Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκι μου


neni86

Recommended Posts

Τελευταία όλο σκέφτομαι πως θέλω με τον άνδρα μου να κάνουμε ένα μωράκι..δεν ξέρω αν επηρεάζομαι κ από τα μαμαδοblogs που μπαίνω κάθε μέρα,ανέκαθεν ήθελα να κάνω μια μεγάλη οικογένεια..

Μια τα σκέφτομαι έτσι,μια λέω να περιμένουμε λίγο...είναι όμως κ κάτι φορές που ενώ το ξέρω το θέλουμε κ οι δύο ΕΓΩ κάνω πίσω.

Στην επαρχία ζω,δεν έχουμε κάνει ακόμα θρησκευτικό γάμο παρά μόνο πολιτικό,δουλεύω κάθε μέρα κ σκ,χωρίς σταθερό ωράριο και ναι κάποιες φορές μου έρχεται να τα παρατήσω όλα κ να κάνω ένα παιδάκι.Καλά τα έξω κ οι βόλτες μας όταν προλαβαίνουμε,αλλά εγώ νιώθω πως δεν αφιερώνω χρόνο στο σπίτι μας,στον άνδρα μου όσο πρέπει,στις υποχρεώσεις του σπιτιού κ πάει λέγοντας.Θα μου πεις,θα γλιτώσεις μετά;Όχι,πιο δύσκολα θα είναι,αλλά δεν θα έχει πιο πολύ νόημα;;Δεν θα αποκτήσει άλλο νόημα η ζωή μας από το να γυρνάω σαν κυνηγημένη σπίτι,να μαγειρεύω κ να ξαναφεύγω;;;;;;;

Δεν ξέρω ρε κορίτσια,είμαι σε απόγνωση.Διαβάζω κάθε μέρα μαμάδες με μωράκια,τηλεφωνώ σε ξαδέρφες μου να ρωτήσω για τα μικρά τους,στις διακοπές μας πήραμε μια κορνιζούλα για να βάλουμε την πρώτη φωτογραφία του,μήπως ήρθε η ώρα να γίνουμε ΓΟΝΕΙΣ;;;;;;;;

Κάθε συμβουλή δεκτή.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου νενι μου!εγω εχω μια κορουλα 5 ετων κι οταν βρισκομουν ακριβως στην ιδια κατασταση με σενα μια μερα που συζητουσα με μια φιλη μου και της ελεγα τον "πονο" μου,μου ειπε πως οσο το σκεφτομαι ποτε δεν θα το αποφασιζω!δυστυχως δεν υπαρχει καταλληλος καιρος γιατι παντα μα παντα κατι θα προκυπτει και θα πηγαινει παντα πισω!!!!!αυτο εκανα κι εγω!την ακουσα και τωρα σκεφτομαι πως αν δεν το'κανα τοτε ισως να μην το'κανα ποτε!ολα μπηκαν σε μια ρεγουλα και καταλαβα πως μεγαλυτερο βουνο ειναι οταν το σκεφτεσαι παρα οταν το ζεις!εχε πιστη στο θεο και θα σου τα φερει ολα βολικα!αυτος ξερει!βαλε μπρος λοιπον και με το καλο να γινεις μανουλα!!!!!!δεν υπαρχει τιποτα πιο ομορφο και που να σε γεμιζει περισσοτερο απο την μητροτητα!!!!!!!!σου ευχομαι τα καλυτερα! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπημένη μου Κ.Τ.Κ. με νιώθεις ε;Σκέφτομαι κ εγώ αυτό ακριβώς το πράγμα κ είναι χειρότερο όπως λες να περιμένεις την καλή την ώρα κ να περιμένεις κ να περιμένεις κ όλο άλλα να έρχονται μπροστά σου.

Να σου ζήσει το αστεράκι σου,κ μου αρέσουν τόσο να κοριτσάκια!!!!Μακάρι να βρω την δύναμη φίλη μου-που θα την βρω-ίσως περιμένω μόνο για λίγο κ να κρατώ κ εγώ στην αγκαλίτσα μου το αστεράκι μου,κ όχι να βράζω σε ένα γραφείο κ να συζητώ για κάτι που δεν έχω!!!!

