Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα Ιωάννα μου!! Μια από τα ίδια κι εμείς...το πρωί που ξυπνάει ξεκινάω να τον βάζω τα "καλημερούδια" και μετά του Πάριου το τραγούδι "καλημέρα, τι κάνεις;" κ προσπαθεί να βγάλει φωνουλες, τον βάζω κι εγώ στο γυμναστήριο που έχει πιανακι στα πόδια του κ τα χτυπάει κ τρελενεται🤣, τον βάζω κ στο κρεβάτι του με το μομπιλε να γυρνάει από πάνω, στο ριλαξ κ του έχω κρεμάσει κι εκεί ένα υφασμάτινο βιβλίο που κάνει θόρυβο, ένα σκυλάκι, και ένα κοτόπουλο κρεμαστό που πήρα από το τζάμπο με πολλά χρώματα κ έχει κ μασητικό. Τις κουδουνιστρες τις πιάνει κ τις κουνάει, τον βάζω κ ανάποδα με άλλο βιβλίο για να στηρίζει το κεφάλι του, τον πάω στους καθρέφτες του σπιτιού κ βλέπει τον εαυτό του κ γελάει, λέει και "αγου" πλέον, γιατί του μιλάω πάρα πολύ. Τώρα σκέφτομαι να τον πάρω βιβλία με ήχους, αν κ ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς. Αυτό το στρωματακι με νερό το πήρα κι εγώ, αλλά δεν το έβαλα ακόμη και προσπαθώ να τον βγάλω βόλτα με το καρότσι καθημερινά κι ας έχει πολύ κρύο. Κ τώρα του έστειλαν οι νονοί του έναν βραδυποδα που βγάζει χρώματα στην κοιλιά κ μετράει κ τραγουδάει της fisher price κι έχει κ κάτι κουμπιά στα πόδια κ κάπου κάπου τυχαία τα πατάει κι αυτός 🤣. Στην αρχή θύμωνε κ τσιριζε γιατί κουνάει τα χέρια του κ προσπαθούσε να τα πιάσει, τώρα τα αρπάζει κ δεν τα αφήνει. Κ οι γονείς μου που τον πήραν έναν πιγκουίνο που χορεύει κάθεται κ τον κοιτάει κι αν του τον φέρω κοντά τον πιάνει κι αυτόν, έχει άλλη υφή από τα άλλα παιχνίδια του. Προσπαθεί να γυρίσει και στο πλάι, σηκώνει τα ποδαρια του επάνω και στρίβει μέχρι το πλάι κ πέφτει ξανά ανάσκελα, δε μπορεί ακόμη να έρθει μπρούμυτα.
    • Ναι βλέπω κι εγώ ότι έχουν αυξηθεί πολύ τα υγρά και μοιάζουν σαν αυτά της ωορρηξίας - κάτι μαγειρεύεται 🤭🤭 Με το καλό το ραντεβού σας κορίτσι μου, να μας γράψεις τα νέα σας ♥️♥️
    • Άρα να μην σκεφτώ να πάρω το monthly pack 🤣
    • Εγώ είχα πάρει λίγες νο1, αλλα την πείραζαν οι pampers και μετά το γυρίσαμε σε babylino, το νο2 εκεί είναι 3-6 κιλά και είχε πολλές διαρροές, την πήγα στο νο3 και ήταν εντάξει. Πάντως νο1 σίγουρα δεν χρησιμοποίησα ούτε μήνα και το νο2 καμιά βδομάδα. Βέβαια αν και γεννήθηκε 3100 η μεγάλη μου ήταν μπαμπατσικο μωράκι με μπουτάκια, πιο δεμένη θα το πω και πιστεύω ότι έπαιζε κι αυτό ρόλο!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...