Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010- Νο 18!!!!

Recommended Posts

vasiliki76 έγραψε:

μπελλα ολες τεκνατζουδες ειστε εδω....

μονο εμενα μου αρεσουν και καποιοι σιτεμενοι :P:P:P:P:P

χαχαχαχα!εγω ειμαι η αληθεια,οι αλλες μικρουλες ειναι οποτε ενταξει!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

σας τους χαριζω...αντε βρε θα τρωτε και φρεσκο ψαρι!!!

vaster έγραψε:

ρε τρελοκομειο!!!!ευτυχως περασε το πρωτο τριμηνο και δεν εχουμε αναγουλες!!!!το λιλι του που ειναι;;;

του το εφαγε το ψαρι :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

μετα απο αυτες τις φωτο που εβαλε η κατρινα επαψα να σκεφτομαι το σεξ :P:P:P:P:P:P:P:P:P

Τι γίνεται εδώ καλέ σήμερα??????? Μήπως σας βάρεσε ο ήλιος, μήπως οι ορμόνες ή η έλλειψη σεξ???? :dry::dry::dry: /

Χαιρετάω και εγώ την τρελοπαρέα και παρακαλώ θερμά να συνετιστείτε γιατί βλέπουν και ανήλικα παιδιά από τις κοιλίτσες!! :P:P:P

Διαβάζοντας τα χτεσινά έχω να πω εκ μέρους της Ήρας σας ευχαριστώ πολύ για τα ωραία λόγια σας. :kiss::kiss::kiss:

Γιούλη γειά σου και απο εμένα. :kiss: Και άλλη αγορομάνα Σεπτεμβρίου!!Αντε γιατί γεμίσαμε κοριτσάκια :woohoo: :woohoo: :woohoo: Εγώ μέχρι 28/9 έχω πολλές μέρες να μετρήσω ακόμα και δεν το κάνω γιατί θα αποτρελαθώ. Μετράω σε εβδομάδες για να μου φαίνονται πιο λίγες... έμειναν 5 :S:S:S:S

Περαστικά σου Κατερινοσουπίτσα με αυτήν την παλιοουρολοίμωξη. Η αντιβίωση επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη;;Και το βάρος του μπέμπη δεν μου ακούγεται ανησυχητικό. Έχεις άλλες δυο εβδομάδες να τον ταϊσεις καλά. Μήπως να δοκίμαζες τους λουκουμάδες της Λαμπρινής? :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Αναστασία γιατί πετάς το γάλα και δεν το κρατάς στην κατάψυξη;Η μαία μου είπε ότι κρατάει 3 μήνες. Που ξέρεις μπορεί να φανεί χρήσιμο αργότερα.Το όνομα που επιλέξατε τέλειο :):):)

Εννοείται και το Πέτρος (Γιούλη) και το Γιώργος (Σουπίτσα) που διάβασα μια χαρά είναι και με το καλό να έρθουν τα αγοράκια σας. :kiss::kiss:

Ντόρα βλέπω το έριξες έξω χτες???? Εννοώ στο φαγητό... άκου εκεί και λουκουμάδες και παγοτινια και ταρτάκια :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Πάντως αποκλείω να πήρες έστω και ένα γραμμάριο :P:P:P:P:P

Βασούλα (wendy) το λιγότερο που μπορώ να πω για τον πεθερό σου είναι ότι είναι κακός άνθρωπος. από σεβασμό σε εσένα δεν λέω τίποτα χειρότερο. Αν είναι δυνατόν να λέει μια έγκυο που έχει περάσει τόσα χοντρή;Τι να πω πια; :angry::angry::angry::angry: Και εσύ όμως λυπήσου μας με τις φωτογραφίες των γλυκών

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :dry:

Φωτεινη μου καλημερα ....

γινεται ενας χαμος οπως βλεπεις!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

τα γλυκα που εβαζα ηταν το μικροτερο κακο νομιζω :P

εδω η Κατρινα απο το κρυο μας το παει στην ζεστη και αντιθετα!!!!