Σε ευχαριστώ,κ σαν μοναχοπαίδι εγώ θα σε συμβούλευα να κάνεις κ ένα δεύτερο!!!Να έχει η μικρή σου αργότερα ένα στήριγμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!Κ ΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΛΕΣ Η ΒΟΛΤΕΣ Η ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΙΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.....ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου είμαι και εγώ μια νέα μητέρα το κοριτσάκι μου είναι 2,5 χρονών, το μόνο που θα σου πω είναι πως αν το θέλεις πραγματικά και μπορείς να τα παρατήσεις όλα να το κάνεις δεν υπάρχει καλύτερο γεγονός να σου συμβεί στην ζωή σου.

Εγώ όταν γυρίζω στο σπίτι και βλέπω το παιδί μου απορώ με το πριν τι γύριζα και έκανα??? Τίποτα, τώρα ένα σωρό πράγματα που έχουν ουσία...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κούκλα μου καλησπέρα και από μένα

Κοιτά αν το θέλεις πραγματικά τότε παράταττα όλα και βαλε μπρος για μωράκι

Και εγώ με τον άντρα μου παντρευτήκαμε πολιτικά εδώ και ένα χρόνο και η δυο δουλεύουμε αλλά έμενα η δουλεία είναι πιο αγχώδης από την δική του και πριν από ένα χρόνο του έλεγα άλλα να κάνουμε ελευθέρα για να κάνουμε παΐδι και μου έλεγε ακόμα νωρίς είναι και είμαστε μαζί 6 χρόνια και ένα χρόνο παντρεμένη … και μου έλεγε να κάτσουμε μονή μας ακόμα.. και που θέλω να καταλήξω τώρα που το θέλουμε που έχουμε ξεκινήσει προσπαθείς εδώ και 5 μήνες δεν έρχεται κατάλαβες για αυτό αν το θέλεις πραγματικά σταματάτε όλα και βαλε μπροστά τώρα… ο δικός μου τώρα το μετάνιωσε γιατί νόμιζε ότι έτσι εύκολα θα κάναμε παΐδι… και ρε κορίτσια αφιερωνόμαστε στην δουλεία μας ένταξη έχουμε έξοδα αλλά τι καταλαβαίνουμε τίποτα χάνουμε ότι πολυτιμότερο έχουμε την ΖΩΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ

:cheer: :cheer: :cheer::cheer::cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ανδριάνα μου,να ήξερες μόνο πόσες φορές το σκέφτηκα κ πόσες μετάνιωσα που είπα όχι την ώρα που θα μπορούσα να δώσω το οκ κ να μείνω έγκυος.Δεν ξέρω,ανέλαβα πολλές ευθύνες κ τώρα μου είναι αδύνατον να σταματήσω την δουλειά που είναι οικογενειακή επιχείρηση κ να κάνω ένα μωρό.Θα μου πεις,πόσο θα περιμένεις;Δεν θέλω να περιμένω άλλο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

dreamgirl το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει με τον δικό μου άνδρα που θέλει πολύ ένα μωράκι στη ζωή μας,κ εγώ δεν είπα πως δεν θέλω,τα μωρά πάντα θεωρούσα ότι είναι ευτυχία και ΕΥΛΟΓΙΑ αλλά όπως λες κ εσύ πολλές είναι οι υποχρεώσεις,πολύ δουλειά.

εμείς είμαστε 2 χρόνια μαζί κ λίγους μήνες με πολιτικό αλλά κ πάλι ποτέ δεν μετρούσα την αγάπη κ τα όνειρα μας με το πόσο καιρό ήμαστε μαζί

θέλουμε τα ίδια πράγματα κ θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα

εύχομαι γρήγορα να μείνεις εγγκυούλα κ να απολαύσεις το μωρό σου παρατώντας την δουλειά αν μπορείς

θέλω τόσο να κρατήσω ένα πλασματάκι στην αγκαλιά μου

μα φοβάμαι κ τόσο πολυ΄

θα είμαι καλή μαμά;;;

