Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2010 Νο.19!!!!

Recommended Posts

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

Βασουλα κοριτσακι μου, τι κανεις εσυ?

Σημερα παλι ξεσπασα σε κλαμματα...δεν ειναι μονο οτι δεν εχω γεννησει ακομα, εχω πρηξιμο παντου, καουρες, αυπνιες, ποναει φρικτα η μεση μου...Ο Γιωργος ειναι πολυ ζωηρο παιδι και κουραζομαι, θα μου πειτε παιδι ειναι, αλλα πλεον...

Ηρθε η μαμα μου σημερα να με βοηθησει λιγο. Επειδη ομως κραταει και την μικρη της αδερφης μου, την εφερε και αυτη μαζι, με αποτελεσμα να τη σπρωξει δυνατα ο Γιωργος (ευτυχως δεν χτυπησε) και να παθω εγω υστερια με την ασχημη συμπεριφορα του. Τον εβαλα τιμωρια, φωναζε βεβαια, φωνες και η μικρη, ενα τρελοκομειο!!! :woohoo: Τον λυπηθηκα, αλλα πως να του δωσω να καταλαβει οτι αυτο που κανει δεν ειναι σωστο? Μετα εκλαιγα παλι, μια απο τις τυψεις μου που τον μαλωνω, μια που ακομα δεν εχω γεννησει, μια που παιρνουν παλι τηλ σημερα και ρωτανε αν γεννησα. Αν γεννησω, θα ενημερωσω, μην ανυσυχειτε! Οκ, απο ενδιαφερον το κανουν, αλλα ειναι αρκετα ψυχοφθορο για μενα...Ειναι αρκετα χαλια τα νευρα μου σημερα, η ψυχολογια μου εχει πιασει πατο πλεον...

Το θεμα ειναι οτι και να θελει ενας ανθρωπος να με βοηθησει (η μαμα μου) επειδη κραταει την ανιψια μου, την φερνει μαζι και τα αποτελεσματα ειναι να επικρατει το χαος μεσα στο σπιτι και η φασαρια! Πανω που θελω εγω ησυχια και ηρεμια (λες και δεν με φτανουν ολα τα αλλα...)

Σορι κοριτσακια μου αν σας μαυρισα την ψυχη, αλλα καπου θελω να τα πω και εγω...

Αννούλα ευτυχώς εγώ είμαι μόνη μου στο σπίτι.Αλλιώς δεν θα άντεχα και εγώ.

Υπομονή 2 μερούλες είναι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 993
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σας εγκυουλες-μανουλες!!! :kiss:

εμεις ειχαμε ενα ησυχο βραδυ :) (Αννουλα μουυυυυυ) εχθες!δοξα τω Θεω!ξυπνουσε στο 3ωρο για μαμ κ ενω πανω μου κοιμοταν οταν την αφηνα στην καλαθουνα ξυπνουσε :woohoo: .2 φορες μου το εκανε αυτο(χωρις κλαμα-γκρινια,ευτυχως)κ επειδη επρεπε να βγαλω το γαλα απο το στηθος μου την αφησα κ νανουριστηκε απο τον ηχο..φοβερο δεν ειναι???

Αννουλα-συμπεθερουλα μου :kiss: υπομονη καμαρι μου!πλησιαζει η μεγαλη ημερα!!!!ευχαριστω κοριτσακι μου για τις ευχουλες σου!!ουτε σταγονα δεν ηπια,ουτε μια κουταλια γλυκο δεν εφαγα :( .δεν θα ερθει η στιγμη που δεν θα θηλαζω????εεε τι εχει να γινει!!θα κατεβασω ολο τον βοσπορο.να τονισω οτι δεν πινω ποτε αλλα το απαγορευμενο παντα σε τραβαει!με προκληση θα πας ρε αγαπη τελικα??μη στεναχωριεσαι.ολα θα πανε καλα!

Αγγελικουλα μου τι μπουμπουκι ειναι αυτο???πωπω!μια γλυκααα!!να σου ζησει κοριτσακι μου!!!να τη δεις οπως επιθυμειτε!!καλη λοχεια!! :)

Γιουλι μου ευχαριστω κοριτσακι μου!!!μ'ενημερωσε το Ντορακι μας!!!

