Μετάβαση σε περιεχόμενο

8elw thn voh8eia sas!!!!!!!


Recommended Posts

geia sas koritsia...eimai me ton filo mou konta 2 xronia mazi..loipon eixa ka8usterish k ekana test k m vghke 8etiko...o filos m logo spoudon feugei to noemvri fantaros k einai 25 xronwn....nomizw pws 8elei na to rixw...egw dn uparxei priptwsh na to kanw....ti na kanwww??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 60
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εγω ειμαι 20 χρονων και εχω ενα μωρακι...ο αντρας μου το ηθελε...ακομα και αν δεν το ηθελε εγω θα το κρατουσα ειναι ολη μου η ζωη το παιδι μου...η αποφαση δικη σου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εσύ πόσων χρονών είσαι;

Κατ' αρχήν, επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη σου κάνοντας χοριακή γιατί τα τεστ δεν είναι ποτέ εντελώς αξιόπιστα. Μετά θα του το πεις και θα δεις τι θέλει κι αυτός. Γιατί τώρα μόνο νομίζεις. Αν όντως θέλει να το ρίξεις, πιστεύεις ότι οι γονείς σου θα σε στηρίξουν ή θα σε πιέσουν κι αυτοί να το ρίξεις; Εσύ είσαι φοιτήτρια ή δουλεύεις; Μπορείς να αναλάβεις μόνη σου ένα παιδί;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μάλλον και εσύ πρέπει να είσαι μικρούλα αφού ο φίλος σου είναι 25 και φεύγει φαντάρος. Είναι σίγουρα μια δύσκολη κατάσταση και μια πολύ δύσκολη απόφαση από μέρους σου, γιατί να είσαι σίγουρη ότι συνήθως οι άντρες δεν μπορούν να καταλαβουν τα αισθήματα μιας γυναίκας σε ότι αφορά την εγκυμοσύνη, ακόμα και αυτοί που μας αγαπάνε πολύ και αληθινά. Εγώ θα σε συμβούλευα να μιλήσεις με το σύντροφό σου πρώτα και με τους γονείς σου επίσης. Εγώ σαν μαμά θα στήριζα τα παιδιά μου σε οτιδήποτε αποφάσιζαν και τα παιδιά μου είναι αγοράκια.Μακάρι και οι γονείς σου να μπορέσουν να σταθούν δίπλα σου γιατί εσύ θέλεις να το κρατήσεις από οτι λές. :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλη μου eleria μονο εσυ μπορεις να ξερεις τι πρεπει να κανεις.Εμεις δεν μπορουμε να σου πουμε απολυτα...Συζητησε το με το φιλο σου κ την οικογενεια σου,ζυγισε την κατασταση οπως λεει κ η Θέλω να γίνω μαμά!.Αν οπως λες δεν υπαρχει περιπτωση να το ριξεις,τοτε σκεψου απο εδω κ στο εξης πως θα προχωρησεις τη ζωη σου με το μωρακι αυτο(αφου βεβαια επιβεβαιωσεις πρωτα οτι υπαρχει εγκυμοσυνη).Εγω σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εleria μου,συμφωνω με τα κορίτσια πως μόνον εσυ ξέρεις την απάντηση! Καταρχήν,επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη.Έπειτα κάτσε σκέψου ΕΣΥ τι θές,κ πως μπορείς να χειριστείς την ζωή σου με ενα μωράκι κ τι θα κάνεις σε όποια περίπτωση κ έπειτα συζήτησέ το με το συντροφό σου.Όλα καλά θα πάνε,ο,τι κ να αποφασίσεις να είναι αυτό που πραγματικά θες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελερια μου,διάβασα για την μαμά σου δεν σε αφληνει να το ρίξεις κ ο φίλο σου να το κρατήσεις...Εσύ κοριτσάκι μου τι θες??!Το ιδανικό θα ήταν να είναι κ ο πατέρας κ η μητέρα σύμφωνοι,αλλά δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία περίπτωση.Εσύ όμως τι θες,αυτό να καθήσεις να σκεφτείς πρώτα...!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

eleria moy,sigoura psixologika 8a eisai xalia..omws katarxhn mprabo STH mama sou pou se sthrizei...einai mana kai kserei pws niw8eis.egw eimai ths gnwmhs na enhmerwseis kai tous goneis tou agoriou sou.an kai me auth th symperifora pou sou edeikse twra.. sigoura de 8a exeis eykolH zwh mazi toy ...ws pros tH sxesh sas milw..EYXOMAI OLA KALA NA SOY PANE KAI NA KANEIS AYTO POY SOY LEEI H KARDIA SOY...KAI MH KSEXNAS OTI STH KOILITSA SOY EXEIS ENA AN8RWPAKI ...APO ESENA...

