Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΥΣΗ ΛΟΓΩ ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΩΝ ΟΩΘΗΚΩΝ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΑΛΠΙΓΟΓΡΑΦΙΑ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΝ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΙΚΑ?ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΚΑ?Κ ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΙΝ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 250 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ.ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΝΙΚΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!! :):):):):):):):):):):):):):):) ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

επειδη το ΙΚΑ καλυπτει μονο μια επιστροφη της ταξης του εκπληκτικου ποσου των 20-30 € αποφασισα να τα "σκασω" 180 € +20 ευρω το υγρο σε γνωστο κεντρο Θεσσαλονικης :cheer:

για οποια πληροφορια ειμαι στη διαθεση σου(!)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ λέω για πλάκα στον άντρα μου λες να πάμε αύριο και αντί να γυρίσουμε σπίτι να μας στείλει μαιευτήριο?  Ο άντρας μου θέλει να γεννησω 1/5 για να λείψει όλο το μήνα απο τη δουλειά και να μην το σπασει. Να αναθέσει την ομάδα του άλλου για ολόκληρο μήνα. Θα πάρει άδεια 14 μέρες που δίνει το κράτος και είχε κρατήσει και την πασχαλινή να την πάρει με την γεννα οπότε θα κάτσει 1 μήνα, θα έχω βοήθεια και με τον μεγάλο. 
    • Ειχαν γραψει και καποια αλλα κοριτσια ενδιαμεσα αλλα μετα δεν επανηλθαν. Αντε να δουμε αυριο και μεθαυριο τι θα δουν οι γιατροι μας μηπως ξεκαθαρισει το τοπιο. Να μας πειτε νεακια αυριο οποιες πανε γιατρο. 
    • Εγώ είμαι 31🙏🏻 δεν ξέρω γτ Μ εχει κολλήσει να την κάνω σε αυτή την εγκυμοσύνη. Ενώ η αυχενική ηταν πολύ καλή!   Πώς τα πάτε με συμπτώματα; Εγώ 15 βδομάδα και έχω πονοκεφάλους, ναυτίες, παρά πολλή κούραση. Ψυχολογία χάλια. Ίσως φταίει και η κούραση με τον μικρό. Δεν ξεκουράζομαι καθόλου. 
    • Αν πάμε με την σειρά πρώτα ειναι @Sotiria_94, μετά εγώ,μετά η @Maria98 ή το @Katerinioo? Και τέλος η @Diwni? Ξεχνάω κάποια κοπέλα?
    • Αχ κοριτσια μου μακαρι να παμε με τη σειρα γιατι θα σκασω απο την αγωνια. Με πιανει μια συγκινηση που ακουω για τις νεες μανουλες και σκεφτομαι μακαρι να μου ερθει και μενα ο μπεμπης μου επιτελους πώς και πώς το περιμενω. Αλλα ενταξει τα μπεμπακια ξερουν καλυτερα ποτε ειναι ετοιμα δεν επιμενω☺️
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...