Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009!!! Νο14

Recommended Posts

Καλημερα και απο μας κορες.

Τι μου κανετε?Εμεις καλα, κοιμηθηκε 11 ξυπνησε 8μιση.

Ο Δημητρης μου εφυγε για δουλεια.Θα σχολασει μεσημερι.

Καλε δεν σας ειπα η Λυδια βαζει το τηλεφωνο στο αφτι της και μου κανει οτι μιλαει!!Θα την δαγκωσω την σκατουλα!!

Στις 7 εχουμε βαφτιση ενα κοριτσακι 6 μηνων.

Σωσω δεν εχεις τιποτα να μας πεις?Καλα σου λεει η Νανα παλι σε μας θα γυρισεις. :P

Παω να φτιαξω καφε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 935
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

&ο Άνθιμος το έκανε αυτό, χθες το πρωί...

Πραγματικά, ήταν για φάγωμα!!!

Αλλά... μακρυά τα κινητά από τα μωρά!!!

χαχαχα!!!

Σε λίγο θα πάμε τζάμπο, να του πάρω 1 δικό του.

Καλά άντεξε ο Φιλιππάκος τόσες ώρες!!!

Ο Αντώνης το ήξερε οτι έπρεπε να τον ταΐσει;

Νανα εννοειται οχι κινητα στα παιδια αλλα εχθες ετυχε και το βρηκε μπροστα της πανω στον καναπε και το βουτηξε.

Μαρκατ για το φοραματακι που με ρωτησες πηρα τηλ την κοπελα και μου ειπε πως θα το εχει στο μαγαζι.Ετσι οταν θα παω θα το δω απο κοντα και μου ειπε οτι αν μου αρεσει περισσοτερο δεν εχει προβλημα να το αλλαξουμε.

Φροσακι :kiss::kiss::kiss:

Καλημέρα!

Ο μικρός κοιμηθηκε 11.00 ξύπνησε 6.45 Αν δεν εκλεινε ο αντρας μου το βορεινό παράθυρο, θα κοιμόταν πιστεύω περισσότερο. :angry: Εξυπνάδες!Αφου το παιδι μου μοιάζει,ζεσταίνεται...δε λεει να το καταλαβει...Αλλα εγω σηκωνομαι οχι εκεινος...

Μαρκερ τόσο σοβαρα ήταν η κουνιαδα σου ε;Τελος καλο όλα καλα

Πάμε για ψωνια,ρουχα για τον αντρα μου για τη βαφτιση,ως συνηθως οι αντρες τελευταια στιγμη.Παλι καλα τουλάχιστο,γιατι ηθελε να βαλει αυτα που φοραγε το χειμωνα ως κουμπαρος,που παντρεψαμε μια ξαδερφη μου.Να μας εβλεπαν οι κουμπαροι με τα ιδια ρουχα στη βαφτιση...

Χτες πήγα κι εκανα προβα του φορεματος,την Τρίτη θα το παρω!Ωραιο μου ηταν!Είχα βαφτει κιόλας μονη μου,σαν προβα μηπως βαφτω μονη μου εκει.

Αμα σας βαλω φωτο του μακιγιαζ που εκανα θα με πειτε ψώνιο;Για να μου πειτε τη γνωμη σας, γιατι δε πολυπιανει το χερι μου.

Σουζανίτα αλλά κι όποια άλλη κοπέλα ξερει,τι μπορω να κανω που ζεσταινομαι και ιδρωνω πολυ στο πρόσωπο και δειχνει ασχημη η πουδρα μεικ απ;Υπαρχει καποιο τρικ για τον ιδρωτα;Χαλαει ολη την εμφανιση ρε γαμωτο!Το μολυβι λιωνει...μετα απο λιγη ωρα ειμαι σκατα, μαυρισμενο το ματι απο κατω.Και εβαλα και ενυδατικη προηγουμενως. :(

Λοιπον Ντομ ακου τι θα κανεις.

