Μετάβαση σε περιεχόμενο

+ clear blue


Recommended Posts

καλημερα κοριτσια πριν λιγο εκανα το τεστ κ βγηκε θετικο :cheer: εχω 3 μερεσ καθηστερηση ... συμτωματα δεν εχω καθολου εκτοσ απο το στηθοσ που παντα με ποναει πριν την περιοδο. τωρα η ερωτηση μου.. ποτε πρεπει να παω στον γιατρο ? κ τι να ζητησω χοριακη? η υπερυχο ? η κ τα δυο ? και υπαρχει περιπτωσει το τεστ να βγει λαθοσ κ ενω δεν εισαι εγκυοσ να σου βγαλει οτι εισαι? ειμαι πολυ συγκινιμενη κ θελω να ειμαι σιγουρη για το τεστ μεχρι να παω στον γιατρο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπραβο ρε Τζενακι!!!!! Συγχαρητηρια πολλα πολλα!!!

Εγω στην θεση σου θα εκανα υπομονη μεχρι την Δευτερα και θα πηγαινα σε ενα μικροβιολογικο για μια χοριακη...ετσι,για το 100% ;););)

Και μετα βουρρρρρρρρ στον γιατρο!!!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω ααα εγω νομιζα οτι χοριακη κανεισ στον γυναικολο αλλα τωρα καταλαβα :) επειδη νομιζα οτι εχει σχεσει με εγκυμοσυνη εκει πασ σορρυ ειμαι λιγο ασχετη αν κ μπαινω στο μαμμυλαντ και διαβαζω 2 χρονια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τζενακι συγχαρητηρια!!το πιο πιθανο ειναι να εισαι εγκυος αλλα για να εισαι σιγουρη πηγαινε σε ενα μικροβιολογικο πχ βιοιατρικη και ζητα να κανεις μια χοριακη και παρε τηλ το γιατρο σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητηρια!!!!!!!Με το καλο.

Οπως σου ειπαν και τα κοριτσια,πηγαινε σε ενα μικροβιολογο να κανεις χοριακη και οταν παρεις τα αποτελεσματα,μιλα με το γιατρο σου.

Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κανένα τεστ δεν σε βγάζει έγκυο ενώ δεν είσαι!!!Το αντίθετο μπορεί να γίνει..Τι να σιγουρέψεις δεν κατάλαβα??Αφού βγήκε θετικό είσαι έγκυος!ΤΕΛΟΣ.Χοριακή δεν χρειάζεται να κάνεις εκτός κι αν στο ζητήσει ο γιατρός σου(εγώ δεν έκανα ποτέ μου απλά πήγα στο γιατρό).Θα τον πάρεις ένα τηλ την Δευτέρα και θα σου πει αυτός πότε να πας.Μην αγχώνεσαι για αυτά!Εγώ έκανα ένα τεστ βγήκε θετικό και μου είπε ο γιατρός να πάω μετά απο 2βδομάδες και όντως τότε ακούσαμε και καρδούλα και όλα οκ.Όλα καλά θα πάνε απόλαυσέ το!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συγχαρητηρια Τζενακη!να εχεις 9 υπεροχους μηνες!με το καλοοοοο!!πηγαινε να δεις τη τιμηη της χοριακης κ μετα στον γιατρο οπως σου ειπαν κ τα κοριτσια.ολα να πανε τελεια ευχομαι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα.... πηγα σημερα στη γυναικολογο να μου γραψει τη χοριακη κ μου λεει γιατι? της ειπα οτι ειμαι εγκυος οτι εκανα τεστ 2 εγκυμοσυνης κ η προηγουμενη περιοδος ηταν στισ 21... κ μου λεει αυτη ..<<ε και τι αυτο δεν λεει τιποτα καλα μου ειρθες εδω χωρισ να εχεισ κανει υπερυχο?μπορει να ειναι στισ σαλπιγγες η να ειναι εξωμητριο>> και μενω μ@λ@κ@ς κ της λεω γιυτο ηρθα σε σενα πρωτη μου εγκυμοσυνη ειναι δεν κσερω τι να κανω ....και δεν προκειτε να κσαναπαω εκει... μετα που βγηκα απο το ιατριο αρχισα να κλαιω μπροστα στην πεθερα μου... τωρα φοβαμαι αν θα εχω μωρο στη μητρα μεσα η οχι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ωραία γιατρός!!!!!!!!!

