Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερα και καλο σ/κ σε ολες!!!!!

φραν,καλο ταξιδακι!!!!!!!!!! :woohoo:

νατασουλα,που εχεις φλεγμονη???? :dry: περαστικα ευχομαι!!!!να φυγει γρηγορα!!!!! ;)

μπεμπουλη,καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh:

εμεις ετοιμαζομαστε για μπανακι...!!!!!!!!! :) εχει ωραιο καιρο!!!!!!ουτε κρυο αλλα ουτε και καυσωνα!!!!!! ;)

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια .

Τελικα χθες μπορει να ξυπνησε 9 και 30 αλλα κοιμηθηκε παλυ κατα τισ 11 ....δηλαδη στην ωρα του .

μαλλον πινουσε και ξυπνησε .

ανυποονω να περασουν οι μερες να παω Τρικαλα .

Ελπιζω εκει να δει ομικροσ την Μαρια να τρωει και να μιλαει και να λυθει και αυτος ....

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!ειχα τη μανουλα μου εδω κ με βοηθησε με δουλειες το πρωι!εχω κ σφουγγαρισμενο σπιτακι κ φαγακι για τον Γιωργο,μονο για εμας μαγειρεψα εγω! :P ,κ μου εφτιαξε κ ενα πολυ νοστιμο κεικ! :):):):):)

νατασουλα περαστικα!να περασετε υπεροχα στη βαφτιση!καλο ταξιδι!

φρανιτακι επισης! :)

ξεκινησα δουλεια!λιιγο με κουραζει που ξυπναω νωρις,οδηγω,γυρναω πισω κ δεν καθομαι λεπτο ,επειδη ο μικρος ξυπναει με το που επιστρεφω :dry: ,κ με προβληματιζει που θα βρισκω χρονο να ετοιμαζω τα μαθηματα..αλλα κατι θα σκεφτω! :laugh: σας θαυμαζω παντως οσες δουλευετε κ τα φερνετε βολτα ολα!εγω τα εχω φορτωσει τον κοκκορα κ ολο κλαιγομαι.. :blush::blush: !ελπιζω να κρατησει λιγο αυτη η σταση μου.. :S:S !

Ευα που μενετε κ θα πατε για μπανακι;;εδω βρεχει!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

καλημερουδια Αναστασια!τί κανει ο Σπυρακος;; :kiss::kiss:

Αφρο μου τί κανετε;;πλεον δεν ξυπνατε τα βραδια,ε;;εμεις σαν να το ελαττωσαμε..αλλα δεν ξερω :S !απο εβδομαδα θα παμε να δουμε για να του κανω αλλο παιδικο,με μεγαλο κρεβατι,ωστε να μην κοιμαται αλλο στο δικο μας,στο κρεβατακι του δε βολευεται με τιποτα,ομως!

Παναγιωτα,Αργυρουλα τα φιλια μου!

Θουλη τελικα ιδιωτικο παιδικο,ε;;κ εγω του χρονου για ιδιωτικο σκεφτομαι..θα δουμε!

φιλακια!!! :kiss::kiss::kiss: καλο σαββατοκυριακο σε ολες!

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!!!!!!1

ειμαι δουλεια κ γινετε χαμος..

βρηκα χροναο να γραψω

χθες ο μικρος κοιμηθηκε 11 κ ξυπνησε 2 φορες για γαλα..

τελικη ωρα ξυπνησε 7.30 :angry:

τελικα αν παει για υπνο πιο νωρις ξυπναει πιο αργα

σημερα εχουμε 6 γαμο..εδω βρεχει.

κ 9 ειναι το γλεντι..μα μεχρι της 9 τιιιι θα κανουμε?

να δω τι ωρα θα κοιμηθουμε κ σημερα

σας φιλω ολες μια μια...