Καταρχας καλα εκανες και ενυδατωσες πρωτα το προσωπο.Ειναι το βασικοτερο για ενα τελειο μακιγιαζ.Γενικα δηλαδη ενα ωραιο δερμα ειναι το πιο σημαντιμο.Απλα μεινε λιγο με την κρεμα να απορροφηθει και μετα ξεκινα να μακιγιαριστεις.Ενα ειναι αυτο.

Η βαση που φοριεται πριν το μακιγιαζ και μετα την ενυδατικη,γνωστο ως primer ειναι το κλειδι για ενα μακιγιαζ μακρας διαρκειας και χωρις παραλειπομενα.

Το αλλο που πρεπει να κοιταξεις ειναι αν τα προιοντα που εχεις ειναι καταλληλα για τον δικο σου τυπο δερματος.Δηλαδη αν εισαι λιπαρη μην εχεις μεικ απ για ξηρες κτλ.

Απαραιτητη η πουδρα μετα το μεικ απ για να το σταθεροποιησει και να μην γυαλισεις αμεσως μετα.

Τωρα οσον αφορα τον ιδρωτα υπαρχουν μια ειδικη πουδρα που μπαινει πανω απο το μακιγιαζ για να σου δωσει μεγαλυτερη διαρκεια.Anti-shine λεγεται μπορεις να την βρεις σε πολλες εταιρειες.Το μεγαλυτερο ομως μυστικο ειναι στεγνα μαντηλακια τα οποια μολις αισθανεσαι οτι πας να ιδρωσεις με ταμποναριστες κινησεις να τον απομακρυνεις.

Καλέ!!!

Ποιο είναι αυτό το μοντέλο;;;

Η Ντομινικούλα μας;

Μια χαρά πιάνει το χέρι σου!!!

Βγες και μια φωτό και με ανοιχτό το μάτι...

Ο δικός μου τρελαίνεται μόλις δει κινητό!!!

Κάτι παθαίνει!!!

χαχαχα!!!

Η γραμμή κάτω από το δεξί το μάτι, μου φαίνεται πιο έντονη απ' οτι στο αριστερό...

Τι λες Σοφάκι;

χαχαχα!!!

Α ρε Οκτωβριοπαρέα!!!

Όλοι οι επαγγελματίες στα πόδια μας!!!

sofibell έγραψε:

Η βαση που φοριεται πριν το μακιγιαζ και μετα την ενυδατικη,γνωστο ως primer ειναι το κλειδι για ενα μακιγιαζ μακρας διαρκειας και χωρις παραλειπομενα.

Το αλλο που πρεπει να κοιταξεις ειναι αν τα προιοντα που εχεις ειναι καταλληλα για τον δικο σου τυπο δερματος.Δηλαδη αν εισαι λιπαρη μην εχεις μεικ απ για ξηρες κτλ.

Απαραιτητη η πουδρα μετα το μεικ απ για να το σταθεροποιησει και να μην γυαλισεις αμεσως μετα.

Τωρα οσον αφορα τον ιδρωτα υπαρχουν μια ειδικη πουδρα που μπαινει πανω απο το μακιγιαζ για να σου δωσει μεγαλυτερη διαρκεια.Anti-shine λεγεται μπορεις να την βρεις σε πολλες εταιρειες.Το μεγαλυτερο ομως μυστικο ειναι στεγνα μαντηλακια τα οποια μολις αισθανεσαι οτι πας να ιδρωσεις με ταμποναριστες κινησεις να τον απομακρυνεις.

Σόφη,ωραιες συμβουλες!

Που θα βρω αυτο το πριμερ;

Εβαλα μονο πουδρα,όχι και υγρο μεικ απ,λες γιαυτο να ηταν ψιλοχαλια το αποτελεσμα;Το φοβηθηκα το υγρο μεικ απ με τη ζεστη.

Αυτη την αντισαιν θα ψαξω να τη βρω.

Τα μαντιλακια τα εχω,ειχα δει βεβαια παλια μια κοπελα που ειχε ενα σφουγγαρακι στη τσεπη της για τη γυαλαδα,καλυτερο αυτο αν παρω;

Νανουκα... :blush: τι ειναι αυτα που λες

Πρέπει να φυγω...θα μπω το απογευματακι,ειμαι πολυ περιεργη να διαβασω τις συμβουλες σας!!!