Ελενα να σου ζησει το αντρακι σου!!!!!!να το δεις οπως επιθυμεις!καλη λοχειαααα!!μακια!

Θεκλα μου οταν θα γεννησεις θα σου φυγει η λιγοψυχια σου.αναγκαστικα.μη φοβασαι. :)αχχχχχχχχχχχχ γεννας????????????????

Ντορακι πλησιαζει η ωρααααααααα!γεςςςςςςςςςςς!! :woohoo:

Βασουλα μου κ γω ειχα καμια εβδομαδα πριν γεννησω αιματακι..εεε εεε ερχεται!! :)

Γιελιζ μου σ'ευχαριστω κοριτσαρα μου :kiss: !!!!να εισαι καλααααααααα!!!!ναι κλεισαμε ενα χρονο εγγαμου βιου!!!τι ομορφο συναισθημα!!!και σε σενα ευχομαι τα καλυτερα γλυκια μου!!!περιμενουμε να μας ανακοινωσεις τα ευχαρισταααααααα!!!οσο για το αν θα μεγαλωσει η οικογενεια μας θα αρχισω να το σκεφτομαι οταν θα ηρεμησουμε καπως απο τα καψονια που μας κανει η καραμελιτσα μας!χιχιχι!ενδιαφερον αυτο που μας παρεθεσες σχετικα με το κεφιρ..δεν το ειχα καν ακουστα..

Φωτεινη μου.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πολλα :kiss::kiss::kiss::kiss: σε ολες

Σταυρουλα καλη ορεξη και με το καλο να δεις το νινι σου το απογευμα.

Κατερινοφουφου τι κανεις εσυ? Λες να γινει το θαυμα? Μακααααριιιιιι!!!

Κοριτσακια μου ευχαριστω πολυ για τη συμπαρασταση, πραγματικα με βοηθατε και με στηριζετε πολυ! Να στε καλα!Το ξερω οτι τωρα θα επρεπε να ειμαι στα καλυτερα μου, εφοσον περιμενω τη 2η μεγαλυτερη χαρα της ζωης μου, αλλα η αναμονη και η κουραση με εχουν εξαντλησει και ψυχολογικα να πεφτω καποιες φορες. Συντομα ομως ξερω οτι ολα αυτα θα περασουν και τα δακρυα απελπισιας και στεναχωριας θα γινουν δακρυα χαρας και συγκινησης!

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

Βασουλα κοριτσακι μου, τι κανεις εσυ?

Σημερα παλι ξεσπασα σε κλαμματα...δεν ειναι μονο οτι δεν εχω γεννησει ακομα, εχω πρηξιμο παντου, καουρες, αυπνιες, ποναει φρικτα η μεση μου...Ο Γιωργος ειναι πολυ ζωηρο παιδι και κουραζομαι, θα μου πειτε παιδι ειναι, αλλα πλεον...

Ηρθε η μαμα μου σημερα να με βοηθησει λιγο. Επειδη ομως κραταει και την μικρη της αδερφης μου, την εφερε και αυτη μαζι, με αποτελεσμα να τη σπρωξει δυνατα ο Γιωργος (ευτυχως δεν χτυπησε) και να παθω εγω υστερια με την ασχημη συμπεριφορα του. Τον εβαλα τιμωρια, φωναζε βεβαια, φωνες και η μικρη, ενα τρελοκομειο!!! :woohoo: Τον λυπηθηκα, αλλα πως να του δωσω να καταλαβει οτι αυτο που κανει δεν ειναι σωστο? Μετα εκλαιγα παλι, μια απο τις τυψεις μου που τον μαλωνω, μια που ακομα δεν εχω γεννησει, μια που παιρνουν παλι τηλ σημερα και ρωτανε αν γεννησα. Αν γεννησω, θα ενημερωσω, μην ανυσυχειτε! Οκ, απο ενδιαφερον το κανουν, αλλα ειναι αρκετα ψυχοφθορο για μενα...Ειναι αρκετα χαλια τα νευρα μου σημερα, η ψυχολογια μου εχει πιασει πατο πλεον...