EIMAI THS GNWMHS SAN MIA AGNWSTH "FILH SOY"OTI KSEREIS POLY KALA TO TI 8ES..MHN AKOYS KANENAN..EXEIS KAI TH MANOYLA SOY DIPLA SOY ...OMORFH EISAI..(8A EXEI KALA GONIDIA TO MPEMPAKI SOY)..KALH TYXH...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαρα22,συγγνώμη αλλά θεωρώ πως σε τέτοια λεπτά κπροσωπικά θέματα όσο περισσότεροι εμπλέκονται τόσο πιο δύσκολα γίνονται.Τι θετικό θα αποκομίσει αν μιλήσει με τους γονείς του συντρόφου της εφόσον εκείνος εξέφρασε ηδη την αποψή του.Ενήλικες είναι.Μπορεί νέοι αλλά ενήλικες. Εκείνοι αποφασίζουν για τη ζωή τους,να παει να τους μιλήσει κ τι να μαλώσουν το "5χρονο γιό"τους να μην "ξαναχτυπήσει" τη "μικρή ελένη"??! Δεν γίνονται αυτά.Περισσότερα προβλήματα δημιουργούνται,κατά τη γνώμη μου.Είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με τους 2 τους αρχικά,έπειτα για τον καθένα μεμονομένα.Είναι απόφάσεις ζωής αυτές ΑΛΛΑ της δικής τους ζωής κ οχι των γονιών τους.Ολά καλά θα πάνε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοίτα, εγώ θα σου πω μόνο κάτι που έζησα εγώ. Όταν γνώρισα τον άντρα μου ήμουν 19 ετών. Κάποια στιγμή είχα καθυστέρηση και νόμιζα ότι ήμουν έγκυος. Τότε λέγαμε ότι αν ήμουν,ίσως να μη το κρατούσαμε. Τώρα που παντρευτήκαμε και ''τρώμε'' τη μία παλλίνδρομη μετά την άλλη (σύνολο 3), κάποιες φορές σκέφτομαι τι μεγάλη αμαρτία ήταν αυτό που έλεγα τότε! Για φαντάσου λοιπόν να είχα μείνει έγκυος τότε, να το είχα ρίξει και τώρα να είχα αποβολές, πως θα ένοιωθα!

Θέλω απλά να σου πω, ότι δε ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Να το σκεφτείς πολύ πολύ καλά. Γιατί μετά θα έχεις τύψεις, δε θα το ξεχάσεις.

Συγγνώμη αν σε στεναχώρησα, αλλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να σκέφτεσαι και αυτό.

Εύχομαι τα καλύτερα. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κανείς κοριτσάκι μου δεν ξέρει καλύτερα από σένα. Η απάντηση βρίσκεται μέσα σου και την ξέρεις ήδη... και μας την είπες μάλιστα 'μη μου πείτε να το ρίξω γιατί δε θα το κάνω', 'δυστυχώς θα το μεγαλώσω μόνη μου'...

Βέβαια είναι λογικό να φοβάσαι και να αγώνεσαι για τις ευθύνες που έχει ένα παιδί. Αλλά το ότι έχεις στο πλάι σου τη μητέρα σου είναι τεράστια βοήθεια, πίστεψέ με.

Θα σου πω την ιστορία μιας φίλης μου που μοιάζει με τη δική σου. Εκείνη βρίσκεται αντιμετωπη με την εγκυμοσύνη μόλις έχει χάσει τη δουλειά της κι έχει τσακωθεί πολύ άσχημα με το φίλο της που φεύγει για Γαλλία. Φοβόταν να το πει στην υπερσυντηρητική μητέρα της που ήταν και υπέρμαχος του γάμου με το συγκεκριμένο παιδί (και οι δύο γύρω στα 25).Πήγαμε μαζί γραμμή για χοριακή και μετά στη γυναικολόγο της. Δε θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια αυτής της αυστηρής κι έμπειρης γυναίκας 'Κοπέλα μου δική σου η απόφαση, αλλά από την εμπειρία μου θα σου πω ότι ξέρω πάρα πολλές κοπέλες που μετάνοιωσαν μετά από διακοπή κυήσεως. Απ' όσες όμως κράτησαν τα παιδάκια τους, ΚΑΜΜΙΑ ΔΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ'...