παιζει ......απο τον ψαρρα το γυρισε παλι στα μωρα ...

αχ θελω να ξεχασω τον ψαρρα δεν μπορω να τον βλεπω αλλο!!! :x:x

αλλαξτε σελιδα Please ....

οσο για τον πεθερο Φωτεινη μου μιλησε ανετα κανενα προβλημα ;)

Με σελήνη στον τοξότη σήμερα τη δικαιολογώ τελικά την Κατρίνα :P:P:P:P:P Αλλά μέχρι ένα όριο... μέχρι και ο μικρός μέσα στην κοιλιά ξεκίνησε τις κλωτσιές. :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Κατρινα έγραψε:

Θελω να σας ανεβασω λιγο τη διαθεση κοριτσια :woohoo: :woohoo: :woohoo: ..το υπεροχο αυτο ταξιδι φτανει στο τελος του..Σε λιγο θα ξεκινησει νεο ..ονειρο!! ;););););)

Πρεπει να μπει ο Σωτος για τη συνταγη!!!

Πραγματι..εχω παθος με τα αλογα..μαλλον επειδη ειμαι ΤΟΞΟΤΙΝΑ ε???

Κοριτσια ..εχω πολυ περιεργη διαθεση σημερα..ειμαι χαρουμενη ανυπομονη..και νευρικη!!τι εχω παθει?(αλλα με τη καλη εννοια!!λες και εχω πρωτο ραντεβου με γκομενο!! :P:P:P:P:P

Κοριτσάρες... σύντομα θα πω στο Σώτο μου να γράψει την συνταγή για τις λουκουμάδες μόλις έρθει απ' έξω.Πήγε το μικρό μια μικρή βόλτα γιατί κ εκείνος έχει σαλτάρει εδώ μέσα στο σπίτι...

Πάω να διαβάσω τα υπόλοιπα...

WENDY έγραψε:

Φωτεινη μου καλημερα ....

γινεται ενας χαμος οπως βλεπεις!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

τα γλυκα που εβαζα ηταν το μικροτερο κακο νομιζω :P

εδω η Κατρινα απο το κρυο μας το παει στην ζεστη και αντιθετα!!!!

παιζει ......απο τον ψαρρα το γυρισε παλι στα μωρα ...

αχ θελω να ξεχασω τον ψαρρα δεν μπορω να τον βλεπω αλλο!!! :x:x

αλλαξτε σελιδα Please ....

οσο για τον πεθερο Φωτεινη μου μιλησε ανετα κανενα προβλημα ;)

Εγώ πεθερό δεν έχω (πέθανε πριν 25 χρόνια) αλλά έχω μια πεθερά που κάνει για 10 :angry::angry::angry::angry::angry: Ειδικά στο φαγητό μας κάνει συνέχεια παρατηρήσεις. Αυτή είναι 45 κιλά και κάθε φορά που ανοίγει το στόμα της θέλω να της πω αυτό που λέει μια γνωστή μου: Τους κακούς ανθρώπους ούτε τα κιλά δεν τους πιάνουν :angry:

fotini80 έγραψε:

WENDY έγραψε:

Εγώ πεθερό δεν έχω (πέθανε πριν 25 χρόνια) αλλά έχω μια πεθερά που κάνει για 10 :angry::angry::angry::angry::angry: Ειδικά στο φαγητό μας κάνει συνέχεια παρατηρήσεις. Αυτή είναι 45 κιλά και κάθε φορά που ανοίγει το στόμα της θέλω να της πω αυτό που λέει μια γνωστή μου: Τους κακούς ανθρώπους ούτε τα κιλά δεν τους πιάνουν :angry:[/quote:wu4cf9uw]

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ωραιο αυτο με τα κιλα ....... :laugh: :laugh: :laugh:

εγω εχω ομως και πεθερο και πεθερα :(

Αχχ κακόμοιρο κορίτσι...τι τραβάς και εσύ. :(:(:( Το θέμα πεθερά είναι μια πολύ πονεμένη ιστορία.

