Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!! Νο 3

Recommended Posts

• Απαντήσεις 925
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεία σας κοριτσάκιαα!!! (Και Γιώργο... κάπου τον πήρε το μάτι μου πριν...) προσπαθώ απο το πρωί να σας γράψω αλλά με πετούσε συνέχεια..

Είστε όλες καλά???

Συμπεθέρα εμείς τα είπαμε τηλεφωνικώς οπότε δεν θα στα ξαναπώ!! Μη μασάς και μην ακούς κανέναν!! ;);):kiss::kiss:

Πιπίτσα!!! θα σε μαλώσω!!! Πολύ σαν πασά τον έχεις τον δικό σου και χαλάς τη πιάτσα!! :P:P:P θα επανασταστήσουν οι δικοί μας αμα μάθουν τι κάνεις... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: πλακα κάνω χαλάλι σου που το καταφέρνεις και τον έχεις σαν πασά!!

Γωγάκι μου τι κάνεις κούκλα μου?? :kiss::kiss:

Μαράκι που χάθηκες εσύ??? :kiss::kiss:

Δημητρούλα είχες πει θα μπείς σήμερα... άντε που είσαι? :kiss::kiss:

Lollipop τέλεια η λίστα σας!!!! Εμείς μια χαρά είμαστε!!! Εσύ πες μας πως είσαι... :kiss::kiss::kiss::kiss:

Τέση μου πως πάνε οι υπνηλίες?? :kiss::kiss::kiss:

Χρυσάνθη μου και εσένα έχω καιρό να σε δω.. η είναι ιδέα μου??? :kiss::kiss:

Η Χρύσα μας ακόμα κάνει διακοπές... και μας λείπει πολύ πολύ πολύ!! :kiss::kiss:

Και η Κάλι δεν πρέπει να φάνηκε σήμερα ε??

Στάνταρ ξεχνάω κάποια.... αλλά το ξέρω ότι δεν θα με παρεξηγήσετε!! :):P:P

Εγώ που λέτε σήμερα έκανα τεστ ωορρηξίας και ήταν θετικό!!! Ακόμα ένα ωαριάκι πάει χαμένο :( δεν με χωράει ο τόπος!! χαχαχα μου έρχεται να πάω να βιάσω τον άντρα μου!!! :silly: :silly: ο οποίος μόλις ακούει για ωορρηξία κάνει πως δεν με ξέρει!!! χαχα :woohoo: :woohoo:

ΑΑΧ πως θα περάσει ο καιρός βρε κοριτσάκια μου??? Αμαααν!! :angry::angry:

Σας φιλώ ΟΛΕΣ!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nikulina έγραψε:

ΚΑΛΙΜΕΡΑ ..ΛΟΛΛΙ...

ΠΟΛΑ ΔΙΔΙΜΑΚΙ ΒΛΕΠΟ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΣΟΥ!!! ΑΧ ΟΡΕΕΑ ΙΝΕ...

Θα συμφωνήσω με τη Νίνα!!!! Τέλεια είναι!!! Και'γώ θελώωωωωω!!!! :silly: :silly: :silly:

ΛΟΛΛΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΙΙΙΙΙ...ΟΡΕΕΑ ΙΝΕ ..

ΣΙΜΠΕΘΕΡΑ ΜΠIΚΕΣ??

ΕΓΟ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΝΙΜ ΚΑΝΟ ΚΑΠΙΑ ΑΛΙ ΔΟΥΛΕΑ.....ΝΑ ΜΙΝ ΧΑΛΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΟ....ΚΑΙ ΟΠΟΥΣ ΛΕΙ ΚΑΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΜΟΥ..ΧΑΖΕΨΑΝ ΚΑΙ ΑΦΤΑ ΑΠΟ ΖΕΣΤΙ!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Γεια σας κορίτσια!!!! Τι κάνετε? Κατάφερα επιτέλους να μπω!!!

τέλειωσα επιτέλους τα ιδιαίτερα μου!!! κανονίζουμε κι εκδρομούλα τώρα..από Παρασκευή μέχρι Τρίτη μάλλον...Θα πάω στα μέρη του Γιώργου..παραλιακά..

