Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Για να αποχαιρετήσουμε με χαμόγελο το καλοκαιράκι που φεύγει σιγά σιγά....το mammyland σε συνεργασία με το monogiapaidakia.com, ετοίμασε έναν ακόμη μεγάλο διαγωνισμό!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

3 τυχερές θα κερδίσουν 3 απίθανα πακέτα δώρων !!!!

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 23 Αυγούστου και θα λήξει στις 1 Σεπτεμβρίου! Συμμετέχουν όλοι όσοι γράψουν κάποιο σχετικό σχόλιο με τα δωράκια. Στην συνέχεια θα γίνει κλήρωση με την βοήθεια του γνωστού site Random.org.

Τα δωράκια δεν θα τα αποκαλύψω ακόμη ...έτσι για να σας κρατήσω σε αγωνία...χιχι :laugh:

Είστε ευχαριστημένες;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo:

post-2-1387393481403_thumb.jpg

• Απαντήσεις 220
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

τα δωρακια τα μικρα τα παιχνιδακια

που τα περνουν τα παιδακια

απο τις μαμας τους τα χερακια

και μας κανουνε χαδακια!!!!!

λενα μου ποιηματα θελεις να σου γραψουμε????ελπιζω να σου αρεσει κ να μας βαλεις στην κληρωση,φιλια.

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: Ωραίο το ποιηματάκι σου αλλά αυτή την φορά είναι πιο απλά τα πράγματα... :laugh: :laugh: :laugh:

Ένα απλό σχόλιο αρκεί! :laugh: Μην στίβεται το μυαλουδάκι σας να βρείτε ποιηματάκια... :silly:

Απλά να τονίσω οτι ο διαγωνισμός θα αρχίσει απο Δευτέρα στις 23..Απο τότε δηλαδή θα αρχίσω να μετράω σχόλια και συμμετοχές...οκ; ;)

Δημοσίευση

αχ και μας μας αρεσουν οι εκπληξεις και θα θελαμε να παρουμε μερος στον διαγωνισμο kinder εκπληξηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

οτι δωρακια και να ναι εχω εναν που περιμενει και ενα φασολακι που ειναι στο δρομο και θα τα κανει δωρο στον αδερφο του χα χα χα χα χα :)

Δημοσίευση

3 τυχερες απο 3 δωρακια =6 +5 δωρακια το καθενα- μας κανει 11

αντε και να παρει παραταση μεχρι της 8 σεπτεμβρη ο διαγωνισμος και 88 ευχαριστω να πουμε στο monogiapaidakia.com ολο μαζι 11888.11888 ευχες στο mammyland για την ψυχολογικη και ενημερωτικη υποστηριξη που μας δινει τυχαιο που υπαρχουν site ακομα με περιεχομενο δε νομιζω!!! Καλο χειμωνα να εχουμε

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

Για κάνε ένα explain βρε Λένα..δηλαδή;; (πρέπει να είμαι πολύ αργοστροφη τελικά μερικές φορές..όχι όλες!!!:Ρ )

Φανή μου θα γίνει διαγωνισμός και θα κληρωθούν 3 τυχερές! Το monogiapaidakia.gr μας δίνει 3 υπέροχα δωράκια. Εσείς συμμετέχετε στον διαγωνισμό απλά γράφοντας ένα σχόλιο ( αυτό θα γίνει μόλις ανακοινώσω την έναρξη του διαγωνισμού και δείτε τα δωράκια)...

Τον πρώτο διαγωνισμό δεν τον πήρες χαμπάρι μάλλον ε; :P

Δημοσίευση

καλημέρα Λένα :laugh: ,

και έγω δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα για τον προηγούμενο διαγωνισμό.

μου αρέσει πολύ που είναι έξκπληξη τα δωράκια!

τρελαίνομαι για δωράκια!

πεθαίνω για δωράκια! εγω και όλα τα υπόλοιπα παιδάκια :P !!!!!!!!!!!!!!!

στη αναμονή λοιπόν τωρα για .....τα δωράκια χα!χα!χα!

Δημοσίευση

καλημερα κι αππο μένα!

ευχομαι καλή επιτυχια στο διαγωνισμό και ευχαριστούμε πολύ πολύ!

μια αγκαλια και ένα φιλί από τη μπέμπα μου για την υπεύθυνη του διαγωνισμο :silly: ύ!

Δημοσίευση

3 τυχερες απο 3 δωρακια =6 +5 δωρακια το καθενα- μας κανει 11

αντε και να παρει παραταση μεχρι της 8 σεπτεμβρη ο διαγωνισμος και 88 ευχαριστω να πουμε στο monogiapaidakia.com ολο μαζι 11880.11880 ευχες στο mammyland για την ψυχολογικη και ενημερωτικη υποστηριξη που μας δινει τυχαιο που υπαρχουν site ακομα με περιεχομενο δε νομιζω!!! Καλο χειμωνα να εχουμε

• Απαντήσεις

• Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
    • 4 ειναι όντως πολλά κορίτσι μου, τι να πω..πολύ περίεργο..εγω θα πήγαινα στη θέση σου κ για άλλη μια χοριακη..δε χάνεις κάτι..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...