Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 ΝΟ 13 ΛΕΜΕ!!!

Recommended Posts

το αγγουράκι το καθαρίζω, το κόβω στη μέση και το δίνω...

το τρώει ρουφώντας...

Για να είμαι ειλικρινής, ήταν προωράκια τα δίδυμα, αλλά και πάλι δε δικαιολογείται...

να σκεφτείς οτι για πρωινό τους δίνει φαρίν λακτέ ακόμη.

Από καιρό της έλεγα να την κόψει...

Προχθές της είπα εκείνο που είπε η Σωσώ για τη δισανεξεία στο άμυλο και φοβήθηκε.

ελπίζω να τους το κόψει κι αυτό...

Πριν από λίγο μίλησα με τον αδερφό μου και μου είπε οτι ίσως να μην μπορέσει να έρθει Δράμα το Σεπτέμβρη :(

Είχε κανονίσει την άδεια του αλλά τους τις κόψανε γιατί θα έχουν το δικαστήριο με κείνο το θέμα που είχε δημιουργηθεί με την παρέλαση των ΟΥΚάδων...

Πολύ στενοχωρέθηκα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 954
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σας κοπέλες

γυρίσαμε απο Λευκάδα, πολύ κύμα..

δεν κατσαμε πολύ

κάναμε και βολτούλα στην πόλη και φάγαμε παγωτό στην πλατεία

ωραία τα περάσαμε

Βαγκ πεπονάκι εννοεί το ζυμαρικό

χαχαχαχαχαχ

εσυ στα παιδιά στο φαγητό τους τι ζυμαρικό βάζεις.. μήπως σουσαμάκι :P:P

Σωσω καλά να περάσεις στο μεταλ μπαρ

πωπω μου θύμησες τα νιάτα μου

τι χειμώνας, τι καλοκαίρι εγω εκεί στο στέκι μου, garage θυμάμαι λεγόταν..

ωραία χρόνια

καλά αν πάω τώρα σε μεταλ μπαρ θα είμαι σαν ψάρι έξω απο το νερό

έχω γίνει πολύ κυριλέ...χαχαχαχαχ

βρε νιουμαμα και εγω δίνω στα αγόρια να δοκιμάσουν διάφορα φαγητά απο τα δικά μας

αλλά μήπως η φέτα με μαρμελάδα κάθε πρωί είναι λίγο υπερβολικό?

η γιατρός σου τι σου λέει?

γιατί δε δίνεις σκέτα φρούτα ή αυγό?

μπορείς ακόμη να δώσεις και ριζόγαλο με μπόλικο γαλατάκι και εννοείται χωρίς κανέλλα και ζάχαρη

Καλά Νανούκα 3μιση χρονών και της δίνει ακόμα αλεσμένα? :blink:

ε εντάξει παιδιά αυτό είναι υπερβολή..

Μαράκι να χαίρεσαι το σύζυγο, να τα εκατοστήσει!!

και φαριν λακτέ ακόμη?

καλά δεν τη βαρέθηκαν?

τα δικά μου ούτε να τη δουν δε θέλουν

α τώρα το πρόσεξα

νιουμαμα μέλι απαγορεύεται να δίνουμε στα μωρά κάτω του ενός έτους, γιατί είναι ευάλωτα σε μια βακτηριακή λοίμωξη, την αλλαντίαση, που προκαλείται απο το μέλι

δε θέλω να σε τρομάξω, αλλα πρόσεχέ το κορίτσι μου

kaλα νομιζες Σωσωκα κ στην τελικη δεν προσφέρουν τιποτα , υπαρχουν τοσες άλλες γέυσεις με βιταμινες να δοκιμασουν που οσο μπορουμε ας τα αποφευγουμε...ουτε μέλι κάνει για τους λογους που ανεφεραν.

εξάλλου εχουν χρόνια μπροστά τους να φάνε μπόλικες βρωμίτσες.

μου λειψες μαρη Σωσω ...

Εντάξει, το ξέρω... είναι 9 η ώρα αλλά τι να κάνω που νυστάζω;

Δεν κοιμήθηκα μετά τη θάλασσα...

Ο Πετρής πήγε σε μπάτσελορ...

Ο Άνθιμος κοιμήθηκε...

Εσείς είστε άφαντες ακόμη...

Καληνύχτα σας!!!

καλησπερα !!!

