Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

δεν ξερω που πηγαν ολες οι τσουπρες..αυτος ο αυγουστος μας αποδεκάτισε!

δε μου λες, μηπως να αρχισουμε και τα σωβρακα??ειναι πιο αερατα δεν μπορεις να πεις..

Δημοσίευση

Koukida έγραψε:

δε μου λες, μηπως να αρχισουμε και τα σωβρακα??ειναι πιο αερατα δεν μπορεις να πεις..

Χα χα χα!!!!

νομιζεις οτι δεν το εχω κανει???? Οχι τωρα με την εγκυμοσυνη...παλιοτερα ειχα παθει βαρθολινιτιδα δηλ

ειχε φραξει ο αδενας που ευθυνεται για την υγρασια του κολπου κ ειχε πρηστει τοοοοσο πολυ(σαν μηλο) που ουτε καν μπορουσα να κλεισω το ποδι μου,ποσο μαλλον να βαλω δικο μου εσωρουχο :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ασε δραμα κ πολυ πονο αλλα κ γελιο τρελλο γιατι φορουσα τα σοβρακα του αντρα μου μεχρι να κανω διανοιξη!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Lollipop έγραψε:

Koukida έγραψε:

Χα χα χα!!!!

νομιζεις οτι δεν το εχω κανει???? Οχι τωρα με την εγκυμοσυνη...παλιοτερα ειχα παθει βαρθολινιτιδα δηλ

ειχε φραξει ο αδενας που ευθυνεται για την υγρασια του κολπου κ ειχε πρηστει τοοοοσο πολυ(σαν μηλο) που ουτε καν μπορουσα να κλεισω το ποδι μου,ποσο μαλλον να βαλω δικο μου εσωρουχο :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ασε δραμα κ πολυ πονο αλλα κ γελιο τρελλο γιατι φορουσα τα σοβρακα του αντρα μου μεχρι να κανω διανοιξη!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:[/quote:2237cgpw]

σορυ αλλα τωρα θα γελάσω!!! χαχα έλεος βρε Λόλλι !! τι ηταν αυτό που επαθες? πρωτη φορα το ακουω!

Δημοσίευση

Ασε Κουκιδα,ζησαμε μεγαλες στιγμες εκεινο τον χειμωνα!!!! :silly: :silly: Ακομα το λεμε κ χαζογελαμε!!!!

Παντως κανω πολυ προχωρημενο ντυσιμο ε???Δε μπορεις να πεις!!!!Μεχρι και σωβρακο φορεσα!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

δε με λες, χρησιμοποιείς και τα ξυριστικά του? μα δεν αφησες κ τιποτ'αλλο! καλά, σορυ κιολας κα ιη επεμβαση σαυτο το ...φραγμενο αδενα πως εγινε, τον ανοιξαν? :huh:

Δημοσίευση

Αυτοι οι αδενες βρισκονται ενας αριστερα κ ενας δεξια στα εξωτερικα χειλη του αιδοιου.Για καποιο λογο αν φραξουν αρχιζουν και πριζονται πολυ(παααρα πολυ)και ποναει παρα πολυ!!!

Οταν ειναι πολυ πρισμενος ο αδενας δε μπορουν να στο ανοιξουν κ να το καθαρισουν γιατι ειναι ερεθισμενο πολυ...εγω πηγα στο νοσοκομειο με τον αδενα τουμπανο πηρα αντιβιωση κ μου ειπαν μολις το δεις και "ανοιξει" ελα κατευθειαν για να το καθαρισουμε!!!

Ετσι κ εγινε...ανοιξε κ αρχισε να τρεχει πυον :pinch: ,πηγα αρον αρον στο νοσοκομειο, μου το ανοιξαν,το καθαρισαν,μου κοτσαραν και 2-3 ραμματα κ ολα καλα!

Δημοσίευση

καλημερα γκαστρουδιτσες!!!!!ξυπνησα με πολυ καλη διαθεση σημερα,ελπιζω να συνεχισω ετσι..αντε και σημερα στη δουλεια και μετα 2 μερουλες αδεια.να κανουμε και κανα μπανακι χαλαρα!χτες ζοριστηκα τρελα με τους εμετους.δεν κρατησα ουτε νερο.το βραδφυ που γυρισα απο τη δουλεια ειχα χασει ενα κιλο!πηρα το γιατρο,μου ειπε να αυξησω τη δοση στα αντιεμετικα και να τον ξαναπαρω σημερα μηπως χρειαστει τπτ αλλο.κανας ορος λογικα.αλλα το βραδυ εφαγα λιγακι και το κρατησα μια χαρα.κοιμηθηκα και τοοοσο ωραια χωρις τον κουβα διπλα μου!!μεχρι και αγκαλια τον πηρα τον κακομοιρουλη μου...σημερα το πρωι εδωσα μια μαχη με τη λεκανη,αλλα οκ,νορμαλ.

