Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 ΝΟ 13 ΛΕΜΕ!!!

Recommended Posts

geia saw.....τι κανετε;;;καλα ρε γαμωτο τα καλυτερα χανω...καταρχην δε θα σχολιασω περριθηλασμου γιατι κατοπιν εορτης...δεν εχει νοημα..

θα διαβασω και το θρεντ..εννοειται σας διαβασα..με αναζχητησατε ,ε;;καλψ!

εγω να δεις..αλλα με 2 μουλικα εδω..βγλαε ακρη..μη φωναζετε..κανω σταφυλι γλυκο και καρπουζι..

το φαγητο μου παει σταθερα ανοδικα..ειπα να ξανα παρω τα 3 κιλα που εχασα..3 ειναι ντομ οχι 100..γιατι ερεψα..δε μπορω..ολο πειναω..και μη πεις νανα οτι εγω γαμο..χεστηκα..

αλλωστε το φορεμα μου κανει στα κιλα που ημουν..

σας διαβασα..δε χρειαζομαι περιληψη..

σουζαν καλο μου τι τα παιρνεις τοσο πολυ;;;κουλ...

καλυψω να περασετε καλα..

και ξερεις,,αν μαθεις τιποτα καινουργιο μαε ενημερωνεις..ξερεις εσυ./..

μαρακι τι κανεις;;

η αγγελικλουλα περπατησε και αυτο;;μπραβο το καλο μου..

τζουλια..εμενα δε κανει παλαμακια..

ειμασταν σε παρτυ..ενηλικων,

φτασαμε καλα..

χαρηκανε π

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 954
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

πολυ που μας ειδανε..το ρπγραμμα ειναι φουλ..

βαγκ στειλε μυο το τηλ σου να σε παρω να συννεν..

ολο βολτες εριμαστε..αυριο θα ερθει η πεθερα μου η αδερφη του λερυτ η γιαγια να δουν τη μικρη..θα φαμε ολοι μαζι..

φωτο δε προλαβα να δω

ΣΩΣΩ έγραψε:

το φαγητο μου παει σταθερα ανοδικα..ειπα να ξανα παρω τα 3 κιλα που εχασα..3 ειναι ντομ οχι 100..γιατι ερεψα..δε μπορω..ολο πειναω..και μη πεις νανα οτι εγω γαμο..χεστηκα..

αλλωστε το φορεμα μου κανει στα κιλα που ημουν..

Yes Yes Yes !!!!! :P:P:P:P:P:P:P

Επιτελους φιλενάδα βρηκες τον εαυτο σου!!!

Αλέκααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Σου μιλαω στο τσατ αν εφτασες καλα τιποτα εσυ...

Eλα ρε Σωσω που εισαι????το κομματι καλα?Εφυγες και μας την πεσανε!Αλλα ενταξει κανονισε η ντομ!

Αυτο μας ελειπε να προσεχεις και την διατροφη σου στην πατριδα.Θεσ/νικη και διαιτα δεν γινεται!

Ντομ ασε τις ευχαριστιες για τις φωτο και περιμενω να στειλεις να δω την αφεντια σου και το συνομηλικο.

Εφαγα τορτιγια και παγωτο!για να μαθετε!!!!!!

σωσωωωωωω..χαιρομαι που φτασατε καλα...

εμεις κανουμε παλαμακια πολυ καιρο τωρα..κ κουκου κανει μονη της σκυβοντας στον καναπε κ μετα σηκωνεται....κ κανει κ κουπεπε με τα χερακια της...κ πολλα αλλα...ειναι ξυπνιος τελικα ο τυραννος....

λοιπον τα ξαναδιαβαζω κ τα εχω παρει παρα πολυ.......

θελω να μπω στο αλλο θεμα κ να τα κανω ολα ανω κατω..

αλλα δεν θα το κανω...

απλα δεν ξαναασχολουμαι....

σας φιλω παω για νανι γτ προβλεπω ο τυραννος να ξυπνησει παλι απο τις 8 κ να μιλαει..αυριο εχω πολυ σιδερο κ πακεταρισμα...να δω πως θα χωρεσει ολο το σπιτι στο πορτ παγκαζ!!!!

