Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κ απο μενα.Χαιρομαι πολυ που συμμετεχω σε αυτο το forum γιατι

ειναι πολυ σημαντικο να ανταλλαζεις αποψεις κ συναισ8ηματα με αν8ρωπους

που περνανε η εχουν περασει αυτην την εμπειρια....

Το δικο μου τεστ βγηκε 8ετικο στις 12/8 με ολα τα σχετικα συμπτωματα

κτλ.Ο γιατρος μου ειπε να μην κανω την χοριακη εξεταση κ οτι 8α τα δουμε ολα στο ιατρειο του.Μπορει με υπερηχο να διαγνωστει το διαστημα της

εγκυμοσυνης ακριβως οπως κ της χοριακης?Βεβαια αυριο 8α απαντη8ουν

τα ερωτηματα μου εφοσον ειναι το 1ο ραντεβου...απλα αναρωτιομουν κ ειπα

να σας γραψω....

Συγχαρητηρια σε ολες τις μητερες :kiss:

Δημοσίευση

Κοπέλα μου μπράβο σου είσαι εγκυουλαααααααααααα

Κοιτά για να σου πει ο γιατρός να μην κανείς την χοριακη κάτι θα ξέρει εκείνος και με τον υπέρηχο θα σου πει και θα το δεις ότι είσαι έγκυος εύχομαι να σου πάνε καλά

Συγχαρητηρια :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Καταρχάς συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!Σου εύχομαι να την απολαύσεις στο έπακρο!!!Η χοριακή δεν είναι απαραίτητη εξέταση!!Ούτε εγώ έκανα ποτέ μου!Απλά πήγα στο γιατρό μου και το είδαμε στον υπέρηχο γύρω στην 7η βδομάδα όπου ακούσαμε και την καρδούλα!!Η χοριακή είναι μια αιματολογική εξέταση που απλά επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη και σου δείχνει στο περίπου την ηλικία της εγκυμοσύνης.Το ίδιο πράγμα κάνει και ο υπέρηχος!

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια και καλως ορισες..

Και εγω φρεσκια εγκυουλα ειμαι (15/7) το εμαθα.

Με τον υπερηχο θα δει ακριβως ο γιατρος την ηλικια του εμβρυου και με βαση την περιοδο σου θα υπολογιστει κ η εγκυμοσυνη, μην ανησυχεις. Απο εδω και περα ολα θα παρουν το δρομο τους μονα τους.

Οτι χρειαστεις ειμαστε αρκετες φουσκοκοιλιτσες ;)

Δημοσίευση

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση......σιγουρα κατι 8α ξερει ο Γιατρος....αν κ δεν μπορω να συνεχισω στον ιδιο γιατι οικονομικα

δεν μπορω να ανταπεξελ8ω συνεργαζεται με ιδιωτικα νοσοκομεια

κ επειδη εχει ξεγεννησει 2 φιλες μου το ποσο ειναι μεγαλο για μενα.

Δεν σημαινει αυτο οτι το μωρο μου (χαχα ακομα να το πιστεψω!!!)

δεν αξιζει ολα τα λεφτα του κοσμου,αλλα αν ειναι να εχεις το ιδιο αποτελεσμα κ το μονο που να αλλαζει να ειναι ο τυπος του δωματιου...τοτε το προτιμω,

εχω μα8ει επισης οτι τα δημοσια νοσοκομεια,αχρειαστο να ειναι,

σε καλυπτουν σε περιπτωση αναγκης με τα καταλληλα μηχανηματα που υπαρχουν....

Η κουνιαδα μου,μου συστησε τον γιατρο της που ειναι στο Ελενα

εχει πολυ καλες συστασεις απλα ειναι πολυασχολος κ σου απανταει πιο

"κοφτα" .....ομως 8α καταληξω μαλλον εκει γτ ειναι πολυ καλος σαν γιατρος ,εμπειρος κ ειδικος κ στο εμβρυο ....παω σε αλλο 8εμα ε?

Εμ ναι....απλα ειμαι σε σκεψεις κ τα μοιραζομαι μαζι σας.... :unsure:

Δημοσίευση

κοριτσια μολις ειδα τις απντησεις σας....σας υπερ-ευχαριστω !!!

Με καλυψατε στο 8εμα της χοριακης απολυτα....

Συγχαρητηρια σε ολες αλλα κ στην κοντινη μου μητερουλα.

Χαιρομαι που 8α μοιραζομαι μαζι σας αυτην την μαγικη διαδρομη... :P

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη,

δεν ξέρω και πολλά να σου απαντήσω αλλά μπορείς να μπεις στις φουσκοκοιλιτσες

και τα κορίτσια εκεί θα σου λύσουν κάθε απορία !!

το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι οτι η χοριακή δεν είναι απαραίτητη εξέταση, απλά σου λέει με σιγουριά απο το υπόλοιπα τεστ εγκυμοσύνης το αν είσαι έγκυος ή όχι.

