Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βιβλιαρι Υγειας Παιδιου

maggy

Recommended Posts

Επειδη δε μπόρεσα να βρω θεμα αντιστοιχο. Η συνηφαδα μου γεννησε πριν 15 μερες στο διαβαλκανικό αλλα δε την εδωσαν βιβλιαρο μαλλον λογω ελλειψης και οα γιατρος της ειπε να μπει στο noesi αλλα ακρη δε βγαλαμε η να παει κατω να το παρει. Μπορει καμια να βοηθησει ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα!!Εγω γεννησα στο Ιασω πριν 7 μηνες και δεν ειχαν ουτε αυτοι βιβλιαρια λογω ελλειψης.Μου εδωσανι σε φωτοτυπια απο το βιβλιαριο ολα τα στοιχεια που γραφουν στο μαιευτηριο .Να φανταστεις χρειαστικε να παω να κανω το 1ο εμβολιο του μωρου αλλα δεν το ειχα παρει ακομα.Οταν το πηρα μετα απο 2,5 μηνες συμπληρωσε η παιδιατρος και τις προηγουμενες μετρησεις που ειχαμε κανει.Μικρο το κακο!!!

Κοριτσια όταν λετε βιβλιάριο υγείας εννοείτε το μπλε πουγράφει ο παιδίατρος κάθε φορά που εξετάζει το παιδι και γράφει και τα εμβόλιά του.Εμένα αυτό το βιβλιάριο μου το έδωσε ο γυναικολόγος.Όταν ήμουν έγκυος κάθε μήνα που με έβλεπε σημείωνε εκεί στις τελευταίες σελίδες τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου και μετά η παιδίατρος μου το ζήτησε να γράφει για το μωρό.Μου το είχαν ζητήσει και στο νοσοκομείο που πήγα να γεννήσω,που σημαίνει ότι τα δίνουν.Η νύφη μου που δεν της είχε δώσει η γυναικολόγος της, της το έδωσε η παιδίατρος,γιατί πύτε στο γένεσις της δώσανε.

Όντως τα βιβλιάρια δεν είναι μπλε πλέον... Είναι άσπρα και πιο μεγάλα όπου έχουν και συμβουλές μέσα για την ανάπτυξη και τη φροντίδα του παιδιού.

Πέρσι το Μάιο που γέννησα κι εγώ στο Ιασώ δε μου είχαν δώσει λόγω έλλειψης (μου έδωσαν μια φωτοτυπία) και το πήρα μετά από 15 ημέρες περίπου. Στήν πρώτη επίσκεψη δηλαδή της παιδιάτρου δεν το είχαμε, αλλά τα συμπλήρωσε στην επόμενη. Όντως, μικρό το κακό!

Γέννησα τον Ιούνιο στο γένεσις και μου δώσανε φωτοτυπία. Μου είπαν να το ζητήσω μετά από 2 μήνες από τη διεύθυνση υγείας. Τελικά μου το βρήκε ο μπαμπάς μου, που ζει σε μικρότερη πόλη της επαρχίας.

maggy έγραψε:

Επειδη δε μπόρεσα να βρω θεμα αντιστοιχο. Η συνηφαδα μου γεννησε πριν 15 μερες στο διαβαλκανικό αλλα δε την εδωσαν βιβλιαρο μαλλον λογω ελλειψης και οα γιατρος της ειπε να μπει στο noesi αλλα ακρη δε βγαλαμε η να παει κατω να το παρει. Μπορει καμια να βοηθησει ?

εγω γεννησα πριν 5 μηνεσ στο ιπποκρατειο και οθτε σε μενα εδωσαν βιβλιαριο!!!πηγα λοιπον στην διευθυνση υγειηνησ και πηρα μονη μου!!!

η διευθυνση υγειηνησ βρισκετε μοναστηριου 15 στο βαρδαρι!!!

ελπιζω να σε βοηθησα!!!

και παρεπιπτοντωσ να σασ ζησει το μωρακι!!! :):):):)

Και εγω περισυ τον Μαιο που γεννησα στο Γενεσησ μου εδοσαν το ασπρο.

Επισης αν δεν σαν δοσουν βιβλιαριο, δινουν στα ΠΙΚΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ικα ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑς ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ

maxh83 έγραψε:

εγω γεννησα πριν 5 μηνεσ στο ιπποκρατειο και οθτε σε μενα εδωσαν βιβλιαριο!!!πηγα λοιπον στην διευθυνση υγειηνησ και πηρα μονη μου!!!

η διευθυνση υγειηνησ βρισκετε μοναστηριου 15 στο βαρδαρι!!!

ελπιζω να σε βοηθησα!!!

και παρεπιπτοντωσ να σασ ζησει το μωρακι!!! :):):):)

και εγώ γέννησα πριν 24 μέρες και στην κλινική μου έδωσαν μια 3σέλιδη άθλια φωτοτυπία :angry: και μου είπαν ότι θα πάρω το κανονικό από την παιδίατρο μου (η οποία δεν βλέπει φως στο να έρχονται :ohmy: ).

Στην διεύθυνση υγειηνής σου ζητάνε τίποτα χαρτια?έτσι πας και το παίρνεις?

μαρια@ έγραψε:

maxh83 έγραψε:

και εγώ γέννησα πριν 24 μέρες και στην κλινική μου έδωσαν μια 3σέλιδη άθλια φωτοτυπία :angry: και μου είπαν ότι θα πάρω το κανονικό από την παιδίατρο μου (η οποία δεν βλέπει φως στο να έρχονται :ohmy: ).

Στην διεύθυνση υγειηνής σου ζητάνε τίποτα χαρτια?έτσι πας και το παίρνεις?[/quote:1l7hrz3w]

οχι δεν ζητανε τιποτα!!!απλα πασ υπογραφεισ και το παιρνεισ!!!

τουλαχιστον εγω ετσι εκανα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...