Ρε Σοφη,αφου με εχετε δει και τον μικρο εδω,αλλα να σου στειλω...κατσε να βρω καμια καλη...δικη μου γιατι ο μπεμπης καλος ειναι σε ολες

Καλυψουλα καλα να περασετε !!!Να ξεδωσετε ,να ξεκουραστειτε και να κανετε και....ξερεις εσυ ...μολις κοιμαται ο τυρρανος βουρ στο ψητο!!!!

χαχαχαχαχαχα καλο ταξιδι!!!

Ντομ πρωτα εφαγα την τορτιγια και μετα το παγωτο!!!ακους εκει τεστ εγκυμοσυνης!!!Αυτα απο αλλου τα περιμενουμε!

Λοιπό η ταινία αν και καταθλιπτική είχε ωραίο τέλος..

Μόλις έφαγα και τη νουτελα μου..πάω για υπνο..

Καλυψούλα καλά να περάσετε και να ευχαριστηθειτε τις πρώτες σας καλοκαιρινες διακοπες...

Σωσωκα κρατήσου με το φαι γιατι στη Θεσσαλονικη δεν αστειεύοντε..

Σοφακι..Ντομ..φιλακια πολλα..

Οταν λες Ισμηνη εφαγες νουτελα εννοεις μια κουταλιτσα φανταζομαι κι οχι το κουτι οπως θα κανα εγω και η Σωσω ας πουμε...Μάλιστα...καληνυχτα....

Ωραιο φαι εκανες ρε Σοφη...εγω μεσα σε ολα δεν ειμαι δυσκολη στο φαϊ,φαινεται εξαλλου

Σωσω καλη ξεκουραση τωρα

Καληνυχτα παιδες...τα λεμε..αυριο ελπιζω

Φιλιαααααααααααααααα

ΣΩΣΩ έγραψε:

ντομ εισαι αγενής

αααα αυτο δε μπορουσα να το αφησω ασχολιαστο πριν βγω

:laugh: :laugh: :laugh:

ωστε ειμαι αγενης ε;;;;;;;;;;;;;

Ισμηνη καληνυχτα :kiss:

Ντομ ασ'την τωρα την Σωσω να λεει οτι θελει!Ειναι στην βαση της και εχει το ακαταλογιστο!

Λοιπον παιδες την κανω και'γω σιγα σιγα...

Ευχομαι σε ολες ενα ησυχο βραδυ...και οχι επιδρομες στο ψυγειο την νυχτα ακουτε?????γουρουνιαζουμε μονο την μερα,την νυχτα τα καιμε :P

Αιντε καληνυχτα!!!

Τι εγινε εδω?

Υπαρχει καποιο θεμα?

Τι παραπονα?

Απο που?

Λοιπον επειδη το παρεακι μας ειναι σουπερ δε θελω τετοια....

Δεν ενοχλουμε κανεναν.

Συμφωνω με τη Ισμηνη.

Ξερουνε οτι ειναι πιασαρικος ο τιτλος...

Κανονικα θα επρεπε να ητανε "Δεν υπάρχει Μαμα χωρίς γάλα"......οκ?

Αλλου η παρατηρηση λοιπόν...

Αφού είναι γνωστό οτι το θέμα του θηλασμού διχάζει και δημιουργεί καταστάσεις στο φόρουμ.

Α και οσοι εχουνε παράπονα να τα εκφραζουν απευθείας στο άτομο που θέλουν και οχι στη διαχειριστρια!Προς θεου!Μεγάλες γυναικες είμαστε!Οχι νήπια...

Το θέμα είναι να μάθουνε κάποιες μανούλες η εγκυούλες κάποια πράγματα εδώ μέσα και όχι να αποδείξουμε ποια είναι καλύτερη μαμά.

Εγώ είμαι καλή μαμά και το ξέρω.Δεν χρειάζομαι επιβεβαίωση απο εδώ μέσα.Και μόνο που με κοιτάει και λιώνει το αγοράκι μου μου αρκεί.

Σεσίλα δεν ειναι δα και τοσο μεγαλο θεμα...

Υπάρχουνε άλλα μεγαλύτερα.Οπως η ταχυτητα του φορουμ που ειναι αθλια και τα φέηκ μέλη.

Και σεις κοριτσάκια μου μη τσιμπάτε σε θέματα θηλασμού....

Ντομ δεν κοιμοτανε το νινακι γι 'αυτο σε αφησα χωρις γκουντναιτ!

Και μην μου στεναχωρειτε τις Μανουλες του Οκτωβρη ε!

