Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 Νο 17

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Στη μετρηση του βαρους στον υπερηχο παντα δινει ενα + -..κατι γραμμαρια!

και εμεις εχουμε στειλει τη Ζαζου (Κοκατιλ)μας στο χωριο για διακοπες απο το Πασχα!θα ερθει με το καλο το Σεπτεμβρη!

Για τα βλαστοκυταρρα καμμια κουβεντα δεν εχω κανει με το γιατρο μου!

σημερα ενω ημουν στο μαγαζι για ψωνια παλι πετρωσε η κοιλια μου και μετα δεν μπορουσα να περπατησω..γμτ!εντο μεταξυ ολοι με κοιτανε στα πρησμενα ποδια! :blink::blink::blink::S:S:S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

aggelike. έγραψε:

xaxaxaxa katrinaki mou tha simfonisw me tin annoula :P me regoula giati se vlepw allous ennia mines :P

kuoula mou makari na eimai kai gw tixeri kai na exei apoklisi telika kata panw kai oxi kata katw ;)

Αγγελικουλα μου γλυκια τι κανεις?

Και εμενα μου ειπε ο γιατρος μου οτι ο υπερηχος εχει αποκκλιση στο βαρος, και εννοειται καλυτερα προς τα πανω παρα προς τα κατω!Αν και ο μπομπιρακος μου λογικα θα ειναι πανω απο 3 κιλα (λογικα παντα, γιατι καθε φορα που παω, ο γιατρος ψηλαφει εξωτερικα την μητρα μου και παντα λεει 'μεγαλουτσικο'). :woohoo: Θα δειξει...Την δικια σου ποσο τη βγαζει δηλαδη? :huh:

αα ρε Αννουλα..και Αγγελικη αυτο ουτε μου περασε απο το μυαλο παντως..αλλους 9 μηνες!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

χαχαα..παντως θα βλεπω αυτο το μικρο σετακι και θα παλευω με τα κιλα μου! :dry::dry: θα εχω ενα κινητρο βρε αδελφεε..

παντως εκανα πλακα στη πωλητρια..εκει που μου εδινε και δοκιμαζα τα νυχτικακια και το σουτιεν θηλασμου(παρεπιπτωντος ..Triumph ,super!!!)

λεω στη κολλητη μου..δεν μου δινεις και το σετακι να το δοκιμασω??και της κλεινω το ματι..η πωλητρια μονο που δεν πνιγηκε..απο την εκπληξη!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

αννα να σου ζησει η κουκλα!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

με το καλο να επιστρεψετε σπιτακι σας περιμενουμε να μας πεις την εμεπιρια σου! :woohoo:

αννουλα μου για τις κιν ησεις των μωρων που λες...

το ενα εχει χωρο και κινηται αρκετα, το κατω εχει ενα θεμα.. :blush:

κατρινα βλεπω δεν κρατιεσαι :P:P:P:P:P:P:P

vasiliki76 έγραψε:

αννα να σου ζησει η κουκλα!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

με το καλο να επιστρεψετε σπιτακι σας περιμενουμε να μας πεις την εμεπιρια σου! :woohoo:

αννουλα μου για τις κιν ησεις των μωρων που λες...

το ενα εχει χωρο και κινηται αρκετα, το κατω εχει ενα θεμα.. :blush:

κατρινα βλεπω δεν κρατιεσαι :P:P:P:P:P:P:P

ειχα μερες να βγω =για ψωνια φιλη μου και το εριξα λιγο εξω!

συγνωμη..αλλα δεν βρηκα τιποτα πιο "εμφανισημο" απο κατι απαισια γιαγιαδιστικα σχεδια..ή κατι μικροσκοπικα νυχτικακια ..για τη barbie της κορης μου!

