonte pio aneksartita kai esu ligotero xrishmh. Alla fetos tha exoume enan gemato ximona apo oti fenete me ena mwro kai ena protaki sto spiti...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Niro καλώς ήρθες στην παρέα μας! κι εμένα είναι το πρώτο μου, επίσης κοριτσάκι, και έχω ΠΗΤ 7/12. Οσο για τη δουλειά, ούτε εγώ ξέρω για πόσο θα αντέξω αλλά υποτίθεται ότι έχω ακόμα 21 μερες...

Ευγενία και Εύη, μιας και λέτε για φόρμες, έχετε βρει φόρμα χωρίς λάστιχο και αν ναι από που; έχει στα h&m; κι εγώ θέλω να παρω, αλλά όσες έχω δει έχουν λάστιχο και αρκετά σφικτό για εμάς, η μικρή μου δεν ανέχεται το παραμικρό που πιέζει την κοιλιά μου, με ταράζει στην κλοτσιά!

Enina kai egw twra sto telos mono eggumoshnhs foraw alios den palevete, exw 3 pantelonia pou ta exw parei apo ta ΛΗΤΟ kai sto spiti mono foustania, nuxtikies pou den piezoun thn kilia ase pou poles nuxtes den foraw oute esorouxo giati me enoxlei otan ksaplonw...Egw thelw na parw 2 nuxtikies gia tis protes meres kai 2 formes anetes pou eixa apo prhn gia ths epomenes meres kai maftes na figw apo to maieftirio...Pantos na kserete oti kai meta pou tha gennhsete tha zesteneste polu. Mou eixe eksigisei mia maia sthn proth mou genna einai epidi akomi exoume katalipa apo tis maimoudes ta ksaderfia mas [smilie=munky2.gif] pou ta mwra tous kremonte apo tis mamades sto stithos kai giafto paragei to soma mas thermotita gia na krataei ta mwra zesta....

κοριτσακια μου καλημερα εγω που εφτιαξα την βαλιτσα μου πηρα δυο πιτζαμες και δυο φορεματακια σαν αυτα που φορουσα ολο το καλοκαιρι κοντομανικα τι κι αν δεν ειναι νυχτικα... :?:?:? παντως και εδω στο σπιτι μονο φορεματα η μακριες μπλουζες οντως ακομα και το εσωρουχο με ενοχλει πλεον...για αυτο (σορρυ κι ολας)φοραω οτι πιο παλιο και ξεχειλωμενο βρακι εχω..τα καινουρια που πηρα δεν βολευουν με τιποτα...σε αντιθεση με τα σουτιεν θυλασμου που ειναι υπεροχα και ειναι λες και δεν φοραω τιποτα (10 ευρω τα πηρα απο το ηρακλειο σουπερ εεε????)

νιρο καλως ορισες να σε βαλουμε και εσενα στην λιστα μας????με το καλο να υποδεχτεις την ζουζουνα σου...

καλημερα κοριτσια,μαμα νοεμβριου κι εγω με πητ 3/11!περιμενω κοριτσακι αλλα το ξερω μονο εγω....κι εσεις!ευχομαι με το καλο!!!!!!

Μαράκι τα φορεματάκια που πήρες στη βαλίτσα σου είναι με κουμπάκια; ξεκουμπώνουν δηλαδή στο στήθος για να μπορείς να θηλάσεις; γιατί ειναι και αυτό!

Kisha καλώς ήρθες κι εσύ! με το καλό το κοριτσάκι σου! όντως, γιατί το κρατάς κρυφό;;

ναι ναι μια χαρα ειναι...για αυτο ειπα να μην αγορασω νυχτικα και να παρω αυτα μαζι μου...ρε παιδια ειναι ορισμενες φασεις στην ζωη μας που μας εκμεταλευονται οι επαγγελματιες κανονικα...δηλ...γαμο βαφτιση εγκυμοσυνες γεννησεις...μας υπερχρεωνουν χωρις λογο...τι διαφορα δηλ το σουτιεν θυλασμου που πηρα εγω με 10 ευρω απο αυτο που εχουν στα μαγαζια με 50????εεεεε????

