Μετάβαση σε περιεχόμενο

προβλημα καρδιας

Recommended Posts

κοριτσια μου γεια σας

ηθελα να σας πω τα νεα μου..που δεν ειναι και τοσο καλα...

εδω και μια εβδομαδα ειχα πονους στο στηθος...δεν εδωσα και πολυ σημασια γιατι θεωρησα οτι ηταν νευροπονοι.

ομως οι πονοι προχωρησαν και πηγαν στην καρδια και στην πλατη..

εκει οντως φοβηθηκα και πηγα στον καρδιολογο ο οποιος μου ειπε μετα απο το καρδιογραφημα οτι δεν τα βλεπει και τοσο καλα τα πραγματα

μου εδωσε φαρμακα(που ειναι για να προλαμβανουν τα εμφραγματα,γιατι εχω και κληρονομικα τριγλυκεριδια)

και μου ειπε σε 2 μηνες να κανουμε ειδικες εξετασεις στην καρδια!!

προχθες το βραδυ οδηγουσα και με επιασε πολυ εντονος πονος...φτανω σπιτι μου με κοπο και την ωρα που εμπαινα μεσα ο πονος δυναμωσε και ημουν ετοιμη να λυποθυμησω...πηγαμε στο νοσοκομειο οπου οι εξετασεις βγηκαν καλες,δεν περασα εμφραγμα...αλλα ηθελαν να μεινω μεσα για να κανουν και αλλες.

δεν μπορεσα ομως γιατι δεν ειχα που να αφησω τον μικρο και ετσι υπογραψαμε και φυγαμε........πηρα και τις εξετασεις να τις δειξω στον καρδιολογο μου

δεν φοβαμαι πραγματικα γιαυτο που μου ετυχε...η μονη σκεψη μου ομως ειναι τι θα γινει ο μικρος μου αν εγω παθω κατι...αυτο με τρομαζει

μονο

φοβαμαι αν παθω κατι και μεινει μονος χωρις την μανουλα του

τρεμω και μονο στην ιδεα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μη σκεφτεσαι ετσι κοπελα μου.ολα καλα θα πανε.να προσεχεις,να κανεις ολες σου τις εξετασεις και ηρεμησε.εγω ξερω πως αν γνωριζουμε το προβλημα μας,ποτε δεν προκειται να παθουμε κατι.ξερουμε και τι να προσεχουμε.ευτυχως το εψαξες νωρις.να μην αγχωνεσαι καθολου και σε λιγο καιρο ουτε και θα θυμασαι τι περασες

ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΩΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ.Ο ΜΙΚΡΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ!!!

Αναστασια ηρεμησε....κανεις χειροτερα τα πραγματα...

Η γιαγια μου ειχε 3 εμφραγματα και 2 γκεφαλιακ πριν πεθανει στα 72 της..

ο πεθερο ςμου ειχε μονημο προβοημα μ την καρδια και εκανε μπαι πας περισι..ειναι μια χαρα τωρα...

και παρα πολλοι απο τους συγγενεις μου εχου κανει μπαι πας..και χαιρον ακρας υγεια..με φαρμακα.

Ηρεμησε..αλλαξε δραστικα την ζωη σου ...και φυσικα προσεχε την υγεια σου.

Το παιδακι σου σε χρειαζετε διπλα του γερη και δυνατη.

Εχω και εγω προβλημα με την καρδια..μια δισπλασια των αγγειων που δεν μου επιτρεπει να κανω εντονη ασκηση για πολυ ωρα, δεν μου επιτρεπει να παρω αντισυλλιπτικα χαπια, λεω οτι εχω προβλημα με την καρδια αμα ειναι να παω σε οδοντιατρο ακομα και οταν μου εκανα επισκληριδιο επαθα κριση πανικου και μου εκανα μεθη.

ευχαριστω κοριτσια

εχω φοβηθει πραγματικα...ειδικα οταν με επιασε τετοια κριση πονου τα χρειαστηκα!!!

ακολουθω τις οδηγιες του γιατρου και προσεχω απο στρες και κανω ακομη πιο προσεγμενη διατροφη

ελπιζω να ειναι κατι περαστικο

Αναστασία μου μην αγχώνεσαι και μην σκέφτεσαι τί θα γίνει και αν θα πάθεις κάτι...Ο σπυράκος θα μεγαλώσει με την μαμάκα του βρε χαζούλα...Δεν θα πάθεις τίποτε.

