Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΟΥΣΚΩΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 Νο2

Recommended Posts

δεν μου ετυχε να χω αιμα αλλα μου ειπε οτι αν κοπω καπου θα τρεχει πιο πολυ λογω αυτου που ειπες αραιωνει το αιμα.ευτυχως εμαθα το κολπο κ δεν κανω τοσες μελανιες παναγια μου τι πραγμα ηταν αυτο χαλια η κοιλια μου πρασινη μπλε ουτε με τα κομματα να ειχε να κανει.πηρα κ μολυβδονερο κ κανω κομπρεσες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεωργία καμία παρενεργεια δεν έχω- μονο φουσκωμα στην κοιλια και ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι απο την υπαρινη.και φυσικα της μελανιας το καγκελο!!!!χαχα

ολα καλα!

Teshπαρε εσυ ξαπλωστρα, εγω ξες τι θελω?

να ξαπλωσω στην αμμο- στην σκιά όμως και να ακουω τα τζιτζικια απο τα αλμυρίκια που θα εχει η παραλια...βαϊ-βαϊ...

"δροσερο,θαλασσινο νερακι, σου γραφω αυτο το γραμμα για να σου πω πόσο σαγαπω και μουχεις λείψει...."

:lol:

Γειά σας κοριτσάκια τι κάνετε?

όΠως βλέπω πολύ άγχος. Έγω κορίτσια έχω ξυπνήσει με κάτι σουβλιές στη μέση, λέτε να είναι ανησυχητικό? Να πάρω το γιατρό δεν ξέρω?

Lolli καλή επιτυχία

Sofouki μην ανυσηχείς μάλλον οι πόνοι είναι από τα εντερικά σου.

Hi girlsssss! Γυρισα απο το γιατρο, εκανα και τις αιματολογικες μου σημερα. Το νινακι μεγαλωσε, ηταν απιστευτο, σας διαβαζα που το λεγατε αλλα δεν το περιμενα τοσο! Εκλεισα για αυχενικη 14 σεπτεμβριου.

Βασια με γεια το τικερακι, αυτους τους πονους ους εχω κι εγω καποτε και μου ειπε να μην ανησυχω. Για τους πονους αριστερα που σας ελεγα, μεγαλωνει η μητρα, μεγαλωνει το μωρο και ειναι φυσιολογικοι ειπε.

Nutella μπράβο κορίτσι μου!! όλα τέλεια πάνε :):) άντε σε 2 εβδομάδες περίπου και η αυχενική!!! αλήθεια πόσο ήταν το μωρό? έκανες εξωτερικό ή εσωτερικό υπέρηχο?

γλυκό nutellaki ειδες το μπεμπόνι σου???αχ, τι ωραια τι ωραια!!

απιστευτο ε??τα μωρα μας μεγαλωνουν καθε λεπτο που περναει!!!

τα πονάκια μου ειπε και μενα ο γιατρος μου- που ειναι σαν ηπιοι πονοι περιοδου ειναι φυσιολογικοι!!!

:kiss:

Kαλα,παθαμε την πλακα της ζωης μας!!!!!

Και για να μην σας τρομαζω,ολα ηταν περισσοτερο απο καλα! :)

Το "πανω" νινι ειχε λυσσαξει!!!!Κουνουσε χερια,ποδια δεν ησυχασε λεπτο!!!!Το "κατω" νινι ηταν πιο συγκρατημενο...αλλα μολις ο γιατρος ζουλιξε λιγο περισσοτερο την κοιλια μου κλωτσισε με το ποδαρακι!!!

Tεραστια διαφορα απο τον προηγουμενο υπερηχο και στο σχημα των εμβρυων κ στους παλμους που ηταν πιο ρυθμικοι!!!

Χαζεψαμε σας λεω!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Οι παλμοι μας ηταν 172 στο ενα και 166 στο αλλο,ενω το μεγεθος ειναι 2,67cm και 2,93cm. :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Οσο για τα δικα μου κιλα....πριν 15 μερες ημουν 62,7k κ σημερα 63,5!!!! :blink::blink::blink: Αλλα ετρωγα,δε μπορω να πω οτι δεν ετρωγα!!!

Αχ ειμαιστε πολυ ευτυχισμενοι!!!Ευχαριστω Παναγια μου!!!

μπραβοοο στην μεζονετουλααααααα σας λολιποπινι!!!!

θα χε πολυ πλακα ε? ρε συ παραξενο μου ακουγεται...να ναι παιδακι μεσα σου και να κινειται.... :ohmy::ohmy::kiss::lol: τελεια!!!!

καλα το μωρο ειναι ιδιο η πεθερα σου ετσι....ρε ιδιο!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

οχου οχου!!! μπραβο Λολλι!!

ειναι όνειρο πως μεγαλωνουν και κουνιουνται τα μαναρακια μωρε!!!

τελειοι κα ιοι χτυποι και οι διαστασεις!!!χαχα

στην αυχενικη θα ερθει το άλλο σοκ- τοτε θα ειναι πια μωρακια ολόκληρα!!!