Το θεμα ειναι οτι και να θελει ενας ανθρωπος να με βοηθησει (η μαμα μου) επειδη κραταει την ανιψια μου, την φερνει μαζι και τα αποτελεσματα ειναι να επικρατει το χαος μεσα στο σπιτι και η φασαρια! Πανω που θελω εγω ησυχια και ηρεμια (λες και δεν με φτανουν ολα τα αλλα...)

Σορι κοριτσακια μου αν σας μαυρισα την ψυχη, αλλα καπου θελω να τα πω και εγω...

Αννουλα καλα κανεις και μας λες τα προβληματα σου ..

για αυτο ειμαστε εμεις εδω :)

σκεψου οτι ειμαι στην 37 w και κουραστικα ποσο μαλλον εσυ που εχεις φαει ολες τις μερες ..ειναι ψυχοφθορο ..ασε που οι ορμονες μας τα εχουν παιξει ... το μονο που μπορεις να κανεις δυτυχως η ευτυχως ειναι υπομονη ..δεν εχουμε επιλογες ..

εμενα μου φενεται απιστευτα βαρια η κοιλια μου δεν μπορω να περπατησω ,να σηκωθω απο το καναπε ,ολα και ολοι με κουραζουν !!!!

Προσπαθω να μετραω μερες ...οσο κοντα κι αν ειμαστε ..παλι μακρια μου φενεται ..σαν ενα ταξιδι που ολο ρωτας ,φτασαμε ??????ακομα????

ουυυυυφ κουραστικα ....

Σταυρουλα ,Κατερινακι πολλα :kiss::kiss:

αχ Αναστασια μου διαβαζω τα νεα σου ...

περιμενουμε να γεννησουμε .....

κι οταν γενναμε μετα ..ερχονται αλλα !!!!!

παλι αγχος παλι stress παλι τρεξιμο!!!

ας ειναι γερα ομως τα παιδακια μας και δεν πειραζει ..πιστευω οι σιγα -σιγα θα μπειτε σε ενα προγραμμα καθε αρχη και δυσκολη ...!

Γεια σου,Βασούλα μου!

Αναστασία μου,μπαίνετε σε μια σειρά σιγά σιγά μου φαίνεται.Άντε καιρός ήταν.Εύχομαι απο'δω και πέρα να είναι πιο εύκολα τα πράγματα.

Αννούλα,καλά είμαι κι εγώ.Έπιασαν οι ζέστες πάλι και άστα να πάνε.Λέω να πάω να ξαπλώσω να ξεκουραστώ πριν προλάβει να ξυπνήσει το μεγάλο ζουζουνάκι μου.Δε νυστάζω αλλά μάλλον θα διαβάσω το βιβλίο μου.Αρκεί να είμαι ξαπλωμένη.Φιλάκια!

Βασουλα μου, εμεις ειχαμε μοσχαρακι κοκκινιστο με μακαροναδα! Ευτυχως μαγειρεψε η μανουλα μου...Αυτη η γυναικα βρε κοριτσια, ολο τρεχει, πως τα προλαβαινει ολα, ας ειναι παντα καλα! Αν δεν ειχα και αυτην δεν ξερω τι θα εκανα, ειλικρινα!

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

Βασουλα μου, εμεις ειχαμε μοσχαρακι κοκκινιστο με μακαροναδα! Ευτυχως μαγειρεψε η μανουλα μου...Αυτη η γυναικα βρε κοριτσια, ολο τρεχει, πως τα προλαβαινει ολα, ας ειναι παντα καλα! Αν δεν ειχα και αυτην δεν ξερω τι θα εκανα, ειλικρινα!

μια απο τα ιδια κι εμενα Αννουλα μου ...

φαγητο συνηθως η μαμα ,σιδερο η μαμα,παρεα η μαμα,για τους λογαριασμους η μαμα ....καλα που εχουμε και τις μαμαδες μας ...