Φιλιααααααααααααααααααααα

Λοιπον primer και πουδρα θα βρεις σε hondos εταιρειες οπως chanel,dior,ysl. εχουν καλα προιοντα.

Οπωσδηποτε θα βαλεις make up οχι μονο πουδρα.Παρε ενα καλο τωρα που θα βγεις για ψωνια.

Καλε ποτε ειναι η βαφτιση?Α! το μακιγιαζ ειναι λιγο ατονο.Ελπιζω να μην παρεξηγηθεις :blush:

Αλλα σε γενικες γραμμες μπορεις να τα καταφερεις.Θα σε καθοδηγησουμε :P

Καλημερα κοριτσια...εμεις ξυπνησαμε εννια και μιση...Ντομ μου εισαι μια κουκλα ..μια χαρα τα καταφερες μονη σου....δεν εβαλα ακομα βιντεο γιατι καταλαθος εσπασα την οθονη του λαπτοπ μου που μονο αυτο εχει καμερα... :(:( συμφωνω με ολα οσα σου προτεινε η Σοφιμπελ τα ιδια θα σου ελεγα..επισης ενα αλλο κολπο ειναι για να κρατησει πολυ το μακιγιαζ ειναι με το που βαφτεις να βαλεις λιγη λακ απο πανω..

βρε κοριτσια τι εχετε ακουσει για αντισυλλιπτικα??????????????σκεφτομαι να παρω..

Απο που να ξεκινησω!!!

Καλε Σουζαν... αντισυλληπτικα;;; γιατι;;; δε θες 2ο ακομα;;; και ο αντρας σου "ζεσταινεται" αν βαλει σκουφακι;;; ;) τι να σου πω. εγω δεν εχω παρει. αν συνεχισει η περιοδος μου ομως νε ειναι καθε 40φευγα μερες, θα παρω για να στρωσει. οχι για αλλο λογο. γενικα δε νομιζω να κανουν κακο. ειναι εξεληγμενα πια.

Ντομ!!! εγω ξετρελαθηκα με τα φρυδια σου!!!!! πες μου οτι τα κανεις μονη σου, να πεσω κατω!!! εγω δεν μπορω καθολου!!! σαν τον Καραμανλη τον αϋμνηστο γυρναω. οταν παω στην αισθητικο μονο μου τα φτιαχνει.

οσο για το μακιγιαζ και εγω μονη μου βαφομαι πολυ απαλα, σχετικα με τη γνωμη των αισθητικων. αλλα για σπεσιαλ περιπτωσεις, οπως βαφτισια, που με εβαψε εντονα η αισθητικος, μου αρεσε, οταν το συνηθησα, και βγηκε πολυ καλο και στις φωτο. εμενα, αν και δεν ιδρωνω, με ψεκασε με κατι στο τελος για σταθεροποιηση. σιγουρα οχι λακ παντως, Σουζαν! :silly:

τελικα εμας σημερα ειναι ο γαμος που θα παμε! καλα εχω χασει μερες... μηνες... στον κοσμο μου! πρεπει να κανω σιλκεπιλ, να κανω μπανιο και να κανω και κατι λιγο τα απαραδεκτα, αβαφα μαλλια μου... απο βδομαδα η ανοικοδομιση! ουτως ή άλλως μονο στην εκκλησια θα παμε...

Σωσω μηπως κομπλαρες σαν εμενα απο τις καθαριοτητες που περιγραφουν τα κοριτσια και δεν εχεις κατι να πεις;;; :laugh:

Βαγκ δεν θελει με τιποτα το σκουφακι...μαλλον ζεστενεται χαχαχαχα....εγω δεν θελω ακομα το δευτερο...με την λακ εχω δοκιμασει και ειναι μια χαρα...απλα το ειπα αν δεν το εχει το προιον μου το σταθεροποιει να βαλει λακ..την ιδια δουλεια κανουν.. ;)

Πήγαμε τζάμπο και σούπερ.

