Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010- Νο 18!!!!

Recommended Posts

tweety_ έγραψε:

Μπέλλα γιατί να το κάνουν όμως αυτό?Χθές σκεφτόμουν όμως οτι είμαι τυχερή που έχω έναν άντρα που είναι πάνω από όλα ο κολλητός μου και περνάμε απίστευτα καλά οι 2 μας και δε μου λείπουν ιδιαίτερα οι καφέδες με τις "φίλες".Μακάρι ειλικρινά όταν θα είναι στην θέση μου να έχουν μέσα στο σπίτι τους τόσο καλή παρέα.

Φωτεινή στεναχωριέμαι γιατί όλο κανονίζουν και δεν είμαι ποτέ στα σχέδια τους.Και δε λέω τίποτα τρελά πράματα,για κανένα καφέ ή καμια ταβέρνα που μπορώ να πάω. Έρχονται που και που στο σπίτι σαν υποχρεωση και φεύγουν.

Αντιθέτως εγώ ότι και να κανονίσω θα τις πάρω τηλέφωνο γιατί σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι μόνες και να βαριούνται.Χτες είχα πάει βολτίτσα με τον άντρα μου και τους είδα πάλι για καφεδάκι.Ε μου κακοφάνηκε πως να το πω...Τόσο καιρό ειδικά σε γιορτές και αργίες έκανα τραπεζια και μαζευόμασταν όλοι στο σπίτι τώρα απλά δεν είμαι και τόσο λειτουργική. :(:(

Κατι για σίδερο πήρε το αυτί μου...Εχω 2 πλυντήρια να σιδερώσω.Καθε μέρα χαιρετιόμαστε αλλά δε λέω να κάνω την πρώτη κινηση. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σταυρούλα μου είσαι πολύ τυχερή με τον αντρούλη-κολλητό που έχεις οπότε μη σκας για τα υπόλοιπα. Σε λίγο θα έχεις και την καλύτερη παρέα και θα πίνετε παρέα το καφεδάκι σας. :P:P:P Εσύ δηλαδή θα πίνεις καφέ και το μωρό γαλατάκι της μαμάς. :P:P:P:P:P

Και εγώ με τον άντρα μου την ίδια σχέση έχω, γι'αυτό και δεν μου λείπουν οι "φίλες". Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο πράγμα από αυτό.

Όσο για το σίδερο .... εγώ έκλεισα την πόρτα του δωματίου που είναι τα ρούχα και περιμένουν και έτσι δεν νιώθω και ενοχές :P:P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

vasiliki76 έγραψε:

φωτεινη τι ρωτας ;) αφου σου εχω δειξει ποσο μπορει να μεγαλωσει μια κοιλια :P:P:P:P

Βασιλική μου εσύ είσα εκτός συναγωνισμού :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Η μικρή και χαριτωμένη κοιλίτσα σου φέρνει διπλό δώρο :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

xrisanthemo έγραψε:

koritsia na rwthsw kati meta pou tha gennhsete tis 40 meres pou tha einai ligo dyskoles sthn arxh tha exete kapoion dipla sas gia douleies kai tetoia?eimai se megalo dilhma epeidei emena h mama mou menei sxetika makria apo to spiti mou elega na phgena sto spiti mou na sapanthsw eseis an epitrepete ti tha kanete?elpizw na mhn ginomai adiakrith... :)to spiti mou ennow to patriko mou...

Χρυσανθεμάκι καλημέρα!

Δες στην πράξη τι θα σε βολέψει και προπάντων συζήτησε το με τον αντρούλη σου!!!!!!!!!!!!!! ;)

Εγώ ανήκω στις υπερτυχερές που κερδίσανε το τζόκερ στην κατηγορία αυτή. Η μαμά μου μένει 4 λεπτά με το αυτοκίνητο (οδηγάει) και η πεθερά 6 λεπτά με το αυτοκίνητο (δεν οδηγάει αλλά πέρνει λεωφορείο ή την φέρνει ο πεθερός μου).