τα λεμε αυριο :kiss::kiss:

Δημοσίευση

καλο μεσημερι και απο εμας...αρρωστη με φαρυγγιτιδα,ψηνομουν στον πυρετο προχθες το βραδυ,με 3 κουβερτες μαλλινες σκεπαστηκα....τελικα πηγα νοσοκομειο ,μου εκαναν διαγνωση και ξεκινησα αντιβιωση ,ηρθε ο πεθερος μου..η μικρη παλι δεν εφαγε... την χτυπησα στο χερι γτ τα πετουσε ολα κατω..απο τοτε που ηρθαμε εχει φαει συνολικα στο χερι 5 σφαλιαριτσες..τοσες δεν εχει φαει σε ολη της τη ζωη...ειμαι μαμα χωρις υπομονη τελικα...τα φιλια μου σε ολες...

Δημοσίευση

Καλησπερα!!!

Γιωτα περαστικα...

Φρανι καλο ταξιδι...

Παναγιωτα- κουκλαρα- καλα να περασετε

εμεισ γυρισαμε απο ψωνια...χαμος...

εφαγα σημερα 237 ευρω...και δεν θυμαμαι που...ΣΜ, λαικη...Τζαμπο...

πηρα του Χριστορου κυρομπογιεσ..του αρεσει να μουντζουρωνει χαρτια..υπο επιβλεψη ΠΑΝΤΑ!!!!

Του πηραμε και μια κιτρινη τηλεκατευθυνομανη Λαμποργκινι...ναι βεβεια..σε ηληκια 15 μηνων αποκτισαμε αμαξι!!!!

Δημοσίευση

Χρύσα καλά καθαρίσματα με τις κυρομπογιές!!!! :laugh: :laugh: ,

όσο γι ατο αμάξι και αργά το αποκτήσατε!!!!!

εμείς πάμε στο καρουσέλ σε λίγο περιμένουμε τον Λουκά να τελειώσει το φαγητό του, το παλεύει πάνω από ώρα τώρα!!!!....σαν πουλάκι τρώει!!!!

Δημοσίευση

Artz καλα να περασετε...

Ο δικος μου αφου σνομπαρε τον χυλο βρωμης με σταφιδεσ..μασουλαει ενα βραστο καλαμποκι...

εγω φτιαχνω τσιζ κεικ..και κοιταζω το βουνο με το σηδερο..και με πιανει απελπισια.....

εχω να πλυνω και το μπανιο..να αλλαξω και τα σεντονια μας..

εχει κρυο

Δημοσίευση

πολλες εκπαιδευτικους βλεπω!!!!!!!! :woohoo: κι εγω δασκαλα!!!!!εχω αδεια μεχρι το γεναρη.... ;)

lucky μου,μενω σε νησακι κι ειχε πολυ ωραιο καιρο σημερα!!!!!!!εσυ που μενεις???? :)

Δημοσίευση

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? το σιγουρο ειναι οτι τετοια ωρα ειμαι μονη μου!

μολις γυρισα απο δουλεια!

ο Π. εχει βγει!

η μικρη επεσε για υπνο και εγω χαζευω!

grousi σε ποιο νησι εισαι?

Χρυσα μμμμμμμμ αυτοκινητο διαβαζω....και τι αυτοκινητο!!!!!!!!!!!

ετσι θα πεφτουν οι γκομενες στα ποδια του!

Argi καρουζελ!!!!!

τελεια!

εδω φερνουν μονο τα χριστουγεννα στο κεντρο της Αθηνας!

savropinguinos περαστικα και εισαι μαι μαμα με πολυ αγαπη!!!!!!!!!!

Αφροδιτη , Παναγιωτα και λοιπες

ευχομαι να ειστε καλα!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια μου

εγω ειμαι ξενυχτισμενη!!!!

ο μικρος εχει τωρα μια βδομαδα που δεν κοιμαται καλα,ξυπναει την νυχτα και κλαιει!!!