Ήθελα μπιμπερό γιατί τα έσπασε η Ανθούλα.

Μόλις ήρθα σπίτι, έσπασα κι εγώ το 1 καινούριο... :silly:

Πήρα παιχνιδάκια για να τα πάω στην Ανθούλα, παρόλο που έχει αρκετά κι εκείνη, αλλά τα πεισσότερα είναι κοριτσίστικα...

Πήρα και μερικά ακόμη δωράκια για τον ανιψούλη μου τον όμορφο!!!

Σόφη... μιας και σε έχουμε διαθέσιμη... για τους μαύρους κύκλους τι μπορώ να κάνω που είναι πολύ έντονοι;

Βάζω κονσίλερ κριστιαν ντιόρ, αλλά κάποιες φορές, δε με καλύπτει...

Πεινάω!!!

Τι να φάω που δεν έφτιαξα τίποτα;

Αυτό που με νευριάζει εδώ είναι οτι στα καλλυντικά βάζουν άσχετες κοπέλες και δεν ξέρουν τι να σου δώσουν...

Ώσπου να πάω Ελλάδα δε θα κάνω αποτρίχωση...

Πρέπει να μεγαλώσουν οι τρίχες για να μου τις κάνει η θεία μου με παλμικό φως...

Απλά πρέπει πρώτα να ρωτήσω αν επηρεάζει το θηλασμό...

Ααα σας είπα οτι σήμερα δεν ξεκολάει από το μεμέ μου ο Ανθιμούλης μου;

Νανα πηρες και ασφαλιες για ντουλαπια-συρταρια;;

εμεις τις βαλαμε χθες στην κουζινα, γιατι οταν τρωμε μεσημερι και βραδυ τουσ ξαμωλαμε σε ολη τη σαλοκουζινα και γνεται παρτυ!!! προχθς ανοιξε ο Σπυρος το συρταρι το μεγαλο με τις κατσαρολες και εβγαλε εξω 2 που τις ειχα τη μια μες τν αλλη!!!

για συρταρια μην παρετε αυτα που τα βιδωνεις απο μεσα μερια στο συρταρι. ειναι δυσκολα στην τοποθετηση, να το πετυχεις καλα χωρις να κανεις πολλες τρυπες στη συρταρια και ανοιγει το συρταρι ως ενα σημειο, οποτε παλι μπορουν ν απισουν τα δζχτυλα.

εμεις πηραμε κατι αυτοκολητα, σχημα γωνιας, που μπορουμε εμεις να τα ανοιγουμε ευκολα και στην επαναφορα να κλεινουν μπνα τους.

πηραμε και πορτα για τη σκαλα, αλλα δεν τη βαλαμε γιατι πρεπει να παρουμε και προεκταση τελικα...

εγω θα ψησω φιλετο κοτοπουλο και ή θα το φμε υγειινα με σαλατα ή αν θελει θα τηγανησω και πατατες.

και αυτα κοτοπουλο θα τους δωσω. εχω να τους δωσω πανω απο μηνα, γιατι τους αηδίαζε 2 φορες που δοκιμασαν.

Α! πηρα και το περιβοητο σουσαμακι!!!!! θα τους το δωσω σημερα!

Νανουκα συγνωμη που παρεμβαινω....για μαυρους κυκλους πρεπει να εχεις κονσιλερ μονο ενα τονο πιο ανοιχτο απο το μεικ απ σου οχι παραπανω γιατι δεν θα βλεπεις αποτελεσμα...

ΚΟριτσια εκοψα το χερακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!ουαααααααααααααααααααααα!

$*%$^%#^*$@#$%#&+_)(*&^%$#@#΅ Φακ!

εφταχνα το φαι του μπεμπουα και εκειπου εκοβα τα καροτα κομματακια χλατς κοβω ενα κομματι απο τον αντιχειρα απο την εσωρεκικη πλευρα στη κλειδωση!Αντε να θρεψει αυτο τωρα....ΦΑκ και παλι φακ!