Καλημέρα ζουζούνες μου!!!

7η ώρα και είμαι στο πόδι... δεν πειράζει...

Ο Πετρής πήρε τον Ανθιμούλη για βόλτα κι εγώ θα κάνω αποτρίχωση!!!

Χέσε μας ρε Σόφη... μέρες τώρα ήθελα να σου το πω...

Κάθε βράδυ τρως παγωτά πυραύλους, παντεσπάνια, τορτίγιες... κι έρχεσαι μετά και μας λες οτι ζυγίστηκες σε 1 ζυγαριά 1 φαρμακείου και σε έδειξε 5 κιλά λιγότερα...

Ε πια...

χαχαχα!!!

Ε Σωσώ... αν το φόρεμα το πήρες με τα προηγούμενα κιλά, τότε πρέπει να τα ξαναβάλεις για να σου κάθεται καλά...

Αλλά μην το παραχέσεις κι όλας...

Καλημερα...

Το βράδυ είχε κινηση το σπιτι..

Στις 3 ηθελε να πιει γαλα η μικρη..

Ο μικρος πηγαινοερχοταν..ήθελα να κοιμαται μαζι μου..τον εβαζα στο κρεβατι του ξαναρχοταν..

Στις 7.30 η μικρή θυμήθηκε οτι ξαναπειναει και ξαναηπιε γάλα..

Ε αφτιαξα κι εγω ενα καφε και τωρα κοιμουντε ολοι..

Θα παω σουπερ γιατι σημερα εχω τραπεζι σε μια θεια και στον πεθερο..

Λεω να κανω το κλασσικο αρνακι με πατατες αλλα στον ξυλόφουρνο..

Φιλάκια..τα λέμε αργοτερα

Kαλημερα και απο μας.

Η μικρη μου αποφασισε να ξυπνησει στις 8μιση.Χαιρετησαμε τον μπαμπα μας που πηγε στην δουλεια και τωρα ειναι στο παρκο και παιζει.

Προβλεπω να ξανακοιμηθει ομως σε λιγο γιατι την βλεπω τριβεται και χασμουριεται.

Ισμηνη καλο μαγειρεμα,εμενα δεν μου αρεσουν καθολου τα κατσικια και τ'αρνια γενικα αλλα ξερω πως ολοι τρελενονται μ'αυτα οποτε θα εχει επιτυχια το τραπεζι σου.

Σημερα εγω θα ψησω ψαρια με χορταρακια,εχουμε καιρο να φαμε ψαρια και τ'αποθυμησα.

Νανα τα κιλα τα χανω με διατροφη αλλα που καπου οπως χθες καλη ωρα κανω και τις παρατυπιες μου! :P

Αλεκα που εισαι?Χαρα?

Επανερχομαι.

Τι πού και πού ρε Σόφη... κάθε βράδυ όλο και κάτι παράνομο τρως...

Πες οτι έχεις καλό μεταβολισμό και άσε τις διατροφές κατά μέρος...

Βλέπω καλά περάσαμε όλες τα βράδυ...

Μόνο εγώ, σηκώθηκα 3 φορές και άλλες τόσες ο μπαμπάς του...

Πριν από λίγο προσπαθήσαμε να τον κουρέψουμε...

Του έκοψα λίγο το αυτάκι... πολύ λίγο...

Έπαθα κρίση πανικού μόλις το συνειδητοποίησα...

Ο Πέτρος άρχισε να με φωνάζει για να ηρεμίσω... δεν ηρεμούσα διαφορετικά...

Μετά που κοιμήθηκε του τα διορθώσαμε τα μαλλάκια...

μόλις ξυπνήσει, θα πάμε θάλασσα...

Καλημέρα και απο το τρελάδικο...

χαχαχαχα!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Μιλάμε κοιμηθηκε 1 το βλαστάρι μου!

1η φορα!Δεν το χει ξανακανει!

ΜΙλάμε (καλομαθημενη εγω) τα παιξαμε!

Ο Ανδρεας να εχει πιασει ενα αρκουδι και να κοιμαται στο πατωμα και γω στον καναπε...

Και ο Διονυσης να αλωνιζει!

Εχει και το καλο του βεβαια το σκηνικο..

Του μαθαμε να μη φευγει απο κοντα μας.Επειδη βαριομασταν να σηκωθουμε(δε θελω σχολια :woohoo: )του φωνάζαμε Διονυση ελα εδω!Και ερχοτανε σφαιρα πισω!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαα!