Καλά για την μαμά μου τι να πω. Χαλί γίνεται (φυσικά πολλές φορές σε κουραστικό σημείο αλλά..)! Επίσης η πεθερά μου είναι ένα κομμάτι μάλαμα. Μας έχουν βοηθήσει τόσο πολύ (οικονομικά και μη) που θα πρέπει να τους είμαστε ευγνόμων για πάντα!

Ήδη από τώρα έχουν βγάλει πρόγραμμα με το μαγείρεμα, καθαριότητα και γενικά με την βοήθεια.

Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως γίνουν πολύ φορτικές!! Καλά με την μαμά μου τα βγάζω πέρα. Με την πεθερά μου θα βάλς τον αντρούλη μπροστά!! :P

tweety_ έγραψε:

Χρύσα εγω θα ειμαι σπίτι μου αφού και μαμα και πεθερά μένουν σε αποσταση 5 λεπτών με τα πόδια.

Εχω ακούσει πολλές κοπέλες που πηγαίνουν στο πατρικό τους για λίγο.Ο αντρας σου τι λέει για αυτό?

den thelei gia kanena logo na paw sto patriko mou alla den me noithaei kai katholou stis douleies kathete oli thn wra kai paizei playstation...kai skeftomai twra na eimai spiti monh mou me kaisarikh,tomh kai veogennhto mageirema kai ena spiti tha trelathw...a kai o antras mou douleyei den kathete...

Καλημέρα μανούλες κ από μενα. Σήμερα κοιμήθηκα στις 4 κ ξύπνησα στις 9 ! Είπα να κάνω τις δουλίτσες μου, να φτιάξω το φαγάκι μου (φακές) κ μετά να κάτσω να σας διαβάσω...

Χρύσα μου εγώ θα μείνω σπίτι μου Πειραιά μέχρι να τακτοποιήσω ΙΚΑ, ΟΑΕΔ, κλπ μετά φεύγω με χαλαρά πηδηματάκια για το σπίτι μου στην Πάτρα, όπου κάτω μένει κ η μαμά μου για να έχω βοήθεια... Δεν λέει να την κρατήσω 40 μέρες Αθήνα (όπως είχε γίνει με το Χρήστο μου γιατί ο μπαμπάς μου είχε φρικάρει μόνος του στην Πάτρα...)

Βασιλικούλα μου περαστικά στον αντρούλι σου...

Αναστασία τι τέλεια φωτό είναι αυτή με το αγγελούδι σου ?

Σταυρούλα μου όσο για τις φίλες... απ' όταν παντρεύτηκα αραίωσαν τις επισκέψεις τους, πριν είμαστε συνέχεια μαζί... βόλτες, ποτά, κλπ. Έχω την κουμπάρα μου στην Πάτρα που είναι μανούλα με 2 κόρες κ όποτε πάω ξεσπαθώνουμε...

Γιούλη μου όσο για κορσέ έχω από την πρώτη εγκυμοσύνη... κάνει δουλίτσα ! όπως επίσης κ οι κρέμες...

Αχ δεν θυμάμαι κάτι άλλο...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΟΥ...

Γιούλη εγω δεν έχω ρωτήσει τον γιατρό για τον κορσέ αλλά πηρα έναν μέχρι πάνω στο στήθος μετά από προτροπή της μαμάς μου.Οι παλιές που φορούσαν παλιότερα τι έπαθαν?Και 2 γνωστές μου που δε φόρεσαν το μετάνιωσαν και μου είπαν να βάλω.Τωρα αν θα αντέξω να τον φοράω είναι άλλο θέμα. :silly:

Χρύσα ίσως πρέπει να ζορίσεις λίγο τον άντρα σου. Πες του ότι ή σε βοηθάει και το playstation μπαίνει στη ντουλάπα ή πας στο πατρικό σου.Αλλά και πάλι αν μείνεις σπίτι σου τις ώρες που ο άντρας σου δουλεύει θα τα καταφέρεις;

Εγώ πάλι δεν θέλω κανέναν μέσα στα πόδια μου παρά μόνο τον άντρα μου. Οπότε κανονίσαμε φέτος να μην πάρει καλοκαιρινή άδεια (τον πίεσα και συμφώνησε) και η άδεια να ξεκινήσει την ημέρα που θα μπω στο νοσοκομείο τέλη Σεπτέμβρη.