Εφυγε μεγαλο κομματι και δε το βρηκα!κοιταζα μεσα στη κατσαρολα τιποτα! :blush::blush::blush::blush::blush::blush:

Ε θα φαει και λιγο μανουλα σημερα το μωρο μου! :S:S:S:S

Καλα τα χω παρει με σογια μου!Βρε τι ειν' τουτοι!εν με εχουνε ειδοποιησει για το αν θα ερθουνε και μαθαινω απο τη γιαγια μου σημερα οτι δε θα ρθει κανεις τους...Ενω τους ειχα παρει τηλ και μου λεγανε κατι παπαριες του στυλ ελα μωρε μην αγχωνεσαι θα σου πουμε κλπ.Λεω δεν αγχωνομαι για σας αλλα πρεπει να κλεισω ξενοδοχεια τραπεζια στο μαγαζι κλπ.Φανταζεστε να σας κλεισω 10αρι τραπεζι και να μη ρθειτε και να μεινει ετσι?

Στ'απο τετοια τους κοινως!

Και γραφω και στο προσκλητητριο μεχρι 25 να με ειδοποιησουνε!Τιποτα!Ενω εχουνε παρει αποφαση!

Αποφασισα να μη τους ξαναμιλησω και να μη δεχτω δωρα τους κλπ.Εχουνε προηγηθει κι 'αλλα γι'αυτο.ΘΑ μου πειτε δε ξερουμε την αλλη πλευρα.Μπορει εσυ να εισαι η μαλακω και γι'αυτο σε γραφουνε!Αμ δε ομως!Εχουνε παρατησει τη γιαγια μου τη τρεχει μονο η μαμα μου που εχει σοβαρα προβληματα υγειας και λενε και χοτρες κουβεντες απο πανω!Και η μαμα μου γινεται χαλι παντα!Αγαθιαρα που λεει και Σωσω!Τελειως!Γι'αυτο τα κανουνε αυτα γιατι της εχουνε παρει τον αερα!Και μιλαμε για τα αδελφια της ετσι?ΚΑι σκεφτειτε 100 ειναι οι καλεσμενοι μας τελικα.Υποτιθεται οτι ειναι επιλεγμενοι ενας προς εναν!

Εχουνε πει κι άλλες κουβενετς μωρε!Τοτε που αφησα την ιατρικη λεγανε οτι ποιος ξερει που εμπλεξα και οτι δεν εχω στοχους :blink: και αλλα τετοια κουφα ενω εγω σταματησα για να ειμαι διπλα στη μητερα μου που ειχε θεματα υγειας! :(:(:(:(:(:(:(:(

Ηρθε η ωρα τους!Δε συγχωρω πια! :angry:

Τους εχει φαει η ζηλια!

Σορυ ρε κοριτσια αλλα τα πηρα κρανιο...Περισσοτερο τους γονεις μου σκεφτομαι που ειναι κυριοι σε ολας τους!

Και δωρα στις γιορτες και συνεπεις και τηλεφωνα και και και και και και!

Ειναι αχρηστοι δεν θελω να τους ξερω!Καλυτερα που δεν ερχονται!

Ρε μαρακι τωρα ειδα το ποστ σου.

Ρε γραφτους στα τετοια σου αφου ειναι τετοιοι!!!!Θα χαλαστεις τωρα στην πιο ωραια στιγμη του μπεμπουα!!!Αν ειναι ετσι καλυτερα που δεν θα 'ρθουν!

Να εχεις και το κακο το ματι τους απο πανω?Μονο αρνητικη ενεργεια θα σου εφερναν.Ζηλια παιδι μου τι να πεις.

Περαστικα καλε πως το' φαγες παιδι μου το δαχτυλακι????Α ρε μπεμπουα θα φας και μανουλα σημερα!!!Ειμαι σιγουρη οτι θα εισαι πεντανοστιμη!!!

Νανα και'γω κονσιλερ το 430 του dior εχω.Να ξερεις οτι αν εχεις εντονους μαυρους κυκλους οσο πιο ανοιχτο κονσιλερ βαζεις τοσο πιο εντονα τους κανεις να φαινονται γιατι αντι να τους καλυπτεις τους κανεις γκρι.