Niro και Kisha καλως ηρθατε στην παρεα μας και με το καλο τα μπεμπακια σας.

Μαρια ναι τα φορεματακια σου εχουν κουμπακια μεχρι κατω ?γιατι πρεπει να ειναι ευκολα για τον θηλασμο.

Μου φαινεται πρεπει να παω να ψωνισω τιποτα...Ολα για τελευταια στιγμη τα εχω αφησει.Και σουτιεν θηλασμου θελω και βρακακια...

Elisa κι εγώ έχω καθυστερήσει κάποια ψώνια... μόνο σουτιέν θηλασμού έχω πάρει. Θέλω ακόμα να πάρω νυχτικά, εσώρουχα μιας χρήσης και μεγάλες σερβιέτες, και για το μωρό ακόμα δεν έχω καταλήξει σε καροτσάκι και μου λείπουν μπανάκι, σφηνάκι, σεντονάκια για το πορτ-μπεμπέ και το μαιευτήριο, και φορμάκια! τα εσωρουχάκια της πιστεύω να μου φτάσουν, έχω πάρει 8 για 0-3 μηνών και άλλα 8 για 3-6 μηνών (μήπως μου βγει αφρατούλα :P ), καλά δεν ειναι για αρχή ή να πάρω κι άλλα; δυστυχώς θα χρειαστώ και στο μαιευτήριο αρκετά...

Εγώ κάνω το άλλο στις φόρμες - κόβω το λάστιχο, το αφαιρώ και μετά περνάω κορδόνι και είναι μια χαρά!! Έτσι θα κάνω και τώρα. Αυτή που είχα πλέον δεν θα μου κάνει. Νυχτικό έχω πάρει ήδη ένα απο τα Λητώ από αρχές καλοκαιριού αλλά μου βγήκε αρκετά ζεστό οπότε θα το πάρω μαζί μου.

Κορίτσια με πήραν για τα έπιπλα - είναι έτοιμα και έρχονται την επόμενη εβδομάδα!!!! Δεν θα προλάβω να μαζέψω το δωμάτιοοοοο - μάνα γύρνα πίσω!!!!!!!!! Τέλεια - θα αρχίσουμε να το φτιάχνουμε..θα χαζέψω εντελώς!!

ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΩΝΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΝΙΝΑ, ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ; ΠΟΛΛΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ; ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ 3-5 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΝΑ ΕΧΩ. ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ; ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ¨ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ¨

Νίρο μου θα γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο, και εκεί δυστυχώς πρέπει να τα έχεις φέρει όλα εσύ. Εσύ που θα γεννήσεις με το καλό; 3-5 εσωρουχάκια μου ακούγονται πολύ λίγα πάντως... σκέψου ότι μπορεί να βγάζουν γαλατάκι ή να λερώνονται από τις πάνες, έχω ακούσει ότι μπορεί να χρειαστείς και 3-4 την ημέρα! μέχρι να τα πλύνεις και να τα σιδερώσεις πάλι, δεν πρέπει να έχεις κι άλλα πρόχειρα; ελπίζω να μη μου τα λερώσει όλα από το νοσοκομείο και μόλις γυρίσω σπίτι θα πρέπει να αρχίσω να πλένω σαν τρελή! θα είναι και χειμώνας, άντε να στεγνώσουν! :shock:

Οσο για τα εσώρουχα μιας χρήσης, δεν είναι απαραίτητο να τα έχουμε, απλά μια φίλη μου μου είπε ότι τα χρησιμοποίησε και είναι πολύ βολικά, μιας και μπορεί να λερωνόμαστε συχνά από το αίμα.

Ευγενία με το καλό να τα παραλάβεις! και θα περιμένουμε φωτό εννοείται! εγώ τα περιμένω 20-25 Οκτώβρη, τους είπα να τα φέρουν αφότου σταματήσω. Βάψιμο πότε θα ξεκινήσω επιτέλους;;;;

Niro είναι πολύ λίγα τα εσώρουχα που έχεις πάρει. Και εγώ για αρχή έχω πάρει καμια 15αρια στο σύνολο. Κορμάκια έχω πάρει πολύ λιγότερα, γιατί περιμένω να δω τι δώρα θα μου κάνουν. Αλλά εσώρουχα να έχεις αρκετά γιατί θα τα λερώνει συνέχεια..