Νίνα μου βάλε τα μέσα με τον αντρούλη σου και να μην αφήσει κανένα να ρωτάει για το τι έγινε. Εμένα δεν άφησε κανένα και ήταν καλύτερα! να πας με θετική διαθεση για να γυρίσετε πίσω τριπλοί!!!

DIOSA μου τι κάνεις???Θα έρθει η ώρα που θα αξιοποιηθούν τα ωάρια :laugh: προς το παρόν χαλαρα!

Γλυφιντζουράκι τι κάνεις?

Πιπίτσα πασάς ο άντρας σου!! Κι εγώ αυτό θέλω να κάνω αλλά δεν με αφήνει..Μόνο όταν πεινάει!!

οι άλλες τι κάνουν?

ΚΑΛΟΣ ΤΗΝ ΜΑΡΑΚΙ....

ΕΓΟ ΣΙΔΕΡΟΝΟ ..ΚΑΙ ΑΝΑΨΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

ΣΙΜΠΕΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕ?

ΕΔΟ ΚΑΙ ΟΡΑ Η ΥΕΛΙΖ ΠΡΟΣΠΑΘΙ ΝΑ ΜΠΙ ΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΙ...

ΑΑΑ ΚΑΙ ΜΑΡΑΚΙ....ΕΓΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΝ ΚΙΡΙΑΚΙ..ΑΛΑ ΛΕΟ ΝΑ ΚΑΝΟ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΒΙ ΤΟ ΒΡΑΔΙ....ΑΝ ΘΑ ΒΓΙ ΘΕΤΙΚΟ...ΤΑ ΞΑΠΛΟΣΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΙΚΟΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΜΙΝΕΣ...ΑΛΙΟΣ ΕΚΙ ΘΑ ΙΜΕ ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ...

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΡΙΣΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ..ΑΠΟΚΛΙΕΤΕ..ΧΑΧΑΧΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΙΜΟΥΝ ΣΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟ..ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΘΑ ΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΕΛΕΦΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑΜΟΥ..ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Καλησπερα....

Τι κανετε?Εμεις καλα...

Που λες πιπιτσα μου εγω δεν σηκωνομαι ποτε 6 το πρωι που σηκωνεται ο συζηγος μου...εδω για να καταλαβεις οταν ερχεται ΣΚ ο αντρας μου σηκωνεται πρωτος κ μου ετοιμαζει πρωινο...κ μου το φερνει στο κρεβατι για να μυρισω τον καφε κ να σηκωθω...ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ :laugh: :laugh: :laugh:

Τα πρωινα που λειπει ο ανξτρας μου το πρωτο πραγμα που κανω ειναι να φτιαχνω καφε με κλειστα ματια....φυσικα ο γιος μου το γαλατακι το πινει 6-7 αναλογα ποτε θα ξπνησει να ερθει στο κρεβατι μου....κ μετα χουζουρευουμε μεχρι τις 9... :P:P:P

Αφου ο γιος μου βλεπει τον μπαμπακα του κ θα κανει το ιδιο....θα εχουμε σφαγη για ποια θα τον πρωτοπαρει... :woohoo:

Ο γιος μου οταν φτανουμε στην παραλια λεει ''καικες αγαπη μου?'' το εχει παρει απο μενα..μια μερα καικε ο μπαμπας τσουρουφλιστηκε κ το ειπα κ εβαλα αντηλιακο...ε με το που φτανουμε παραλια φωναζει κ τρεχει με το αντηλιακο να μην καει η αγαπη του... :ohmy:

Δεχομαστε προτασεις....

Επισης οταν θα τσακωθουμε που γινεται σπανια....παντα θα κοιμηθουμε στο ιδιο κρεβατι κ θα τα ξεχασουμε την ιδια στιγμη που θα ξαπλωσουμε....

Εχουμε κοιμηθει πολλες φορες χωρια αλλα επειδη ροχαλιζε κ τον εστειλα στον καναπε... :silly: σιγα μην πηγαινα εγω αφου δεν ροχαλιζα εγω....χαχαχα...με εχει καλομαθει....το ξερω γιαυτο κ εγω του κανω ολα τα χατιρια....