Δε θα σχολιάσω τον τρόπο της και τη συμπεριφορά της. Κανονικά πρώτα κάνεις τη χοριακή και μετά υπέρηχο. Είναι πάρα πολύ νωρίς.

Πάντοτε υπάρχει ο κίνδυνος της εξωμήτριας κύησης, αλλά φυσικά δεν είναι και πολύ μεγάλος!

Εγώ έκανα κατ' ευθείαν χοριακή και όχι τεστ, και πήγα στο γιατρό. Μου έκανε υπέρηχο, είδαμε σάκο στη μήτρα, και μετά με ρώτησε αν έκανα μόνο τεστ, ή και χοριακή να του τη δώσω να τη βάλει στο φάκελό μου. Δεν το θεωρούσε απαραίτητο, αλλά επειδή είχα κάνει χοριακή του έδωσα τα αποτελέσματα.

Μην αγχώνεσαι εξαιτίας αυτής της ηλίθιας. Πήγαινε σε άλλο γιατρό!!!!!!!!!!!

Καλά, κι εσύ με την πεθερά σου βρήκες να πας; :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οι γιατροί είναι τρελοί - και ιδιαίτερα οι γυναίκες γυναικολόγοι...

Κανονικά αφού έχεις κάνει τεστ δεν χρειάζεται να κάνεις απαραίτητα χοριακή. Την χοριακή δεν στην γράφει ο γιατρός σου - πας σε ενα μικροβιολογικό και την κάνεις για να επιβεβαιώσεις ότι είσαι έγκυος και ότι οι τιμές είναι καλές για την εβδομάδα που είσαι.

Επικοινωνείς με τον γιατρό σου και κανονίζεις το πρώτο ραντεβού μετά απο 2 εβδομάδες περίπου (να είσαι σχεδόν 7-8 εβδομάδων έγκυος), για να κάνεις υπέρηχο και να δει ο γιατρός σου αν είναι εξωμήτριο και αν χτυπάει η καρδούλα του.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι? να μου κανει υπερυχο? αυτη δεν ηθελε να μου γραψει καν τη χοριακη μου λεει τη να την κανεισ αν δεν ειναι το μωρο μεσα στη μητρα? απλα εγω τησ ζητησα για να μην την πληρωσω να μου τη γραψει γιατι κανει 30 ευρω και αυριο ειπε να τησ την παω.. αλλα δεν θα την παω σε αυτη σε μια εβδομαδα ερχετε ενασ γυναικολοσ τωρα λειπει διακοπεσ κ θα παω σε αυτον... την πεθερα την ειχα μαζι γιατι ειναι μεσα σε ολα ;) και οταν με ειδε χαλια μου ειπε να μην ανυσηχω κ πως ηταν ετοιμη να με παρει απο αυτη οταν την ακουσε να μιλαει ετσι αποτομα.... σασ ευχαριστω πολυ :) ελπιζω ολα να πανε καλα ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μα τι μα...γυναικολόγος ήταν αυτή!!!

Πήγαινε σε άλλο γιατρό οπωσδήποτε!

Καταρχήν συγχαρητηρια και καλή εγκυμοσύνη!Ολα καλα θα πανε μην ακους τις βλακειες αυτηνης Τζενάκι!

Αν είχες εξωμητριο,θα ειχες καραμπινατα συμπτωματα τοσες μερες!Καφε αιμα ισως,πονους,τι λέει αυτη και σε τρομαζει χωρις λογο.Μια χαρα στη μητρα μεσα ειναι το φασολακι σου.

Συνηθως οι γιατροι,κι ο δικος μου, ζητουν να κανεις μια χοριακη,να την επαναλαβεις τη μεθεπομενη μερα για να δουν αν διπλασιαζεται περιπου η τιμη της,και μετα να πας να σε δουν με τις τιμες της χοριακης.

Βεβαια καθε γιατρος εχει το δικο του στυλ,μπορει να σου λεγε ενα πας κατευθειαν.Απλως η χοριακη ειναι μια αριστη ενδειξη αν μια εγκυμοσυνη κυλα ομαλα ή οχι.Σε ένα εξωμητριο η τιμη της μενει σταθερη ή μειωνεται ή αυξανεται ελαχιστα.