μπηκα να σας χαιρετισω,αυριο πρωι φευγουμε κ επιστρεφουμε σαββατο αλλα δε θα εχω ιντερνετ οποτε δεν θα μαθαινω νεα σας...

ελπιζω η περιληψη που θα μου κανει η σωσω να εχει μονο καλα νεα!!!

μαρακι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου..υπομονη με τον μπεμπη κοριτσακι..χτες στις 2.30 ειχαμε κ εμεις το ιδιο σοου με αγγελικη..

τρελο κλαμα..ξεμυτισε το 6ο δοντακι κ ετοιμαζει τουλάχιστον 3 ακομα..παιδια γινεται χαμος!!!πρεπει να υποφερει τρελα...

πολυ κλαμα...στην αγκαλια μου εκανε νανι,μολις πηγαινα να την βαλω κουνια παλι κλαμα..της δωσαμε ντεπον...

κοιμηθηκε στο μισαωρο..

σας φιλω κοριτσακια μου..εννοειται να ανοιξετε εσεις το νο14...

καλα να περασουμεεεεεε...

καλυψω να περασετε ομοεφα...ρε μαλ...6 και εχει αλλα 3;;δωστε καλε τιποτασ και στη νανα..

εγω βγαινω σε λιγο..

θα εχουμε καλα νεα στο υποσχομαι..

να ξεκουρασστειτε..

και να το κανετε και μεσα στην αμμο!

θα ηθελα 1 χαρη κοριτσια..απο αυτες που βαφτισατερ..

θα ηθελα να μου πειτε τι ακριβως φοραει τα παιδι...ρουχα εννοω..δλδ τι πρεπει να αγοραστει..

εννω επειδη δε θα τα παρω απο μαγαζι καια τα παρω χωρια,τι πρεπει να παρω;;;

περα απο τα ρουχαλακια,και παπα..

κατι μνου ειπανε για μπειμπι ντολ..

ελικρινα θα με βοηθουσατε πολυ!

αντυε μην ανοιξω καινουργιο θρεντ και σ;ς κανω ρομπα!!!

εμεις πηραμε γιλεκο-εσωρουχο

σωβρακακι (υφασμα οπως του λαδοπανου)-σκουφι (ομοίως)

καλτσακια

σεντονι=πετσετα-σαπουνι -μπουκαλολαδο-κερι

αυτα

Σωσώ επειδή κι εγώ τα παρήγγηλα έτοιμα, δε θυμαμαι ακριβως,κατσε να σου πω τι θυμαμαι.

Αυτα που ειπε η Τζουλιαξ,φανελάκι,εσωρουχο-για να μη φαινεται λενε η πάνα :blink: ,λαδόπανο αυτο το σεντονι που είπε η Τζούλιαξ,πετσέτα μεγάλη για το μωρό,πετσέτα μικρή για να σκουπίσει τα χέρια του ο παπάς,σαπούνι που θα πλύνει τα χερια του ο παπας,μπουκαλάκι για λάδι το οποίο λάδι επίσης θα αγοράσεις,σκουφάκι

(αυτά τα τρια,εσωρουχο,φανελακι,σκουφι ειναι για το λαδι οπως καταλαβαινεις).

Μαρτυρικα:τα σταυρουδακια που καρφωνουμε στο πετο.Αυτα ειναι 50δες στο κουτι να ξερεις.Μη δεις φερειπειν 40 ευρω και νομιζεις οτι ειναι το τεμαχιο,η 50δα ειναι.

Απο κει και περα τα ξερεις.Ρουχα,καλτσακια,παπουτσακια.Και βρες κατι απο αυτα που εχεις για οταν θα την πηγαινεις στην εκκλησια,πριν το μπλουμ ή αμα θες αγορασε,ό,τι θες.Τωρα αν ειναι και κατι αλλο δε ξερω,αν ειναι κατι εξτρα για κορίτσια ας σου πουν οι κοριτσομανες.