Αυτα απο εμενα τα αστειακια...βασικα ψυχολογικα ειμαι καλυτερα...προσπαθω οσο περισσοτερο να ειμαι καλα....κ εχω βρει μια ακρη..αντε απο Οκτωμβρη θα κανουμε καινουργια λιστα....''ΟΙ ΡΟΖΟΜΑΝΟΥΛΕΣ Κ ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΜΑΝΟΥΛΕΣ'' κ ολα θα πανε καλα...γιατι ειμαστε καλα κοριτσια κ θα μας βοηθησει ο θεουλης...ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Άναψες Νίνα μου???Από το σίδερο ή από τίποτα άλλο..χαχαχα :laugh:

Κι εγώ έχω σίδερο και δουλίτσες αλλά βαριέμαι!! Δεν ξέρω τι έπαθα τον τελευταίο καιρό αλλά δεν λειτουργώ..όλο βαριέμαι!

Χρυσάνθη μου είσαι τυχερούλα εσύ!! Πρωινό και στο κρεβάτι ε??

χαχαχχα νινα....

εχτες σιδερωσα 3 πληντυρια κ σημερα εβαλα αλλα 3, ο γιος μου ειναι λιγο απροσεκτος..χαχαχα...πηρε απο την μαμα του.

maraki24 έγραψε:

Άναψες Νίνα μου???Από το σίδερο ή από τίποτα άλλο..χαχαχα :laugh:

Κι εγώ έχω σίδερο και δουλίτσες αλλά βαριέμαι!! Δεν ξέρω τι έπαθα τον τελευταίο καιρό αλλά δεν λειτουργώ..όλο βαριέμαι!

Χρυσάνθη μου είσαι τυχερούλα εσύ!! Πρωινό και στο κρεβάτι ε??

ΜΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΣΙΔΕΡΟ ΑΝΑΨΑ....ΤΟ ΑΛΟ..ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΛΕ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...ΔΙΛΑΔΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΙ...

ΣΙΔΕΡΟΝΟ ΛΙΓΑ ..ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΥΜΕ ΕΔΟ..ΚΑΙ ΓΡΑΦΟ ΚΑΤΙ...ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΕΚΙ ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΔΟ...ΓΙΑ ΑΦΤΟ ΑΡΓΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟ.. :laugh: :laugh: :laugh:

ΣΙΜΕΡΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΑ..ΛΙΠΟΝ

ΠΙΓΑ ΝΑ ΡΑΨΟ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΡΑΠΤΟΜΙΧΑΝΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΙΣΑ ΧΑΛΑΣΕΕΕΕΕ :angry::angry:

ΠΙΓΑ ΝΑ ΣΙΔΕΡΟΣΟ..ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΕΚΙΝΟ ΠΟΥ ΑΛΑΞΙΣ ΤΙ ΘΕΛΙΣ ΝΑ ΣΙΔΕΡΟΣΙΣ..ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΕ..ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΒΙ..ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΛΙΝΟ ΙΝΕ...

ΕΕΕΕΕ ΜΕΤΑ ΙΠΑ ΠΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΟ..ΔΕΝ ΚΑΝΟ ΑΛΑ...ΑΦΟΥ ΧΑΖΕΨΑΝ ΚΑΙ ΑΦΤΑ.. :laugh: :laugh: :laugh: ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΑΛΟ ΕΛΕΚΤΡΙΚΙ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΜΕΕΕΕΕ :dry::dry:

ΧΡΙΣΑΝΘΙ...ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΙ..

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΙΣ ΣΙΝΕΧΙΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΙΣ ...ΝΑ ΜΙΝ ΒΑΡΕΤΙΣ...ΚΑΙ ΤΗ ΑΛΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΒΑΤΜΟΥΣ??????..ΚΑΝΙΣ ΚΑΙ ΣΑΟΥΝΑ...ΑΠΟ ΙΔΡΟΤΑ...ΧΑΧΑΧΑ

Αχ παιδάκια... μου έσπασε τα νεύρα σήμερα!! συνέχεια με πετάει!!!