Δημοσίευση

Με το καλο σου ευχομαι :cheer: Να εχεις μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!Μην σε ανησυχει το οικονομικο,εχεις καιρο μπροστα σου για να ψαξεις κ να βρεις γιατρο-μαιευτηριο/νοσοκομειο συμφωνα με τις δυνατοτητες σου.Ολα θα πανε καλα ;)

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολες σας :kiss:

Τα νεα ειναι ευχαριστα...ειμαι 5 εβδομαδων κ 5 ημερων,οποτε ολα

δρομολογη8ηκαν κ πανω απ'ολα το μωρακι ειναι καλα...χιχι.

Απιστευτο συναισ8ημα πραγματικα....

Κατεληξα στον γιατρο κ ολα φαινονται να κυλανε οπως πρεπει.

Ο γιατρος με κα8υσηχασε κιολας γιατι πριν παω ακουγα αριστερα

κ δεξια διαφορες αποψεις στις οποιες καποιες κ υπερβολικες.

Ο χι η εγκυμοσυνη ειναι κατι μαγικο,ζεις με αυτο οπως κ πριν

απλα 8υσιαζεσαι σε καποια πραγματα στα οποια κανονικα πρεπει να

γινουν κ τροπος ζωης ανεξαιρετως.

Ειναι μια καλη ευκαιρια......

Βασικη συμβουλη του γιατρου "μην ακους κανεναν και οτιδηποτε χρειαστει

μου τηλεφωνεις...."

ουφφφ ανακουφιστηκα!!!

Απλα οι περιπτωσεις ποικιλλουν κ κα8ε οργανισμος εχει δικες του αναγκες

ειναι λογικο...

Σας ευχαριστω για τις ευχες σας....ευχομαι μια ζωη γλυκεια κ χαρουμενη

οπως το μωρακι σας... :lol:

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια geoV, προχώρα ακάθεκτη :laugh: :laugh: :laugh:

Οι φουσκοκοιλίτσες του mammyland θα σε περιβάλλουν με αγάπη και θα λύσουν κάθε μελλοντική απορία σου. Είναι όλες τους experts ;););) Καλή συνέχεια τώρα, να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη :laugh: και με το καλό να έρθει στον κόσμο το μωράκι σου :silly:

• 1 year later...
Δημοσίευση

Αχχχ κοριτσάκια κ μανούλες,είστε οι πρώτες που μου σταθήκαν σε αυτό το ταξίδι....ειπα να μπω να δαιβασω τις παλιες μου ανυσηχιες κ συγκινηθηκα πολυ.....εδω μέσα πλέον εχω αποκτησει πολλές φιλες κ μοιραστηκαμε ολα οσα περασαμε απο την αρχη της εγκυμοσυνης μεχρι κ σημερα που τα μωρα μας εχουν γεννηθει κ πλεον βγαινουμε κ για καφεδάκι.

Το μωρο μου γεννηθηκε 2.410 στην 37η εβδομάδα τελικα...

Μετα τον 6ο μηνα παρουσιαστηκε διαβητης κυησης κ χολοσταση...περασα ασχημα προς το τελος.

Ομως δικαιωθηκα,στα ματακια της βρηκα το δικο μου φως....

Ζουσαμε στο σκοταδι,χασαμε αγαπημενα προσωπα κ ηταν αξεπεραστα δυσκολα.

Ειναι το φαρμακακι μας,ολη μου η ζωη κ η ευτυχια μου!!!

Σας στελνω την αγάπη μου,να είστε ολες καλα κ να χαιρεστε τα παιδάκια σας!

