Μετάβαση σε περιεχόμενο

καταρεω...


Recommended Posts

καλησπερα κ απο μας...

μαμα ευα θα ελεγα κ εγω να μην γραψεις σε κανενα αλλο θεμα γτ δυστυχως αφορμη ψαχνουν για καυγα..ας κανει καθε μαμα αυτο που νιωθει...αντε να στρωσει τελειως ο υπνος σας...

μπεμπουλη τι να πω κοριτσι μου..περαστικα κ ελπιζω με τα φαρμακα να στρωσει ο σπυρακος γρηγορα κ να ειναι κατι που μεγαλωνοντας θα φυγει..κουραγιο κ υπομονη κ εμεις ειμαστε εδω να λες τον πονο σου..

βαγκ ακριβως το ιδιο επαθε κ η χαρα κ ειναι αρρωστη κ αυτη κ ο μικρος...επειδη ενα μικρο στον παιδιατρο ηταν αρρωστο...μα δεν πρεπει κανονικα να υπαρχει ξεχωριστος χωρος για τα αρρωστα ρε γμτ???τι φταινε τα υπολοιπα???οσο για την περιοδο..απο τοτε που γεννησα εχει μειωθει πολυ ο πονος...

αντε κοριτσια ευχομαι να κοιμηθουμε ολες πολυ πολυ αποψε..εγω εβαλα σε προγραμμα την αγγελικη.πρωινο ξυπνημα 9 με 9.30 το αργοτερο..μεσημεριανο στη 1.30,υπνος στα καπακια 2-4 το πολυ κ το βραδυ 9 μπανακι,χαλαρωμα στην κουνια,γαλα κ υπνος...στρατιωτικος νομος στο σπιτι κ οποιος αντεξει..οχι θα με κανει η αγγελικη ο,τι θελει..χαχχα~!!!!!!καληνυχτα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 964
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια χαρα κ απο εμενα

Αναστασια τι να πω ..περαστικα στον Σπυρακο , ευχομαι να ηρεμισει γρηγορα ο καημενος ..κουραγιο καλη μου θα περασει κ αυτο ..

Εγω εχω κεφαλι καζανι ..ειχα επισκεψεις τα παιδια να ειναι στην τσιτα σημερα για ανεξηγητους λογους , να φταιει ο νοτιας αραγε ..Εχω κ γω εναν πονοκεφαλο τρελο ..

Αυριο θα παμε επισκεψη σε ενα νεογεννητο αχ στο ιδιο μαιευτηριο που γεννησα κ γω ..Αχ πως περναει ο καιρος ..

Η μεγαλη μου κορη σημερα τσακωθηκε στον παιδικο μ'ενα αλλο παιδακι , κ ορμησε η μεσαια να την σωσει ..τι θα κανω μ'αυτες τις λωλωπαντιερες δεν ξερω ..

Πειναω κ γω ρε γμτ , Βαγκμαν τι το ηθελες να το αναφερεις το τοστακι :lol::lol: , δεν θα φαω ομως , αποφασισα να κανω διαιτα κ το χω ριξει την τελευταια εβδομαδα στις σουπες ..

Με την περιοδο τι να πω ..πριν τις διδυμες ημουν ελβετικο ρολοι ουτε πονοι ουτε τιποτα ..Μετα ηρθαν τα πανω κατω ..Και μετα την Αριαδνη ακομα πιο πανω κατω περα δωθε ..

Καλυψω τι νεα ? Τελικα μονο με στρατιωτικο νομο οπως λες κ συ γινεται δουλεια ..Απο τοτε που τον..επεβαλλα στις διδυμες ειδα ασπρη μερα κ νυχτα μπορω να πω ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι ρε ευακι,δε γινεται αλλιως..οκ να ξυπναει ενδιαμεσα το βραδυ γτ μαλλον ειναι απο τα δοντακια αλλα τουλαχιστον να κοιμαται σε ανθρωπινη ωρα για να χαλαρωνω κ εγω λιγο......

σας εχουνε ματιασει παιδι μου..ριξε ενα ομαδικο ξεματιασμα κ θα δεις!!!!!!!!