αυριο θα τον παω στην παιδιατρο γιατι δεν ξερω τι μπορει να εχει

κανει κακα σαν διαροια εδω και 5 μερες,ειναι πολυ ανυσυχος στον υπνο του,χθες που ξυπνησε την νυχτα τον ακουσα σαν μπουκωμενο και...το πιο χειροτερο για μενα ειναι οτι ανοιγει η μυτη του την νυχτα

ειχα δει μια φορα εναν λεκε στο σεντονακι του μικρο,το ειπα στην παιδιατρο και μου ειπε να το παρακολουθησω αν ξαναγινει μηπως και ηταν τυχαιο αλλα χθες που πηγα να του αλλαξω τα σεντονια ειδα την μαξιλαροθηκη του γεματη!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!!

Ρε Μπαμπου...μπας και το παιδι εχει καμια γαστρεντεριτιδα...προσοχη μην αφιδατωθει..το ζουζουνακι μου ποναει..περαστικα σας ρε!!!!

Τι κανετε;;;

εγω βαριαμαι..εφτιαξα τσιζ κεικ και απολαμβανω ενα κομματι..κερναω...

ο μικρος εξακολουθει να εχει πολυ μηξα..ευτυχως δε μου ανεβαζει πυρετο..εγω εχω ακομα την ψυξη...αλλα και τον λαιμο μου...μαλλον με κολλησε ο μικρος

Φιλακια σε οοολλεεςςςς

Δημοσίευση

πινει γαλα ευτυχως και νερο!!!

αλλα απο φαγητο μου το εχει μειωσει αρκετα...θα δουμε αυριο που θα τον παω παιδιατρο

τωρα που ηπιε γαλα παρολιγο να κανει εμετο...τι να πω?? τι εχει παθει??

εγω εχω εναν τρομερο πονοκεφαλο εδω και 3 μερες και τελικα ανακαλυψα οτι ειναι απο δοντι....αυριο επειγωντος οδοντιατρο!!!! συν οτι το στομαχι μου ειναι χαλια,αναγουλες και σφιξιμο

οοοολα καλα ε???? περαστικα μας χρυσα μου

παντως ενα κομματι τσιζκεικ θα το ετρωγα χαχαχα

Δημοσίευση

Αναστασακι μου δεν εχω ιδεα τι μπορει να εχει ,περιμενω να ακουσω τι θα σας πει ο γιατρος ,περαστικα να ειναι και πολυ γριγορα.

Μην μιλας για δοντια .....εχει ξελασκαρει ενα παλιο μου σφραγισμα και το νιοθω να περνει αερα ...αλλα πως να παω οδοντιατρο ......τελος παντον μαλλον θα παω στα Τρικαλα .....

Κοριτσια εχουμε να παμε παιδιατρο απο 14 μηνων ,μας ειπαι οτι θα τον ξανα παμε οταν γινει 2 χρονων .Μεχρι τωρα τον μετραω στην ζιγαρια και δεν εχει βαλει γραμμαριο ,εχει ψιλωσει κανα δυο ποντους αλλα αρχιζω σιγα σιγα και ανησυχω .

αντε 2 μερες ακομα εδω ...

Δημοσίευση

Καλημέρα,....

Αναστασία περαστικά, να πας αύριο, κρίμα να ταλαιπωρείται......

συνεχίζω αργότερα γιατί με φωνάζουν τα πιτσιρίκια......

καλημέρα....

Αφροδίτη καλό ταξιδάκι αύριο

Χρύσα και εγώ ένα κομμάτι θέλω...πες μου την συνταγή!!!!

Βίκυ καλημέρα....ώρα για πρωινό, ξυπνήσαμε όλοι αργά!!!

Δημοσίευση

και εγω αυτο περιμενω αφροδιτη μου την παιδιατρο

εμεις πηγαμε και τον ειδε μολις εγινε 2 χρονων

απο εκει και επειτα παιδιατρο μονο οταν υπαρχει ιωση η εμβολιο!!

απο βαρος κι εμεις αστα να πανε εβαλε μεσα σε 4 μηνες 600γρ μονο

απο υψος καλα παμε 93εκ ειναι!!!