Κατρίνα όχι μόνο μια βουτίτσα, αλλά παραπάνω κάνε για εμένα :P:P:P:P Και μετά στείλε και το pool-boy για λίγο μασάζ στα ποδαράκια :woohoo: :woohoo:

Μα βρε κορίτσια τι πάθατε πάλι σήμερα... με όλα αυτά τα ωραία μωράκιααααααααααααα - πάντα με εξαίρεση τον ψαρά έτσι?

Κατρίνα μου κάνε κ για μας μια βουτίτσα...

Όσο για τα γλυκάκια... είμαι πάρα πολύ φανατική κ δε της σοκολάτας έτσι ? Ικανή είμαι να τρώω γλυκά κ όχι φαγητό ! Αμάν... τι επιθυμίες είναι αυτές !!!

Πάω να φάω κάτι κ επανέρχομαι...

Φιλάκια κορίτσια !

μετα την Φωτεινη στειλτον και σε εμενα Κατρινακι...

εεεεε το Pool boy ετσι?? μην μπερδευτεις και μας στειλεις κανεναν ψαρρα!!!!!!!!!

παω κοριτσακια να την πεσω λιγο ..ειμαι ξυπνια απο τις 8.00....

ας κανουμε νανι τωρα που μπορουμε ....

Βλέπω όλες την κάνουν μία-μία. Πάω και εγώ τότε στον καναπέ μπας και ξεπρηστούν τα ποδαράκια. Θα κάνω και κάτι ασκησούλες που μου έδειξε χτες η μαία για το πρήξιμο, ελπίζοντας ότι κάνουν δουλειά.

Τα λέμε αργότερα.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
    • Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
    • Επειδή κι εμένα με έβγαζε υπερβολική ο σύζυγος, του είπα ότι θέλω να έχω τα πρώτα σε περίπτωση που συμβεί κάτι... τα περισσότερα τα έχουμε πάρει. Χθες ήρθαν και οι πρώτες πάνες και τα μωρομάντηλα. Μου λείπει το θήλαστρο και η ενδοεπικοινωνία/κάμερα από τα βασικά που θέλω. Αν και πιστεύω ΄ότι και χωρίς αυτά για 1-2 εβδομάδες μια χαρά παλεύεται...
    • Κι εγώ πάντα γυναίκες είχα τώρα πρώτη φορά παίχτηκε αυτή η αλλαγή. Βέβαια κι από γυναίκα είχα κακή εμπειρία να σας πω, πέρυσι με την 1η εκγυμοσύνη που παλινδρόμησε, μου φέρθηκε πολύ απαξιωτικά... Τώρα δεν αξίζει να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δε θέλω και να τα θυμάμαι, αλλά δυστυχώς υπάρχουν ακατάλληλοι ανεξαρτήτως φύλου... Καλά και το ακραίο που είχα ακούσει απο Έλληνα άνδρα γυναικολόγο... Σ αυτή την εγκυμοσύνη, αν θυμάστε που σας είχα ανεφέρει, στην αρχή ήμουν στην Ελλάδα για το Πάσχα. Οπότε για να δούμε αν όλα καλά και ν ακουσουμε καρδούλα τότε, πήγα στο γυναικολόγο της μαμάς μου κατ ανάγκη. Οκ μια χαρά μου φέρθηκε με σεβασμό στις ανησυχίες μου λόγω ιστορικού, δε λέω, αλλά το σεξιστικό/μισογυνίστικο σχολιάκι του δε το τσιγκουνεύτηκε... Του λέω ότι θα μιλήσω με τη γυναικολόγο μου για το τάδε θέμα και μου λέει "α γυναίκα γυναικολόγο έχεις εκεί;;" και του λεω ναι. Και απαντάει "ε κοίτα να το ψάξεις καλά αυτό, γιατί οι άνδρες γυναικολόγοι είναι γενικά πιο ψύχραιμοι στους τοκετούς ενώ οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικές. Πήγαινε και σε κάποιον άνδρα για 2η γνώμη".... Χμμμμ ναι.... 😵🤷‍♀️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...