Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010- Νο 18!!!!

Recommended Posts

Βασιλική :woohoo: Δεν είχα καταλάβει ότι γεννάς τη Δευτέρα αυτή που μας έρχεται! Πώς αισθάνεσαι;

Θέκλα, λες η Δευτέρα να είναι και για σένα η μέρα; :woohoo: Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ ρε γαμώτο, αλλά πλέον είναι θέμα ωρών!

Γιούλη, έτοιμη κι εσύ ε; :) Το όνομα είναι τέλειο και όχι τόσο συνηθισμένο! Έτσι λένε και το αδελφάκι μου.

Ουφ, Λαμπρινή... Πάλι είδα τις φωτογραφίες... Στο νέο θεματάκι που θα ανοίξουμε όταν με το καλό πάρουμε όλες τα μωράκια μας αγκαλιά, μπορούμε να μη λέμε για γλυκά; :P

Κατρινάκι, πώς είναι ο Ηλίας;

Αναστασία μας :kiss: Πεθαίνω με τα πατουσάκια χιχιχι! Καλά, το όνομα το είχες αναφέρει ξανά κάποια στιγμή και είναι φανταστικό. Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα τα πράγματα. Πάντως ειλικρινά, προσπάθησε να μη στενοχωριέσαι. Εδώ είχα σταγόνες και κόπηκε τελείως... τι πρέπει να πω; :dry: Τουλάχιστον τώρα ξέρεις τι να αποφεύγεις. Δεν μπορεί να την πείραξαν όοοολα αυτά, αλλά θα βρεις ακριβώς τι ήταν :kiss:

Καλημέρα κι από το αντικείμενο του πόθου (αχ τι πάθαμε πάλι, θα με τσακώσει ο άντρας μου καμια ώρα) :blush:

0.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

WENDY έγραψε:

γιατι συνονοματη εκανες ληψη τροφοβλαστη ????

στα διδυμα ειναι πολυ δυσκολα ....

εμεις καναμε λογω του οτι και οι δυο ειχαμε στιγμα ..

οποτε αναγκαστικα επρεπε να γινει ληψη τροφοβλαστη ..

οπως και σε καθε εγκυμοσυνη μου...

χαιρετω και τα υπολοιπα κοριτσια της παρεουλας :)

βασουλα μου εμενα ειχαν βει χαλια τα αποτελεσματα στο παπ-α (1:22 για το ενα εμβρυο και 1:60 για το αλλο πιθανοτητες για συνδρομο down) και για τα δυο μωρα μου και ο γιατρος μου ειπε να κανουμε ειτε τροφοβλαστη ειτε αμνιοπαρακεντηση...

κι εγω ειχα φοβηθει πολυ για τυχον επιπλοκη!!!!

ο γιατρος ομως που την εκανε με εκανε στα αληθεια να νιωσω ασφαλης απο την αρχη! ειναι κορυφη σε αυτο και κανει 5-6 ληψεις την μερα...

ευτυχως ολα πηγαν καλα οπως και τα αποτελεσματα!!!!

WENDY έγραψε:

Γιουλη μου μετρας 14 ....αλλα...μπορει να ερθει και νωριτερα !!!!!!

οσο για την ζεστη μια απο τα ιδια ...εχω σκασει ..καλα που υπαρχει και το A/C Ολη την μερα και την νυχτα το εχω ανοιχτο ...

Μακάρι Βασούλα :P:P:P . Αν πήρα όμως από την μάνα μου δύσκολο το βλέπω. Και σε μένα και στο αδερφό μου πήρε πάνω από μία εβδομάδα παράταση και τις κάνανε τεχνητούς.....

κατερινακι μου δεν ειναι εντελως σιγουρο.. μου ειπε βεβαια να παω το πρωι νηστικη να κανω υπερηχο και βλεπουμε...

βεβαια αν ειναι οκ το βαρος των παιδιων θα τον πιεσω κι εγω διοτι πραγματικα πλεον τα πραγματα ειναι πολυ ζορικα....

ετσι κι αλλιως στον μηνα μου μπηκα ;)

βασικα ανυπομονω, αγχωνομαι, χαιρομαι, φοβαμαι...ολα μαζι!!!! :P

καθε πρωι ερχεται ο αντρας μου να με φιλησει πριν φυγει για δουλεια και μου λεει.. 4 + σημερα, 3+ σημερα :P:P

αααα ο σημερινος σου δεν με συγκινει καθολου.... :laugh: :laugh:

Κατρινα έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑ!!! 100301_baby_horse_3.jpg

Καλημέρα Κατριν!! Τι τέλεια φωτό.....

Κορίτσια κάποια απάντηση σχετικά με την ερώτηση για την Αννούλα???

ME ΠΕΤΑΞΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΤΡΙΝΑ ΑΨΟΓΗ ΦΩΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ.

ΠΑΩ ΤΗΝ ΒΑΦΤΗΣΤΗΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΙΠΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΩ.

ΚΙΟΥΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΤΕΣΙΝΗ ΣΕΞΟΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΣΕΞ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ,

ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΒΑΦΟΥΜΕ ΜΑΛΛΙ Η ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΘΗΛΑΣΜΟΥ?

ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΟΝΟΥΡ ΧΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΑ..

απο οτι γνωριζω Γιουλη μου η Αννα και η μπεμπα της ειναι καλα ..απλα ανεβασε το μωρακι λιγο ικτερο ...αν ξερουν κατι παραπανω τα υπολοιπα κοριτσια ας με διορθωσουν

ΜΟΛΙς ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!

ειχαμε παει μεχρι τη wind για αναβαθμιση κινητου και ανανεωση συμβολαιου!πως τα καταφεραμε..παλι μας κρατησανε!καθε φορα που κανουμε αιτηση ..σε αλλη εταιρεια..η wind μας προσκυναει!!600 ευρω επιδοτηση μας εδωσε..και νεο παγιο 35 ευρω περιπου..ο καθενας μας! ;);)

διαβαζω σιγα σιγα τα νεακια σας κι επανερχομαι!!!

εφτιαξα και μια φραπεδιααα στο ποτηρι του σεικερ το ασημι το τεραστιο με πααρα πολλα παγακια..(εννοειται ντεκαφεινε!!!) :P:P:P

http://http://www.youtube.com/watch?v=iM4hrv62u-M

Κατρινα έγραψε:

εφτιαξα και μια φραπεδιααα στο ποτηρι του σεικερ το ασημι το τεραστιο με πααρα πολλα παγακια..(εννοειται ντεκαφεινε!!!) :P:P:P

αμαν βρε Κατερινα μου ετσι οπως τα γραφεις το λιμπιστικα :blush: :blush:

θα παω να φτιαξω σε λιγο κι εγω εναν decaf

Με πολυ γαλατακι ;)

magykal έγραψε:

ΚΙΟΥΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΤΕΣΙΝΗ ΣΕΞΟΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΣΕΞ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ,

Magykal εγώ έβαψα προχθές το μαλλί μου (όχι ανταύγες κανονική βαφή). Ο γιατρός μου έδωσε το πράσινο φως ήδη από τον 6ο μήνα. Ήθελα να το κάνω τώρα ώστε στον θηλασμό να το κάνω το πολύ άλλη 1 φορά.

Ρώτησε τον γιατρό σου μην σε πάρω στον λαιμό μου...

Θελω να σας ανεβασω λιγο τη διαθεση κοριτσια :woohoo: :woohoo: :woohoo: ..το υπεροχο αυτο ταξιδι φτανει στο τελος του..Σε λιγο θα ξεκινησει νεο ..ονειρο!! ;););););)

Πρεπει να μπει ο Σωτος για τη συνταγη!!!

Πραγματι..εχω παθος με τα αλογα..μαλλον επειδη ειμαι ΤΟΞΟΤΙΝΑ ε???

Κοριτσια ..εχω πολυ περιεργη διαθεση σημερα..ειμαι χαρουμενη ανυπομονη..και νευρικη!!τι εχω παθει?(αλλα με τη καλη εννοια!!λες και εχω πρωτο ραντεβου με γκομενο!! :P:P:P:P:P

magykal έγραψε:

Magykal εγώ έβαψα προχθές το μαλλί μου (όχι ανταύγες κανονική βαφή). Ο γιατρός μου έδωσε το πράσινο φως ήδη από τον 6ο μήνα. Ήθελα να το κάνω τώρα ώστε στον θηλασμό να το κάνω το πολύ άλλη 1 φορά.

Ρώτησε τον γιατρό σου μην σε πάρω στον λαιμό μου...

Κατρινα έγραψε:

Θελω να σας ανεβασω λιγο τη διαθεση κοριτσια :woohoo: :woohoo: :woohoo: ..το υπεροχο αυτο ταξιδι φτανει στο τελος του..Σε λιγο θα ξεκινησει νεο ..ονειρο!! ;););););)

Πρεπει να μπει ο Σωτος για τη συνταγη!!!

Πραγματι..εχω παθος με τα αλογα..μαλλον επειδη ειμαι ΤΟΞΟΤΙΝΑ ε???

Κοριτσια ..εχω πολυ περιεργη διαθεση σημερα..ειμαι χαρουμενη ανυπομονη..και νευρικη!!τι εχω παθει?(αλλα με τη καλη εννοια!!λες και εχω πρωτο ραντεβου με γκομενο!! :P:P:P:P:P

μηπως αυτος ο γκομενος ειναι ο γιος σου ??? :dry:

WENDY έγραψε:

απο οτι γνωριζω Γιουλη μου η Αννα και η μπεμπα της ειναι καλα ..απλα ανεβασε το μωρακι λιγο ικτερο ...αν ξερουν κατι παραπανω τα υπολοιπα κοριτσια ας με διορθωσουν

Σε ευχαριστώ Βασούλα!!