Τελικά η φίλη μου κράτησε το μωράκι της -ένα κοριτσάκι όπως μάθαμε μετά. Έστειλε μήνυμα στο φίλο της ' Αυτό το παιδί είναι ο καρπός του έρωτά μας. Θα το κρατήσω ό,τι κι αν γίνει. Σε θέλω δίπλα μου, αλλά αν δεν μπορείς, δεν πειράζει. Καλό ταξίδι' Σημερα η μικρούλα είναι 4 ετών, μια ξανθιά κούκλα σα τη μαμά της. Πριν λίγο καιρό η φίλη μου παντρεύτηκε. Είχε ξαναβρεθεί με το φίλο της που γύρισε από τη Γαλλία, μόνος του ζήτησε να δει το παιδί του και είπε στη φίλη μου ότι τη θαυμάζει που ενάντια σε όλους πήρε την απόφαση να κρατήσει το παιδί τους, της ζήτησε συγγνώμη που την πίεσε να το ρίξει, την ευχαρίστησε που δεν τον άκουσε και την παρακάλεσε να είναι ξανά μαζί να μεγαλώσουν από κοινού το παιδί τους.Η μικρούλα έλαμπε, ήταν στο γάμο των γονιών της το πιο όμορφο παρανυμφάκι. Είπα στη φίλη μου 'αυτή είναι η ολοκλήρωση της ευτυχίας σου'. Και μου απάντησε 'η ολοκλήρωση της ευτυχίας ήταν η γέννηση της κόρης μου. Και πάνω στην απελπισία μου παρα λίγο να μας στερήσω αυτή την ευτυχία'.

Κανείς δεν ξέρει τί του επιφυλάσσει το μέλλον... Ίσως κάποτε ο φιλος σου κάποια στιγμή να το ξανασκεφτεί όπως και ο φίλος της φίλης μου (η φίλη μου τότε έπαιρνε όρκο ότι ήταν τελειωμένη υπόθεση ο χωρισμός). Κι αν δεν το κάνει όμως, θα έχεις το παιδί σου. Και θα σαι ετυχισμένη έτσι κι αλλιώς.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

eleria έγραψε:

geo-r-gia eimai 20...h mama mou dn me afhnei na to rixw...to ksanasuzhthsa mazi tou k dn 8elei me tipota na to krathsw....auto pou 8a kanw mallon 8a to megalwsw monh mou....:(

Καλημέρα. Ένα απο τα θετικά που βρίσκω σε όλη αυτή την κατάσταση την οποία περνας είναι ότι η μαμά σου είναι κοντά σου. Πραγματικά αυτό είναι πολύ σημαντικό για σένα γιατί τουλάχιστον δεν θα κάνεις κατι που δεν θες φοβούμενη την αντίδραση των γονιών σου. Θεωρώ ότι ο φίλος σου που σε πιέζει να μην το κρατήσεις είναι λάθος. Γιατί;επειδή η σχεση σας δεν είναι χθεσινή ούτε της μιας βραδιάς. Είσαστε 2 χρόνια μαζί πράγμα που σημαίνει ότι έχετε περάσει και καλές στιγμές και κακές. Έχετε δεθεί σίγουρα έχετε κάνει όνειρα για κοινή ζωή. Μιλησέ του και εξηγησέ του ότι όπως για αυτόν ηταν ένα σοκ έτσι νιώθεις και συ.Δεν ηταν αμέτοχος στην όλη διαδικασία ούτε το έκανες μόνη σου. Συνήθως και οι άντρες που θέλουν ένα παιδί μόλις τους πεις ότι ναι θα γίνεις πατέρας η πρώτη σκέψη ίσως και η δεύτερη:"αμαν και τώρα τι θα γίνει" Κάποιοι άνθρωποι θέλουν περισσότερο χρόνο να προσαρμοστούν, συγκεκριμένα εγω στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου πήρε πολύ πολύ χρόνο για να το δεχτώ. Όμως πρέπει να είσαι σταθερή σε αυτό που έχεις αποφασίσει το οποίο απο οτι καταλαβαίνω ειναι να το μεγαλώσεις το μωράκι,έτσι ώστε να το συνηδητοποήσει και αυτός και να αρχίσει το μυαλό του να φεύγει από τη λύση "α!η κοπέλα μου υπάρχει περίπτωση να μη το κρατήσει" Να ξέρεις ότι στη ζωή δεν υπάρχουν εγγυήσεις και αυριο να χωρίσω από τον άνδρα μου. Ομως τα παιδιά μου δεν τα αλλάζω με τίποτα :cheer:

Πίστεψε στον εαυτό σου και μην αμφιβάλεις για αυτά που αποφασισες γιατί μόνο έτσι θα βρεις και τους κατάλληλους τρόπους να το χειριστείς ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

To 50 % twn gunekwn exoun upostei ayth thn epembash k meta de mporoun na kanoun paidia! Exw 8eio gunekologo kai mou ta leei...ERXOnte klegontas 15xrona koritsakia k kanoun ektrwsi!

Afou exeis tin styriksi tin mamas sou ...kalitera na to kratiseis!

KAI min rikseis ta moutra sou k pas stin oikogeneia tou agoriou sou k miliseis......aytos eine 25 xronwn k apofasizei monos tou!

Aston....otan 8a dei to mwraki se ligous mines...kai niosei pragmatika oti egine pateras ..eime sigouri 100% oti 8a allaksei gnwmh ! GIATI eiste mazi 2 xronia..ayto simenei oti agapieste..apla aytos fobate tis ey8ines (opws oloi oi antres) kai giayto antidraei arnhtika!

Eyxome mikroula mou na exeis mia teleia egumosinh!!

FILAKIA se esena k sto mpempaki sou :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsakia mou euxaristw para polu....telika to sigourepsa k eimai ekana k uperixo k eidame sako k xwriaki .....exoume kanei polla oneira dn 8a to antexw oute na xwrisoume oute na to rixw....an to kanw 8a to kouvalaw ontws mia zwh mesa m... k me ti dynamh na to kanw ???dn ginetai!!!!mesa m eimai tris eutuxhsmenoi h8ela kairo na meinw,alla paralila fovamai mexri na dw ti 8a ginei.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

eleria έγραψε:

geo-r-gia eimai 20...h mama mou dn me afhnei na to rixw...to ksanasuzhthsa mazi tou k dn 8elei me tipota na to krathsw....auto pou 8a kanw mallon 8a to megalwsw monh mou....:(

Koπέλα μου καλησπέρα και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου.

πραγματικά κοριτσι μου σου βγάλω το καπέλο αν δεν κάνεις το έγκλημα.

Το να μείνεις έγκυος είναι 50-50 ευθυνη δική σου όπως και του παρτενέρ σου, αυτή η ζωή που ερχεται είναι το παιδί σου. αν εκείνος δεν το θέλει- ξερεις πολύ καλά γιατι -δεν το θέλει-

εσυ όμως σκέψου λογικά.

μην διαπράξεις φόνο, εξαλλου είσαι τυχερή- έχεις τη μαμά σου να σε υποστηρίξει κούκλα μου.

συγχαρητήρια :) εγω μόνο συγχαρητήρια μπορω να σου δωσω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

eleria Μπράβο κ σε σένα κ στη μαμά σου!! Η συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου κ για την απόφαση που πήρες!!!

εύχομαι όλα να πάνε καλά κ να τα βρείτε με τον φίλο σου αλλα ακόμα κ αν συνεχίσεις μόνη είμαι 100% σίγουρη ότι δεν θα το μετανιώσεις ποτέ.

κ να ξέρεις ότι τα παιδιά είναι ευλογία κ μόνο καλό στη ζωή φέρνουν.

Βέβαια θα έρθουν κ δύσκολες στιγμές όπως περνάμε όλες μας, δεν είναι πάντα όλα ρόδινα, είναι δύσκολη "δουλειά" να μεγαλώνεις παιδιά αλλά είναι ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ. του χρόνου θα σου γελάει το νινί σου κ θα λιώνεις!!