πωπω! τελεια!

zaxarenia έγραψε:

καλα το μωρο ειναι ιδιο η πεθερα σου ετσι....ρε ιδιο!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

μπραβο!!!!!! Κι εγω σε ειχα φιλη!!!!!

Γιατι μου το πες αυτοοοοοοοοοοοο;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Λολλι εξωτερικο υπέρηχο έκανε ο γιατρός σου???

ρε γαμωτο, εμενα ακόμα με το ματσουκι μου κανουν!

ποτε θα παψουμε να ανοιγουμε τα ποδια μας επιτελους!!!βαρεθηκα στην ιδια πόζα μπροστα σε...ξένους!!! :laugh:

Koukida έγραψε:

Λολλι εξωτερικο υπέρηχο έκανε ο γιατρός σου???

ρε γαμωτο, εμενα ακόμα με το ματσουκι μου κανουν!

ποτε θα παψουμε να ανοιγουμε τα ποδια μας επιτελους!!!βαρεθηκα στην ιδια πόζα μπροστα σε...ξένους!!! :laugh:

ποιο ματσουκι?του γιατρου?το ματσουκι του γιατρου δηλαδη??? :woohoo:

μωρε ας αποκτησω εγω παιδακι και ας τα ανοιξω και στον ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ δεν με πειραζει!!!! :laugh: ( το μοντελο ετσι...δεν θελω λαμακιες) :laugh:

Κουκκιδα μου και μενα εξωτερικο μου εκανε, μαλιστα πηγα μεσα να ετοιμαστω και μου λεει οχι ελα και θα το δουμε απο την κοιλια, μεγαλωσε τωρα. Αρα μαλλον και σενα ηταν η τελευταια φορα, απο την επομενη σιγουρα εξωτερικο θα σου κανει, αφου εισαι πιο προχωρημενη απο μενα.

μπα...μαλλον θα ξαναβαλει το ματσουκι! αμαν πια...αν ηταν θα ειχε κανει εξωτερικο πριν 2 βδομαδες- και ο ενας και ο αλλος~!!

βρε ζαχα- μα καλά τόσο ξεπεσμος???νικος παπαδάκης???δενεχεις γουστο...

Κουκι μου μονο ο 1ος υπερηχος ηταν κολπικος,οι επομενοι 2 ηταν απο την κοιλιτσα! Μην γκρινιαζεις για το ματσουκι ρε......απο το ολοτελα καλη και η Παναγιωτενα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Καλα ρε Ζαχα τετοιος ξεπεσμος;;;Τοση απελπισια;;;Με τον Παπαδακη;;;Αυτον τον χλαπατσα,τον χαλια;;;;

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Koukida έγραψε:

AYTO EINAI AGORI KAYTO!!!!!!!!!!!! 06_uglymodels_me.jpg

κ α ψ ο ύ ρ α ! ! !

έ ρ ω τ α ! ! !

Ας μην ημουν νοικιασμενη (τωρα με τα διδυμα)και θα σου ξειγουσα το ντριμ

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Mωρε λες να το δω πιο ...σεχουαλικο το όλο θέμα??? θετε να σας ανεβασω μια φωτο του ντοκτορ να παθετε??

σαν στρουμφακι ειναι!!μονο που δεν ειναι μπλε :laugh: :laugh: :laugh:

ερε κάτιιιιιιιιιιιι ΠΑΥΥΥΥΥΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!! :woohoo:

ΘΕΟΣ ΘΕΟΣ ΘΕΟΣ ΘΕΟΣ...ΗΛΙΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ!!!!

δεν νομιζω να ειναι καμμιας ο αντρας και εγω κοροιδευω!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

κουκλος κουκλος...δικός μου είναι κατώ τα χέρια κορίτσια....

καλά λογικά τον εσωτερικό τον κάνουν για μεγαλύτερη λεπτομέρεια σε αυτή την φάση φαντάζομαι. Εμένα τον 2ο μου τον έκανε εξωτερικό αλλά επειδή δεν ακουγόνταν η καρδιά στον εξωτερικό μου έκανε και έναν εσωτερικό (γιατί ήμασταν στα μηχανήματα του ιασώ και όχι στα δικά του) και εκεί είδαμε με μεγαλύτερη ακρίβεια τις διαστάσεις κλπ. Φαντάζομαι στο εξής και εμένα εξωτερικό θα κάνει...

Λολλι μου πανεμορφο το χορευταράδικο!! Μαρη μηπως στο ιατρειο έπαιζε τιποτις τσιφτετέλια?

Αχ και εγω Κουκιδιτσα μου δεν μπορω αλλα τα ματσούκια, θελω απο τη κοιλίτσα!

Δεν θυμάμαι απο τον Ιουνιο ποσες φορες τα εχω ανοιξει τα πόδια μου σε 4 διαφορετικους γιατρους!

Lolli πολύ χάρηκα τι τέλεια είδες τα νινάκια σου!!!

Κορίτσια και εμένα μέχρι στιγμής κολπικό υπέρηχο μου κάνει αλλα ελπίζω την επομενή φορά να είναι εξωτερικός.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...