ΕΝΙΝΑ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;

ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΖΟΥΖΟΥΝΑΣ ΜΟΥ!!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΨΕΙ... ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ;

Ενινα μια χαρα ειναι τα εσωρουχακια για αρχη.Μετα βλεπεις αν χρειαστεις και αλλα γιατι λερωνονται πολυ στην αρχη.Δεν θυμαμαι ποσες φορες τηνημερα του αλλαζα κορμακια.καλα εκανες και πηρες και 3-6 νουμερακι γιατι εμενα κατευθειαν αυτα φορεσε..ευτυχως δεν του ειχα παρει πολλα 0-3.

ΕΝΙΝΑ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;

ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΖΟΥΖΟΥΝΑΣ ΜΟΥ!!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΨΕΙ... ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ;

Ναι παίρνουμε και σερβιέτες, δίνουν μου έχουν πει και στο νοσοκομείο αλλά εγώ θα πάρω για να είμαι σίγουρη.. θα προλάβεις με το δωμάτιο, μην ανησυχείς! ουτε εγώ έχω βάψει ακόμα, πρόσφατα συμμαζεψα το δωμάτιο για να μπορεί αρχικά να μπει μεσα άνθρωπος ( :lol: ) και μάλλον το Σ/Κ μόλις μαζέψω και κάτι τελευταία θα φωνάξω μπογιατζή να μου δώσει προσφορά να ξεκινήσουμε κι εμείς επιτέλους...

Elisa ευχαριστώ πολύ!

geia sas koritsakia mou ti kanete?kalos eirthan kai ta kainouria koritsia sthn parea mas...pws aistaneste shmera?ante re koritsia eseis pou doulebete na teleionete giati fantazome pws tha eiste....egw pou de doulebw eimai ena ptwma sinexeia..me to zori ta kanw ola!!!!prin ligo fugane oloi oi antres mou kai twra eimai krebati kai de thelw na sikotho katholou...exei kai ligo sunefia!!!!

Καλησπέρα Μαράκι! έφυγαν οι άντρες σου ε; χαλάρωσε και απόλαυσε την ησυχία!

Αστα να πάνε, με το θέμα δουλειά τα έχουμε παίξει τελείως! δεν ξέρω αν διάβασες, χτες έκανα 2,5 ώρες να φτάσω και σήμερα 2! αύριο αν έχει πάλι τόση κίνηση, θα γυρίσω πίσω σπιτάκι μου και ας διαμαρτυρηθούν όσο θέλουν, δεν πάει άλλο. Αρχισα να ετοιμάζω λίστα για το μαιευτήριο σιγά σιγά, εσύ έχεις ρωτήσει τι θα χρειαστείς; στον Καναδά πάντως είναι πολύ καλύτερα τα νοσοκομεία, θα δεις τεράστια διαφορά!

Τώρα νιώθω μια χαρά, αλλά μόλις πάω σπίτι θα μου βγει όλη η κούραση και δεν θα θέλω να κάνω τίποτα απολύτως. Το μετά είναι το θέμα, που πρέπει να γυρίσω να μαγειρέψω, να κάνώ ένα κάρο δουλειές. Αν αντέχω τις κάνω, αλλιώς... νυχτερίδες και αράχνες γλυκιά μου.....

Πλέον είναι σκότωμα μόνο και μόνο που κάθομαι σε μια καρέκλα..δεν το συζητάω να είχα και δουλειά τρελή!!

Γεια σας κορίτσια!!!! :) :)

Έχετε γράψει τόσα πολλά και δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα!!!!

Έχω πήξει στη δουλειά και μετά που γυρνάω σπίτι, ξεραίνομαι στον καναπέ.. ουφ!

Ευτυχώς πλησιάζουν οι μέρες που θα σταματήσω.