Απλώς πρόσεχε λίγο παραπάνω τώρα την διατροφή σου, για να μην επιβαρύνεις τον οργανισμό σου και να σκέφτεσαι ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ!!!!!

Να χαμογελάς και να βγάλεις όλες τις αρνητικές σκέψεις απ' το μυαλουδάκι σου. Εντάξει;;;;; Άντε γιατί θα σε μαλώσω :P

:kiss::kiss::kiss:

Θα ειναι.

Προσεχε τον εαυτο σου...παρε στα χερια σου την κατασταση...ολα θα πανε καλα..

Υπολογησε και λιγο η ζεστη..λιγο οι στεναχωριες που ειχες τελευταια...

Περαστικα να ειναι!!!!

Να το παρακολουθείς και να πάρεις και γνώμη άλλου γιατρού για να αισθανθείς καλύτερα. Αφού το ξέρεις το πρόβλημα θα κάνεις ότι σου λέει ο γιατρός σου και όλα θα πάνε καλά!!! Απο το παιδάκι σου θα πέρνεις την δύναμη που χρειάζεσαι και θα είσαι υγειής!!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΒΑΣΙΚΑ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΧΑΘΗΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΛΟΓΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ.ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΔΕ ΘΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ.ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΣΑΙ?ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΕΠΑΘΑ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΜΕ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΑΛΛΩΝ...ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ.ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.ΘΑ ΚΟΙΤΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΣ.

Αναστασία μου αφού το ανακάλυψες εγκαίρως κάνε ό,τι σου λέει ο γιατρός και όλα θα πάνε καλά...Προσοχή στη διατροφή, κόψε το τσιγάρο αν καπνίζεις, μην έχεις άγχος και ξεκουράσου.....

Μην το αμελήσεις όμως...Κάνε τις εξετάσεις που πρέπει...Με την υγεία μας δεν παίζουμε.....Περαστικά σου λοιπόν και εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε κατ'ευχήν.....

THINK POSITIVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ , ΓΕΙΑ.

ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΑΥΡΑ.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Σ, ΚΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΧΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.

ΔΕΝ ''ΦΕΥΓΕΙ''ΕΤΣΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ :blink:

μπεμπουλης μην αγχωνεσαι γιατι χειροτερευεις την κατασταση..αν ακολοθεις τισ οδηγιες του γιατρου και κανεις και τις περεταιρω εξετασεις μην αγχωνεσαι..

σε αυτην την ηλικια ειναι θεμα η καρδια αλλα οχι για να ...πεθανεις...παναγια μου..

απλα πολυ πιθανον να ακολουθησεις 1 θεραπεια για...χρονια......

και αυτο..θα προσεξεςι σιγουρα τη ιατροφη,δουλεια,ασκηση..

αλλα να πς να κανεις τις εξετασις για να βγει ολοκληρωμενο το πορισμα..

να μας ενημερωσεις αν θελεις..

φιλακια!

ευχαριστω κοριτσια μου για τις ευχουλες και την στηριξη σας!!

θα προσεχω πολυ και ολα πιστευω να πανε καλα

αγαπη μου :( στεναχωρεθηκα μαυτα που διαβασα. Οχι οτι φοβαμαι μην παθεις κατι. Αυτο αποκλειετε αμα ακους τον γιατρο σου. Αλλα επειδη στεναχωρεθηκες... :( Μην στεναχωριεσαι γλυκουλινα μου!! Ολα καλα θα πανε και θα καμαρωσεις το αντρακι σου οπως ποθεις... Θα τον δεις να μεγαλωνει, να παντρευετε να κανει κι αυτος παιδακια.. Και θα σκεφτεσαι την τωρινη σου στεναχωρια και θα γελας!! Μην εισαι χαζουλα! Ολα καλα ειναι!! :)

νατασα μου τωρα το ειδα.θελω να σου ευχηθω μεσα απο την καρδια μου να περαση γρηγορα και να μην ειναι τιποτα το σοβαρο που δεν ειναι δηλαδη.οτι καλητερο για εσενα

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ..ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ?ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙΣ?

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ...ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ..ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ! :):):):)

νατασσακι μου πολυ στεναχωρηθηκα μ'αυτα που γραφεις... :(:( ομως μη λες τετοια πραγματα μωλε...αφου το εμαθες νωρις,στην πορεια θα προσεχεις κ ολα θα φτιαξουν!!!μην φοβασαι!!!να εχεις πιστη κ να προσευχεσαι κ αποκλειεται ο θεος να επιτρεψει να μεινει μονος του ο σπυρακος! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...