Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερουδια σας !

οπως στον τιτλο του ποστ θα ηθελα οσες μανουλες απο Ηρακλειο κρητης πηγαινουν τα παιδακια τους παιδικο σταθμο να μου δωσουν καποιες προτασεις για τις κορες μου .Θα τους αλλαξω σιγουρα παιδικο σταθμο φετο γιατι απο τον προηγουμενο δεν μειναμε καθολου ευχαριστημενοι , η νηπιαγωγος που ηταν εκει η οποια ηταν τελεια εφυγε και το μερος εχει παρει πλεον την κατιουσα απο πολλες αποψεις .Μας προτειναν το Δημιουργια, εσεις εχετε κατι να μου προτεινετε? Ευχαριστω εκ των προτερων :)

Δημοσίευση

Και εγω το Δημιουργία θα σου πρότεινα απο φίλες μου που έχω ακούσει. Επιπλέον πήγαινα εκεί τη μικρή για σχεδόν 10 μήνες κολυμβητήριο και ήταν απίστευτα καθαρά και προσεγμένα. Εχει πολλά παιδάκια αλλά και πολλές δραστηριότητες που ασχολούνται καθημερινά. Πρεπει να είναι λιγάκι ακριβούτσικος, αν κρίνω απο τα μαθήματα κολύμβησης, αλλά για μενα αξίζει τα λεφτά του.

Δημοσίευση

γεια σου Sakoulina

ευχαριστω για την απαντηση, τελικα ολοι μα ολοι το Δημιουργια μου λενε..ακομα και ο νονος της μεσαιας μου κορης φετο θα παει την κορη του εκει.Πηγα λοιπον το ειδα και οντως ειναι ισως απο τα καλυτερα συγκροτηματα του Ηρακλειου ..Η τιμη ειναι λιγακι τσουχτερη βεβαια ιδιαιτερα στους δυσκολους καιρους που ζουμε και για δυο παιδακια ..Θα δουμε .. ;);)

• 1 year later...
Δημοσίευση

Κορίτσια γειά σας!

Έχω μια κορούλα 3 ετών και ενδιαφερόμουν να την πάω σε παιδικό σταθμό.

Μου είπαν και πήγα στο Μαγικό κουτί (δημιουργική απασχόληση) που είναι κοντά στο Θεία Κλαίρη(Λυσιστράτης λέγεται ο δρόμος), αλλά ο χώρος δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν ήταν καθόλου καλά οργανωμένος, ώστε να λειτουργήσει ως δημιουργική απασχόληση και υπήρχε έλλειψη βασικών υλικών για να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά.

Επίσης, απογοητεύτηκα ως προς την υγιεινή του χώρου π.χ. δεν υπήρχε σαπούνι στις τουαλέτες για να πλύνουν τα παιδιά τα χέρια τους και είδα στον κυρίως χώρο να υπάρχουν κατσαρίδες, πράγμα που θεωρώ ότι δεν έχουν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα σ'έναν χώρο που φιλοξενεί παιδιά.

Γι' αυτό κορίτσια να είστε πολύ προσεχτικές και να ψάξετε πολύ καλά τους χώρους που θα αφήνετε τα αγγελούδια σας!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια η περίοδος μου κάνει πάλι κάτι κουλά..τον προηγούμενο μήνα ξεκίνησα να έχω καφέ 8 μέρες πριν την αναμενόμενη..κύκλος 26-27 μέρες..αυτό το μήνα βρήκα θετικό τεστ την 10η μέρα..λέω οκ θα μου έρθει 2-3 μέρες νωρίτερα..χθες ξαφνικά ήρθαν λίγα καφέ και σήμερα έχω πονάκια χαμηλά και πριν είδα ελάχιστο αίμα στο σερβιετακι..και σήμερα Κυριακή θα είμαι 23η μέρα..τι την έχει πιάσει; Όχι τίποτα άλλο, μου χάλασε και το μπάνιο αύριο 🫣🤧
    • Θεωρητικά το καλύτερο είναι να έχεις επαφές σε όλο τον κύκλο χονδρικά μέρα παρά μέρα. Από τη στιγμή που θα δεις θετικό τεστ είσαι στην πιο γόνιμη φάση σου!! Βέβαια να σου πω προσωπικά έχω κάνει άπειρα τεστ για πολλά χρόνια!!! Έχω τα διδυμάκια μου από εξωσωματική κ τώρα είμαι έγκυος στο 3ο με φυσιολογική σύλληψη. 2 φορές έχω συλλάβει φυσιολογικά (η πρώτη δεν προχώρησε) κ τις 2 δεν έκανα ούτε τεστ ούτε τίποτα.. Και πιάσαμε με ελάχιστες επαφές. Πέρυσι με 1 κ φέτος με 2….  Προσωπικά βοηθήθηκα από τα τεστ για να κατανοήσω καλύτερα τον κύκλο μου αλλά μέχρι εκεί.  
    • Ανοίγουμε και εμείς δειλά δειλά το θέμα Φεβρουαρίου 2026 και εύχομαι μέσα απ' τη. Καρδιά μου να έχουμε ένα όμορφο ταξίδι  @melitiniღ με μπαλόνια η υποδοχή σου.. 
    • Πόσο κρίμα . Και εδώ Γερμανία δεν έχουμε θέμα πας για φυσιολογικό τοκετό. Εδώ με διαβήτη κύησης μωρό μεγάλο ,πρώτο καισαρική και πάλι δεν πήγαμε για καισαρική το κρατήσαμε μέχρι τέλος 39+3 γέννησα . Με καισαρική όμως..  Τώρα στο τρίτο θα πρέπει να πάω σε πανεπιστημιακό Νοσοκομείο το οποίο από εμένα είναι 2 ώρες και με 2 παιδιά στο σπίτι είναι αδύνατον όλο αυτό. Οπότε πάω για καισαρική και πάλι μου είπαν 10 μέρες πριν 
    • Και εμένα με ζόρισε αυτό το αλμα λίγο παραπάνω. Το επόμενο είναι το 14-15 και όπως το υπολογίζω θα είναι στις διακοπές μας 🤪🤪
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...