κι εγω χαλια ειμαι τωρα με εχει πιασει κρυος ιδρωτας και κομαρες...κολλησα με τον γιο μου μαζι??? μαλλον!!!

argi τι κανετε????

Δημοσίευση

Ωχ αναστασια αυτο μας ελειπε..να εισαι αρρωστη και εσυ!!!!

Αφρο περαστικα για το δοντι...σε νιοθω γιατι και εμενα ενα σφραγησμα μου κανει νερα..

Αρτζ το τσιζ καικ μου ειναι αυκολο...και εντελως αντιθετο στια διατροφικες αρχες μου..αλλα το λατρευω.

Λοιπον θελεις για μκια κουμποτη στρογγυλη φορμα

2 πακετα μπισκοτα ντιτζεστιβ

1 πακετο( 250 γραμμ) Βιταμ λειωμενο

2 πακετα τυρι κρεμα ( τυπου φιλαδελφια)

1 1 κουτι φυτικη σαντιγη( τυπου μορφατ)

6 κουταλιεσ ζαχαρουχο γαλα

1 κουτ. σουπασ χυμο λεμονι

1,5 κουτι μαρμελαδα της επιλογης σου( εγω βαζω βατομουρο η φρουτα του δασους)

Εκτελεση/9 ελπιζω οχι κανονικη)

Θρηματιζεις τα μπισκοτα και τα ανακατευεις με το λειωμενο βιταλ τα στρωνεισ την φορμα και τα βαζεις για ενα 2 ωρο στο ψυγειο να σφηξει.

Ανακατευεις σε ενα μπολ το τυρι την σαντιγυ χτυπημενη- χωρις ζαχαρη- το ζαχαρουχο γαλα και το λεμονι( ετσι δεν γινετε πολυ γλυκια η κρεμα).

Αφου βγαλεις τη βαση ( στο μεταξυ εχει σταθεροποιηθει) απλωνεις πανω την κρεμα και το βαζεις για αλλο ενα δυωρο στο ψυγειο.Στο τελος απλωνεις πανω την μαρμελαδα .

Για καλυτερο αισθητικο αποτελεσμα καντο απο την προηγουμενη και αστο ολη τη νυχτα στο ψυγειο να σταθεροποιηθουν και να δεσουν τα υλικα.

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου γύρισαααααααααααααααααααααααααααααααα.....Μου λείψατε πολύ......Από αύριο θα είμαι πάλι στο καρβουνιάρικο τρενάκι μας.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να καθίσω να διαβάσω τόσες σελίδες..... :blush::blush::blink::blink::blink: Αν είναι κάτι που πρέπει να ξέρω, γράψτε το μου.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Περάσαμε πολύ καλά Χαλκιδική...Η συμπεθερούλα η Λένα, ο Τόλης και ο Αναστάσης είναι φοβερή αν και η συμπεθερούλα μου είναι λίγο κολλημένη με το γιο της..... :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: Ρε Λενάκι μου έλειψες ήδη..Άντε κετεβείτε να σας δούμε.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Επίσης γνώρισα και τη Νατάσα και το Ειρηνάκι της...Σοκαρίστηκα με την Ειρηνούλα, η οποία μιλάει σαν παιδί 2 χρονών...Μιλάει πεντακάθαρα, σχηματίζει προτάσεις και λέει τα πάντα..... :woohoo: :woohoo: :woohoo: Θέλω κι εγώ.... :blush::blush::blush:

Επίσης έπαθα πλάκα με την κορμάρα της Νατάσας...Θεά....5 μηνών έγκυος κι εγώ είμαι διπλή από αυτήν... :(:(:(:(:(:(

Στενοχωρήθηκα που δεν είδα Θούλη,Χρύσα, Νατάσα αλλά δεν είχα τα τηλ σας.... :blush::blush::blush::(:(:(

Τι νέα καλέ;;;;Πείτε τίποτα.......Τόσο καιρό λείπω..... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Γωγω καλοσηρθεσ!!!!

Τιποτα το συγκλονιστικο...και εγω ελειπα...

