Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τα πρώτα λογάκια που είπατε στο παιδί σας...

lena

Recommended Posts

Μ' αρέσει πολύ να διαβάζω ιστορίες απο διάφορες γέννες...αυτό που μ' αρέσει όμως περισσότερο είναι να διαβάζω αυτά τα λογάκια που ψιθυρίζει κάθε μανούλα στο παιδάκι της όταν το παίρνει αγκαλιά της για πρώτη φορά!!!

Εγώ περιμένω διδυμάκια τον Οκτώβρη δεν έχω ζήσει ακόμη αυτή την εμπειρία..αυτό το συναίσθημα...όσες το έχετε βιώσει θέλετε να το μοιραστείτε μαζί μας και να μας πείτε τί ακριβώς ψιθυρίσατε, ευχηθήκατε στο μωράκι/α σας;... :)

Ανυπομονώ να τα διαβάσω! :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 78
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σας !

με το καλο Λενα τα διδυμακια !

Ειμαι κ γω διδυμομαμα :P:P κοριτσιων που θα γινουν τριων στις 05-10 και εχω και ενα μπεμπακι εξιμιση μηνων :laugh:

Κανεις δεν σε προετοιμαζει για την στιγμη που θα δεις για πρωτη φορα το παιδακι σου ιδιαιτερα αν γινεσαι μανουλα πρωτη φορα ..Οτι και αν σου εχουν περιγραψει οτι και αν εχεις φανταστει ειναι λιγο και τα συναισθηματα πολλα ...

Στις διδυμουλες μου, οταν τις πηρα πια στην αγκαλια μου τις κοιταζα για πολυ ωρα ,σκεφτομουν αν ειναι αληθεια , αυτα τα τελεια ποδαρακια χερακια , τα μαγουλακια τους... Τους ειπα μοναχα οτι ειναι η αγαπη η ζωντανη αποδειξη οτι αγαπησα τον Νικο μου οτι μ'αγαπησε και αυτος ..Η αποδειξη οτι περπατησαμε παρεα σ'αυτη τη γη και αγαπηθηκαμε ..

Στην μπεμπουλα μου , τη μικρουλα μου ειπα ακριβως το ιδιο...Και μεχρι τωρα καθε βραδυ τους λεω οτι θα ειναι παντα ο ηλιος το φεγγαρι και τ'αστερια μου ..

:lol:

Τι ομορφος που εισαι!!! Τι ομορφα μυριζεις ζωη μου... Κι αρχισα να του τραγουδαω αυτο που του λεγα απ την κοιλιτσα μεχρι και σημερα.¨"πολλες αγαπες γνωρισα, αγαπησα και χωρισα μα οπου κι αν γυρνουσα εσενα ζητουσα" Μετα κοιμηθηκα... Ο γιατρος πρεπει να με πηρε για τρελη γιατι μεχρι πριν μου τον δωσουν, ακομα κι οταν ειχα γεννησει εγω ουρλιαζα. Ειχα παθει κριση πανικου. Κι οταν μου τον εδωσαν αγκαλια μου αρχισα να τραγουδαω! :blink::P

Καλημέρα. Λενάκι με έναν πόνο, άντε δύο μιας που είναι διδυμάκια :lol::lol: .

Όταν μου έδωσαν το Δημητράκη μου, το μόνο που μπόρεσα και ψέλισα ήταν "ΜΩΡΟ ΜΟΥ" η αμέσως επόμενη σκέψη μου ήταν: Καλά που χώραγε όλο αυτό το παιδί μέσα στη κοιλιά μου, διοτι ο μικρός μου γεννήθηκε 4 κιλά, 52 πόντους!!! :blink::blink::blink:

Eva να σου ζήσουν!!!! Σου τα έδωσαν κατευθείαν αγκαλιά τα διδυμάκια ή τα είδες μετά απο ώρα;

Καλα ε, Τρισευτυχισμένη έχεις πολύ πλάκα! :laugh: Απίστευτη!!!! :laugh:

Φλωριάνα σ' ευχαριστώ πολύ ...ναι βρε ας είναι και δυο οι πόνοι εκεί θα τα χαλάσουμε τώρα;;; :laugh:

Εσύ όμως 4 κιλά παιδί!!!!! :ohmy: Πώ πώ!!! αλήθεια ε ; πώς χωράνε στην κοιλιά... :huh:

lena

τα κοριτσουδια μου τα γεννησα με καισαρικη.Οταν γεννηθηκε λοιπον η πρωτη απο τις διδυμες, θεε μου τα ματια της πως με κοιταζαν την πηρα αγκαλια για λιγο και κατοπιν την εβαλαν σε ειδικο χωρο λιγο πιο πισω μου για να την εξετασουν , πλυνουν ,ντυσουν κτλ..Οταν γεννηθηκε η δευτερη, το ιδιο .Μαζι στην αγκαλια μου τις εβαλα περιπου μιαμιση ωρα μετα που γεννησα ...

