Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μέσα σε ενα απογευμα..

Recommended Posts

αλλαξαν τα δεδομένα μας..χτυπησε το τηλέφωνο και μας είπαν ότι η αδελφή του άντρα μου χτυπησε με το μηχανακι...απο εκείνη την ώρα το κοριτσάκι της (χωρισμένη ο άντρας της ξαναπαντρεμένος με παιδί) ήταν σπίτι μας..ήταν ένα ράκος και έκανα τα πάντα να το ξεχάσει αν κ δεν το καταφερνα πάντα, σίγουρα όμως την γέμισα αισιοδοξία..πέρασα μονη μου με τρια παιδιά μια φριχτή νύχτα..πάνω απο το τηλέφωνο όλη τηνώρα, σε κάποια στιγμή ειπώθηκε πως μάλλον τη χασαμε και μου σάλεψε..πήγα στον κάτω όροφο του σπιτιου ετοιμη να λιποθυμήσω..ο νους μου συνέχεια στην ανηψια μου...αυτη τη στιγμή είναι σε σταθερη κατάσταση αλλά ο κινδυνος θα υπάρχει για 3 ακόμη εβδομάδες..είναι πολύ παχιά και ενέχει ο κίνδυνος εμβολής..δεν ξέρω τι να πρωτοσκεφτώ..είμαι αισιοδοξη προσωπικά και το λέω στον άντρα μου,εκείνος βεβαια θεωρεί πως το βλέπω απο αλλη οπτική, ότι δεν είναι αδερφή μου και τέτοια..η αλήθεια είναι πως τρέμω ώρες ώρες μήπως η διαίσθηση μου πέσει έξω και ανατρέψει τη ζωή όλων..κυρίως της μικρής..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευτυχως εσπασε τα δυο της ποδια και το ενα της χέρι μονο!!αλλα οι γιατροι τονιζουν συνέχεια πως έιναι σοβαρα..εγώ νομιζα πως μονο με σπασίματα δε θα έπρεπε να ανησυχουμε τοσο αλλά οι γιαροι άλλα λένε...είναι πολύ παχιά κοπέλα..130 κιλά περίπου....μπορεί να φταίει αυτό..τι να πω..το θεμα αν θα περπατήσει ή όχι λένε δεν τους ενδιαφέρει τόσο όσο να ζήσει...να ξεφύγει τον κίνδυνο εμβολής...αν κατάλαβα καλά δηλ. κάποιος θρόμβος να προκαλέσει το κακό ή μήπως κουραστεί η καρδιά της..

εν τω μεταξύ εμένα ολο το βράδυ μου περνουσαν διάφορα απο το μυαλό..κι αν;; έλεγα;; αν συμβεί το κακό;; το κορίτσι τι θα γίνει; μέσα μου αν κ δε θέλω να το πιστέψω, θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, εχω σκεφτεί να την αναλάβω..μεγάλη κουβέντα..το ξέρω και αχρειαστη ακόμη αλλά μου πέρασε απο το μυαλό..δε θελω..θέλω να γινει καλά..θέλω το παιδί να είναι με τη μαμά του...ίσως τα τραγικοποιησα κ γώ πολύ μεσα στο μυαλό μου και ένιωσα τεράστια συναισθηματική και ψυχολογική φορτιση...είχε καμιά απο σας κανένα παρόμοιο επεισοδιο με χαρουμενο τέλος; να πάρω λίγη ελπίδα;;

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Πω πω, από μερικά σπασίματα όλα αυτά;

Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Το κοριτσάκι πώς το πήρε;

ε..εκλαιγε λιγο στην αρχή αλλά μετά την πήγα βολτα με τα δικά μου πιτσιρίκια και ξεχνιοταν αλλά όλο το μυαλό της γυροφερνε εκείκαι με ρωτουσε..εν τω μεταξύ όποτε μιλουσα στο τηλ με κοιτουσε και περιμενε να της πω...της έλεγα βέβαια χωρίς να ξέρει όλη την αλήθεια κι αυτό με ενοχλουσε..κ σκεφτόμουν με τόση ελπίδα που της δίνω αν γίνει κάτι;

ευχομαι να πανε ολα καλα...να εισαι αισιοδοξη κ να μη βαζεις τετοιες σκεψεις με το μυαλο σου!!!!!!εσυ θα προσπαθησεις να μη στενοχωριεται η ανηψουλα σου κ θα δεις οτι ολα θα περασουν...εκτος απο το παχος δεν εχει κατι σοβαρο οποτε πιστευω οτι θα το ξεπερασει.....

Φανουλα αυχομαι να ειναι περαστικα και να γινει γρηγορα καλα η κουνιαδα σου,το κοριτσακι γτ δεν ειναι με το μπαμπα του?εσυ κοιτα μη σε πιασει καμμια καταθλιψη ακομη λεχωνα εισαι (περιπου) ,οι ορμονες παιζουν περιεργα παιχνιδια..