ξεκινησαμε παιδικο...παιντικο που λεει και ο Χριστοφορος...και προσαρμοζομαστε καλα!!!

Ποτε εχεις γιατρο;;;;

ολα καλα με το νινι..

η Ιωαννα;;;;;

Περασατ τελεια ε;;;

και εμεις τελεια..χαλαρα καθομουν αλλη μια ευδομαδα!!!!

Κοριτσια ποσες φορες σας εχω πει οτι βαρεθηκα να κανω δουλιεσ..ε το λεω αλλη μια...

κουραστικα...δεν ειμαι φτιαγμενη εγω για συζηγος και νοικοκυρα!!!

πειτε καμια ιδεα για φαγητο ..δικο μας αλλα και του Χτιστοφορου!!!

Το τσιζ κεικ εμεινε μισο...

Οσες πιστες προσελθετε

Δημοσίευση

Γωγώ καλώς ήρθες καλό χειμώνα τώρα!!! :)

Αναστασία καλά είμαστε ευελπιστώ να πάμε καμμιά βολτίτσα γιατί ο καιρός είναι καλός, έχουμε λιακάδα...... για να δούμε.....

Δημοσίευση

Αρτζ ειναι συνηθως ιδιας μαρκας με τα ευαπορε οπου και εκει κοντα θα το βρεις, ειναι συμπικνομενο γαλα κρεμωδες και πολυ γλυκο, εδω στην ελλαδα εχει κυριως το Βαλχας..αλλα εχει και νουνου ζαχαρουχο.

Αμα δεν βρεις βαλε καστανη ζαχαρη στην κρεμα και 50 μλ κρεμα γαλακτοσ.

Αντι για μαρμελαδα μπορεια να βαλεις οτι θεσ απο φρουτα ειτε φρεσκα ειτε κομποστα

Εχω κανει με βατομουρα και φραουλεσ, τα πολτοποησα στο μπλεντερ τα εβαλα απο πανω και εγινε τελειο