Φλωριάνα

Τι παιδαρος , ο παιδαρος 4 κιλα !! :woohoo:

Λενακι μου είναι από τα πιο γλυκά θέματα του mammy..

εγώ δε θυμάμαι αν είπα κάτι.

το μόνο που θυμάμαι είναι ότι εκλαιγα.

δεν προλαβαίνεις να πεις κάτι. είναι τόσο γρήγορα όλα.....

έκλαιγα πριν γεννήσω γιατί δε με έπιασε η επισκληρίδιος και πονούσα και δεν ήθελα να φωναζω... :blush::blush::blush::blush::blush:

έκλαιγα αφού γέννησα από τη συγκίνηση και επειδή ήταν και ο άντρας μου μέσα κοιταζόμασταν σαν ηλίθιοι και εγώ έκλαιγα, έκλαιγα...

και τώρα πάλι συγκινούμαι..... :dry::dry:

Κατάλαβα eva! ε ναι στα δίδυμα είναι πιο δύσκολο να συμβεί αυτό ..να σου τα δώσουν κατευθείαν αγκαλιά...δεν έχει σημασία όμως...και μετά απο μιαμιση ώρα που τα είδες για σ' ένα ήταν η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!

Zaira με συγκίνησες μεσημεριάτικα... :( όντως το θέμα είναι άκρως τρυφερό και δεν γλιτώσουμε τα κλάματα... :(

Να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας και να τα καμαρώνετε! :kiss:

Λενάκι με το καλό οι διδυμούλες σου...'Αντε πλησίασε ο καιρός!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Εγώ όταν γεννήθηκε η Ιωάννα μου και την έδωσαν στην αγκαλιά μου, το μικρουλάκι μου έκλαιγε πάααααρα πολύ....Μου τη δίνουν λοιπόν και της λέω "Μωράκι μου μην κλαις....Καλωσόρισες....Εγώ είμαι η μανούλα σου..." και ως δια μαγείας με το που άκουσε τη φωνή μου, σταμάτησε να κλαίει και με κοίταζε μέσα στα μάτια....Δε θα την ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή....

Λένα μ΄ενα πόνο σου εύχομαι!Με το καλό να δεχτείς στη ζωή σου το πιο πολυτιμο δώρο που θα έχεις πάρει ποτέ!Η αλήθεια είναι πως η φαντασία ωχριά μπροστά στην πραγματικότητα!ότι και να σου έχουν πει,ότι κ αν έχεις διαβάσει ή φανταστεί απέχει πολύ από αυτά που θα νιώσεις!Σπουδαια στιγμή!Ειμαι κ εγώ νέα μαμά κ όλα αυτά που βίωσα είναι πολυ πρόσφατα!όταν έπιασα τη ζουζουνα μου αγκαλιά εκλαιγα κ της λέω..........γεια σου αγάπη μου,είμαι η μαμά σου κ αυτός που κλαίει είναι ο μπαμπάς σου,θα είμαι η καλύτερή σου φίλη.....σε λατρεύω είσαι κούκλα....κ με κοιτούσε κ εκείνη με τα ματάκια της κ γνωριζόμασταν κ κλαίγαμε.....αξέχαστες στιγμές.........

Λενακι μου πολυ ωραιο το θεματακι σου!

Εγω οταν γεννησα τα διδυμακια μου [με φ.τ παρακαλωω.. χεχε] ηταν πολυ μεγαλη η συγκινηση και στην αρχη εκλαιγα αλλα οταν μου τα δωσανε θυμαμαι που ηταν σας 2 αγγελουδια και ειπα.. : τελικα υπαρχουν αγγελοι! και τους ψελισα ποσο τα αγαπαω!

στον μικρο μου τον Αγγελο επειδη υπηρχαν διαφορα μικρο προβλημματα και γεννησα πρωορα ειχα ΠΗΤ 7/1 και γεννησα 1/12 φοβομουνα για το μικρουλι μου και εκει να δεις κλαμα! οταν τον πηρα εκεινον αγκαλια εκλαιγε και αυτος και του ελεγα μην κλαις μωρο μου η μαμα σ'αγαπαει!