Φωτεινή τι φρούτα του δινεις να μασαει μονος του;εχω μείνει!Τι παιδι θαυμα ειναι αυτο;Φερειπειν σταφυλι δεν ειναι πολυ επικινδυνο να πνιγει;

αμ η μπανανα, αν κοβει μεγαλο κομματι;ειχα αρχισει να του τη δινω λιωμενη στο χερι μου και καποια στιγμη ειπα να δω πώς θα την κοψει και εκοψε μεγαλο κομματι και τον αφησα η μαλακισμενη να δω πώς θα το χειριστει και κοντεψε να πνιγει και απο τοτε χεστηκα και δε του τη ξαναδινω να κοβει μονος του.Παντως απο καιρο κι εμενα η παιδιατρος μου ειχε πει πιο χοντροκομμενα τα φαγητα αλλα δεν ξερω πώς,εδω πηχτα οταν φτιαχνω σαν να του κολλαει στο λαιμο και κανει σαν να προκειται να ξερασει,ετσι μου κανε και στο αυγο που ηταν σφιχτο.

Μαρκατ κι εγω σαν τη Βαγκ την πατησα με την Ισμηνη,νομιζα το φρουτο πεπονι,μετα που το πες θυμηθηκα το ζυμαρικο :P

Καληνυχτα κοριτσια!

Καλημέρα!!!

Το πουλάκι μου στη 1 γύρισε και νυστάζει...

Γιατί εγω δε νυστάζω;

Τεσπά...

Ρε Ντομούλα, με μπέρδεψες έτσι όπως τα έγραψες στη Σωσώ...

Λοιπόν, Σωσώ...

Θα χρειαστείς:

λαδόπανα (βρακάκι, φανελάκι, σκουφάκι, σεντονάκι)

σετ εσώρουχα για πάνω από τα λαδόπανα (βρακάκι, φανελάκι)

πετσέτα μεγάλη

πετσέτα μικρή για να σκουπίσουν τα χέρια παπάς και νονά.

σαπούνι...

μπουκαλόλαδο και λάδι

μαρτυρικά

1 κουτί (προαιρετικά) για να πας στην εκκλησία

λαμπάδα

Αν θυμηθώ κάτι άλλο, θα σου το πω...

Ντομ, μπορείς να του δίνεις μήλο, αχλάδι, νεκταρίνι...

Προτίμησε να του δίνεις μεγάλα κομμάτια για να μη χωράνε ολόκληρα μέσα στο στόμα τους και να μπορούν να τα γλύφουν...

Καλημερα κοριτσια....εμεις σημερα ξυπνησαμε στις εννια...σημερα εχουμε να παμε σε ενα γαμο αλλα δεν ξερω αν θα παμε...ο αντρουλης μου ακομα κοιμαται....στο θεμα με το θηλασμο με εχουν αρχισει κανονικα...νιου μαμμυ....μπραβο στο παιδακι σου που τα τρωει ολα και οχι αλεσμενα...και ο δικος μου απο τον εκτο μηνα τρωει τα παντα χωρις να του τα αλεθω...δεν του αρεσουν τα αλεσμενα..αλλα ο δικος μου δεν εχει κανενα δοντι δεν ξερω πως τα μασαει...βεβαια τον επιτηρω οταν τα τρωει...μονο την κρεμα και το γιαουρτι τρωει ετσι οπως ειναι κρεμωδης...και εντομεταξυ κοριτσια τρωει τα παντα ....καλα και ο μπαμπας του του δινει δεν μπορειτε να φανταστει τι για να φαει και εκεινος βεβεαια τα τρωει...προχθες του δινει ενα μικρο σαντουιτσακι παγωτο και δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο γρηγορα το χλαπακιασε....το ξερω οτι δεν κανει του φωναζα του αντρα μου...αλλα δυστυχως αυτος του δινει οτι να ναι...μεχρι και στακα εχει δοκιμασει το παιδι μου... :blush:

Σούζαν ούτε του παπά να μην το πεις... άκου εκεί... 9 η ώρα...

Καλά κάνουν τα μωράκια σας και είναι καλόφαγα... αλλά αποφύγετε τις βλακειούλες όσο μπορείτε!!!

Έχουν χρόνια μπροστά τους για να τα φάνε όλα αυτά...

Είχα ακούσει 1 διατροφολόγο που έλεγε οτι αν το παιδί φάει 1 σακουλάκι γαριδάκια, είναι σα να του δίνουμε χοληστερίνη για 1 χρόνο!!!

a nai Nanoyka ??? τους ξενους τους ακουτε , τους δικου σας τπτ ...

ρε suzanita αγαπη μου δωσε στον αντρα να καταλαβει ...

φιλακια 8α τα πουμε πιο μετα ...

πλακα μου κανετε!!!!!467 δημοσιευσεις??????