εγω μαιευτηριο προς το παρον ουτε απεξω δε θελω να δω!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον εχω χριστουγεννιατικη διαθεση ας ειναι καλα τα κοριτσακια μου που αυτον τον ατιμο τον ρουντολφ σε χλωρο κλαρι δεν τον αφηνουν :lol::lol:

Γιατι βρε καλυψω δεν θες να ξαναδεις μαιευτηριο? Την μικρη σου θα την αφησεις χωρις αδερφακι ? Πλακα πλακα εγω ειμαι μοναχοπαιδι κ παντα ηθελα αδερφακι ..κλαψ ..

post-12458-13873935559798_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευα μου θα ηθελα να κανω ενα παιδακι ακομα αλλα με αυτα που τραβαω ακομα δε νομιζω οτι θα την παλεψω..ας μιλησει πρωτα η αγγελικη να μου λεει τι θελει κ μετα!!!!!

εγω θελω να στολισω δεντρο-εννοειται μονο με πλαστικα στολιδια-αλλα φοβαμαι μην πηγαινει κ το τραβαει κ της ερχεται κολλαρο συνεχεια!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι βρε καλυψω εγω μ'ολη την καλη διαθεση στο λεω προς θεου ...

Εγω σκεφτομαι να στολισω δεντρο τελικα η καραβακι που να το βαλω κ πανω στο μεγαλο τραπεζι μακρια απο τα χερακια της Αριαδνης ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μια γρηγορη καλημερα σε ολες σας !

τρεχω τρεχω τρεχω σημερις θα τα πουμε αργοτερα !!

χρονια πολλα στις εορταζουσες !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και χρονια πολλα στις Κατερινες!

εμενα γιορταζει η πεθερουλα και η κορη της κορης της.

εγω για στολισμο νωρις το βλεπω ακομα... να μπει ο Δεκεμβρης και βλεπουμε...

οσο για το δεντρο κολαρο,δε θα ξεχασω πριν μερικα χρονια Παραμονη Πρωτοχρονιας στο πατρικο μου, με την αδερφη μου και τα 3 παιδια + την ξαδερφη μου με τα 2 που ειχε τοτε και τα πεθερικα της... και ξαφνικα ο μεγαλος της ξαδερφης, θελοντας να παρει ενα στολιδι απο το δεντρο (2μ δεντρο) τραβαει.... και να βλεπω απο μακρια το δεντρο ολοφωτο να γερνει σαν τον πυργο της Πιζας!!! τρεχω και το προλαβαινω λιγο πριν ο μικρος γινει αλλο ενα στολιδι σε καποιο κλαδι!!! ριξαμε ενα γελιο μετα!!!!

εμεις προπερσυ αγορασαμε ενα μικρουλι δεντρο 1μ, ηταν τοτε πριν ξεκινησω τα της εξωσωματικης και δεν ειχα καθολου διαθεση για στολισμους, και αυτο θα στολισουμε παλι πανω στο τραπεζι. εξω στα μπαλκονια τους φωτοσωλινες και αστερια, ΑηΒασιλιδες κλπ... αλλα οχι τοσο νωρις...

δε σας ειπα... σημερα και εγω ξυπνησα με τσιμπημα στο λαιμο και περιεργη μυτη. και το σκεφτηκα οτι δεν πηγαμε πουθενα αλλου εκτος απο την παιδιατρο με παιδακια ή καποιον αρρωστο... αρα απο εκει την πατησαμε... με τις υγειες μας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα καταρέουσες μαμάδες!!!

Μπεμπούλης περαστικά σας και καλό κουράγιο θα το ξεπεράσετε και αυτό!!!!

Ευα κέφια έχουμε σήμερα;;;;;

Κοιμήθηκε η μις αυπνία 2010;;;

Πάντως κορίτσια η δικιά μας παιδίατρος βάζει τα μωράκια που είναι για εμβόλια κλπ νωρίς και τα άρωστα πιο αργά.Ετσι δεν έχω πετύχει σχεδόν ποτέ άρωστο παιδάκι όταν πάω για εμβόλιο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και η δικια μας ετσι κανει, αλλα τι να πεις σε αυτες που ερχονται χωρις ραντεβου;;; πρωτη φορα το συναντησαμε και εμεις και την πατησαμε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια..............Μπεμπούλη μου περαστικά σας...........μην στεναχωριέσαι και θα περάσει κι αυτό........όλα καλά θα πάνε, είναι δυνατός ο Σπυράκος.............