Κατρινα :laugh: :laugh: :laugh: φανταζομαι το σοκ που θα επαθε η πωλητρια! :woohoo:

Οντως νομιζω οτι καλυτερο κινητρο απο αυτο δεν υπαρχει! ;) Αν και εσενα δεν σε φοβαμαι, υστερα απο εκεινους τους κοιλιακους φετες που ειδα χθες...σε εχω ικανη για ολα!

Α και τα περι σεξι εσωρουχων και εγκυμοσυνης, το ειπα μεταξυ σοβαρου και αστειου, με αυτα και με εκεινα κουβαλαω τωρα το μικρο αδερφακι του Γιωργου! :silly:

Ποδαρακια πρησμενα εσυ? Ποδαρακια πρησμενα και εγω... :(

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

Κατρινα :laugh: :laugh: :laugh: φανταζομαι το σοκ που θα επαθε η πωλητρια! :woohoo:

Οντως νομιζω οτι καλυτερο κινητρο απο αυτο δεν υπαρχει! ;) Αν και εσενα δεν σε φοβαμαι, υστερα απο εκεινους τους κοιλιακους φετες που ειδα χθες...σε εχω ικανη για ολα!

Α και τα περι σεξι εσωρουχων και εγκυμοσυνης, το ειπα μεταξυ σοβαρου και αστειου, με αυτα και με εκεινα κουβαλαω τωρα το μικρο αδερφακι του Γιωργου! :silly:

Ποδαρακια πρησμενα εσυ? Ποδαρακια πρησμενα και εγω... :(

πολυ πρηξιμο ..ομως ...αφου τα νοιωθω θα εκραγουν!τα allstar μου σημερα δεν μου εμπαιναν!!με το ζορι και ξεκουμπωτα τα εβαλα!

Βασιλικουλα ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως καταλαβαινεις ποτε κινειται το καθε μωρο! :blink: και πως τα ξεχωριζεις! :huh:

Κατρινα τα νυχτικακια σουπερ! :P

Μπαααα δεν με βλέπω να κοιμάμαι σήμερα.Το μωράκι μου είναι πολύ ανήσυχο κ δεν σταματάει καθόλου...

Κατρινάκι μου τα νυχτικάκια πολύ καλά....

Κοριτσακια εγω σας καληνυχτιζω...θα τα πουμε αυριο και ελπιζω να εχουμε ευχαριστα νεακια απο τα κοριτσακια που γεννησαν σημερα! :)

Φιλακια σε ολες σας :kiss::kiss::kiss:

annoula mou o uperixos ti vgazei 2700gr

filakia polla kalinyxta :kiss::kiss::kiss::kiss:

katrinaki super ta nyxtikakia!!!! kaloforeta :):):)

koritsia arxisa na fovamai, kale pws tha gennisw????????? :blink::blink::blink::blink::S

kalitera na koimithw gia na mi to skeftomai :blink:

filakia polla koritsakia mou :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Kαλημερα φιλεναδες!

Μαλλον ειμαι η πρωτη που ξυπναει σημερα, περιμενοντας και τις υπολοιπες.

Η θεκλα χρωσταει νεα απο το γιατρο που ειχε χθες ραντεβου, απο τη Μπελλα δεν εχουμε κανενα νεο επισης, ουτε απο τα κοριτσακια που γεννησαν χθες...Παρατηρω πολλες απουσιες! Μονο τις φρεσκομανουλες δικαιολογω, τις αλλες θα σας μαλωσω.

Αγγελικη, μη φοβασαι, εισαι και μικρουλα, ολες θα γεννησουμε και θα φερουμε στον κοσμο γερα και στρουμπουλα μωρακια!

Ντορα πως πας με τις συσπασεις?

Λαμπρινη καταφερες τελικα χθες να κοιμηθεις?

Τελοσπαντων, ελπιζω σημερα να μπειτε και να εχουμε νεα σας.

Καλημέραααα. Μπήκα να πω ένα γρήγορο συγνώμη για τη χθεσινή μου απότομη εξαφάνιση :P Ξέρετε πώς είναι αυτά... Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Θα τα πούμε αναλυτικά σε λίγες μέρες που θα πάμε σπίτ.