Επανερχομαι

Ευχαριστω για τις συμβουλες!

Μαράκι πώς συμπάσχουμε ρεεεεεεεεεεεεεε

100 καλεσμενους εσεις 100 εμεις.

Στο προσκλητηριο κι εμεις γραφουμε μέχρι 25 να μας ειδοποιησουν

Αλλα το περιμενα το γραψιμο εγω,γιατι έχω εμπειρια απο το γαμο.

Αφου τοτε τους πηρα ολους εγω,μονο 2 ατομα με ειδοποιησαν,απο 400!

Μετανιωσα που δεν εγραψα στο προκλητηριο κατι που ειχα δει παλια και μου αρεσε ¨αν δε μας ειδοποιήσετε η απουσια σας θεωρειται δεδομενη¨

Καλό ε;Καλα κανανε και το γραψανε...

Αλλες ομοιοτητες με Μαρακι: 1,76 εσυ, 1,67-αναποδα το 76-εγω!

Αδυνατη εσυ,αδυνατη κι εγω! :laugh: :laugh: :laugh:

Στα τραγουδια ιδια γουστα...Περαστικα βρε!

Παντως Μαρακι γιατι τα περισσοτερα σογια εχουν απο 5-6 μαλακες να μας σπανε τα νευρα;Γραψτους οπως σου πε και η Σοφη,και πολυ τους ηταν που τους καλεσες!Καλυτερα...λιγοι και καλοι...

Σουζανιτα,δεν εχω ιδεα απο αντισυλληπτικα... :dry:

Χαχαχαα!Ρε ντομ με εκανες και γελασα!

Ευχαριστω βρε κοριτσακια!

Ελα μου ντε!Ολα τα σογια εχουνε απο 5-6 σπασα...δες!χαχαχαχα!

Περισσοτερο τους γονεις νου σκεφτομαι που τελικα δεν τους υπολογιζουνε καθολου.Τι να πω...

ΚΑι η μαμα μου οχι επειδη ειναι μαμα μου οσο συνηθισμένο,τετριμμενο και ξερω και γω να ακουγεται ειναι πολυ καλος ανθρωπος πραγματικα!Εχει μια ηρεμια και μια απλοτητα!Δε ξερει τι σημειανει κατινια.Εγω ειμαι τσαουσα και τα λεω χυμα..Η μανα μου καμια σχεση!Τιποτα δεν μου χει παρει αυτη η γυναικα!χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαα!

Το αλλο?

Ανεβηκε η πεθερα να τελειωσει τα φαι του μπεμπη.Βασικα ειχε μεινει μονο το κρεας(οχι το δικο μου, το μοσχαρι χαχχαχαχα)να βγαλει λιγο τις ινες.

Της λεω καθαρισε τωρα με χλωρινη τα παντα για να κανεις τη φρουτοκρεμα.Καθαριζει και παιρνει το ιδιο σανιδι κοπης που ειχε κοψει το μοσχαρι και το ιδιο μαχαιρι για τα φρουτα. :blink::blink::blink:

Της λεω βρε ενταξει εβαλες χλωρινη αλλα ειναι καθαρο?Κοπηκε ωμο κρεας εκει.Το σασνιδι εχει εγκοπες απο το μαχαιρι...Δεν καθαριζει πολυ καλα.Με εγραψε μου ειπε ενα σωρο μαλακιες και εκανε του καφαλιου της.Επισης την ωρα που εκοβε τα φρουτα ροδακινα νεκταρινια κλπ μου λεει με τη φλουδα ε?Τι?Της λεω...Οχι φυσικα τη βγαζεις.Καλα πως τα μεγαλωσε τα δικα της ηθελα να ξερα!

Να μου εχει παει που εφαγε ο μπεμπης αυτη τη κρεμα!Ξερω τοσα συμβαινουνε!Φτου φτου φτου!

Άσε ρε Μαράκι όλοι έτσι κάνουν.

Μέγιστη γυφτιά. Δεν μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο να ενημερώσεις;

Τόσα έξοδα κάνει ο άλλος.