Ευτυχως ξυπνησε στις 9:30.Βγαζει 4 δοντια μαζι....Εβλεπα τα πανω πλαινα να βγαινουν και τι να δω το πρωι?Σκανε και τα κατω...

Ε ρε γλεντια!

Ρε Νανουκα τωρα το διαβασα!Τι του κανες του παιδιου? :lol:

Ελα μη στεναχωριεσαι...Μια φιλη μου τις προαλλες του εκοψε λιγο το χερακι οταν εκοβε νυχια.Μεσα στο προγραμμα ειναι ολα!

Και του κουμπαρου το το εκοψε ο κουρεας το αυτι.Και ειναι και επαγγελματιας! :laugh:

καλημέρα μανούλες!

με διαλείμματα σας διαβάζω χαχα

δε σας προλαβαίνω..

τι έγινε ρε παιδιά μας την πέσανε?

μη μασάτε ή μάλλον μην ασχολείστε δεν έχει νόημα, ούτε θα βγάλετε άκρη..

συμφωνω με Μαράκι

Σωσώ καλά να περνάς :kiss::kiss:

και συ Καλυψούλα καλό ταξίδι αύριο :kiss:

τώρα για μας τι να πω..

κάναμε τη νύχτα μέρα :angry:

ο μικρός ξύπνησε για γάλα 1 και 6 και ο μεγάλος 3 και 7

και πίνουν απο 200 μλ

ουφ σέρνομαι..

και επιπλέον η μικρή μου ζεσταινόταν και δεν μπορούσε να κοιμηθεί με τπτ.. πιάστηκα στο κρεβάτι της..

αυτά τα ωραία..

σήμερα το πρόγραμμα έχει θαλασσούμπα

μάλλον θα πάμε Λευκάδα

αντε να χαλαρώσουμε λίγο..

σας φιλώ κοριτσάκια

Καλημερα κ απο μενα! εμας η μικρη ειναι λιγοφαγη στο γαλα πηνει κατα τις 9΄30 120-140 μετα υπνο μονη της (ακομα χαιρομαι γιαυτο :cheer::cheer::cheer: ) κ ξυπναει κατα τις 5 το πρωι κ πινει 150 κ μετα υπνο κ αρχιζει το τραγουδι 9 το πρωι-σουπερ! τωρα ριχνει ενα μισαωρο μεχρι 12 μετα φρουτα κτλ κτλ κτλ

Πολλες δουλειες ολοι μερα κατι θα βρω δεν τελιωνουνε ποτε???? Θα φυγω απο εβδομαδα κ θελω ολα να ειναι τελεια πισω μην ερθω κ βρω το χαος (μονο ρουχα να βρω)ο αντρας μου ολοι μερα στο μαγαζι μονο μπανιο κ υπνο κανει εδω μεσα ,φαγακι στην μαμα του!αυτο μου αρεσει πολυ!!!!!

Σημερα θα δουμε τον νονο μας να μου πει κ τι χρωμα βαφτηστικα πηρε να ξερω σε τι χρωματισμους θα κοιταξω ,στολισμο κ μπουμπουνιερες να υπαρχει μια ομοιομορφια μωρε!

Τωρα θα κανω τζαμια :angry:

Καλυψω αντε δροσισε θα κανετε καλες διακοπουλες οχι μεσα στον καυσονα...