ΓΙΟΥΛΑΚΙ ΕΜΕΝΑ Η ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΧΩ ΤΟ ΟΚ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΩ :woohoo:

ΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΟΤΙ ΤΟΞΟΤΙΝΑ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ...ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ..

magykal έγραψε:

ΓΙΟΥΛΑΚΙ ΕΜΕΝΑ Η ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΧΩ ΤΟ ΟΚ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΩ :woohoo:

ΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΟΤΙ ΤΟΞΟΤΙΝΑ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ...ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ..

εγω προς το παρον δεν τα εχω βαψει καθολου ...γι αυτο εγινα και σαν γιαγια :P:P αλλα μολις γεννησω θα παρω τις φυτικες βαφες του κορρε ....εχω ακουσει οτι επιτρεπονται ... :dry:

βασουλα κι εσυ τα ιδια με τα χθεσινα της λαμπρινης?????? :P:P:P:P

και να θελει ανθρωπος να αγιασει εδω μεσα δεν μπορει :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

γυρισαμε!!!ο μπομπιρας κατεβηκε λιγο,ακομα ειναι πολυ ψηλα..της ειπα για την βλεννα και μου πε ετοιμαζομαι!!το μεσημερι θα παω για καρδιοτοκογραφο στο νοσοκομειο,και θελει ανα 2 μερες να κανω μου πε,ετσι για σιγουρια,αυταααα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!!  Δυστυχώς είχα και εγώ κάποια νέα που με πανικοβαλαν τη παρασκευή στο γιατρό άσχετα με τις αντιστάσεις στις μητριαιες.. για αυτό και χάθηκα λίγο.. είμαι στο τρέξιμο όλη την εβδομάδα μιλώντας με επαγγελματίες υγείας ψάχνοντας λύσεις.. που πιστεύω να πάνε όλα καλά τώρα, θα δείξει όμως πως θα πάει και τι θα γίνει... Δεν είμαι έτοιμη να το συζητήσω ακόμα... Διαβάζοντας και κάποια δικά σας νέα άλλο τόσο εκνευρίζομαι με τους γιατρούς που υπάρχουν εκεί έξω... Δεν θα επεκταθώ περισσότερο καθώς δεν θέλω να στεναχωρήσω και καμιά σας.. ας γεννησουμε όλες με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν για όλες μας, να κρατήσουμε υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας και τότε θα είμαι χείμαρρος.. Να σας πω όμως ότι η μικρούλα μας είναι μια χαρά, επανέλαβα και το Doppler, μίλησα και με αγγειολογο.. τσάμπα ανησύχησα.. όλα καλά! 2.200kg και 0,570 η αριστερή μητριαια και 0,600+ η δεξιά.. κατά μέσο όρο δηλαδή γιατί τις μετρήσαμε καμία 10αρια φορές τουλάχιστον.. Τη Τρίτη που μας πέρασε έκανα και καρδιοτοκογραφημα, όλα καλά, 25/11 έχουμε πάλι καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο.. και αρχές Δεκέμβρη ξανά υπέρηχο..  @MarMar90 μου είδα και τα δικά σου νέα.. τα κορίτσια με κάλυψαν πλήρως.. θα πω μόνο ότι λυπάμαι για το γιατρό σας και για αυτό που σας κάνει ψυχολογικά τώρα στο τέλος.. δεν θα πω κάτι άλλο γιατί δε θα σταματήσω να βρίζω μέχρι αύριο..!! Βέβαια τα έχω μαζεμένα και από τον δικό μου... Anyway..! Σήμερα δεν έχεις το δεύτερο Doppler;; Περιμένω να διαβάσω νέα σου!!! Ευχαριστώ και για τη σκέψη κοριτσάκι μου..! ❤️❤️❤️
    • Ίσως να φταίει κ το τρελό άγχος για τα πάντα γιατί οι εξετ΄ασεις πάντα βγαίνουν οκ. Ξέρω θα σας φαίνεται πολύ κουλό να μην έβρισκαν κάτι αλλά το έχω αποδεχθεί τόσα χρόνια, στην αρχή ένιωθα πολύ μειονεκτικά ΄΄οντας στην εφηβεία. Κ όταν έμεινα έγκυος κ εκείνο τον κύκλο είχα ενδιάμεσα αιμορραγία κ δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε την 1η μέρα περιόδου!!!  
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι ❤️ Για όλες μας πιστεύω ότι το έχουμε! η @_piripiri_ έκανε ήδη την αρχή! Για τη θέση απ'ό,τι κατάλαβα είναι το κεφάλι μεν προς τα κάτω αλλά λίγο πλάγια, δεν έχει αρχίσει να κατεβαίνει στη λεκάνη. Δεν βιάζεται όμως ο γιατρός, θα αρχίσουμε να το κοιτάμε από το επόμενο ραντεβού που είναι σε 2 εβδομάδες νομίζω   
    • 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...