φαινονται τοσο μικρα ολα αυτα και τοσο απλα τα λογια αλλα εκεινη την στιγμη πραγματικα ολα ειναι μαγικα!

Με το καλο τα διδυμακια σου γλυκια μου λενα!

και σε ολες της μανουλες ευχομαι να σας ζησουν τα μπουμπουκαι σας!

Tι όμορφο θέμα!!!

Λένα με το καλό τα διδυμάκια σου!

Οπως και οι περισσότερες πρωτομανούλες έτσι κι εγώ ήξερα τι θα νιώσω.Οτι και να μας λένε...

Συγκινήθηκα πααααρα πολύ όταν μου τον ακούμπησαν στην αγκαλιά μου και όταν με κοιταξε στα μάτια ....τα έχασα!Τον κοίταζα και ψιθύριζα συνέχεια "μωρό μου...μωρό μου.." και το μόνο που μπορεσα να ψελίσω ήταν "καλως όρισες".Ο μπαμπάς διπλα μου τρελάθηκε μόλις γυρισε και τον κοίταξε και μας πήρε και τους δυο μια μεγάλη αγκαλιά.....

(τι θέμα και αυτό μεσημεριάτικα....συγκινηθηκα!)

natali.str έγραψε:

Εγω οταν γεννησα τα διδυμακια μου [με φ.τ παρακαλωω.. χεχε] ηταν πολυ μεγαλη η συγκινηση και στην αρχη εκλαιγα αλλα οταν μου τα δωσανε

μπραβο μανουλα με φυσιολογικο τοκετο μακαρι να τα ειχα καταφερει και γω αλλα η πρωτοκορη μου βλεπεις καθοταν σταυροποδι και δεν ελεγε ν'αλλαξει θεση ... :P

mpempoula16 έγραψε:

Λενάκι με το καλό οι διδυμούλες σου...'Αντε πλησίασε ο καιρός!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Εγώ όταν γεννήθηκε η Ιωάννα μου και την έδωσαν στην αγκαλιά μου, το μικρουλάκι μου έκλαιγε πάααααρα πολύ....Μου τη δίνουν λοιπόν και της λέω "Μωράκι μου μην κλαις....Καλωσόρισες....Εγώ είμαι η μανούλα σου..." και ως δια μαγείας με το που άκουσε τη φωνή μου, σταμάτησε να κλαίει και με κοίταζε μέσα στα μάτια....Δε θα την ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή....

Τί λες τώρα!! Τί συγκινητικές στιγμές! :(

natali.str έγραψε:

Εγω οταν γεννησα τα διδυμακια μου [με φ.τ παρακαλωω.. χεχε] ηταν πολυ μεγαλη η συγκινηση και στην αρχη εκλαιγα αλλα οταν μου τα δωσανε θυμαμαι που ηταν σας 2 αγγελουδια και ειπα.. : τελικα υπαρχουν αγγελοι! και τους ψελισα ποσο τα αγαπαω!

στον μικρο μου τον Αγγελο επειδη υπηρχαν διαφορα μικρο προβλημματα και γεννησα πρωορα ειχα ΠΗΤ 7/1 και γεννησα 1/12 φοβομουνα για το μικρουλι μου και εκει να δεις κλαμα! οταν τον πηρα εκεινον αγκαλια εκλαιγε και αυτος και του ελεγα μην κλαις μωρο μου η μαμα σ'αγαπαει!

φαινονται τοσο μικρα ολα αυτα και τοσο απλα τα λογια αλλα εκεινη την στιγμη πραγματικα ολα ειναι μαγικα!

Με το καλο τα διδυμακια σου γλυκια μου λενα!

και σε ολες της μανουλες ευχομαι να σας ζησουν τα μπουμπουκαι σας!

Νάταλι μπράβο κούκλα μου. Δίδυμα με φυσιολογικό τοκετό :woohoo: ...πολύ θα ήθελα να μας πεις κάποια στιγμή την ιστορία αυτή...υπάρχει ενότητα "μοιραστείτε μαζί μας την δική σας εμπειρία τοκετού.." άν θες μπορείς να γράψεις εκεί.. μ' ενδιαφέρει άμεσα γιατί και γώ καίγομαι να γεννήσω με ΦΤ αν όλα πάνε καλά βέβαια.. ;)

Δηλαδή εσύ γέννησες και σου τα έδωσαν και τα δύο κατευθείαν αγκαλιά ε;;;; Τέλειο!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: Και γώ θέλω!!!!