Καλή εγκυμοσύνη κ ένα γερό μωρό!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

eleria μπράβο σου για την απόφαση που πήρες και φυσικά ένα μπράβο και στη μανούλα σου! όλα θα πάνε καλά, θα δεις. καμιά φορά όταν ζούμε κάτι έντονο τη στιγμή που συμβαίνει, αγχωνόμαστε κ βλέπουμε έναν γολγοθά... μια καλή κ τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις κοριτσάκι μου, πιστεύω ότι ποτέ μια μανούλα δεν μετανιώνει για το μωράκι της! θα είναι ο κόσμος όλος για εμάς!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

eleria έγραψε:

koritsakia mou euxaristw para polu....telika to sigourepsa k eimai ekana k uperixo k eidame sako k xwriaki .....exoume kanei polla oneira dn 8a to antexw oute na xwrisoume oute na to rixw....an to kanw 8a to kouvalaw ontws mia zwh mesa m... k me ti dynamh na to kanw ???dn ginetai!!!!mesa m eimai tris eutuxhsmenoi h8ela kairo na meinw,alla paralila fovamai mexri na dw ti 8a ginei.......

Προσπάθησε να του δώσεις να καταλάβει τα αισθήματά σου, οτι τον αγαπάς και δεν θα ήθελες να χωρίσετε αλλά από την άλλη να του εξηγήσεις με σαφή τρόπο, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κρατήσεις(ξερεις η λέξη ρίξω δεν μου αρέσει, όταν μιλαμε για μωρό. Είναι 25 χρονών, άλλοι σε αυτήν την ηλικία έχουν δημιουργήσει τις οικογένειές τους απο πιο νωρίς.Μπορεί και αυτός μια χαρά να αναλάβει ευθύνες απέναντι στο μωρό. Να σταματήσει να σε πιέζει να κάνεις κατι που δε θες.Αλήθεια έχει πει τίποτα στους δικούς του;Σκέψου εαν έκανες αυτο που σου ζήταγε πώς θα μπορούσες να μείνεις μαζί του μετά; Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα ούτε το χέρι μου να ακουμπήσει.Καμιά φορά βέβαια όταν ζουν και οι δυο γονείς μαζι είναι ίσως χειρότερο από μια μανα που θα μεγαλώνει το παιδάκι της μόνη της. Τελικά μέσα απο όλο αυτό θα δεις το πραγματικό πρόσωπο αυτού του ανθρώπου και κατα πόσο αξίζει να είναι δίπλα σου, πάντως σίγουρα θα γίνεις και εσύ πιο δυνατή.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αν μπορουσα να σου δωσω λιγο απο τα συναισθηματα σου οταν κρατας στα χερια σου το μωρο σου δεν θα εγραφες αυτο το ποστ! Θα ελεγες απλα "ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ" Δεν θελω να σε επειρεασω στην αποφαση σου αλλα σαν φρεσκομανουλα σου λεω πως ειναι μεγαλη ευτυχια!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω παλι που ειμαι 3,5 χρονια μανουλα,σου λεω οτι αυτο το συναισθημα ουτε καν το φανταζεσε οτι θα το νοιωσεις.ειναι κατι μοναδικο.πανω απο ολα να το θελεις εσυ και απο οτι καταλαβα το θελεις και αφου εχεις και την στιριξη της δικης σου μανουλας,μην φοβασε τιποτα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοίτα, δε θα σου πούμε εμείς τι θα κάνεις, αλλά αν κάνεις τέτοια θυσία για το φίλο σου, πιστεύεις ότι θα συνεχίσετε για πολύ καιρό να είστε μαζί μετά απ' αυτό; Αξίζει τον κόπο;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια μου... Βρέθηκα με το μπαμπά της μπουμπούς εχθές και μιλήσαμε! Δε θέλει ούτε να τη δει. Δεν αξίζει να ξανά ασχοληθώ καθόλου. Θα το αντιμετωπίσει όταν πάει η μικρή να του ζητήσει τα "ρέστα".  