Χρύσα δε μπορεί να έρθει η μαμά σου στο σπίτι?Αλλιώς κάνε από τώρα συμφωνια με τον άντρα σου να σε βοηθάει στο σπίτι.Αν δεις οτι δεν τα καταφέρνετε,τότε πήγαινε στη μαμα σου.Απλά και αυτοί περιμένουν πως και πως τα μικρούλια μας.Εμένα πχ ο αντρας δε θα με άφηνε με τίποτα να φύγω (αλλά κανει και πολλές δουλειές).

Φωτεινή και εμείς έτσι κάναμε.Δεν πήγαμε διακοπές και δεν έχει πάρει ο καημενούλης ούτε μια μέρα άδεια όλο το καλοκαίρι και θα τις πάρει μαζεμένες όταν γεννήσω ;) Υπολογίζω να κάτσει μαζί μου περίπου 3 εβδομάδες

Γιούλη σε ζηλεύω...Μου χαρίζεις την πεθερά σου γιατί εδώ βρε παιδί μου δεν αντέχω πια την τόση καλοσύνη και γενναιοδωρία της πεθεράς μου :angry::angry::angry::angry::angry:

tweety_ έγραψε:

Φωτεινή και εμείς έτσι κάναμε.Δεν πήγαμε διακοπές και δεν έχει πάρει ο καημενούλης ούτε μια μέρα άδεια όλο το καλοκαίρι και θα τις πάρει μαζεμένες όταν γεννήσω ;) Υπολογίζω να κάτσει μαζί μου περίπου 3 εβδομάδες

Άστα το πρώτο 15μερο του μήνα ήταν μόνος του στο γραφείο που δουλεύει και του κακοφάνηκε. Και εμείς για 2-3 εβδομάδες λέμε.

xrisanthemo έγραψε:

tweety_ έγραψε:

den thelei gia kanena logo na paw sto patriko mou alla den me noithaei kai katholou stis douleies kathete oli thn wra kai paizei playstation...kai skeftomai twra na eimai spiti monh mou me kaisarikh,tomh kai veogennhto mageirema kai ena spiti tha trelathw...a kai o antras mou douleyei den kathete...[/quote:80yfj03g]

Χρυσανθεμάκι μου δεν υπάρχει περίπτωση να έρχετε η μαμά σου 2-3 φορές την εβδομάδανα κάνει μαζεμένα φαγητά και να ρίχνει και καμιά φασίνα?? Αν έχεις την δυνατότηα πάρε και μία καθαρίστρια 1 φορά την εβδομάδα για τον πρώτο καιρό.

Δύσκολα είναι αλλά πρέπει να εξηγήσεις στον άντρα σου ότι θα είναι αρκετά δύσκολα τις πρώτες εβδομάδες χωρίς καθόλου βοήθεια.....

Μία φίλη μου γέμισε την κατάψυξη με ατομικές μερίδες φαγητού και 2-3 εβδομάδες μόνο ξεπάγωνε και ζέστανε. Μήπως να κάνεις και εσύ το ίδιο??

fotini80 έγραψε:

Εγώ πάλι δεν θέλω κανέναν μέσα στα πόδια μου παρά μόνο τον άντρα μου. Οπότε κανονίσαμε φέτος να μην πάρει καλοκαιρινή άδεια (τον πίεσα και συμφώνησε) και η άδεια να ξεκινήσει την ημέρα που θα μπω στο νοσοκομείο τέλη Σεπτέμβρη.