γιατι αν περιμεναμε απο τις πεθερουλες μας καικαμε!!!!!! :angry:

ΥΓ ..ωραιο φαγητο εφαγες :P

Αννούλα μου υπομονή κοριτσάκι μου... τι έμεινε? τίποτα... έφαγες τον γαϊδαρο στην ουρά θα κολλήσεις?? ;) Όσο για τους περίεργους που σε παίρνουν τηλ. και σε ρωτάνε αν γέννησες τι να πω??? Τόση αναισθησία πιά??? Μη τους δίνεις σημασία!! και θα έλεγα και να μην απαντάς και στα τηλέφωνα!! Και καλά κάνεις και τα λές εδώ γιατί κάπου πρέπει να τα πείς...και εδώ θα σε καταλάβουν όλες... :kiss::kiss:

Αναστασία μου σε ευχαριστώ πολύ καλή μου!! :kiss::kiss: Οσο για το κεφίρ... εγώ το ήξερα εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν είχα δώσει σημασία... αλλά τώρα που το έψαξα λίγο παραπάνω μάλλον καλό πρέπει να είναι.. λέω να το δοκιμάσω... δεν χάνω τίποτα!!

Wendy μου εγώ δεν μαγειρεύω.. (το χω κόψει :silly: :silly: ) θα μου φέρει κάτι ο άντρας μου απο τα καλά που μαγείρεψε σήμερα!!! μόλις δω τι είναι θα σου πω!!! :P:P

Κατερίνα φουφου καλό διάβασμα...τι διαβάζεις?

Κοριτσάκια μου σας αφήνω... πάω να κάνω ένα ντουζάκι και να κάτσω να δω Grey's Anatomy (κατέβασα το season 6 όσο ήμουν στο σπίτι)

Τα λέμε το βραδάκι!! Αν όχι σημαίνει ότι αποφάσισα να τελειώσω όλα τα επεισόδια σήμερα!! :P:P

Φιλάκια σε όλες!!!!

Βασουλα μου ετσι ειναι.παντα θα εχουμε μια Α ανησυχια αλλα την αγαπω αυτη την ανησυχια!!θα δεις μολις γεννησεις ποσο ομορφα θα νιωθεις..θα περιμενω εντυπωσεις!!!παντως αυτο με το αιματακι ειναι καλο..ειχες κ βλεννη??

Κατερινοφουφου μου ετσι σου φαινεται??οτι μπαινουμε σε μια σειρα???μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιι!κατι θα ξερεις παραπανω εχιντας ηδη ενα παιδακι ε???

Αννουλα μου μην απαλπιζεσαι καρδουλα μου!μπορω να σε καταλαβω 100%..δεινοπαθεισα αλλα μολις αντικρυσεις το αντρακι σου ολα θα σβηστουν κ θα αντικατασταθουν τα συναισθηματα..θα ερθουν γλυκα,τρυφερα,αγαπησιαρικα,στοργικα,ζουζουνιαρικα κ γεματα λατρεια συναισθηματα..τα ξερεις καλα αλλωστε..πω πω!μου εδωσες τελεια ιδεα για μαμ!!!θα το κανω αυριο....μιαμ μιαμ!!!

Γελιζακι τυχερουλα μαγειρευει ο αντρας σου ??????

καλη ορεξη ...οταν ερθει το φαγητακι ,να μου πεις τι σου εφερε!!!!

καλο μεσημερι κι απο μενα

φιλακια

παω να τσακισω τα ωραια μου μακαρονια!

Γιελιζ μου :kiss::kiss::kiss:

ενδιαφερον ακουγεται το κεφιρ!δοκιμασε το κ πες μας κ μας.. :)

κοριτσακια μου αποχωρω..κοιμαται η καραμελιτσα πανω μου κ λεω να παω να ξεραθω μαζι της μεσα..θα τα πουμε αργοτερα!!! :kiss::kiss::kiss: πολλα σε ολες!!!

Γελιζ μου,διαβάζω το Λευκή Ορχιδέα.Είναι μυθιστόρημα.Κάτι με έχει πιάσει τώρα τελευταία και διαβάζω όλο βιβλία.

Αναστασία μου,τι θα κάνει;Κάποια στιγμή θα μπει σε σειρά.Μην ανησυχείς καθόλου!

Έχω λιγούρα τώρα και δεν ξέρω τι να φάω!!!!!

Ρε κορίτσια δεν παίζει αυτό το πράγμα. Προσπαθώ να σας διαβάσω και να σας γράψω εδώ και 23435 ώρες πάλι! Τη μία κλαίει, την άλλη με :x πατόκορφα, μετά βαράνε τηλέφωνα κι έχω και τον άντρα μου να μου λέει τα δικά του arghhhh :woohoo: :woohoo: :woohoo: Πρόλαβα μόνο να ενημερώσω το signature για να μη μείνουμε πίσω!