Ψες παλι κοιμηθηκαμε αγκαλια με το μπαμπα μας γιατι δε μπορει να μας ακουει να κλαιμε και κλαιει πολυ δυνατα τωρα γμτ.............Ομως ξυπνησε στις 5,5 για γαλα και ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 7.............Παλι καλα.......

Φιλάκια πολλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια χαρα κ απο εμενα ..

ουφ πτωμα ειμαι κ ειναι ακομα μεσημερι ...

η Αριαδνη απ τις 0630 που ηπιε το γαλα ειχε τρελη γκρινια ..Τι επαθε ρε γμτ παλι ..Ελπιζω να μην ληξει αδοξα αυτη η καλη διαγωγη που δειχνει τον τελευταιο καιρο ..αντε να δουμε ..

Μαρινακι ο μικρος νομιζω οτι τον ψυχολογισε τον μπαμπα του..κ του την εφερε μια χαρα ..Τωρα εχει την αγκαλιτσα ..προσεξε ομως μην πισωγυρισει ..

Αναστασια πως παει ο Σπυρακος , ειναι καλυτερα ?

βαγκμαν η ιστορια με το δεντρο βλεπω να γινεται σεναριο κ στο δικο μας σπιτι..Για καλο κ για κακο λοιπον λεω να στολισω κανενα καραβακι να το βαλουμε πανω στο μεγαλο τραπεζι κ ολα τα υπολοιπα παλευονται θα δω ..

καραμελενια , εχω ανεξηγητα κεφια σημερα σε σχεση με χτες ..δεν ξερω ..το χριστουγεννιατικο μου μ'επιασε .. :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια και από μένα. Περαστικά στον Σπυράκο! Επιτέλους τελειώσαμε με την αντιβίωση! :) Ο Γιώργος όμως ξυπνάει ανά 1 ώρα, μουρμουρίζει, θέλει να πάω, να του βάλω πιπίλα και ξανακοιμάται..... ουφ.... μάλλον δόντια, πάνω που είχαμε αρχίσει να στρώνουμε..... Εγώ γιορτάζω σήμερα, Κατερίνα βλέπετε, πλέον διπλά όμως, αφού σαν σήμερα ένα χρόνο πριν ο Γιώργος άφησε τη θερμοκοιτίδα του και ήρθε κι αυτός σπίτι (ο Δημήτρης είχε έρθει 2 μέρες νωρίτερα). Σαν σήμερα γίναμε οικογένεια!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινακι χρονια πολλα και οτι ποθεις!!!!!!!!!!!!Να ναι καλά τα μωράκια σου και να στε παντα μια ευτυχισμένη οικογένεια!!!!!!!!!!!!!

Ευακι κρατα τα κεφια.................φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπεμπούλης εύχομαι ο Σπυράκος να είναι πολύ-πολύ καλύτερα σήμερα το καλό μου...

Κ147 πολύχρονη να είσαι και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Εγώ κοριτσάκια είμαι κομμάτια σήμερα, η Μαρία είχε αυπνίες από τις 2μιση μέχρι τις 6μιση το πρωί, (ήπιε το γάλα της στις 6μιση και κοιμήθηκε μέχρι τις 7μιση) την πήρα πάλι στο κρεβάτι μας μπας και κοιμηθούμε καμιά ωρίτσα (ο άντρας μου έκανε πάλι πως δεν την άκουγε και έκανα εγώ τα δρομολόγια) αλλά με τάραξε στις κλωτσιές και στα χαστούκια, με κουτουλάει στα μούτρα, τρείς φορές έχω κόψει τα χείλια μου. Είμαι ερείπιο σήμερα...μαύροι κύκλοι κτλ. Έπεσε και χτύπησε και το κεφαλάκι της και βαλάντωσε στο κλάμα...έκλαιγα κι εγώ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοριτσακια μου

ευχαριστω πολυ για τις ευχουλες σας!!!!

να ειστε καλα και πολυ το χαιρομαι που μεσα απο τα ξενυχτια εχουμε γινει ενα πολυ καλο παρεακι!!!!