Τυχερούλα!! Εμένα ο άντρας μου αναγκαστικά πέρνει 3 εβδομάδες άδεια το καλοκαίρι (τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου και τις 2 πρώτες του Αυγούστου) επειδή κλείνει η εταιρία. Έτσι αναγκασικά θα έχουμε μόνο ελάχιστες μέρες που θα είμαστε μαζί στο σπίτι.... :(:(:(:(:(:(:(:(

Θα συμφωνήσω με τη Γιούλη.Μπορεί να έρχεται η μαμά σου για δουλείες 1-2 φορές την εβδομάδα και να μαγειρεύει και κανένα φαγητάκι.Εγώ όταν μέναμε Θεσσαλονίκη με τον άντρα μου δουλευα πολύ την κατάψυξη. Μαγείρευα περισσότερο φαγητό, το μισό το τρώγαμε και το υπόλοιπο σε αλουμινένια στην καταψυξη.Οποτε μαγείρευα περίπου τις μισές μέρες του μήνα ;)

fotini80 έγραψε:

Γιούλη σε ζηλεύω...Μου χαρίζεις την πεθερά σου γιατί εδώ βρε παιδί μου δεν αντέχω πια την τόση καλοσύνη και γενναιοδωρία της πεθεράς μου :angry::angry::angry::angry::angry:

Η αλήθεια είναι ότι δεν την αλλάζω.... Μην δίνεις σημασία στην πεθερά σου πάντως.. Μπαινάκης Βγαινάκης... :ohmy:

γυρισα...α δεν ειναι για πουθενα..και γω νομιζα δροσισε!μεχρι το σουπερ πηγα,πω πω,με πεθανε η μεση μου.Γιουλη μου για τις ''ατεκνες που θελουν να κανουν παιδια''δεν ξερω ...εγω παντως οταν ημουν μια απο αυτες,δεν ειχα τετοια συμπεριφορα σε οσες ηταν εγκυες...τι να πω...εμενα πιο σκατα μου εχει φερθει η συνηφαδα μου,ουτε ενα τηλ.να δει πως παει η εγκυμοσυνη,οταν συναντιωμαστε ουτε ρωταει πως ειμαι,νοσηλευτικα και ουτε πηρε να δει τι εγινε,τι ναπεις μωρε,και στην εγκυμοσυνη της κοιτουσα να μην στεναχωριεται,γιατι ειμεσταν μαζι εγκυες τοτε και το χασα εγω,οποτε συναντιωμασταν προσπαθουσα να την κανω να αισθανεται ανετα....τελοσπαντων...παντως αν εχει τετοια συμπεριφορα και οταν γεννησω θα αποφευγω τις επαφες με το μωρακι μου μαζι της,το μωρο μου θελω να εχει διπλα του ανθρωπους που θα το αγαπανε..

εγω εχω την μαμα μου παντως ετσι και αλλιως!!η εγκυμοσυνη μου εξαρχης ηταν υψηλου κινδυνου και την εβγαλα ξαπλα,οποτε η μαμα μου ηταν μαζι μου!!!αλλα και μετα βλεπω να εχω και την πεθερα μου σε καθημερινη βαση,ευτυχως ειναι ΘΕΑ!εγω το μονο που θα κανω θα ειναι να ασχολουμε με τον πασακο μου!!!

Μπελλα μου συμφωνω απολυτα μαζι σου. Και εγω θελω το μωρο μου να ερχεται σε επαφη μονο ανθρωπους που θα το αγαπανε πραγματικα.

Εγω Χρυσα μου εχω τη μαμα μου πολυ κοντα οποτε οταν γεννησω με το καλο θα ειναι συνεχως κοντα μου για βοηθεια.Ευτυχως τα πηγαινει θαυμασια με τον αντρα μου. Η πεθερα μου δε βοηθαει σε τιποτα. Ο μεγαλος της ο γιος ειναι η αδυναμια της και μονο εκεινον και τη γυναικα του με τα παιδια τους βοηθαει.