Μαράκι μου και Ελπιδάκι να σας ζήσουν κι εσάς τα ζουζούνια σας!!!!!! Πόσα πράγματα έχουμε να πούμε σε λίγες μέρες! :kiss:

Αγγελική μου εμάς ο υπέρηχος τρεις μέρες πρίν έδειχνε 3.200. Είχαμε μια απόκλιση δηλαδή προς τα κάτω περίπου 400 γραμμάρια. Μην αγχώνεσαι όμως, συνήθως δεν πέφτουν τόσο έξω.

Φιλάκια πολλά σε όλες σας και εύχομαι να πάνε όλα κατ'ευχήν μέχρι να τα ξαναπούμε. Μου λείπετε! :kiss:

Αννουλα! Μονο εσενα δεν περιμενα να δω τωρα! Ολο εκπληξεις μας εισαι!Καλημερα !!!Και εσυ μας λειπεις, εισαι στο μαιευτηριο λογικα ετσι? Περιμενουμε πως και πως να μαθουμε νεα σου. Φιλακια σε εσενα και στη ζουζουν σου!

:kiss :kiss::kiss: :

Kalimera koritsia

annoules mou :kiss::kiss:

Anna diavasa oti gennhsame!!! ti wraia,na sas zhsei! axou oles siga,siga!

Katerina se vlepw etoimh kai gia 2o,vre perimene na gennhsoume prwta ki emeis :woohoo: :woohoo:

as sas pw ki egw ta nea mou loipon....

ta apotelesmata twn exetasewn htan super!

to mwraki mas exei ftasei ta 3 kila!!! mallon tha kanw to paidi tou King Kong...pote na egine h silipsi arage me ton kurio afto? :blink:

me eide etsi sthn katastash mou o giatros kai psiloagxwthike!

katarxhn mou eipe oti afto symvainei synithw se psiles kopeles kai tha mou xanasymvei kai sthn epomenh egymosynh :blink::blink:

exw parei ola mou ta kila MONO sthn koilia kai epeidh eimai sxetika psili epivarinete h spondiliki sthlh.mou eipe fysika oti mono me episkliridio tha xekinisei o toketos,gia na xalarwsoun ta nevra kai na mporw na symmetexw ston toketo!

mou eipe pws oso paw tha xeiroterevw,kalytera den tha ginw!!

PORISMA: gennaw 90% me proklisi gyrw stis 23 augoustou!

ekeinh thn hmera exoume rantevou stis 8 to vrady kai mou eipe na parw kai thn valitsoula moy mazi :S:S

den xerw gt alla arxisa na agxwnomai!!!

ektos vevaia kai an mporesw ews tote na perpathsw san anthrwpos, opote den tha kanw proklisi kai tha to pame fysiologika!

Den xerw ti na protimisw,apoti xerw i proklisi ponaei,e koritsia :S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S

Μπραβο βρε Θεκλα, ολοκληρο παιδακι το νινακι σου! Ευχαριστα τα νεα σου! Να σου πω οτι απο προσωπικη εμπειρια επειδη γεννησα με τεχνητους πονους (ειχαν σπασει τα νερα, αλλα δεν ειχα καθολου διαστολη) ε, ναι πονεσα! Τωρα αν δεν ειχα κανει προκληση, δεν ξερω πως θα ηταν τα πραγματα. Καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη, ευχομαι με ενα πονο!

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

Μπραβο βρε Θεκλα, ολοκληρο παιδακι το νινακι σου! Ευχαριστα τα νεα σου! Να σου πω οτι απο προσωπικη εμπειρια επειδη γεννησα με τεχνητους πονους (ειχαν σπασει τα νερα, αλλα δεν ειχα καθολου διαστολη) ε, ναι πονεσα! Τωρα αν δεν ειχα κανει προκληση, δεν ξερω πως θα ηταν τα πραγματα. Καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη, ευχομαι με ενα πονο!