Ευτυχώς σήμερα, ξανά πήρα maalox, γιατί είχα έντονη καούρα πριν πέσω για ύπνο, και κοιμήθηκα 5,5 ώρες σερί κορίτσια μου! Τελευταία μέρα σήμερα εδώ! Φτιάχνω βαλίτσα κι αύριο μεσημέρι... ξεκινάει η πιο γλυκιά αναμονή και προσμονή! Ευτυχώς έχω λίγα πράγματα να κάνω και στην Αθήνα ακόμα, οπότε θα περάσουν γρήγορα οι τελευταιές εβδομάδες.  Εχθές με πήραν και απο το μαιευτήριο και κανόνισα και το μάθημα τοκετού!!! Κοντεύουμε κορίτσια μου κι ακόμα δεν το πιστεύω πως πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός! Τελευταίο μπάνιο... εδώ!!!
    • Πραγματικά δε νομίζω πως αξίζει στην μπουμπού μου να έχει έναν τέτοιο πατέρα. Δεν αξίζει καν να ασχοληθώ μαζί του. 
    • Είναι απόλυτα κατανοητα όλα αυτά που νιώθετε.. περάσαμε κ μεις μια παρόμοια κατάσταση.. περίπου στις ίδιες ηλικίες με σας κάναμε εξετάσεις γιατί προσπαθούσαμε πάρα πολύ καιρό.. εγώ με κάποια μικροπροβλήματα διαχειρισιμα αλλά ο σύζυγος χαλια σπερμοδιαγραμματα.. σκέτη απογοήτευση.. κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο χρόνο να συνειδητοποιήσουν αυτό που τους συμβαίνει.. και ο άντρας μου πέρασε αυτή την άρνηση που περιγράφεις ότι είναι ανίκανος κλπ (οι περισσότεροι άντρες νομίζω έτσι αντιδρούν) και επειδή στην πίεση είναι δύσκολος ο δικός μου τον άφησα να αποφασίσει μόνος του τι θέλει να κάνει.. είχε πολύ μεγάλη λαχτάρα για παιδάκι και σε εκείνη τη φάση με βοήθησε πάρα πολύ ο γυναικολόγος μου τον οποίο ο άντρας μου ακούει σαν θεό οπότε δεν του άφησε περιθώρια.. μετά από τρεις ουρολόγους πολλές βιταμίνες και διάφορα άλλα εμεις δεν είδαμε κάποια θεαματική βελτίωση.. οι θεραπείες των αντρών είναι τρίμηνες τουλάχιστον αλλά αξίζει εννοείται να δώσεις αυτόν τον χρόνο (αφού οι δικές σου εξετάσεις είναι καλές ) καταρχήν γιατί ο κάθε οργανισμός και το κάθε πρόβλημα είναι διαφορετικό και μπορεί να δείτε βελτίωση, ομως ισχύει ότι ακόμα και εξωσωματική να κάνετε ότι διορθώνεται το κάνουμε ώστε να πάμε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις... απλά χρειάζεται ηρεμία (όσο γίνεται) και να είστε ενωμένοι να αντιμετωπίσετε μαζί τις δυσκολίες γιατι όλα φαίνονται βουνό το ξερω.. εμείς τελικά κάναμε εξωσωματική, έχω χαμηλή αμη  δεν γινόταν να περιμένουμε άλλο και έχουμε το αγοράκι μας και σε πληροφορω ότι ο αρχικα αρνητικός άντρας μου με εχει φάει να κάνουμε προσπάθεια για δεύτερο και είναι ήδη έτοιμος (από μόνος του) να ξεκινήσει όλες τις εξετάσεις από την αρχή γιατί φυσικά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται, έχουν περάσει και 3 χρόνια.. υπομονή και πίστη και εύχομαι να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο όλη η περιπέτεια σας!!!
    • Δεν θα του έκανα την χάρη να τον αφήσω έτσι.... Ας μην την βλέπει αλλά θα την αναγνωρίσει και θα δίνει ότι πρέπει για το παιδί του!!!!εγώ όχι δεν θα του έκανα αυτή την χάρη.... Γιατί δεν έγινε μόνο του το παιδί!!! 
    • @maroo8 @Gioher κορίτσια την παρήγγειλα και τώρα αν τυχόν στην πρώτη μετακίνηση από το μαιευτήριο στο σπίτι δεν έχει έρθει δε νομίζω ότι χάλασε κι ο κόσμος.. οριακά είναι, μάξιμουμ έως 14 Αυγούστου μας έχει πει ο γιατρός..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...