ο σπυρος σημερα ειναι πολυ καλυτερα,βηχα εχει αραια και που αλλα τον κακομηρουλη τον ταραξα στο ξενυχτη χθες

τον ξυπνησα στις 12,στις 4 και στις 6 για φαρμακο και....γκρινιαζε...αααα του λεω κι εγω ειδες ποσο ασχημο ειναι να σε ξυπνανε??? :lol::lol::lol::lol: ετσι κι εσυ να μην ξυπνας την μανουλα :lol::lol::lol::lol:

κ147 χρονια σου πολλα!!!!!!!!!!!!

φιλακια σε ολες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κ απο εμας

καταρχην Κατερινακι πολυχρονη να χαιρεσαι την οικογενεια κ παντα χαρες !!

Αναστασια περαστικα σας κ παλι , εμ ειδες ο Σπυρακος δεν του αρεσει το βραδυνο ξυπνημα ..

εχεις δικιο τα ξενυχτια μας ενωσαν :P:P

Την καλη διαθεση την κραταω μαρινα δεν μπορω να κανω αλλιως γιατι χαθηκα ..

Αχ τ'αγριμια τ'αγριμακια μου λυσσαξαν παλι το απογευμα ..Πω πω ενεργεια βρε παιδι μου ..Σκεφτομαι κ ψαχνω να τις γραψω σε καμια δραστηριοτητα ομως δυστηχως για μπαλετο πχ , τα παιρνουν απο 3,5 χρονων..Ειναι ενα μικρο εργαστηρι μου ειπαν εδω κοντα μας με ζωγραφικη κ μουσικη που παιρνουν κ λιγο μικροτερα για να δουμε θα το ψαξω αυριο..

Πηγα σημερα την μικρη κ την μεγαλη στον παιδιατρο , την Σοφια την δαγκωσε κατι στο μαγουλο δεν ξερω τι μπορει να ηταν , κατι διαφορετικο απο κουνουπι κ εχει κοκκινησει γερα ..Ευτυχως με λιγακι φουσιντιν θα περασει ..Περιεργο γιατι συνηθως η μεγαλη μας κορη δεν καταλαβαινει πολλα πολλα ..Ελπιζω να τελειωσει συντομα ..πηρα κ την μπουλουκα να μας δει γιατι με τον νοτια ψιλομπουκωσε παλι ομως αρχισαν ευτυχως σημερα να υποχωρουν τα μυξακια κ να αναρρωνουμε ..αυτος ο νοτιας αμαν πια ..Θα το κανουμε το εμβολιο μας αυριο το πρωι κ μαλιστα διπλο γιατι εκτος απο το προγραμματισμενο θα κανει κ το αντιγριπικο ..

εσεις ρε κοριτσια κανατε στα μικρα σας αντιγριπικο ? Εμεις αναγκαστικα ...

Νασια τι επαθε το Μαρουλακι σου , πως επεσε το καημενο ..αχ θεε μου δεν τα προλαβαινεις ωρες ωρες ..Δεν ειναι τιποτα μωρε , μην στεναχωριεσαι ..αυτα συμβαινουν ...

κ επειδη η χριστουγεννιατικη διαθεση καλα παει ..

post-12458-13873935560216_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου πολύ! Έβαλα τα αγόρια μου για ύπνο, άντε να δούμε πόσες φορές θα φωνάξουν κι απόψε..... Μαρίνα μου υπομονή, θα στρώσει το πρόγραμμά του το ζουζούνι σου, είναι μικρούλι ακόμα... ;) Νάσια μου, τα ατυχηματάκια είναι δυστυχώς μέσα στο πρόγραμμα, στα δικά μου που είναι 2 δεν ξέρεις που να πρωτοκοιτάξεις και ποιον να πρωτοπροφυλάξεις..... πάντως δεν έχουν καθόλου αίσθηση του κινδύνου.... :? Αναστασία περαστικά σας και πάλι, α... και υπομονή σε σένα.... Ευάκι τί να πω..... είναι ζόρικο να προσπαθείς να απασχολείς συνέχεια 2 παιδιά, πόσο μάλλον εσύ 3..... Περαστικά και στο Σοφάκι σου.... εγώ λέω να τα απομονώσω σπίτι μη μου ξαναρρωστήσουν μέχρι τη 1 Δεκέμβρη που έχουμε εμβόλιο..... αντιγριπικό όχι, δε νομίζω ότι χρειαζόμαστε....