Αννούλα ποια είναι η διαδικασία? σου βάζουνε υπόθετα και μετά ορό και απλά περιμένεις? σε ποια φάση πόνεσες? πόσες ώρες έκανες να γεννήσεις?

καλημερα κοριτσακια μου!!!

θεκλα και αννουλα μοναξιες βλεπω ακομη...

θεκλα μου τελεια τα αποτελεσματα σου!! μην αγχωνεσαι βρε για την προκληση.. και κανονικα να σε επιαναν πονοι παλι θα ηταν για καποιες ωρες δυσκολα! μετα ομως εισαι μια χαρα...

μακαρι να γινοταν να γεννησω κι εγω φυσιολογικα... η καισαρικη ειναι παιδεμα μετα...

αννουλα μου μου εχουν πει που ειναι το καθε παιδι στην κοιλια και ετσι καταλαβαινω...

το ενα εχει παρει θεσα απο καιρο με το κεφαλι στον τραχηλο και το αλλο ειναι ψηλα στην κοιλια, εγκαρσια ας πουμε... με το κεφαλι κατω ακριβως απο το δεξι στηθος μου...

τα πωπουδακια τουρλωνουν λιγο και :woohoo: :woohoo: :woohoo: ξεχωριζουν.. οποτε... :woohoo:

CrazyMummy έγραψε:

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

Αννούλα ποια είναι η διαδικασία? σου βάζουνε υπόθετα και μετά ορό και απλά περιμένεις? σε ποια φάση πόνεσες? πόσες ώρες έκανες να γεννήσεις?[/quote:1xofsood]

Υποθετα δεν μου εβαλαν καθολου. Μονο ορο. Αφου πρωτα μου ειχαν παρει αιμα για εξετασεις κλπ. Με τον ορο, στην αρχη ολα καλα,ανεκτοι οι πονοι, ΟΜΩΣ, το μωρο δυσφορησε και αρχισε να χανει παλμους. Ετσι μειωθηκε η δοση και ολα οκ! Οι πονοι αρχισαν σιγα σιγα να δυναμωνουν και ξεκινησαμε αναπνοες με τη μαια. Κατι βοηθησαν, αλλα... οταν δυναμωσαν, ικετευα για επισκληριδιο, η οποια και εγινε οταν ειχα διαστολη 4-5. Τρελη ανακουφιση,αλλα προσωρινη. Δεν ξερω, ισως ηταν μικρη η δοση, ισως και να μην την ανανεωναν συχνα, δεν καταλαβα. Συνεχισα να ποναω. Η μαια καθε τοσο να μου βαζει χερι απο κατω για να δει την πορεια της διαστολης. Το μωρο να μην κατεβαινει και η μαια και ο γιατρος να σπρωχνουν με δυναμη την κοιλια μου και εγω να σπρωχνω οσο μπορουσα και οσο αντεχα. Και παλι δεν κατεβαινε, στο τσακ γλυτωσα την καισαρικη. Τελικα με 2-3 καλα σπρωξιματα στο χειρουργειο τον εβγαλα τον μπεμπη.Ξεπνοη, ταλαιπωρημενη, κουρασμενη και πονεμενη, αλλα τοοοοοοσο ευτυχισμενη! :P

Η ολη διαδικασια κρατησε 12 ωρες! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Κοριτσια με πηρε τηλεφωνο ο γιατρος μου. Μου αλλαξε το ραντεβου, απο Παρασκευη, για σημερα το απογευμα γιατι θα λειπει διακοπες. Εχω 2 εβδομαδες ακομα για να κλεισω τον 9ο, αλλα αν γινει κατι και γεννησω νωριτερα (που δεν νομιζω...αλλα...)Τωρα αγχωθηκα! :ohmy::blink:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...