Αν κατάλαβα καλά έφυγε από τη Θέκλα μας το mucus plug (πώς το λέτε στα ελλήνικος ντεν ξέρω!) και γεννάει;; :woohoo: :woohoo:

Κανένα νέο από τη Βασιλική μας;

Μάνα (ΜΑΝΝΟΥΛΑ) κουράγιο! Λίγο έμεινε, τι στο καλό;

Είδα επίσης φωτογραφία μπέμπας Αγγελικής :woohoo: Ε ρε κάτι παιδιά που βγάζουν οι μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου! Να τη χαίρεσαι την κουκλάρα σου :kiss:

Πείτε μου αν έχασα κάτι πολύ SOS (μη μας κόψουν κιόλας στις εξετάσεις) πλιιιιιιιζ :dry:

ρε τι γκαντεμια ειναι αυτη??μολις πηγα να ξαπλωσω με την καραμελιτσα,ξυπνησε..μαμ ηθελε κ δεν ειχα αποστειρωσει... :blush: εδωσα τζιτζι αλλα επειδη ειχα βγαλει νωριτερα με το θηλαστρο δεν ειχα τοσο πολυ μαλλον(στις 3 ωρες περιμενα να ξυπνησει κ να κανει μαμ,τι να κανω? :blink: :silly: ) κ ειχαμε παρτυ απο κλαμμα..το καλο το παλικαρι ομως ξερει+ αλλο μονοπατι..χιχι..ξεκινησαμε επιχειρηση απορροφητηρα κ ησυχασαμε.

Κατερινοφουφου μου ευχομαι να γινει συντομα γιατι δεν με βλεπω να τη βγαζω καθαρη!

ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΣ

με πηρε ο αντρουλης της

ειναι μια χαρα τα μπεμπεκια της το αντρακι της βγηκε 2750 περιπου η μικρη δεν καταλαβα κ καλα γιατι δεν ειχα σημα κ εκανε διακοπες 2500 περιπου αλλα δεν την εχουν διπλα τους την εχουν αλλου για να την παρακολουθουν οι γιατροι αλλα ειναι καλα μαλλον λογο κιλων...η Βασιλικουλα ειναι μια χαρα κ ολα πηγαν τελεια ο μπαμπας ηταν μες την χαρα :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ...θα τα διευκρινησω ολα αυριο που θα παω να την δω...

kuo28 έγραψε:

Αναστασία ελπίζω να με συγχωρήσεις που μόλις είδα το ποστ σου έλιωσα στο γέλιο :laugh: :laugh: Μήπως έχουμε νεογέννητα σπίτι; :P

χμμμ...θα το σκεφτω :dry::dry:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: πως να μη γελασεις Κατερινα μου?????βλεπω κ συ τα ιδια τραβας ε?? :laugh: :laugh: μα ειναι περιεργο..αφου νυσταζεις βρε πουλακι μου γιατι δεν ξεραινεσαι??????λιωνει απ'τη νυστα η καημενουλα μου αλλα υπνος γιοκ!βρε καλε μου Μορφεα..ελα παρε για 2-3 ωριτσες κ το δικο μου παιδακι να ξεκουραστω κ γω η δολια..καντο για τη φουκαριαρα τη μανα σου..μα τι λεωωω??? :blink: εχω παραφρονησει εντελως :S !απελπισμενη αγρυπνη μανουλα ειμαι,συγχωρεστε με :blush: !Κατερινα για πες πως τα πατε εσεις??? :)

Βασιλικη μουυυυυυ!!!!!!!να σας ζησουν τα διδυμακιαααααααααααααααα!!!!!!να ειναι γερα κ ευτυχισμενα στη ζωη τους!να καμαρωνετε καθημερινα με τα κατορθωματα τους!καλα κουραγια να ευχηθω επισης!! :silly: κ φυσικααα...καλη λοχειααα!!!! :kiss::kiss:

Άντε ρεεεε :woohoo: :woohoo: :woohoo: Να τους ζήσουν τα μωρουλίνια τους! Σούπερ! Φιλιά πολλά να της δώσεις κι από εμάς, ναι; Άντε ρε, τι όμορφα! +2 σε μια μέρα η παρέα μας χεχεχεχ :P :woohoo:

ναι αμε θα της τα δωσω τα φιλακια...