θα τα προλαβαίνω όλα;;;;;;

αχχχχχχ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Neni μου,με το καλό!Εφόσον νιώθετε έτοιμοι κ το θέλετε βουρ για αγαπίτσες!!Κ εμείς είμασταν στο πιο μετά,κ οχι ακόμη,να φτιάξουν τα πράγματα κ όλες αυτές οι σχετικές χαζομάρες αλλά να φτιάξουν πώς?Όλο κ πιο δύσκολα θα γίνονται,ολο κ άλλα θα έρχονται κ θα κάνετε πίσω...!Κ ευτυχώς που εμάς ο Αγγελίνος πήρε την απόφαση κ ήρθε μόνος του!!!Γέλια!! Γιατί αν περίμενε απο εμάς!!Ολά καλά θα είναι,χωρίς αγχος κ πολλές πολλές αγαπίτσες!!Κ με την δουλειά μην ανησυχείς,όλοι δουλεύουμε κ αφου είναι οικογενειακη επιχείρηση αλλο ενα θετικό!!

Αντε με το καλό!!Σου στέλνουμε αγγελόσκονη για καλή επιτυχία!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

oti apofasi k na paris ola eksartionte apo to ti theli o theos.

ego tha se simvouleva afoy den ise k poli zesti akoma na kanete eleythera k otan erthi irthe. giati an anxothis to exases to pexnidi ;)

ola exoyn k ta kala k ta diskola k i eleytheria k h desmefsi k kalos i kakos afoy mpikes sto xoro tha xorepsis ara ti tora ti meta ;) voyr sto psito k kali egkimosini an den se ksana do sto mammy :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ Νeni μου νομίζω πως είσαι έτοιμη να γίνεις μάνα:-) φαίνεται ολοκάθαρα απ τα λεγόμενα σου. Δεν θα ακούσεις ποτέ κάποιο να πει ότι τα χω τακτοποιήσει όλα και τώρα είμαι έτοιμη για τη μητρότητα.

Εγώ είμαι 10 μήνες παντρεμένη. Πάντα ήθελα παιδάκια αλλά όταν είδα τα μωράκια του αδερφού μου έκανα σαν τρελή. Ενεργοποιήθηκαν τα όλα μου:-) πήγαινα καταστήματα και το μάτι μου πάντα στα παιδικά. Χωρίς πολύ σκέψη βάλαμε μπρος, έμεινα έγκυος αμέσως και τον επόμενο μήνα το έχασα. Δεν ήτανε γραφτό. Σύντομα θα ξαναβάλω μπρος. Πλέον, το άγχος έχει καταλάβει τη ζωή μας και ακούς τόσα και τόσα ζευγάρια να δυσκολεύονται και αρκετά από αυτά χωρίς να υπάρχει κάνενα πρόβλημα.

Μην με παρεξηγήσεις, δεν εννοω κάτι κακό. Απλά θέλω να σου πω απ τη στιγμή που το θέλεις, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Είσαι και business woman θα τα οργανώσεις μια χαρά:-) και απ τη στιγμή που και ο άνδρας σου το θέλει δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι.

Αν όμως νιώθεις ότι θες κάποιους μήνες να προχωρήσει λίγο η δουλειά σου, να φύγουν κάποιες σκοτούρες απο πάνω σου και έτσι γίνεσαι.

Εσύ ξέρεις τον εαυτό σου, τις αντοχές σου. Εύχομαι ότι καλύτερο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Chystalleni μου,πάω στα μαγαζιά κ κοιτάω κ εγώ τα παιδικά ρουχαλάκια,μπαίνω στο ιντερνετ και χαζεύω παιδικά αυτοκόλλητα τοίχου για το παιδικό δωμάτιο.Πήγαμε με τον άνδρα μου διακοπούλες κ όλο λέγαμε για μικρά παιδάκια ή μωρά και λέγαμε κ εμείς;;;Εμείς;;Βγαίνω έξω κ το μάτι μου πέφτει πάλι πάνω στα μωρά.Συζητάω με τον άνδρα μου κ πολλές φορές η συζήτηση πάλι στρέφεται γύρω από αυτή την ευτυχία!!Τι σημασία έχει ο γάμος πια κ ο κόσμος!!!!!