Μαράκι μουυυ!!! :kiss::kiss: απο Οκτώβριο πρώτα ο θεός δεν θα αφήσουμε κανένα ωάριο να πάει χαμένο!!! χαχα θα βγάλω το άχτι μου!! και αποτι διαβάζω γίναμε τρείς (μαζί με τη Χρυσάνθη)που πάμε για Οκτώβριο!! Άντε με το καλό όλα θα γίνουν και θα θυμόμαστε αυτές τις μέρες και θα γελάμε!!

Χρυσάνθη μου σε χάρηκα σήμερα που όντως φαίνεται ότι είσαι καλύτερα!! Έτσι σε θέλω κούκλα μου!! Δυνατή και αποφασισμένη... Δες την συμπεθέρα μου... :P:P να παίρνεις παράδειγμα, σήμερα π.χ. δεν είχε όρεξη να κάνει δουλειές και χάλασαν όλες οι συσκευές!!! χαχαχα αν δεν είναι δύναμη θέλησης αυτό τι είναι???

Συμπεθέεερα μουυυυ!!! άσε βρε τις δουλειές και έλα εδώ!! αφού το βλέπεις δεν σε θέλει σήμερα!! τι το ζορίζεις!?!?! λυπήσου την καημένη την σκούπα!!! :P:P

ε ναι νινα μου δουλευει για τον πατερα του αυτος...λερωνεται εγω κανω δουλειες σιδερωνω κ χανω τα κιλα που πηρα...3 φετος 3 περισυ συνολο 6...με θελει αδυνατη γιυτο μαλλον...χαχαχα τωρα θα φτιαξουμε κορμια στα γεραματα...

Diosa ειναι να μην παρω κατι αποφαση εγω...αμα αποφασισω τελειωσε...

Σημερα η αυριο εχω κ εγω ωορηξια το ξερω γιατι κ σε αυτο εχω κανει διατριβη πια...αλλα κ που εχω...τζαμπα παει!!!

ΣΙΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑ..ΤΕΛΙΟΣΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ..ΕΠΙΤΕΛΟΥ...

ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ ΛΕΟ ΝΑΤΗΝ ΒΑΛΟ ΑΥΡΙΟ..ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΝΟ...ΑΥΡΙΟ ΕΧΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟ...ΧΑΧΑΧΑ

ΠΡΟΤΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ..ΜΕΤΑ ΟΑΕΔ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΒΓΕΝΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΜΙΠΟΣ ΘΑ ΧΡΙΑΣΤΙ ΝΑ ΠΑΟ ΚΑΤΕΡΙΝΙ...ΜΟΥ ΛΕΙ ΓΙΑΤΡΙΝΑ ΜΟΥ ΠΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΙΝΕ ΜΙΤΙΚΕΣ ΘΑ ΧΡΙΑΣΤΙ ΝΑ ΠΑΟ ΕΚΙ..ΑΝ ΙΝΕ ΟΜΟΣ ΜΙΤΙΚΕΣ ..ΘΑ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΙ ΤΙΛΕΦΟΝΙΚΟΣ ΤΗ ΧΑΠΙΑ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΟ ΣΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΘΑ ΓΡΑΨΟ....

ΠΟΛΙ ΑΠΟΣ ΚΟΛΙΜΕΝΙ ΘΑ ΙΜΕ ΑΥΡΙΟ!!!..ΧΑΧΑΧΑΧΑ

καλησπερα κοριτσια!!!!!τι μου κανετε????εγω μολις γυρισα,εβαλα να κανω μια ευκολη μακαροναδα και ειπα να σας πω ενα γεια μεχρι να ερθει ο αντρας μου!

DIOSA μου ήρθες??? Από Οκτώβριο εμείς...Ασε για μένα όμως δεν ξέρω μήπως το αφήσουμε για αργότερα..Ετοιμαζόμαστε να αγοράσουμε σπίτι και επειδή δεν είμαι μόνιμη στη δουλειά δεν έχω την άνεση να κάθομαι και να πληρώνομαι οπότε ίσως το καθυστερήσω λίγο..Βέβαια ο καλός μου με καθυσυχάζει και λέει πως θα κρατήσει λεφτά από το γάμο, έτσι ωστε σε περίπτωση εγκυμοσύνης να είμαστε οκ!