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια κι εγώ σε αναμονή περιόδου… @Naty_ @Lilaki93 @Mantarini κορίτσια μου μην απογοητευεστε και μην το βάζετε κάτω..! Εγω προσωπικά ειδικά αυτο το μήνα δεν εχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου να το ψαχνω εχω δώσει βασή στο προγραμμα διατροφής με τον διατροφολογο μου και στος συνεδρίες με την ψτχολόγο μου.. αν δεν φροντίσουμε εμας δεν θα το κάνεις κανείς αλλος και το κυριοτερο πρεπει να μαστε πρωτα καλα εμεις και ψυχικά και σωματικα και αν ειναι θελημα θεου θα ερθει και το παιδάκι που θέλουμε.. Απο θεμα εξετασεων εχετε κανει ορμονικες το τελευταιπ διαστημα οι γυναικολογοι σας σαν εχουν πει οτι ολα πανε ρολοι.; Γιατι αν ειναι ολα καλα δεν βοηθαει το αγχος που μπορει ακομη και υποσεινηδητα να κουβαλατε απο μηνα σε μηνα.. μην νομιζετε στο θεμα αγχος εχω την πρωτια αλλα προσπαθω να του δουλευω γιατι αν ξεφυγει απο το οριο δυακολα μαζευετε ξανα..!  @Lilaki93 εσενα κοριτσι μου ο συζυγος εκανε τις απαραιτητες εξετασεις ή αδικως στεναχωριεσαι καθε μηνα και σπας το κεφαλι σου που δεν τα εχετε καταφερει.; Για να αποκλεισεις ντελως οτι υπαρχει καποιο θεμα που να μπλοκαρει εγκυμοσυνη πρεπει να εξεταστει και ο συζυγος κι εσυ ορμονικες κ σαλπιγγογραφια που ειναι βασικες εξετασεις κι αν ολα αθτα ειναι καλα μετα πρεπει κο εσυ να δουλεψεις το αγχος σου..! εγω πχ δεν εχω κανει σαλπιγγογραφια, αμη και αλλη μια που ειναι για το μακροβιωμα της μητρας για τυχον μικρωβια κτλ που μπορει να εμποδιζουν την συλληψη.. τελος Απριλη που εχω ραντεβου με τον γιατρο θε τος κανω ολες..! Και επαναληψη το σπερμοδιαγγραμα για τον συζυγο.. @Elli13 παναγία μου μια ομορφιά..  Να σας ζήσει κοριτσάκι μου η Λυδία σας και τι όμορφο όνομα.. με το καλό να ερθει και η δεύτερη κορούλα σας.. @annie! αναμένουμε νέα σου από τον υπέρηχο κοριτσι μου 😊  
    • Καλημέρα κορίτσι .μου!  Αχ με τα δόντια που λέτε, εμένα 5,5 μηνών έβγαλε τα 2 πρώτα. Σε κάθε δόντι είχαμε τρομερά δράματα για μέρες. Μονο τώρα που βγάζει κυνόδοντες το περνάει πιο ήρεμα ευτυχώς..  Αχ άντε να μακρύνουν και μας λίγο, ανυπομονώ να αρχίσουμε τα χτενισματα, γιατί κορδέλες δεν θέλει να φοράει από όταν ήταν μικρό μωράκι. Βλέπω φωτογραφίες που την έβγαζα βόλτα με κάτι τεράστιους φιόγκους και λέω αχ τι καλά τότε που κρατούσε και κάτι στο κεφάλι της και δεν μου έλεγαν όλοι στο δρόμο ωραίος ο μπόμπιρας 😂😂 Ούτε εγώ δεν κατάλαβα πότε πέρασε η μισή εγκυμοσύνη όντως... Με ένα μικρό νηπιακι, ούτε που έχεις αίσθηση του χρόνου. 31 του μηνα έχω β επιπέδου και ανυπομονώ για να φύγει και αυτό το άγχος 🙏🙏
    • Κορίτσι μου μια χαρά στα έγραψε η Ελενίτσα ! 🩷    η στάση για ρέψιμο είναι οκ που κάνεις απλά να έχει μια μικρή κλίση προς τα μπροστά όπως θα σου έχουν δείξει για να μην πέφτει όλο το βάρος στην μέση του μωρού.    Οπως ακριβώς στα είπε η Ελενίτσα  είναι γενικά σε όλα τα θέματα! ❤️   εγώ δν φασκιωνα κανένα μωρό μου γιατί στον θηλασμό δεν προτείνεται γενικά. Όσα μωρά θηλάζουν θέλουμε να βλέπουμε τα πρώιμα σημάδια πείνας. Αλλά πολλά μωρά τους αρέσει γιατί νιώθουν το στενό περιβάλλον της μήτρας. Μπορείς να βάλεις όμως υπνόσακο στο μωρό σου αν βλέπεις ότι δν κοιμάται καλά. Όσο είναι μικρά γενικά θέλει προσοχή με τα σκεπάσματα γιατί κάνουν σπασμωδικές κινήσεις κ μπορεί να κουκουλωθούν κατά λάθος άρα ο υπνόσακος είναι η καλύτερη λύση.    Για λόγους ασφαλείας βάζουμε τα μωράκια με την πλάτη για να αποφύγουμε πνιγμονη σε περίπτωση αναρρόφησης. Εγώ θα σου πρότεινα αν βλέπεις ότι το μωρό αρέσκεται να κοιμάται στο πλάι να το βάζεις μόνο όταν είσαι κ εσύ παρούσα πχ σε ημερήσιους ύπνους ώστε να το επιτηρείς.  μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου με σκέψεις τέτοιες! 🩷🩷🩷🩷🩷🩷
    • Μου έδωσες μεγάλη ανακούφιση. Θα ρωτήσω βέβαια και την γιατρό αλλά τουλάχιστον να μην το σκέφτομαι όλη μέρα. Γιατί είμαι, δυστυχώς, αυτός ο άνθρωπος.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...