παει το μεγαλο κοιλουνακι....

η μιση Βασιλικη θα λειπει αυριο που θα την δω....

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Καλά είμαι πολύ μπάζο, σκέψου και να μην το είχα γράψει στην υπογραφή...

ΕΛΕΝΑΡΑ να σου ζήσει!!! Αιφνιδιασμός πρώτης τάξεως ε; Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου και να το καμαρώσεις όπως το φαντάζεσαι :kiss:

Αναστασία θα σου πω το βράδυ :S Πάω να ετοιμαστώ γιατί κλείνει μήνα αύριο η μπέμπα κι έχουμε παιδίατρο σε λίγο :woohoo:

Γέννησε η Βασιλική? Συγχαρητήρια κ πολλά φιλιά κι από εμάς να της δώσεις Ντοράκι! Για την ακρίβεια Φραουλο- :kiss::kiss::kiss: !!!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου?

Αναστασία σε ταλαιπωρεί η ζουζού σου?

Κατερινάκι η δικιά σου?

Μόνο την τελευταία σελίδα όπως καταλάβατε διάβασα.

Εχω την μπέμπα αγκαλιά κ θηλάζει.Εχθές πρέπει να είχαμε πονάκια από αεριάκια και κλαίγαμε.Τι μπορεί να φταίει?

elpidaki83 έγραψε:

Γέννησε η Βασιλική? Συγχαρητήρια κ πολλά φιλιά κι από εμάς να της δώσεις Ντοράκι! Για την ακρίβεια Φραουλο- :kiss::kiss::kiss: !!!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου?

Αναστασία σε ταλαιπωρεί η ζουζού σου?

Κατερινάκι η δικιά σου?

Μόνο την τελευταία σελίδα όπως καταλάβατε διάβασα.

Εχω την μπέμπα αγκαλιά κ θηλάζει.Εχθές πρέπει να είχαμε πονάκια από αεριάκια και κλαίγαμε.Τι μπορεί να φταίει?