Αχ Νίνα μου αυτό το τζόκερ το άτιμο δεν έρχεται!!! Κι εγώ θέλω να κάνω δουλίτσες τώρα γιατί αύριο θα πάω να δω τα ανηψάκια μου και την Παρασκευή μάλλον την κάνουμε!!

Χρυσάνθη έτσι μπραβο..να είσαι θετική κι όλα θα πάνε καλά!

ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΟ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟ...ΑΛΑ ΟΣΟ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ ΑΣΦΤΟ....ΧΑΧΑΧΑ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΡΑΚΙ...ΟΠΟΤΕ ΙΣΕ ΕΣΙ ΕΤΙΜΙ..ΤΟ ΤΕ ΘΑ ΓΙΝΙ...ΒΕΒΕΑ ΙΣΕ ΜΙΚΡΙ ΑΚΟΜΑ..ΕΧΙΣ ΧΡΟΝΟ ΠΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΟΥ...

ΚΑΛΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ? Ο ΤΙΡΑΝΟΣ ΤΗ ΚΑΝΙ?ΧΑΧΑΧΑ

Καλώς την Κάλι μας!!! Τι κάνεις κούκλα?? :kiss::kiss:

Μαράκι μου όποτε θα θέλεις εσύ τότε να το κάνεις το μωράκι!!! Είσαι και μικρούλα ακόμα!!! :kiss::kiss:

Χρυσάνθη μου για γόνιμες και ωορρηξία και μεθόδους σύλληψης και εγώ σε λίγο θα γράψω βιβλίο μαζί με τη συμπεθέρα!!! η οποία θα αναλάβει τα πιο σόκιν κομμάτια του βιβλίου!!! χαχαχα :P:P :silly:

Για το τζόκερ που λέμε συνέχεια...έχω μια απορία... παίζει καμιά μας τζόκερ??? ή περιμένουμε να το πιάσουμε έτσι??? :ohmy::ohmy::blink: όχι να ξέρω!! χαχα

ΕΓΟ ΣΚΕΔΟΝ ΚΑΦΕ ΚΙΡΙΑΚΙ ..ΠΕΖΟ ΤΖΟΚΕΡ....ΑΛΑ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΕ..

ΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΕΡΔΙΣΑ 100Ε..ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΙΝΟ ΚΕΡΔΙΣΑ 80 Ε..ΑΦΤΟ ΙΝΕ ΟΤΙ ΠΙΡΑ..ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΔΟΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΡΑ ΝΑ ΜΙΝ ΛΕΜΕ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ

DIOSA μου έχεις απόλυτο δίκιο!! Εννοείται πως δεν παίζω τζόκερ!!! χαχαχα!! Κάποτε δηλαδη παίζουμε αλλά τίποτα!!

Για το μωράκι ναι είμαι μικρή αλλά η λαχτάρα μου είναι μεγάλη!!!Κ του καλού μου από οσο καταλαβαίνω, είναι και πιο μεγάλος βέβαια...

Καθυστέρησα να απαντήσω γιατί κάνω δουλίτσες! Ναι το πήρα απόφαση να τα κάνω να τελειώνω! Περιμένω και περίοδο μέχρι τις 17 και θέλω να φάω γλυκό!! ΅λπίζω να μου έρθει πιο νωρίς..να είμαι ξέγνοιαστη στο γάμο!

ΚΤΚ τι κάνεις? Πότε φεύγεις διακοπούλες?

Νίνα μου καλή ξεκούραση με τον άντρα του σπιτιού!! :P:P

Μαράκι μου να κάνεις αυτό που νιώθεις...και αυτό ξέρει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθει και να μείνει... ;);)

Μαράκι εσύ περιμένεις περίοδο και θες γλυκό.. εγώ που λυσσάω για γλυκό αυτη τη στιγμή τι να φταίει? :dry::dry: λές να θέλουμε να τρώμε γλυκα και όταν έχουμε ωορρηξία?? χμμμ αυτό δεν το ξέρω... πρέπει να το ψάξω!! :laugh: :laugh:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...