Και μην ξεχάσω.... δέντρο στολίσαμε ήδη από το Σαββατοκύριακο.... :D πάνω σε τραπέζι... πίσω από τον καναπέ.... και με μια ατελείωτη προσπάθεια να μην μας έρθει καπέλο.... :lol:

α.... στολίσαμε και καράβι... πάνω στην τηλεόραση.... :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μόλις κοιμήθηκε το ζιζανιοκτόνο μου και έκατσα επιτέλους να χαλαρώσω (???) λίγο...

Mama Eva πως τα καταφέρνεις με τρία παιδάκια...ειλικρινά έχεις τα συγχαρητήριά μου...εγώ έχω ένα κι έχω κλατάρει κι όχι μόνο σωματικά (αυτό παλεύεται κουτσά στραβά), το ψυχολογικό είναι που με σκοτώνει! Μην αρρωστήσει...μην χτυπήσει...μην βήξει...μην πάθει τίποτα...Όταν τα σκέφτομαι δεν μπορώ να κλείσω μάτι, και όταν δεν τα σκέφτομαι και θέλω να κοιμηθώ δεν με αφήνει η μικρή με τα ξενύχτια!!!!(χαχαχα) Είσαι σίγουρη ότι δεν ήταν κουνούπι αυτό που τσίμπησε το Σοφάκι? Γιατί κυκλοφορούν ακόμα κάτι σκατοκούνουπα μολυσμένα που έτσι και σε τσιμπήσουν κάνεις ολόκληρο καρούμπαλο, μας τσίμπησαν και την Μαρία κι εμένα και έκαναν καιρό να περάσουν.

Αντιγριπικό δεν κάναμε αλλά θα ρωτήσω την παιδίατρο όταν πάμε.

Κ147 πωπω κι εσύ με τα διδυμάκια πως προλαβαίνεις? Όντως δεν έχουν αίσθηση του κινδύνου...παλιότερα αναρωτιόμουν αν έχει και αίσθηση του πόνου η δικιά μου γιατί ενώ έπεφτε ή χτυπούσε κάπου δεν έβγαζε ούτε κιχ και συνέχιζε κανονικά τις ταρζανιές! Ο Θεός να τα φυλάει έτσι που κάνουν ώρες ώρες!!!!!

Αχ βρε κορίτσια, έτσι που σας ακούω να λέτε που στολίσατε πολύ μ'αρέσει, τα λατρεύω τα Χριστούγεννα...εγώ θα στολίσω την Κυριακή, θα βάλω και δέντρο (ψεύτικο) παρόλο που φοβάμαι μην μας έρθει καπέλο καμιά μέρα, θα το ρισκάρω όμως γιατί θέλω το σπίτι στολισμένο και για τα πρώτα γενέθλια της Μαρίας μου στις 9 Δεκεμβρίου.

Καλό βράδυ κοριτσάκια μου (ας ελπίσουμε)

Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα ..

η καλη διαγωγη της Αριαδνης μαλλον ελαβε τελος .... :cry::cry::cry:

απο τις 0530ξυπνια εφαγε , την αλλαξα κ πριν λιγο μονο ηρεμισε ..κ ειχαμε κ αλλο ενα ξυπνημα στις 0200...τι γκρινια θεε μου ...

λετε να ταραχτηκε που πηγε στον παιδιατρο , μηπως καταλαβε τα του εμβολιου ?!

τι να κανω τωρα που νιωθω οτι θ'απογοητευτω παλι ...

η εβδομαδα που περασε ηταν τελεια για τα δεδομενα του βλασταριου μου κ αναρωτιεμαι τι εγινε τωρα ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα

πρωνη πρωινη σημερα μιας και στις 6 του δινω το γαλα και την αντιβιωση του(η μιση πηγε στην πιτζαμα μου)

ετοιμαζω το φαγητο του,ελπιζω να φαει σημερα, γιατι θα λειπουμε το πρωι και πρεπει να ειναι ετοιμο οταν γυρισουμε

αλλιως θα την ξαναεπεφτα για υπνο!!!