Δεν ξέρω γιατί..δεν πρέπει να έχουν και τις καλύτερες σχέσεις αλλά δε με αφορά και δεν πολυγνωρίζω..τώρα είναι στην άλλη της θεία, την άλλη αδερφή του άντρα μου..είναι λιγο η κατάσταση περιεργη για όλους μας..σα να έχει μαυρισει η μέρα ενα πράγμα..

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και γρήγορα να αναρρώσει

Περαστικά της

Πόσο χρονών είναι το κοριτσάκι και γιατί δεν είναι με τον μπαμπά της?

9 ετών είναι. κανονικά έπρεπε αλλά τελοςπάντων...ευχαριστώ για τις ευχές σας..μακάρι να πάνε όλα καλά..το θέμα είναι πως αν με το καλό ξεφυγει τον κίνδυνο θα τυραννιέται για 2 χρονια σίγουρα μεχρι να περπατήσει είπαν οι γιατροι..

καλο απογευμα κ απο μενα

tirogaridaki , ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα κ να ειναι απλως μια περιπετεια και για την ιδια αλλα και για το παιδακι της . Μπραβο σου που εισαι διπλα του , απαλυνε του λιγακι τον φοβο το'χει τοσο πολυ αναγκη , ειναι πολυ δυσκολο ν'αποχωριζεσαι ξαφνικα την μαμα ..

Θετικες σκεψεις , ο θεος δεν αφηνει κανεναν ..

αχ Ευα μου..το ξέρω..την έβλεπα εχθές που όλο προσπαθουσε να το αφησει πισω κ ολο το θυμοταν και με ρωτουσε διάφορα..σημερα της ζωγράφισε κιολας..ή οταν ήμασταν στο αυτοκινητο μου έλεγε <<δυνάμωσε λιγο τη μουσικη να ξεχαστω...>>δεν ξέρω..πρώτη φορά βρέθηκα σε τέτοια θέση και ένιωσα τοσο υπεύθυνη για εκείνην..δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγησω...θέλω μονο να τελειώσει ολο αυτό..τρεμω σε κάθε τηλεφώνημα..τρέμω στην ιδέα να πρέπει να πω στο κορίτσι κατι άσχημο...θα πάω να κοιμηθώ λιγο τώρα γιατί όλη νυχτα με το ζόρι να κοιμηθηκα 2-3 ώρες..ελπίζω μέχρι το βραδάκι να έχω νέα..

ξεκουρασου καλη μου γιατι το χρειαζεσαι ..

μην σκεφτεσαι αρνητικα , τα παιδια εχουν διαισθηση ειναι δυσκολο το καταλαβαινω να δεις που θα πανε ολα καλα και στο τελος θα εχεις ενα ξεχωριστο δεσιμο μ'αυτο το παιδακι :)

Πώ πώ τί έπαθε η κοπέλα... :( πολύ κρίμα βρε Φανή μου... :( καλά σου λένε τα κορίτσια μην κάθεσαι και σκέφτεσαι διάφορα...ο χρόνος θα δείξει...και εύχομαι όλα να πάνε καλά βρε Φανή μου. Το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι να μείνεις δίπλα σ' αυτό το πλασματάκι γιατί όντως δεν έχει κανένα αλλο στήριγμα...θα περιμένουμε να μας πεις νέα έτσι; :)

Καλά, αφού απλά έσπασε τα πόδια της, γιατί να κάνει δύο χρόνια να περπατήσει;

Πόσο σοβαρό ήταν το ατύχημα;

Ο πατέρας της μικρής ξέρει τι έγινε;

γιατί όπως είπα ειναι 120 κιλά τουλάχιστον,...αλλά η αλήθεια ειναι πως αυτά είναι εικασίες για το ποτε θα περπατήσει..τελος πάντων..τώρα είναι στην εντατική και περιμένουμε να συνέλθει σιγά σιγά..μέρα με τη μέρα μάλλον ξεπερνάει τον κίνδυνο..ας είναι..σήμερα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα..και λιγο πιο αισιοδοξα..ουφ..

πάντως κοριτσια ο κοσμος όταν βγαίνει στους δρόμους το καλοκαίρι παλαβώνει...δεν ξέρω αν φταίει το γεγονος ότι είμαστε νησί και με μπολικο τουρισμο, αλλά όλοι οι οδηγοι είναι αλλοπροσαλλοι...όποτε βγαίνω να οδηγησω κάνω το σταυρο μου που δεν τράκαρα...απο ηλιθιους τουρίστες που πάνε ανάποδα σε κεντρικο μονοδρομο μέχρι τον αγανακτισμένο Ροδίτη που θέλει να πάει το συντομοτερο δυνατό σπιτι του να δροσιστεί...τρέλα...μονο αυτό σας λέω..τρέλα!!

tiro μου ολα καλά 8α πάνε , 8α το δείς.

Μπραβο για το ενδιαφερόν σου κ την στηριξη σου στο παιδάκι.

Να εισαι καλα και έσυ κ η οικογένεια σου και να έχετε μόνο ευχάριστα γεγονότα απο δω και μπρος !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...