Σας ευχαριστω!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια κι εγώ σε αναμονή περιόδου… @Naty_ @Lilaki93 @Mantarini κορίτσια μου μην απογοητευεστε και μην το βάζετε κάτω..! Εγω προσωπικά ειδικά αυτο το μήνα δεν εχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου να το ψαχνω εχω δώσει βασή στο προγραμμα διατροφής με τον διατροφολογο μου και στος συνεδρίες με την ψτχολόγο μου.. αν δεν φροντίσουμε εμας δεν θα το κάνεις κανείς αλλος και το κυριοτερο πρεπει να μαστε πρωτα καλα εμεις και ψυχικά και σωματικα και αν ειναι θελημα θεου θα ερθει και το παιδάκι που θέλουμε.. Απο θεμα εξετασεων εχετε κανει ορμονικες το τελευταιπ διαστημα οι γυναικολογοι σας σαν εχουν πει οτι ολα πανε ρολοι.; Γιατι αν ειναι ολα καλα δεν βοηθαει το αγχος που μπορει ακομη και υποσεινηδητα να κουβαλατε απο μηνα σε μηνα.. μην νομιζετε στο θεμα αγχος εχω την πρωτια αλλα προσπαθω να του δουλευω γιατι αν ξεφυγει απο το οριο δυακολα μαζευετε ξανα..!  @Lilaki93 εσενα κοριτσι μου ο συζυγος εκανε τις απαραιτητες εξετασεις ή αδικως στεναχωριεσαι καθε μηνα και σπας το κεφαλι σου που δεν τα εχετε καταφερει.; Για να αποκλεισεις ντελως οτι υπαρχει καποιο θεμα που να μπλοκαρει εγκυμοσυνη πρεπει να εξεταστει και ο συζυγος κι εσυ ορμονικες κ σαλπιγγογραφια που ειναι βασικες εξετασεις κι αν ολα αθτα ειναι καλα μετα πρεπει κο εσυ να δουλεψεις το αγχος σου..! εγω πχ δεν εχω κανει σαλπιγγογραφια, αμη και αλλη μια που ειναι για το μακροβιωμα της μητρας για τυχον μικρωβια κτλ που μπορει να εμποδιζουν την συλληψη.. τελος Απριλη που εχω ραντεβου με τον γιατρο θε τος κανω ολες..! Και επαναληψη το σπερμοδιαγγραμα για τον συζυγο.. @Elli13 παναγία μου μια ομορφιά..  Να σας ζήσει κοριτσάκι μου η Λυδία σας και τι όμορφο όνομα.. με το καλό να ερθει και η δεύτερη κορούλα σας.. @annie! αναμένουμε νέα σου από τον υπέρηχο κοριτσι μου 😊  
    • Καλημέρα κορίτσι .μου!  Αχ με τα δόντια που λέτε, εμένα 5,5 μηνών έβγαλε τα 2 πρώτα. Σε κάθε δόντι είχαμε τρομερά δράματα για μέρες. Μονο τώρα που βγάζει κυνόδοντες το περνάει πιο ήρεμα ευτυχώς..  Αχ άντε να μακρύνουν και μας λίγο, ανυπομονώ να αρχίσουμε τα χτενισματα, γιατί κορδέλες δεν θέλει να φοράει από όταν ήταν μικρό μωράκι. Βλέπω φωτογραφίες που την έβγαζα βόλτα με κάτι τεράστιους φιόγκους και λέω αχ τι καλά τότε που κρατούσε και κάτι στο κεφάλι της και δεν μου έλεγαν όλοι στο δρόμο ωραίος ο μπόμπιρας 😂😂 Ούτε εγώ δεν κατάλαβα πότε πέρασε η μισή εγκυμοσύνη όντως... Με ένα μικρό νηπιακι, ούτε που έχεις αίσθηση του χρόνου. 31 του μηνα έχω β επιπέδου και ανυπομονώ για να φύγει και αυτό το άγχος 🙏🙏
    • Κορίτσι μου μια χαρά στα έγραψε η Ελενίτσα ! 🩷    η στάση για ρέψιμο είναι οκ που κάνεις απλά να έχει μια μικρή κλίση προς τα μπροστά όπως θα σου έχουν δείξει για να μην πέφτει όλο το βάρος στην μέση του μωρού.    Οπως ακριβώς στα είπε η Ελενίτσα  είναι γενικά σε όλα τα θέματα! ❤️   εγώ δν φασκιωνα κανένα μωρό μου γιατί στον θηλασμό δεν προτείνεται γενικά. Όσα μωρά θηλάζουν θέλουμε να βλέπουμε τα πρώιμα σημάδια πείνας. Αλλά πολλά μωρά τους αρέσει γιατί νιώθουν το στενό περιβάλλον της μήτρας. Μπορείς να βάλεις όμως υπνόσακο στο μωρό σου αν βλέπεις ότι δν κοιμάται καλά. Όσο είναι μικρά γενικά θέλει προσοχή με τα σκεπάσματα γιατί κάνουν σπασμωδικές κινήσεις κ μπορεί να κουκουλωθούν κατά λάθος άρα ο υπνόσακος είναι η καλύτερη λύση.    Για λόγους ασφαλείας βάζουμε τα μωράκια με την πλάτη για να αποφύγουμε πνιγμονη σε περίπτωση αναρρόφησης. Εγώ θα σου πρότεινα αν βλέπεις ότι το μωρό αρέσκεται να κοιμάται στο πλάι να το βάζεις μόνο όταν είσαι κ εσύ παρούσα πχ σε ημερήσιους ύπνους ώστε να το επιτηρείς.  μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου με σκέψεις τέτοιες! 🩷🩷🩷🩷🩷🩷
    • Μου έδωσες μεγάλη ανακούφιση. Θα ρωτήσω βέβαια και την γιατρό αλλά τουλάχιστον να μην το σκέφτομαι όλη μέρα. Γιατί είμαι, δυστυχώς, αυτός ο άνθρωπος.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...