ευακι το αερολιν το σταματησατε??? εμεις εχουμε ακομη 8 μερες μπροστα αλλα ευτυχως μεσα στην διαρκεια της νυχτας,απο χθες, εχει μονο μια φορα στις 2

παντως σημερα κοιμηθηκε πολυ καλυτερα,αφου δεν τον ξυπνησα ενα σωρο φορες

πηγα στο δωματιο να τον ταισω και κοιμοταν αναποδα(τα ποδια στο μαξιλαρι :lol: )

ααα ξεχασα....το αντιγριππικο εμεις λογω ευαισθησιας το κανουμε καθε χρονο και τουλαχιστον αρρωσταινει αλλα οχι συχνα και βαρια οπως οταν ηταν μωρακι

ρε συ ευα θα το εχει στο μυαλο της η μπουμπουκα γιαυτο μην απελπιζεσαι εγω το προγραμμα το τηρω ακομη και τωρα που ειναι αρρωστος ο μικρος

μονο το μεσημερι χθες δεν κοιμηθηκε γιατι πανω που τον κοιμησα μου τον ξυπνησαν οι διπλα

οποτε τον αφησα στο δωματιο του να παιζει και εγω κοιμηθηκα μια ωριτσα.

μηπως θα επρεπε να την ξεκινησεις πιο εντατικα??? ετσι και αλλιως τα κρυολογηματα δεν προκειται να σταματησουν

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν ξερω βρε Αναστασια μου ..πανω που πηρα τα πανω μου λιγακι κ γω κ ολοι μας φτου κ απ την αρχη..μεχρι τωρα μια χαρα τα πηγαινε ..για το πιο εντατικο δεν ξερω προς το παρον ..ειναι κ τα μπουκωματα στην μεση , αν απο το πολυ κλαμα μπουκωσει στο τελος κανει εμετο..αυτο το εκανε παντα ανεξαρτητως μεθοδου ..

φταιει κ ο πεθερος μου που ηρθε παλι κολλιτσιδα χτες απο τις 1800-2045...τι ηρεμια να εχουν τα παιδια για την προετοιμασια του υπνου..και το εχω παρατηρησει αυτο , η Αριαδνη συγκεκριμενα οταν δεν υπαρχει αυτο το μεταξυ μας λιγο πριν τον υπνο ειναι νευρικη ..

αερολιν εμεις σταματησαμε , συνεχιζω ομως με τον ορο ακαθεκτη μιας κ το συζητησα κ με τον γιατρο κ δεν υπαρχει προβλημα ..Αν δεν την ειχα τρελανει με τον ορο θα επαιρνε παλι αντιβιωση η μικρη ..μεχρι κ καθε μια ωρα βαζαμε κ ετσι ανακουφιζοταν ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτο το εχω παρατηρησει κι εγω

αν εχω κοσμο πριν τον υπνο του ξεσηκωνεται και του ειναι δυσκολο μετα να παει για υπνο!!!!!

παντως κι εμεις εδω απο υγρασια ειμαστε φουλ(μενουμε διπλα στην θαλασσα)αλλα ευτυχως δεν τον πηραζει σε θεμα μπουκωματος

αλλα υποψιαζομαι να ειναι η αιτια για το ασθμα!!!!!

απο γκρινια τι κανει δηλαδη? ξυπναει για να ξυπνησει η εχει δυσφορια γενικοτερα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απο γκρινια τι κανει δηλαδη? ξυπναει για να ξυπνησει η εχει δυσφορια γενικοτερα?

κ τα δυο ετσι οπως τα περιγραφεις ..μαλιστα ψιλοξυπνησε η Νικη η οποια ειναι κινδυνος θανατος αν στραβοξυπνησει κ λεω τωρα την πατησαμε ..Ευτυχως το καημενο μου ομως ανασηκωσε το κεφαλακι της με κοιταξε κ γυρισε απο την αλλη..Ποτε θεε μου θα γινει κ με την μικρη αυτο δεν ξερω ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μια γρήγορη καλημέρα μπήκα να πω κοριτσάκια μου,

έχω ένα σωρό δουλειές σήμερα...

η Μαρουλίτα μου ήταν πολύ βολικό κοριτσάκι απόψε, κοιμήθηκε στις 10, ήπιε το γάλα της στις 12 και ξαναξύπνησε πρίν λίγο που ήπιε ξανά το γάλα της. Τώρα το παλεύει για να ξανακοιμηθεί...θα δούμε!

Μπεμπούλης πολύ χαίρομαι που ο Σπυράκος είναι καλύτερα το πουλάκι μου!

Πάω στο κρεβατάκι μου και στο μαξιλαράκι μου για λίγη ώρα ακόμη...

Φιλάκια πολλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...