Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλο μεσημερι!!!!!

Αργυρουλα εβαλες κιλάκια γιαβρι μου;;;;Ειμαι σιγουρη πως θα τα χασεις σύντομα!!!!

ΡΕ κοριτσια δηλαδη τα δικα σας τα μωρα καθονται στην καρεκλα;; :huh::huh:

εμενα αντε να κατσει 10 λεπτα (οτι και να του δωσω να φαει-ακομη και παγωτο δοκιμασα) και μετα θελει να εξερευνησει ολο το χωρο.

Οποτε οπως καταλαβαινετε ειναι πολυ κουραστικο να τον παιρνουμε μαζι μας σε μαγαζι.Παμε μονο σε κουνιες,παρκα και παιδοτοπους.

Θουλιτσα ξεχασα πριν σου πω οτι τα λεφτα για τον παιδικο ειναι παρα πολυ καλα.Εδω κανουν 400 ευρω και δεν εισαι και σιγουρος οτι το παιδι περναει καλά.

Αχ η συμπεθερουλα μου!!!!Το μαναρακι μου κουραζεται ε;;; :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Αφροδιτακη μου τωρα ειδα το μηνυμα σου!!!

Δηλαδη καθεται ορθιος και δεν απομακρυνεται;;;

Τι στο καλο;;;Μονο ο δικος μου βγηκε Κολομβος και θελει να ανακαλυψει τον νεο κοσμο;;; :angry::angry::angry::angry:

Γκρρρρρρρρ!!!Ειχα ραντεβου για νυχια στις 6 και ακομη να φανει η κοκονα!!! :angry::angry::angry:

Δημοσίευση

μια χαρα ειναι ο σπυρακος και το θεμα ειναι οτι πηγε να φαει και την δευτερη αλοιφη την οποια την κρυψαμε στην ντουλαπα!!!

τις ειχα πανω στην σιφινιερα του και τεντωθηκε και τις πηρε!!

φαγητο στο στομα του δεν θελει να βαλει αλλα αυτα μια χαρα ανετα τα τρωει...τι να πω περι ορεξεως κανενας λογος!!

4η μερα σημερα με κακα νερο τον εχω με σουπες και λαπα αλλα καμια βελτιωση,βεβαια δεν κανει πολλες φορες μονο μια

λετε να ειναι απο τα δοντια του??? γιατι ουτε τρωει και καλα

Δημοσίευση

νατασουλα μου,μια χαρα ειναι ευτυχως!!!!ουτε κοκκινιλα δεν εχει!!!! ;)

παναγιωτα,φιλακιαααααα!!!!!!!! :kiss:

σες,δυσκολος ο αποθηλασμος ε????2 κοπελες απο τις μανουλες των χριστουγεννων αποθηλασαν πολυ ευκολα μεσα σε 2 βδομαδες.....!!!!!! :woohoo:

θουλη,τι εγινε τελικα με το σταθμο????? :dry:

Δημοσίευση

Γρουσι αυτες οι μανουλες να δημοσιευσουν ΑΜΕΣΑ λειτουργικες συμβουλες!!!

Βασικα πιστευω πως οσο πιο αργα αποθηλαζεις..τοσο πιο φυσικα απο το παιδι πρεπει να γινει...

να τον "αξαναγκασω " σε αποθηλασμο δενπαιζει...καταλαβαινει πλεων και απαιτει!!!!

Αναστασια ευτυχως...πηρα τρομαρα ειναι αληθεια

Θου φιλακια...μου εφερε ο αντρας μου ροδακινα..θα κανω μαρμελαδα θα σου δοσω να δοκιμασεις..

Ρε κοριτσια ο μικρος λυσσαξε..μεχρι τωρα ημασταν εξω..εβγαζε τα παπουτσια του και τα πετουσε στο δρομο..βρικαμε 2 γατακια που τα χαιδευε

Δημοσίευση

φευγουμε κοριτσια παμε στο super και μετα βολτα στην παραλια

σημερα εχει ψαραδικη βραδια και εχει συναυλια με τους κονιτοπουλους και καποιους αλλους που δεν θυμαμαι χιχι

φιλακια τα λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

λετε να ειναι απο τα δοντια του??? γιατι ουτε τρωει και καλα

γιατί τα δόντια κάνουν διάρροια?

τα δικά μου δεν είχαν κάποιο πρόβλημα με τα δόντια, μάλλον υπήρξαν και εγώ μαζί τυχερά!!!

ρυζάκι κατά της διάρροιας......βέβαια και κόκα κόλα αλλά δεν κάνει για τον Σπύρο στην ηλικία που είναι!!! :silly:

Δημοσίευση

Αφρο μου ελπιζω να κοιμηθει κατα τις 12.Να ξεκουραστεις και εσύ!!!

Θουλιιιιιιιιιι αυριο παω και για μπουκλες!!!!Α εχω γαμο και δε μπορω να πάω οπως οπως!!! :P:P:P (οχι σοβαρα θα παω κομμωτηριο)

Ο προφεσσορας αριβαρει στο γκαζι!!!Αχ ποσο θα ηθελα να βγω για ενα ποτακι δε λεγεται.

Εσεις τι κανετε;;Κοιμαστε;;;

Δημοσίευση

ο αντρας μου βλεπει ποδοσφαιρο ο μικρος κοιμαται κ εγω χαζολογαω.. τι καλα που κλεβω λιγο ιντερνετ!! ξεχνιεμαι!!!

αχ κ εγω θα ηθελα να βγω για ποτο... σαν τρελη!!