Δεν ξέρω,σε ευχαριστώ για τα πολύτιμα λόγια σου κ τις συμβουλές σου.Μέσα στο χειμώνα ελπίζω να το πάρω απόφαση κ να δώσω το σήμα!!χαχα

Που θα πάει,για όλους έχει ο Θεός,θα δώσει κ σε μας ένα μωράκι που τόσο το θέλουμε.Λυπάμαι που έχασες το μωρό σου,η ξαδέρφη μου είχε χάσει 4 και μου λέει συνέχεια να μην το καθυστερώ.Να πάρεις δύναμη από αυτή την δοκιμασία της ζωής και με το καλό να έρθει ένα μικρουλάκι!!σε φιλώ κ σε ευχαριστώ πολύ πολύυυυυυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΕΝΙ ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ.ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ.ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΘΕΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΙΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ.ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΧΟΝΕΣΑΙ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΞΕΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΛΑΖΕΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΡΥΘΜΟ.ΚΑΝΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΡΙΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΛΙΣ 20ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ. ΝΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΟΛΑ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΒΗΜΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Neni μου και εμείς αυτό παθαίνουμε με το σύζυγο μου. Οι περισσότερες κουβέντες μας περιστρέφονται γύρω από μωράκια.

Μην ανησυχείς, είμαι πολύ αισιόδοξο άτομο και είμαι σίγουρη ότι όταν βάλουμε μπρος ξανά για μωράκι θα μας στείλει ο Θεούλης.

Αν βάλεις και εσύ μπρος το Χειμώνα θα μαστε λογικά μαζί εγκυούλες.

Εμένα μου κάτσε τώρα και μια αναποδιά με τη δουλειά αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι.

φιλιά πολλά και αν θες κάτι μου λες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια πηγα κ εγώ γιατρό σήμερα! Ολα καλά μας είπε.  Τράχηλο με εξέτασε κολπικά 36.  Πολύ ζωηρή μας είπε ήταν η μπεμπούλα μας👧🏼🎀 Βγήκαν κ τα αποτελέσματα απο Νιπτ ολα καλά κ εκει.  Για την καλλιέργεια μ είπε αφου αγχώνομαι κ το σκεφτομαι να παω σε δεκα μερες να την κανω γιατι δεν μπορούσε σημερα να συνταγογράφησει. Β επιπέδου μετα τις 18/6 μ ειπε να κλείσω ραντεβου 
    • Έλα ρρρεεεέ!! Να τα χαίρεσαι πραγματικά!! Αχχχχχ.. πόσο χαίρομαι για εσάς βρε Κατερίνα μου!!! Πολύ συγκινήθηκα και γέλασα με τις περιγραφές σου!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια υγεία να έχουν πάντα στη ζωή τους!! Να είστε και εσείς πάντα καλά να τα καμαρώνετε για μια ολόκληρη ζωή!!🥰 Εγώ ακόμα εδώ στον αγώνα για ένα παιδάκι, όπως τα ήξερες, δεν άλλαξε κάτι.. αν και καταφέραμε μια εγκυμοσύνη πέρσι δυστυχώς σταμάτησε η καρδούλα του μερικές μέρες πριν την αυχενική.. αλλά έχει η ζωή..! Θα έρθει κάποια στιγμή! Και αν όχι, καλά να είμαστε με τον άντρα μου, υγιείς και αγαπημένοι..!
    • Καρότσι ψάχνω τώρα!!! Μάρσιπο και καλαθούνα θα μου φέρουν!
    • Ααα εγω μπρούμυτα δεν μπορούσα ποτε να κοιμηθώ νιωθω δεν μπορω να παρω ανάσα 😅 ναι είναι θέμα τώρα αυτό είναι η αλήθεια.. αν δεν βολεύεσαι για να κοιμηθείς.. και όσο μεγαλώνει η κοιλιά ακόμα πιο ζόρι
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...