αντε ρε κοριτσια...ειμαι στο γραφειο κ με πηραν τα ζουμια...

απιστευτες στιγμες....

εγω το μονο που θυμαμαι ειναι οτι την ωρα που την ακουσα να κλαιει για 1η φορα εβαλα κ εγω τα κλαματα..

κ μετα ο γιατρος την εβαλε πανω στον ωμο μου(λογω καισαρικης) κ απλα την κοιταγα κ δεν το πιστευα οτι για 9 ολοκληρους μηνες αυτο το θαυματακι μεγαλωνε μεσα μου.... σε ολα τα υπερηχογραφηματα εκρυβε το προσωπακι της..κ τωρα επιτελους εβλεπα πως ειναι.....

μου την πηραν για να με ραψουν κ την ξαναειδα στο δωματιο..

της ελεγα μωρακι μου,μωρακι μου...την μυριζα,την χαιδευα...

ουτε θυμαμαι τι ελεγα απο την σαστιμαρα μου...

κ μετα ηρθε μεσα ο μπαμπας της κ κλαιγαμε μαζι...

madrid05 έγραψε:

Tι όμορφο θέμα!!!

Λένα με το καλό τα διδυμάκια σου!

Οπως και οι περισσότερες πρωτομανούλες έτσι κι εγώ ήξερα τι θα νιώσω.Οτι και να μας λένε...

Συγκινήθηκα πααααρα πολύ όταν μου τον ακούμπησαν στην αγκαλιά μου και όταν με κοιταξε στα μάτια ....τα έχασα!Τον κοίταζα και ψιθύριζα συνέχεια "μωρό μου...μωρό μου.." και το μόνο που μπορεσα να ψελίσω ήταν "καλως όρισες".Ο μπαμπάς διπλα μου τρελάθηκε μόλις γυρισε και τον κοίταξε και μας πήρε και τους δυο μια μεγάλη αγκαλιά.....

(τι θέμα και αυτό μεσημεριάτικα....συγκινηθηκα!)

Σ' ευχαριστώ καλή μου! Να σου ζήσει και σ' ένα το μπεμπάκι σου!

'Αχ ρε κορίτσια είδατε τελικά η κάθε αγκαλιά και το κάθε συναίσθημα είναι μοναδικό!

kalypso έγραψε:

αντε ρε κοριτσια...ειμαι στο γραφειο κ με πηραν τα ζουμια...

απιστευτες στιγμες....

εγω το μονο που θυμαμαι ειναι οτι την ωρα που την ακουσα να κλαιει για 1η φορα εβαλα κ εγω τα κλαματα..

κ μετα ο γιατρος την εβαλε πανω στον ωμο μου(λογω καισαρικης) κ απλα την κοιταγα κ δεν το πιστευα οτι για 9 ολοκληρους μηνες αυτο το θαυματακι μεγαλωνε μεσα μου.... σε ολα τα υπερηχογραφηματα εκρυβε το προσωπακι της..κ τωρα επιτελους εβλεπα πως ειναι.....

μου την πηραν για να με ραψουν κ την ξαναειδα στο δωματιο..

της ελεγα μωρακι μου,μωρακι μου...την μυριζα,την χαιδευα...

ουτε θυμαμαι τι ελεγα απο την σαστιμαρα μου...

κ μετα ηρθε μεσα ο μπαμπας της κ κλαιγαμε μαζι...

Καλυψώ δεν ήθελα να σε κάνω να κλάψεις... :) είσαι και στο γραφείο και θα λενε τί έπαθε αυτή;;;; :laugh:

Και γώ μέχρι τώρα δεν έχω δεί ακόμη προσωπάκια...Μας κρατάνε σε αγωνία τα ατιμούλικα.. :P

"Μωρο μου τωρα δεν φοβομαστε τιποτα". αυτο ειπα οταν μου την τοποθετησαν πανω, κυριολεκτικα, στο προσωπο μου.. Γεννησα με καισαρικη εχοντας περασει μια εγκυμοσυνη γεματη αγχος και φοβο. Ευχομαι με εναν πονο να συναντησεις τα μωρακια σου!!! να θυμασαι οτι εκεινη η μερα θα ειναι η ΔΙΚΗ σου μερα κι οτι προκειται να αισθανθεις ενα ειδος αγαπης που ουτε ειχες φανταστει οτι υπαρχει. θα περνουσα 100 καισαρικες για να ξαναζησω εκεινες τις στιγμες.. :)

