Μετάβαση σε περιεχόμενο

ηρακλειωτισσες μαμαδες τα φωτα σας παρακαλω!


Recommended Posts

καλημερουδια σας !

οπως στον τιτλο του ποστ θα ηθελα οσες μανουλες απο Ηρακλειο κρητης πηγαινουν τα παιδακια τους παιδικο σταθμο να μου δωσουν καποιες προτασεις για τις κορες μου .Θα τους αλλαξω σιγουρα παιδικο σταθμο φετο γιατι απο τον προηγουμενο δεν μειναμε καθολου ευχαριστημενοι , η νηπιαγωγος που ηταν εκει η οποια ηταν τελεια εφυγε και το μερος εχει παρει πλεον την κατιουσα απο πολλες αποψεις .Μας προτειναν το Δημιουργια, εσεις εχετε κατι να μου προτεινετε? Ευχαριστω εκ των προτερων :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγω το Δημιουργία θα σου πρότεινα απο φίλες μου που έχω ακούσει. Επιπλέον πήγαινα εκεί τη μικρή για σχεδόν 10 μήνες κολυμβητήριο και ήταν απίστευτα καθαρά και προσεγμένα. Εχει πολλά παιδάκια αλλά και πολλές δραστηριότητες που ασχολούνται καθημερινά. Πρεπει να είναι λιγάκι ακριβούτσικος, αν κρίνω απο τα μαθήματα κολύμβησης, αλλά για μενα αξίζει τα λεφτά του.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου Sakoulina

ευχαριστω για την απαντηση, τελικα ολοι μα ολοι το Δημιουργια μου λενε..ακομα και ο νονος της μεσαιας μου κορης φετο θα παει την κορη του εκει.Πηγα λοιπον το ειδα και οντως ειναι ισως απο τα καλυτερα συγκροτηματα του Ηρακλειου ..Η τιμη ειναι λιγακι τσουχτερη βεβαια ιδιαιτερα στους δυσκολους καιρους που ζουμε και για δυο παιδακια ..Θα δουμε .. ;);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 year later...

Κορίτσια γειά σας!

Έχω μια κορούλα 3 ετών και ενδιαφερόμουν να την πάω σε παιδικό σταθμό.

Μου είπαν και πήγα στο Μαγικό κουτί (δημιουργική απασχόληση) που είναι κοντά στο Θεία Κλαίρη(Λυσιστράτης λέγεται ο δρόμος), αλλά ο χώρος δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν ήταν καθόλου καλά οργανωμένος, ώστε να λειτουργήσει ως δημιουργική απασχόληση και υπήρχε έλλειψη βασικών υλικών για να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά.

Επίσης, απογοητεύτηκα ως προς την υγιεινή του χώρου π.χ. δεν υπήρχε σαπούνι στις τουαλέτες για να πλύνουν τα παιδιά τα χέρια τους και είδα στον κυρίως χώρο να υπάρχουν κατσαρίδες, πράγμα που θεωρώ ότι δεν έχουν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα σ'έναν χώρο που φιλοξενεί παιδιά.

Γι' αυτό κορίτσια να είστε πολύ προσεχτικές και να ψάξετε πολύ καλά τους χώρους που θα αφήνετε τα αγγελούδια σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εκει δουλευε μια φιλη μου...

η οποια εχει 2παιδια... μου ειπε οτι δεν θα τα πηγενε με τιποτα εκει γιατι ειναι χιμαδιο....

γιατι δεν το πας στην μπομπυρουπολη?????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...