Πάντως σε αυτην τη γιατρο μην ξαναπας.Φτανει που εχουν φοβιες οι εγκυες,δεν εχουν αναγκη μια υστερω που αντι να τις καθησυχαζει τις κανει χειροτερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλα! έχω σοκαριστεί!

τέτοια αντιμετωπιση δεν εχω ξανακουσει! συγνώμη κοπέλα μου- δεν την έβρισες?????γιατρος ειναι δεν ειναι θεος.ο κοσμος 'βρωμαει' απο γιατρους- ας πάει απο κει που ηρθε....αϊ!....συγχυστηκα...

να πας σε ενα σοβαρο γιατρο και όλα θα τα κάνετε- και θα σου γραψει και τις χοριακες σου- και θα σε προγραμματισει για υπέρηχο και θα σου πει και 5 πραγματα ρε παιδι μου!!!!μα τι πραγμα ηταν αυτο.....

ακους εκει τρομοκρατια...και η γιαγια μου αν ειχε ροδες θα ηταν καροτσακι βρε βλαμένη...ακου εξωμητριο και μ@#%#$#$......

καλά λενε...οι γυναικες παντα ειναι πιο μπίτσες ρε παιδί μου.....τστστσ...εξου και οι κακες πεθερες και νυφες....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τζενακι μου συγχαρητηρια κοπελα μου!λοιπον μην ανησυχεις δυστυχως οι γυναικες γυναικολογοι ειναι πολυ ηλιθιες και πολυ ειρωνικες αλλα εσυ μην σκας καθολου.καταρχην θα σου προτεινα να κανεις αυτο που εκανα και εγω, πηγαινε σε εναν γιατρο να σου κανει υπερηχο το μονο που θα δεις αν ειναι ενδομητριο και αν η θεση του ειναι καλη.λογος για χοριακη δεν συντρεχει ουτε εγω εκανα, μονο εξεταση πηγα και εκανα σε μια βλαμενη και τωρα ειμαι στον 5ο.(εννοειται οτι εχω τωρα αλλον γιατρο ο οποιος ειναι φοβερος)κοπελα μου γραψτην αυτην την μ@@@@@ω και πηγαινε καπου αλλου ισα ισα για να επιβεβαιωσεις την εγκυμοσυνη σου γιατι ουτως ή αλλως καπου θα τα σκασεις.θετικη σκεψη και ολα θα σου πανε καλα.να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απαράδεκτη η τύπισσα!!! tzenakii καλύτερα να προτιμήσεις έναν γιατρό που πάνω απ'όλα θα είναι άνθρωπος, αλλά κ επιστήμονας! όλα καλά θα πάνε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρε θα μας τρελανουν!!!παιζουν με τον πονο μας?με τα νευρα μας?με τι?Πανε σε αλλο γιατρο κοπελα μου,δεν χαθηκαν οι ανθρωποι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστω για τισ απαντησεισ!!!καλημερα ναι ενοειτε οτι θα παω σε αλλο γιατρο αυτη μου προκαλει αγχος.

χθες εκανα χοριακη κ με πηρε τηλ η γιατροσ κ μου ειπε οτι ειναι 1597 μοναδες κ οτι ειμαι 3 με 4 εβδομαδες ειναι καλο αυτο? θα παω απο τον αλλο μηνα για υπερυχο και ελπιζω να πανε ολα καλα κ να εχω ενα μωρακι μεσα στη μητρα κ να ειναι υγειεστατο.. κοριτσια κ σε εσας που θελετε ενα μωρακι σας στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου τον επομενο μηνα αν γινετε κιολας να εχετε ενα θετικο τεστ ολες ολες ολες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tzenaki που έχουμε και το ίδιο όνομα, τι ρωτάς αν είναι καλό? Είσαι έγκυος γλυκιά μου και μάλιστα θα είναι και υγιέστατο και μέσα στην μήτρα!! Να έχεις μια πολύ όμορφη εγκυμοσύνη!!! Και να πας σε άλλο γιατρό και όχι με την πεθερά σου, με τον άντρα σου για να νιώσει και αυτός την μαγεία..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...