Λένα μου με το καλό τα διδυμάκια σου.Έχω και γω μια δίδυμη αδερφούλα και η μαμά μου μας γέννησε με φ.τ.πριν....χρόνια. :whistle: Τώρα στο Γιώργο μου(είναι ο πρώτος μου)είχα κάνει επισκληρίδιο και θυμάμαι τον άνδρα μου να φωνάζει κάποια στιγμή "βλέπω το κεφάλι,έχει μαύρα μαλλια" και μόλις γεννήθηκε ακουσα το κλάμα του,αυτό που περιμένουν να ακούσουν όλες οι μανούλες για να βεβαιωθούν ότι είναι καλά το μωρό τους.Το πήρε η μαία,να το καθαρίσει και λέει βρε με κατούρησε τούτο.Όταν μου το έδωσαν για λιγο,πάνω μου αυτό που είπα ηταν "είσαι καλά,είσαι τέλειος και όμορφος"Πως είναι δυνατόν αυτό το πλάσμα να βγήκε από μένα;Και μετά ανάσανα με ανακούφιση.Στον Γιαννάκη μου (τομικρούλι μου)δεν πρόλαβα ούτε επισκληρίδιο να κάνω,φ.τ.εκεί τα είδα όλα.Ηταν πάλι ο άνδρας μου μέσα και μόλις βγήκε η μαία μου το έδωσε αμέσως πριν να το πλύνει για να το δω,το κοίταξα και αυτό μόλις με είδε άρχισε να κλαίει.Ποιος ξέρει πως του φάνηκα.Μπορεί και να τρόμαξε.Εγώ πάλι είδα το φατσούλι του που το είχαμε βγάλει σε φωτο στο β'επιπέδου και ήταν ολόιδιο."Είσαι το μωρό μου σε αγαπώ" Και τώρα με τρελλαίνουν αλλά τι να κάνω.Υπομονή :silly:

Αχ Λένα...

Πάντα κλαίω όταν θυμάμαι τις πρώτες μας στιγμές σαν οικογένεια!!!

Κατ' αρχάς το κλάμα του... 1 αδύναμο κλαματάκι που μόλις τον πήρα στα χέρια μου, σταμάτησε...

Το βλέμα του... με κοίταξε μέσα στα μάτια και έλιωσα...

Ήταν πολύ όμορφος!!! Γεννήθηκε όμορφος (κουκουβάγια... αλλά όχι, δες το άβαταρ μου και πες... 6 ημερών ήταν)!!!

Αυτό το υπέροχο πλασματάκι ήταν δικό μου;

Η μυρωδιά του... 1 φρεσκοψημένο μπισκοτάκι!!!

Ήμουν ευτυχισμένη!!!

Όχι μόνο γιατί κρατούσα στην αγκαλίτσα μου το μωράκι μου, αλλά και γιατί ένιωθα οτι ο άνδρας μου μ'αγαπάει πολύ!!!

Ήταν δίπλα μου σε όλη τη διάρκεια της γέννας...

Γέννησα φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο (κατ' επιλογήν), οπότε τα ένιωσε όλα έντονα κι εκείνος...

Μια ευτυχισμένη οικογένεια...

hrisalifourfouro έγραψε:

"Μωρο μου τωρα δεν φοβομαστε τιποτα". αυτο ειπα οταν μου την τοποθετησαν πανω, κυριολεκτικα, στο προσωπο μου.. Γεννησα με καισαρικη εχοντας περασει μια εγκυμοσυνη γεματη αγχος και φοβο. Ευχομαι με εναν πονο να συναντησεις τα μωρακια σου!!! να θυμασαι οτι εκεινη η μερα θα ειναι η ΔΙΚΗ σου μερα κι οτι προκειται να αισθανθεις ενα ειδος αγαπης που ουτε ειχες φανταστει οτι υπαρχει. θα περνουσα 100 καισαρικες για να ξαναζησω εκεινες τις στιγμες.. :)

Τί ωραία λογάκια!!! Φαντάζομαι το άγχος σου και μόλις την πήρες αγκαλίτσα πόσο χαλάρωσες... :)

Να σου ζήσει κούκλα μου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...