Αλλά μην στεναχωριέσαι δανεικά είναι αυτά.

Σήμερα πάω το δον σε πάρτυ. Έχει γενέθλια ο φίλος του από ο μαιευτήριο :laugh: . Με την κοπέλα γεννήσαμε μαζί και από τότε είμαστε πολύ φίλες. Και τα παιδιά τρελαίνονται να παίζουν μαζί.

Τα μωρά έκλαιγαν το πρωί και κοιτάζω, ειχε ο δον βάλει μανταλάκια γύρω από την πάνα τους από πίσω όπως μπουσούλαγαν και όταν πήγαιναν να καθήσουν τρυπιούνταν.

Δεν τον μάλωσα γιατί ομολογουμένως ήταν πολύ αστείο. :woohoo:

Ασε Φρόσω... :angry:

Χεχεχε!για φωτογραφια θα ητανε!Ειναι και αυτο το παιδι πολυ ευρηματικό!χαχαχαχαχαχχαχααα! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Θα τους τα λες οταν θα μεγαλωσουνε!Ο αδελφος σας σας εκανε αυτο σας εκανε εκεινο...πολυ γελιο!Κρατα ημερολογιο με τα κατορθωματα του!Στο εχουνε πει και οι αλλες κοπελες!Καλα να μεγαλψσουνε και τα αλλα λιγο, πανικος!ΘΑ κανουνε ολα μαζι σκανταλιες! :P:P:P:P

Αχ βρε Μαράκι... μη δίνεις σημασία!!!

Καλύτερα που δε θα έρθουνε...

θα έμενε η αρνητική τους ενέργεια πάνω σας!!!

Κι εσύ τι ήθελες να τους καλέσεις;

Κι εσύ βρε παιδί μου... έχεις 1 θέμα με τα δάχτυλα...

Πρόσεχε τα λίγο!!!

Καλέ... δεν είχα καταλάβει οτι η γλυκιά σου πεθερούλα είναι από κάτω σου... χαχαχα!!!

Τυχερή!!!

Ρε Ντομ, είσαι άπαιχτη...

Ρε Φρόσω, μπορείς να μου εξηγήσεις πού πάει και τα σκαρφίζεται όλα αυτά ο δον;

Τα καημενούλια μου... τι τραβάνε!!!

Κουκλίτσες μου ευχαριστώ...

Εγώ έχω το 002.

Εδώ είναι διαφορετικοί οι κωδικοί.

Νομίζω οτι το 420 είχα κι εγώ...

Δε βάζω μέικ απ...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• κορίτσια σήμερα είχα νύχια...αφησα τον μικρούλη στον μπαμπά του και στην πεθερά μου ..η κοπελα που κάνει νυχια εχει το σπίτι κολλητά με το σπιτι της πεθεράς που ήμασταν...στο μισάωρο με παίρνει ο άντρας μου τηλ και ακουω τον μπέμπη απο το τηλέφωνο να τσιριζει στο κλάμα 😱 εφυγα αρον αρον...μολις πηγα και τον πήρα αγκαλια ηρεμησε το ψυχακι μου❤️ μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει λεπτό για να πάω οπουδήποτε...και ίσως του είχα λείψει..💙
    • ααα αυτο δεν το εχω σκεφτεί η αλήθεια είναι 😂😂 αλλα αν είναι αγόρια σιγά μην βοηθάνε 😂 τα πέρασα εγω και ξέρω... εγώ κορίτσι και απο πισω εχω αλλα 4 αγόρια αδέρφια 🤷
    • Ωω μικρούλα μικρούλα! Μπράβο, αφού ήξερες τι θέλεις!! Εγώ στα 26 ήμουν παιδάκι εντελώς ακόμη, όχι να φροντίσω άλλον άνθρωπο 😀 Εγώ 34 πήγα τώρα!  Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις αμέσως άλλο παιδί, προλαβαίνεις άνετα με διαλείμματα να κάνεις και τα άλλα 4 που θες! Άσε που αν έχουν διαφορά, τα μεγάλα μετά θα σε βοηθάνε με τα μικρότερα 😊
    • δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...