αρχησαν τα μελτεμια σοφι!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Δεν πιστεύω να νομίζατε ότι δεν θα έκανα τεστ και το βράδυ; 😂😂 Τώρα από κοντά φαινόταν αυτή η ροζ σκιά σε ολα τα φώτα, όχι μόνο στο κιτρινο φως 😂😂
    • Έχεις δίκαιο σε ότι γράφεις, έτσι το αντιλαμβάνομαι κι εγώ εν τέλη! Είναι πολύ κλειστός ως άνθρωπος, δεν εξωτερικεύεται ποτέ και σε κανέναν, οπότε δεν ξέρω ούτε τις ανησυχίες, μα ούτε και τις σκέψεις του. Μου είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές να τον καταλάβω και ειδικά τώρα που με βλέπει χαρούμενη και ανηπόμονη για την όλη διαδικασία.  Δεν δυσανασχέτησα ούτε μια στιγμή, κάθε άλλο δεν βλέπω την ώρα να μπω σε όλο αυτό γιατί ξέρω πως ίσως έτσι έχω μια ευκαιρία για ένα παιδάκι.  Αν δεν ήθελα, δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία, θα έλεγα οκ, αφού δεν μπορούμε το αφήνουμε εδώ και πάμε παρακάτω, ή θα έλεγα ξέρεις κάτι, από τη στιγμή που ήρθαν έτσι τα πράγματα παίρνει ο καθένας το δρόμο του και όλα καλά, τι είχαμε τι χάσαμε.  Τελικά σήμερα το απόγευμα ήρθε μόνος του στο κρεβάτι και με γύρεψε την ώρα που κοιμόμουν.. ενώ εχθές μου έκανε το δύσκολο. Τι να πω!
    • Κοριτσι μου κ σε εμας συνεβη το ιδιο..εμενα για την ακριβεια ηταν πιο ακραιος..μ ειχε ζητησει να χωρισουμε για να προχωρησω τη ζωη μου κ να κανω παιδια χωρις να χρειαστεί να υποβληθω σε οοολα αυτα.. κ τον ειχα ρωτησει αν το προβλημα το ειχα εγω αν θα με παρατουσε.. κ η απαντηση ηταν πως εμενα γνωρισε μονη μ κ εμενα θελει στη ζωη του..κ τ εξηγησα πως το ιδιο ισχυει κ για εμενα..με ή χωρις παιδι ειμαστε οικογενεια δεν μας οριζει αυτο... κ πλεον με αυτο πορευομαστε κ η αληθεια ειναι πως πλεον ειμαστε πιο δεμενοι απο ποτε.. αλλα περασαμε παρα πολλες διακυμανσεις μεχρι να φτασουμε στο τωρα..θελει διαλογο ολο αυτο κ ειναι καλο π ξεκινησε να σου ανοιγεται. Επισης κ εμενα στεναχωριεται απιστευτα οταν με βλεπει να τρυπιεμαι..ειναι επισης κ ο δικος μ συζυγος ενα ατομο π δεν εξωτερικευει τις σκεψεις του ευκολα... για παραδειγμα εχει αλλαξει δωματιο οταν μια φορα με πετυχε να κανω ενεση.. κ τον βρηκα να κλαιει- με αγκαλιασε κ μ ζητουσε συγγνωμη που τα περναω ολα αυτα.. Και δε θα ξεχασω το σοκ μ οταν καταλαβα πως η εξωσωματικη ειναι μονοδρομος (δεν προσπαθουσαμε πολυ καιρο αλλα πλησιαζα τα 35& ψαχτηκα πριν το 6μηνο κ ολοι γυρω μ επιαναν παιδια με μια επαφη δεν μ ήταν κατι γνωριμο).. ειχα την πολυτελεια να ειμαι σε σοκ μιση μερα γτ οταν γυρισα σπιτι επρεπε να του ανακοινωσω τα αποτελεσματα.. κ να ειμαι εκει να τον προφυλαξω κ να τον παρηγορησω απο ολη αυτη τη ματαιωση π δυστυχως ενιωσε.. τελος, το βασικο ειναι πως δεν πρεπει να βαζουμε ταμπελες για το ποιος φταίει αλλα το ποιος ειναι ο κοινος μας σκοπος.. Αυτααααα απο εμενααααα
    • κορίτσια σήμερα είχα νύχια...αφησα τον μικρούλη στον μπαμπά του και στην πεθερά μου ..η κοπελα που κάνει νυχια εχει το σπίτι κολλητά με το σπιτι της πεθεράς που ήμασταν...στο μισάωρο με παίρνει ο άντρας μου τηλ και ακουω τον μπέμπη απο το τηλέφωνο να τσιριζει στο κλάμα 😱 εφυγα αρον αρον...μολις πηγα και τον πήρα αγκαλια ηρεμησε το ψυχακι μου❤️ μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει λεπτό για να πάω οπουδήποτε...και ίσως του είχα λείψει..💙
    • ααα αυτο δεν το εχω σκεφτεί η αλήθεια είναι 😂😂 αλλα αν είναι αγόρια σιγά μην βοηθάνε 😂 τα πέρασα εγω και ξέρω... εγώ κορίτσι και απο πισω εχω αλλα 4 αγόρια αδέρφια 🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...