στεναχωρεθηκα πολυ που εφυγε η συμπεθερα σημερα... δεν τους χορτασα και τους ειδα κ 3 φορες :((

θελω να φαω γλυκοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!

αφροδιτακι καλη υπομονη

Δημοσίευση

Λεναααααα :kiss::kiss::kiss:

Ελα ρε συ.Μη στενοχωριεσαι!!!Να τωρα που γνωριστηκες με τη συμπεθερα ευκαιρια να κατεβεις Αθηνα να γνωρισεις και εμας να παμε και για ποτο!!!!!! (Τι ωραια που τα λεω ε;;;; :P )

Παω να κοιμηθω και εγω .Σας φιλω!!!!

Δημοσίευση

Πήγα γυναικολόγο, η φλεγμονή εχει υποχωρήσει αλλά δεν έχει φύγει τελείως, θα συνεχίσω τα αντιφλεγμονώδη για 5 μέρες ακόμα και θα πάρω και 3ο κουτί αντιβίωση και μόλις περάσει τελείως η φλεγμονή θα μου πάρει δείγμα για βιοψία :(:(:(:(:(:(:(:(

Παναγιώτα έκανες τελικά τα νύχια?

Καλά να περάσεις στον γάμο :)

Κι εμείς θα φύγουμε αύριο το πρωϊ για Τρίκαλα, βαπτίζει η νονά της Έλενας τον γιό της. Έκλεισα ξενοδοχείο στην Καλαμπάκα, ελπίζω να μην βρέχει να κάνουμε καμιά βόλτα ;)

Αφροδίτη και η Έλενα έχει πολύ καιρό που ξυπνάει και η πάνα είναι στεγνή, εγώ λέω ότι δεν πίνει πολύ γάλα από μένα γιαυτό και δεν κατουράει τη νύχτα (σταμάτησε και τους νυχτερινούς θηλασμούς).

Δημοσίευση

Καλο ταξιδι Φρανιτακι!!!

Καλα πλακα μου κανεις ρε συ για το Πανεπιστημιο;;;Φετος δωσανε διδακτορικο χωρις καμια δημοσιευση :blink::blink::blink: και τωρα αυτο το ατομο θελουνε να το βαλουνε λεκτορα. :angry::angry::angry::angry:

Αστα βραστα ειναι!!!!

Τες πα.Τα φιλια μου και κοιτα να περασεις καλα και ασε τους π$#$#$ρηδες !!!!!!

Νατασουλα μου ελπιζω να υποχωρησει και να μη χρειαστει να γινει κατι αλλο.Μα τι πραμα ειναι αυτο;;; :huh:

Ναι τα εφτιαξα τελικα τα νυχια (γαλλικο χερια-ποδια σσσσσσσ)

Καλα να περασετε και εσεις.Πολλα φιλακια!!!!

Δημοσίευση

αχ φρανιτα... σε ποιο πανεπιστημιο? φανταζομαι εκτος ελλαδας ε? γινονται και αλλου αυτα τελικα, δεν εχουμε μονο εμεις την τιμητικη...

παναγιωτα μου θελω παρα πολυ να κατεβουμε!!!!!! οταν παρει αδεια ο τολης μεσα στο νοεμβρη θα κοιταξω να λειψω κ εγω 2-3 μερες απο τη δουλεια!!!! θελω πολυ να σε γνωρισω και μερικα αλλα κοριτσια!!!!

αχ θα μου λειψουν παρα πολυ...

ρεσυ νατασα περαστικα κοριτσι μου

πω πω τι τρεξιμο κ αυτο

καλα να περασετε κοριτσια στους γαμους

εμεις το αλλο σκ εχουμε βαφτιση

Δημοσίευση

Φρανίτα καλό ταξίδι, καλά να περάσετε και περαστικά στον Σεμπ

Παναγιώτα η φλεγμονή δημιουργήθηκε από κάποιο μικρόβιο πιθανότατα από σταφυλόκοκκο, αγχώθηκα σήμερα αλλά δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά ;)

Λενάκι δεν ήρθαν τελικά Θεσ/νικη Η Γωγώ?

Ήθελα πολύ να την γνωρίσω, ελπίζω κάποια στιγμή να γνωριστούμε όλες από κοντά :)

Δημοσίευση

....και εγώ εδώ, έχει πάει ο άντρας μου σε γενέθλια ενός φίλου και δεν έχει γυρίσει ακόμη!!!....τα παιδιά κοιμούνται....σήμερα στήσαμε την σκηνή μας στον κήπο!!! :blink: , είχε πλάκα, μπήκαμε μέσα και καθόμασταν....στο στήσιμο βοήθησαν (!) και τα παιδιά....βγάλαμε και φωτό!!!

οι γείτονες θα μας κοιτούσαν και θα έλεγαν ότι τρελαθήκαμε κιόλας!!!!

δεν πειράζει, την στήσαμε για να πάρει και λίγο αέρα, η τελευταία φορά που την χρησιμοποιήσαμε ήταν πριν 8 χρόνια!!! :S

Φρανίτα καλό ταξίδι, εγώ πάντως δεν βαριέμαι τα ταξίδια!!! τώωρα να μου πεις ότι σε 1 ώρα φεύγουμε έτοιμη θα είναι η βαλίτσα!!!!

Ελπίζω όλα καλά με το πανεπιστήμιο.....

φιλιά και καλήσας νύχτα....καλό ταξίδι σε όσες ταξιδέψουν!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...