Βασιλικη μου ,με την παλλινδρομηση ταλαιπωρουμαι απο 14 χρονων. Δυο φορες εχω καταληξει στο νοσοσκομειο με ορους και τα σχετικα. Ειναι δραμα...

Σταυρουλα μου,με το σιδερωμα δυστυχως δε μπορω να σε βοηθησω αλλα μπορει η μανουλα μου. Ολα τα μπορει η καημενη. Σε τιποτα δε λεει οχι...

Αυτό με την κατάψυξη το έχω σκεφτεί και εγώ. Αλλά μπορείτε να προτείνετε και φαγητά που μπορούμε να τα καταψύξουμε χωρίς πρόβλημα γιατί δεν μου τυχαίνει συχνά να το κάνω, αφού παράπονο δεν έχω ο άντρας μου μπορεί να φάει και για πρωινό το χτεσινό μουσακά!!!! :P:blink::blink::blink::blink: Αυτά που έχω σκεφτεί είναι κιμάς για μακαρόνια, μοσχαράκι κοκκινιστό και κάποια λαδερά (φασολάκια). Τι άλλο;;

vaster έγραψε:

γυρισα...α δεν ειναι για πουθενα..και γω νομιζα δροσισε!μεχρι το σουπερ πηγα,πω πω,με πεθανε η μεση μου.Γιουλη μου για τις ''ατεκνες που θελουν να κανουν παιδια''δεν ξερω ...εγω παντως οταν ημουν μια απο αυτες,δεν ειχα τετοια συμπεριφορα σε οσες ηταν εγκυες...τι να πω...εμενα πιο σκατα μου εχει φερθει η συνηφαδα μου,ουτε ενα τηλ.να δει πως παει η εγκυμοσυνη,οταν συναντιωμαστε ουτε ρωταει πως ειμαι,νοσηλευτικα και ουτε πηρε να δει τι εγινε,τι ναπεις μωρε,και στην εγκυμοσυνη της κοιτουσα να μην στεναχωριεται,γιατι ειμεσταν μαζι εγκυες τοτε και το χασα εγω,οποτε συναντιωμασταν προσπαθουσα να την κανω να αισθανεται ανετα....τελοσπαντων...παντως αν εχει τετοια συμπεριφορα και οταν γεννησω θα αποφευγω τις επαφες με το μωρακι μου μαζι της,το μωρο μου θελω να εχει διπλα του ανθρωπους που θα το αγαπανε..

Μπέλλα μου σήμερα είπαν ότι έχει περισσότερο ζέστη από χθες. Και αύριο τα ίδια σκα@@@@@! Κυριακή-Δευτέρα δροσιά και Τρίτη και Τετάρτη πάλι καύσωνας.

Παρακολουθώ τον Αρναούτογλου στην ΕΤ3 και είναι σούπερ αναλυτικός.

Και εγώ το απόγευμα θα πάω για ψώνια με τον αντρούλι μου..... Θέλει ρουχαλάκια και δεν θέλω να του χαλάσω το χατίρι. Καλό υα μου κάνει και μία βόλτα.

Πάντως για τις άτεκνες μιλάω για φίλες μου 30+ που δεν έχουν σχέση. Απλώς είδα ζήλεια στα μάτια τους. Ευτυχώς έχω μία πολύ ευτυχισμένη σχέση με τον αντρούλι μου αλλά όποτε βρίσκομαι μαζί τους δεν τους το τονίζω γιατί ξέρω ότι ζηλεύουν...

fotini80 έγραψε:

Αυτό με την κατάψυξη το έχω σκεφτεί και εγώ. Αλλά μπορείτε να προτείνετε και φαγητά που μπορούμε να τα καταψύξουμε χωρίς πρόβλημα γιατί δεν μου τυχαίνει συχνά να το κάνω, αφού παράπονο δεν έχω ο άντρας μου μπορεί να φάει και για πρωινό το χτεσινό μουσακά!!!! :P:blink::blink::blink::blink: Αυτά που έχω σκεφτεί είναι κιμάς για μακαρόνια, μοσχαράκι κοκκινιστό και κάποια λαδερά (φασολάκια). Τι άλλο;;

Επίσης εγώ βάζω φακές / φασολάδα. Το μίγμα με το οποίο γεμίζω τις πιπερίες. Επίσης όλες τις πίτες κάθε είδους, λαζάνια, ριζότο. Σπιτική πίτσα (δεν το έχω κάνει αλλά νομίζω να μην υπάρχει πρόβλημα.....)

Φωτεινή όλα τα λαδερά κρατάνε.Φασολάκια αρακάς σπανακόρυζο...Εκτός και από το κοκκινιστό μπορείς να κρατήσεις και σκέτο βρασμένο κρέας για να το κάνεις ότι θες.Α!και σούπες τον χειμώνα όπως η κρεατόσουπα κ.α

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Kiddoμου τα είπες πολύ καλά για το περίνεο !! Διαβάζεις το μυαλο μου σημερα !!! 😂😂😂😂
    • Μη περιμένεις οι παιδίατροι να σε συμβουλεύσουν στο θηλασμό... Και μη διαβάζεις δεξιά αριστερά.. Συμβουλεύσου μια πιστοποιημένη σύμβουλο θηλασμού και θα απομυθοποιήσεις πολλά, πέρα από τη στήριξη στο σωστό θηλασμό που θα έχεις για να αποφύγεις τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες.. εφόσον επιθυμείς πραγματικά να θηλάσεις φυσικά.. δεν είναι κάτι εύκολο ούτε το καταφέρνουν όλες οι γυναίκες! Και εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ντροπή να πεις ότι δεν θέλω να θηλάσω, δε μου βγαίνει κτλ..! Ο θηλασμός είναι όμορφος όταν η γυναίκα νοιώθει καλά θηλάζοντας.. δε πρέπει να πιέζεται (ψυχικά ή σωματικά) για να το καταφέρει!
    • Έχετε πει πολλά κορίτσια κ τα ξεχνάω 🤣 @_piripiri_τι τέλεια πατουσακια και χεράκια!!!!!! ❤❤❤❤ με το καλό να πάτε σπίτι σας !!!  Ούτε εγώ έχω κάνει βαλίτσα ακόμα! Πρέπει να ετοιμαστώ..  Τώρα για θηλαστρο ... καλό είναι για τις πρώτες 40 μέρες τουλάχιστον να μην μπερδευτεί με το μπουκάλι. Αν υπάρξει λόγος που πρέπει να αντλήσει,  ας γίνει με ένα νοσοκομειακο θηλαστρο. Εγώ πάντως την έχω αφήσει για αργότερα αυτή την αγορά!! 
    • Τραγικός... Και εντωμεταξυ μου έχουν τύχει γυναικολόγοι γυναίκες που είναι τέρμα σκληρές!! Είναι και ο λόγος που προτιμώ άντρα γυναικολόγο δηλαδή..🤣🤣 είναι πιο προσεκτικοί στις κινήσεις τους.. τουλάχιστον οι γυναίκες που μου έτυχαν ήταν σχεδόν ακαρδες στη δυσφορία μου..!
    • Δεν βρήκε το αρχικό post σου.. Εγώ έχω ψάξει ήδη παιδιάτρους.. έχω δυστυχώς καεί πολλές φορές από γιατρούς και αναγκαστικά φυσάς και το γιαούρτι.. δεν μπορώ να το αφήσω στη τύχη το παιδίατρο του παιδιού μου.. θα κάνω ραντεβού με αυτούς που έχω βρει τον επόμενο μήνα και ανάλογα θα συνεχίσω να κάνω περαιτέρω ραντεβού γνωριμίας αν χρειαστεί..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...