Τίποτα καλό μου. Μπορεί να είναι περαστικό. Κι εδώ λίγο κράτησε ευτυχώς. ΟΚ, έχει πονάκια πού και πού, αλλά μόλις ρευτεί και ειδικά όταν κάνει κακά της είναι μια χαρά. Don't worry.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Kallia.Geo μου παρεπιπτόντως ήθελα να σου στείλω.. τα λεφτά σου μπήκαν εσένα;! Σε εμένα μπήκαν ακριβώς 21 χθες όπως έγραφε και στο πινακακι πληρωμών του εφκα! Αν όχι για τρεξτο ψαξτο λίγο μήπως τα ξύνουν στον εφκα της περιοχής σου ή μήπως υπάρχει κάποια εκκρεμότητα με την αίτηση σου..!
    • Να σας γράψω και τα δικά μας νέα απ' το χθεσινό ραντεβού! Σήμερα είμαι 33+2 με το αγοράκι μας 💙 Χθες που λέτε είχα γιατρό για να του δείξω τον τελευταίο υπερηχο με τον εμβρυομητρικό, τις εξετάσεις αίματος του 3ου τριμήνου και να συζητήσουμε το πλάνο τοκετού καθώς και τα επόμενα βήματα. Λοιπόν που λέτε, θα μπω κατευθείαν στο θέμα του πλάνου: Εγώ κορίτσια πήρα πολύ θετικά vibes απ τον γιατρό! Καλά τα είχαμε ψιλοσυζητήσει και την προηγούμένη φορά που είχα απορίες, αλλά αυτή τη φορά του πήγα το πλάνο και το φτιάξαμε μαζί βήμα-βήμα. Ρε κορίτσια, αυτός ο άνθρωπος μου εμπνέει πολύ εμπιστουύνη! μιλούσε για τον τοκετό με τόση ηρεμία κι όταν φτιάχναμε το πλάνο ως αναφορά την ανακούφιση απ τον πόνο, έγραψε σημειώση ο ίδιος ότι πρ΄ωτα θα εξαντλήσουμε όλους τους φυσικούς τρόπους, ζεστό ντουζ, μασαζ, χαλαρη μουσική στο δωμάτιο, κτλ και μετά με βάση την αντοχή μου θα πάμε με την επισκληρίδιο. Κι όπως 'εγραψα και πιο πάνω είναι υπέρ του εγώ να έχω τον έλεγχο στο πότε θέλω να γίνει εγχυση της αναισθησίας.  Μετά μιλήσαμε για τη διάρκεια του τοκετού, και πραγματικά ήταν ανοιχτός σε κάθε μας επιθυμία. Έγραψε πάλι ότι κάθε περέμβαση όπως η τομή στο περίνεο να γίνει μόνο εάν είναι απαιραίτητο, γενικά φάνηκε να υπέρ των μη παρεμβατικών μεθόδων για το κάθετί. Τώρα στη βράση κολλάει το σίδερο θα μου πείτε, ελπίζω να μη μας τα έλεγε όλα αυτά και μετά να μας τ αλλάξει 😅  Δε ξέρω, μιλούσε με πολλή ηρεμία για όλα, και τόνιζε συνέχεια ότι ο τοκετός για κυλήσει ομαλά πρέπει να είμαστε όλη ήρεμοι και γενικά να υπάρχει επικοινωνία και αγάπη... Είπε ότι η ωκιτοκύνη, η ορμόνη του τοκετού, είναι μια ορμόνη αγάπης, οπότε θέλουμε να υπάρχει αυτό για να γεννηθεί το μωρό ομαλά ❤️  Μετά απ όλη αυτή τη συζήτηση κορίτσια νιώθω πάρα πολύ ανακουφισμένη για τον τοκετό κι εγώ κι ο άντρας μου, δε ξέρω, μας άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος μου μιλούσε για τα πάντα. Ελπίζω να τηρήσει το λόγο του και στην ώρα του τοκετού! Πάντως υπέγραψε το πλάνο και μας είπε να το έχουμε μαζί μας καθώς κι αντίτυπα για τις μαίες ❤️ όσον αφορά τα επόμενα βήματα: - Ντόπλερ: 5/12 (35+1, εδώ γελάμε 😂) - Τεστ στρεπτόκοκκου: 36-37εβδ - Καρδιοτοκογράφημα κάθε εβδομάδα απ τις 36 κι έπειτα - Ραντεβού κάθε εβδομάδα μετά το ντόπλερ, δλδ 12,19,26/12 και μετά 2/1 και 9/1 αν δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο μικρός. Για πρόκληση είπαμε μετά τις 40εβδ κι εφόσον δεν υπάρχει πιο πριν κάποιος άλλος σοβαρός ιατρικός λόγος. Μπήκαμε στην τελική ευθεία!!! 😱😱😱😱😱😱😱