σωσω επειγοντως περιληψη...

εμεις γυρισαμε απο τις διακοπουλες..το μικρο ριρη εκανε 5 μερες να κανει εμετο και μετα παλι τα ιδια..

η γιατρος μας εκοψε το σιροπι για να δει αν οφειλεται σε παρενεργειες του..

τωρα θα δουμε τι θα γινει...

ρε κοριτσια ξερετε τι ειναι θεραπεια με pdd η καπως ετσι???

αυτα...

σημερα θα παμε στην πεθερα για τραπεζωμα...

φιλια πολλα πολλα!!!!!!!

Καλημερααα!!!!

επιστρεψαμε και εμεις...

αυριο δουλεια...

σας διαβασα εντελως αυτη τη φορα...

ευτυχως προλαβα τη νονα του μκρου πριν φυγει..της καναμε και εκπληξη με το περπατημα και επαθε σοκ!!!! :laugh: :laugh:

ο μικρος κοιμηθηκε 11 ωρες , οχι φυσικα συνεχομενα αλλα με ενα διαλειμμα στις 4 :unsure::unsure:

ξεκιναω εξαντληντικη διαιτα :side::side:

Καλυψω να περασετε ομορφα!!!!

Σωσω περι βαφτιστικων στα ειπαν τα κοριτσια.. :P :P

σχετικα με το φαγητο αυτο που με ενδιαφερει ειναι να του αρεσουν οι καινουριες γευσεις που δοκιμαζει , ωστε να θελει να τρωει από ολα στο μελλον...ολα σιγα σιγα θα τα βρουμε..εξαρταται εντελως απο το παιδι που εχεις μπροστα σου...

στο γυρισμο καναμε σταση Αθηνα και ψωνισα για τον μικρο τελεια ρουχα και παπουτσια.. :silly: :silly:

Νανουκα μου σημερα ξυπνησαμε σχετικα νωρις...σχεδον καθε μερα ξυπναμε μετα τις δεκα...δεν εχω παιδι εγω εχω αρκουδα....χιχιχιχιχι Τζουλιαξ οτι και να πω στου αντρα μου αυτος τον χαβα του...εγω προσπαθω να μην του δινω τιποτα ανθηγεινο αλλα ο αντρας μου του δινει....τελικα θα πεμε στο γαμο...τωρα κανω μασκες μετα ενα μπανακι αποτριχωση παντουυυυυυυυυυ....θα βαλω ενα ροζ μινι φορεματακι που δεν το εχω βαλει ποτε ειναι τελειο αλλα δεν εβρισκα που να το βαλω. με χρυσα ψηλοτακουνα πεδιλα θα φτιαξω μαλλια νυχια και θα παμε...

επτελους Φροσω γυρισες....Μας ελειψες!!!

εγω δεν ειμαι η πλεον αρμοδια να σου κανω περιληψη καλη γιατι ελειπα καποιες μερες...

τι κανουν τα αγορακια σου??????

Πώς τα περασατε????

καλως μας ξανα ηρθατε Ελενη σκ chrisoyla και Frosobal ......

η Σωσω πηγε θεσσαλονικη στους δικους της μπαινει που και που και μας λεει τα νεα της επισης συνεχιζει να φτιαχνει τα γλυκα και ψωμια της(απορω ακομα δεν παθανε δηλιτηριαση??? χαχαχαχαχαχαχα)...

η Νανουκα οπως και εγω περιμενουμε ακομα για τα δοντακια των μωρων μας..η Ντομ ετοιμαζεται για την βαφτιση..

Η Καλυψω δεν τα πηγαινε καλα με τον αντρα της οπως και εγω....αλλα σημερα θα πανε διακοπουλες και θα κανουν και αγριο σεξακι...χιχιχι

της νιου μαμα το παιδι εχει 7 δοντια....

η sofibell κανει που και που κανα μακιγιαζ...

η Μαρια 1978 και η Τζουλιαξ μας δινουν πολυ καλες συμβουλες για την διατροφη των μωρων μας....

η βαγκ τελικα δεν ειναι εγκυος και χαρηκε πολυ....αλλα μεχρι να κανει το τεστ γαστρωσε εμας...χχιχιχιιχιχιχι

δεν ειναι σαν της Σωσως αλλα προσπαθησα αν ξεχασα καμια ζητω συγνωμη...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...