Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΝΟΙ ΑΠΟ ΔΟΝΤΙΑ ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΑΝΕ?

Recommended Posts

ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ .....

ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΙΟ 5ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΞΥΠΝΑΓΕ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4 ΔΕ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΕ.ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΑΛΛΑΞΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΦΟΥ ΝΥΣΤΑΖΕΙ,ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΠΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ?????ΜΗ ΤΟΝ ΤΥΡΑΝΝΑΩ,ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΕΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ? ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΑΙ? ΜΠΟΡΩ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΝΤΕΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ...ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

WELCOME !ΟΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑ8Ε ΠΑΙΔΙ , ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ 4 1/2 ΜΗΝΩΝ ΕΩΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ (ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ)

ΤΟ ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ 8Α ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑ8Ε ΜΕΡΑ , ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΦΕΥΓΟΥΝ (ΕΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ 1 ΜΕΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΕΡΕΣ π.χ)ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ.

ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΑΛΙΑ , ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ , ΠΙΠΙΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΛΠ

ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΦΥΤΙΚΟ ΤΖΕΛ (ΕΓΩ ΕΒΑΖΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ) ΠΟΥ ΔΡΟΣΙΖΕΙ ΤΑ ΟΥΛΑ (ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΟΥΖΟ Κ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΓΙΑΓΙΑΔΕΣ!!!) DEPON EGΩ ΔΙΝΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙ Κ ΝΑ ΚΟΙΜΗ8ΕΙ , ΠΑΡΕ Κ ΤΑ ΜΑΣΗΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΓΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Κ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΜΟΥ ΔΩΣΕΣ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Η ΔΙΑΡΚΟΥΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΑΥΠΝΗ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ :)ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ :)

tzimaki καλησπέρα!

Η συμπεριφορά αυτή μου θυμίζει την δική μας περίπτωση!

Εμένα ο μπέμπης μου έβγαλε τα πρώτα 2 μπροστινά κάτω δοντάκια πριν κλείσει τον 5ο. Εβαζε τα χέρια στο στόμα όμως πολύ καιρό πρίν. Όσο για σάλια... δεν το συζητώ! Πόνο όμως δεν είχε καθόλου, απ'οτι έδειχνε.

Μόλις έκλεισε τον 6ο είχε φοβερή γκρίνια, το βράδυ ξυπνούσε κάθε 2 ώρες περίπου και ήθελε απεγνωσμένα στήθος. Το πιπίλιζε με μανία και με είχε ξεκάνει! Την ημέρα ευτυχώς ήταν κάπως καλύτερα. Αυτό το είχαμε για περίπου 2 εβδομάδες οσπου την ημέρα της Παναγίας έσκασε το 1ο πάνω μπροστινό δόντι! Επιτέλους! Είπα πως θα ηρεμήσουμε και έτσι έγινε!

Η χαρά κράτησε για 3-4 μέρες μόνο... μετά άρχισε πάλι τα ίδια.... :( γκρίνια, ατελειωτοι θηλασμοι, σάλια, κλπ... όσπου χθες βγήκε και το 2ο πάνω μπροστινό δοντάκι!

Να σημειώσω πως το βράδυ πριν κοιμηθεί του τρίβω στα ούλα ένα τζελ που τον ανακουφίζει λίγο. Στα πολλά ζόρια δίνω λίγο ντεπόν, πάλι όμως το βραδυ.

Το κάθε παιδάκι περνάει με αλλο τρόπο τις φάσεις αυτες.

Εύχομαι το νινί σου να το περάσει όσο πιο ανώδινα γίνεται! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...