    • Καλά τα λέει η Κάλλια μας! Εμένα έρχεται κάθε φορά ο γιατρός μου και μου λέει "κάνεις γρήγορες γέννες και μεγάλα παιδιά". Συνήθως ο μέσος όρος μια νορμάλ γέννας σε ταχύτητα είναι νομιζω 6-10 ώρες 😆 Κι εμένα μου ακούγεται καλύτερο στο σπίτι, είσαι στον χώρο σου, νιώθεις άνετα. Νταξει στο δικό μου μαιευτήριο, η αίθουσα στην οποία περίμενα ήταν πολύ μικρή και οικογενειακή, δεν είχε ψυχή, ήταν μαζί μου 2 μαίες και η προϊσταμένη, μας εξυπηρέτησαν και πολύ με τον μεγάλο μου γιο, οπότε ένιωθα άνετα. Για την διαστολή και την απορία σου, κι εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι. Αλλά από την εμπειρία μου λογικά κι εγώ από την συχνότητα των συσπάσεων θα έλεγα... Διαφορετικά ο τρόπος να την μετρήσεις είναι αυτός ο υπέροχος ένας και μοναδικός με τα δάχτυλα και θέλει εμπειρία 😅
    • Όχι πήγαμε σε άλλον.. οκ βέβαια διαφορετικά μηχανήματα θα μου πεις αλλά ήθελα και μια δεύτερη γνώμη καθώς δεν ήμουν ευχαριστημένη από τον εμβρυομητρικο που μου έκανε ως τώρα όλες τις μεγάλες εξετάσεις.. ας όψεται που τον εμπιστεύεται ο γιατρός μου.. Δεν με αγχωσε απλώς.. με πανικοβαλε!! Όλο το σ/κ ήμουν σε έναν πανικό μέχρι να αρχίσω από Δευτέρα να μιλάω με διάφορους επαγγελματίες υγείας.. ενώ όλο μου το είναι φώναζε ΟΧΙ και ευτυχώς άκουσα το ένστικτο μου.. ειλικρινά δεν πρόκειται να κολλήσω με κανέναν συγκεκριμένο γιατρό.. θα ακούσω και θα ακολουθήσω το ένστικτο μου.. πάνω από όλα το μωρό μου και εγώ να είμαστε καλά.. τίποτα άλλο..! Όλοι οι υπόλοιποι ας πάνε να κάνουν διακοπές τα Χριστούγεννα..!! Για να μην πω τίποτα άλλο...!!!! Όπως καταλαβαίνετε το άγχος και ο πανικός έχουν γίνει εκνευρισμός πλέον... Αυτή τη συμβουλή έχω να δώσω και σε όλες σας.. δεν έχετε καμία υποχρέωση να μένετε με έναν συγκεκριμένο γιατρό όταν έχετε red flags.. η μόνη υποχρέωση που έχετε είναι απέναντι στο μωράκι σας και στον εαυτό σας! Να ακούτε το ένστικτο σας όταν κάτι δεν σας "κάθεται" καλά, να διασταυρωνετε ότι πληροφορίες έχετε και να φεύγετε αν νιώθετε ότι πρέπει ακόμα και λίγο πριν τη γέννα!! Και κυρίως να θυμάστε ότι δεν είστε ασθενείς!! Είστε γυναίκες έγκυες σε μια καθόλα φυσιολογική διαδικασία της φύσης και της ζωής! Να μη φοβάστε να πείτε ΟΧΙ όταν κάτι δεν θέλετε να γίνει, είναι το σώμα σας (!!) και να μην αποδεχεστε τη κάθε μορφή μαιευτικής βίας ακόμα και αν αφορά σε ψυχολογικό εκβιασμό..! Το δύσκολο είναι να αναγνωρίσουμε την όποια μορφή μαιευτικής βίας καθότι έχουμε θεοποιήσει τους γιατρούς και αποδεχόμαστε ότι πουν και κάνουν.. η σωστή ενημέρωση όμως είναι καίριας σημασίας για να προστατευτείτε..!! Anyway.. σας ζαλισα... ναι ναι πάνω από όλα αυτό! Το μωράκι είναι υγιέστατο και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να πάνε όλα κατ'ευχήν μέχρι τέλους!  Σ' ευχαριστώ βρε κοριτσάκι μου..❤️❤️❤️ με το καλό Παναγίτσα μου αύριο το Doppler σας να πάνε όλα κατ'ευχήν για να ηρεμήσετε και εσείς.. Και συγνώμη βρε κορίτσια μου που δεν απαντάω σε κάθε μία ξεχωριστά αλλά είμαι κάπως στα χαμένα νοητικά και πολύ κουρασμένη ψυχολογικά.. αν και σας διάβαζα αλλά όλη την εβδομάδα μιλάω συνέχεια με ανθρώπους.. γράψατε και εσείς σελίδες..!! Που να σας προλάβω;!!😅 Τουλάχιστον τα νέα της @_piripiri_ μου έδωσαν τόση χαρά!!! Αχ αμήν Παναγίτσα μου και με το καλό όλες μας να ακολουθήσουμε!!! ❤️❤️❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια!  Εγώ είμαι καλά, πήγα προχθές στον γιατρό όλα πολύ καλά και φυσιολογικές μετρήσεις.  122 γραμμάρια και 146 παλμους το νινί.  Εννοείται πως πάλι ήταν μπρούμυτα και δεν μας άφηνε να δούμε φύλο. Όσο και να προσπαθούσε ο γιατρός επειδή κοιμόταν σήκωνε το χέρι με ανοιχτή παλάμη σαν να έλεγε δεν με παρατάτε ήσυχο, θα μάθετε όταν γεννηθώ τι είμαι.   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...