παντως ρε κοριτσια,οταν σκεφτομαι πως χτυπανε 2 καρδιες μεσα μας(για σενα lolli 3),ανατριχιαζω,δακρυζω!!

Δημοσίευση

καλημερα και απο μενα κοριτσια.

ευχομαι σημερα να ειναι μια πολυ ομορφη μερα, χωρις προβληματα( εμετους,ζαλαδες και ημικρανιες).... τι να σας πω βρε κοριτσια εμενα οταν με πιασει η ημικρανια, τρελενομαι... και αυτη η ζεστη αλλο πραμα..

αλλα μην ξεχνιομαστε σημερα ειναι παρασκευη, η καλυτερη μερα τις βδομαδας!!! ;););):lol::lol::lol:

ολα καλα λοιπον!!!

Δημοσίευση

Αχ εδω σε μας σημερα ειναι πολυ καλα!!! Δροσισε παρα πολυ σε σχεση με ολη την προηγουμενη εβδομαδα!!!Καθομαι εξω στο μπαλκονι και εχει ενα αερακι....αλλο πραγμα!!!

Δημοσίευση

Kαλημέρα φουσκοgirls!!!!

βρε Dolfin εισαι φαντομας- ποτε μπαινεις ποτε βγαίνεις δεν σε προλαβαινουμε!!!

Καλως την Dreamgirl!με το καλό η εγκυμοσύνη σου!! ποσων εβδομάδων είσαι?

Εγω σημερα σηκωθηκα 7 να παρω τον σιδηρο, και μετα ρε ν αμη με πιανει ο υπνος- ενω νυσταζα- σε καποια φαση μου κόπηκαν τα ποδια κα ιτα χερια(τα ακρα δλδ...) και κοιμηθηκα... :blink:

να ξυπνησω τωρα, με το ζόρι....

αμαν πια! :woohoo:

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια ....

Καλως ηρθες σπιρτουλι.... οσο για εσενα Dreamgirl στα ειχα πει...χιχι

Χθες δεν μπορεσα να μπω καθολου.... Δεν πηγα στη δουλεια και 2 μερες τωρα εχω βγαλει κ τη χολη μου!!

Εχω χασει 1,5 κιλό ρε κοριτσια!Ο γιατρος λεει οτι ο οργανισμος μου προσπαθει να προσαρμοστει απο την εξαφανιση του ενος διδυμου. Ειχε αρχισει ν αμεγαλωνει η μητρα και οι ορμονες για 2 και τωρα ξαναπροσαρμόζεται.

Και εγω μονο φρυγανιες κ τυρακι τρωω..... και ποσο λαχταραω real food !!

Σημερα ηρθα στη δουλεια αλλα ειμαι σαν φαντασμα... Προσπαθω να ετοιμασω και το δωρακι του αντρα μου για την επετειο μας.

Δημοσίευση

Koukida έγραψε:

Kαλημέρα φουσκοgirls!!!!

βρε Dolfin εισαι φαντομας- ποτε μπαινεις ποτε βγαίνεις δεν σε προλαβαινουμε!!!

Καλως την Dreamgirl!με το καλό η εγκυμοσύνη σου!! ποσων εβδομάδων είσαι?

Εγω σημερα σηκωθηκα 7 να παρω τον σιδηρο, και μετα ρε ν αμη με πιανει ο υπνος- ενω νυσταζα- σε καποια φαση μου κόπηκαν τα ποδια κα ιτα χερια(τα ακρα δλδ...) και κοιμηθηκα... :blink:

να ξυπνησω τωρα, με το ζόρι....

αμαν πια! :woohoo:

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου να σου πω δεν μου είπε ο γιατρός

Να σας ρωτήσω ο γιατρός μου είναι στο λητω και ιασω που μου προτείνετε να πάω???

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε?

Εγω καλά, τι καλά δηλαδή, πολύ εξαντλημένη...Την Δευτέρα ξεκινάω δουλειά και δεν ξέρω πως θα τα βγάλω πέρα...

Και εμένα λόγω της ζέστης με πιάνει απίστευτη ημικρανία...

Χθες πήρα μισό ντεπόν αναβράζον...δεν άντεχα άλλο...εσείς παίρνετε κανένα παυσίπονο?

gioulaki που θα πάει, θα περάει το 1ο τρίμηνο και θα φας σαν άνθρωπος!!!

Koukida κοιμήσου κορίτσι μου! Ο ύπνος θρέφει τα μωρά :P:P

spirtouli γιατί η καλύτερη ημέρα? Μήπως θα εκμεταλευτούμε το σαββατοκύριακο και θα βγούμε εξώ ?? :P:P

dreamgirl έχεις ακόμη μέλλον για να αποφασίσεις για Λητώ ή Ιασώ!!! Εγώ δεν έχω καταλήξει σε γιατρό ακόμη χιχι

φιλάκια σε όλες!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...