Αν και πριν λίγο... ακούστε ατάκα ο διευθυντής μου:

- Πότε σταματάς;

- 5 Οκτωβρίου

- Ε καλά, θα'ρθεις 2-3 φορές να δείξεις μερικά πράγματα στην καινούρια εε;;

Καλό;;;

Σήμερα έχουμε 21 Σεπτεμβρίου κι ακόμα δεν έχει βρει αντικαταστάτρια γιατί ως συνήθως, τ'αφήνουμε όλα για τελευταία στιγμή!!! Γκρρρρρρρρρρ......

Κατά τ' άλλα, χτες πήγαμε στο πρώτο μας μάθημα στη Φαιναρέτη. Ήταν πολύ καλά!!!

Στο γκρουπ είμαστε 7-8 εγκυούλες. Χτες ήμασταν οι 7 συν κάποιοι μπαμπάδες. Από τα 7 μωράκια, 6 αγοράκια, ένα κοριτσάκι!!! Χαμός από αγόρια παντού!!!

Το μάθημα κράτησε περίπου 2,5 ώρες.

Μας είπε η μαία ότι υπάρχει κάποιο αντίστοιχο κέντρο κάπου στο Μαρούσι, αλλά δεν ήξερε να μου πει λεπτομέρειες. Ψάξτε το όσες μένετε προς τα κει. Κι επίσης, γίνονται κάποια μαθήματα σε δημόσια μαιευτήρια.

Αυτά προς το παρόν!

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!!!!

κοριτσάκια μου καλησπέρα τι μου κάνετε?απο ότι βλέπω ετοιμάζεστε όλες σιγα σιγά!!!

crazy θα πάω και εγώ στο κέντρο φεναιρέτη που λες πρέπει να είναι πολύ καλό .

Εγώ σταματάω την δουλεία στις 15-10 οπότε θα πρέπει να ξεκίνήσω με το γκρουπ του νοεμβρίου .

να στείλω μαιλ πρώτα ή να πάρω τηλέφωνο να τους κλείσω ραντεβού ?πρέπει να έρθει και ο άντρας μου μαζί στα μαθήματα ή όχι?

Γειά σου Ρουλίτσα! μας έλειψες!

Να ήξερες πως ζηλεύω με τη Φαιναρέτη... αλλά όπως έγιναν τα πράγματα με την κωλοδουλειά μου δεν μπορώ να προγραμματισω τίποτα, κι έτσι είπα να ξεκινήσω μόλις σταματήσω με το καλό τη δουλειά, σε μαθήματα ανώδυνου του Αλεξάνδρα. Βρε, παρόμοια ατάκα μου είπε κι εμένα ο διευθυντής μου! δεν φτάνει που είμαστε στον χειρότερο μήνα απο θέμα όγκου δουλειάς και ακόμα δεν έχει βρεθεί αντικαταστάτης, με ρωτάει "μετά που θα σταματήσεις, θα μπορείς να έρχεσαι έστω μία φορά την εβδομάδα που θα μαζεύονται αρκετά, να βοηθάς και να δείχνεις και στο καινούριο άτομο που θα τα έχει χαμένα;" :evil::evil::evil:

Μήπως να φωνάξω και το γιατρό μου να με ξεγεννήσει στο γραφείο;;;

Τυχερούλα μαζί σταματάμε, σκέφτεσαι να ξεκινήσεις Νοέμβριο; μήπως είναι αργά; γιατί κι εγώ το σκεφτομουν αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω στη Φαιναρέτη...

PO,PO re koritsia kai mono pou sas akouw kourazome pou na douleva kiolas, egw exei duo meres sthn kirioleksia sernome mesa sto spiti den kserw ti exw pathei alla nistazw tou thanata......

Roulitsa pou eisai s'apothimisa, ante na parete oles adia na ta leme re koritsia (o kathenas me to zori tou vlepete :lol::lol: )

Maraki ti kaneis ekei sta ksena??

Shmera zigistika koritsia gia na mhn pathw sok methavrio pou tha paw ston giatro mou alla emina polu euxaristimenh mporw na pw, pira mono 1 kilo apo thn proigoumenh fora :ymparty::ymparty:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...