Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

K.T.K. έγραψε:

nikulina έγραψε:

η μικρη με βοηθαει αρκετα!τα ευκολα τα δινω και μου τα περναει αυτη στις μπετονιες κτλ!αλλα μονο οποτε θελει αυτη!

οσο για τα προιοντα μας τα δινουμε σε διαφορα μαγαζια σε ολη την ελλαδα δοξα το θεο!εσυ τα πουλας?[/quote:fql7mprk]

ναι θα πουλαο...

τορα εχο ενα καροτραπενζομανδιλο..1μετρο πι 1μετρο...το δουλεψα σκεδον 1 χρονο...και δεν βρισκο να το πουλισο...

προτα ζιτισα 700 ε..τορα το δινο και με 400 και 350..αλα παλι δεν βρισκο....

• Απαντήσεις 925
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κλαώστην Τεσούλα μας!!! Εσύ είσαι δικαιολογημένη να έχεις και νεύρα και να μας δείρεις αμα θες!!! :P:P

Νίνα μου λεεες??? Τόση εξάσκηση όλο και κάτι θα έγινε!!! χαχα Μακάρι μακάρι!!!

Κάλι μου καλή υπομονή να έχεις... γιατί και η δουλειά που κάνεις είναι της υπομονής αλλά και που έχεις και το παιδάκι σου μαζί όσο δουελεύεις!!

Δημοσίευση

δυστυχως ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα αλλα θα τα καταφερουμε παλι που θα μας παει?κι εμας εχει πεσει λιγο η δουλεια μας αλλα το παλευουμε!

diosa μου σ΄ευχαριστω πολυ!η αληθεια ειναι πως ειναι γενικα δυσκολο να κανεις μια τετοια δουλεια στο σπιτι και ποσο μαλλον και με ενα περιεργο 5χρονο παιδακι!αλλα δεν γινεται αλλιως!

Δημοσίευση

K.T.K. έγραψε:

δυστυχως ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα αλλα θα τα καταφερουμε παλι που θα μας παει?κι εμας εχει πεσει λιγο η δουλεια μας αλλα το παλευουμε!

diosa μου σ΄ευχαριστω πολυ!η αληθεια ειναι πως ειναι γενικα δυσκολο να κανεις μια τετοια δουλεια στο σπιτι και ποσο μαλλον και με ενα περιεργο 5χρονο παιδακι!αλλα δεν γινεται αλλιως!

κιτα καλλι εκο ιπα ποσ δεν θα ξανοκανο αλα...σταματο...

και αφτο επιδι δεν πλιρονετε η δουλεα......

Δημοσίευση

μπραβο βρε νινα μου!χαρας και την δικια σου υπομονη!εμενα ειναι αρκετα για να σας βαλω φωτο αλλα αν θελετε μπορειτε να παρετε μια ιδεα απο το site μας! www.eldim.gr

στη φωτο ειναι η μανουλα μου!

Δημοσίευση

DIOSA έγραψε:

κλαώστην Τεσούλα μας!!! Εσύ είσαι δικαιολογημένη να έχεις και νεύρα και να μας δείρεις αμα θες!!! :P:P

Νίνα μου λεεες??? Τόση εξάσκηση όλο και κάτι θα έγινε!!! χαχα Μακάρι μακάρι!!!

Κάλι μου καλή υπομονή να έχεις... γιατί και η δουλειά που κάνεις είναι της υπομονής αλλά και που έχεις και το παιδάκι σου μαζί όσο δουελεύεις!!

λεσσσσσ??????????????

αμαν ο καιμενοσ τη εχι παλι να τραβιξι!!!!.... :laugh: :laugh: :laugh: κιτα θα φανιιιιιι σε λιγο..αν ναο η ου... :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

¨Ηρθα κι εγώ...Δεν σας προλαβαίνω!!!

Κάλλι μου ωραία η δουλειά σου..μπράβο!

Νϊνα χρυσοχέρα..αυτά αρέσουν πολύ στη μαμά μου..μπράβο για την υπομονή σου!! Με παίζετε εμένα στο ομαδικό??? Να το ρισκάρω?? :blink: :silly:

DIOSA μου τι ωραία να είμαστα τώρα όλες μαζί στο λιμάνι για καφέ!!!!

Χρύσα μου υπομονή...λίγες ώρες μείνανε μάτια μου γλυκά..όπως λέει και το άσμα!! :lol::kiss:

Εγώ έφαγα τη σαλατούλα μου και περιμένω το άλλο παιδάκι για ιδιαίτερο! Θέλω διακοπές!!! Θέλω μια αλλάγή στη ρουτίνα..γίνεται?????????/

Δημοσίευση

αν το ρισκαρι ....μαρακι ισε καλοδεχουμενι...αλα θα το ανδεξισ??..μιλαμε πολι..

χρισαααα...βρικαμεεεε!!!!!χα...που νομιζεσ ποσ δεν θα βρουμε αλι...

μαρακι σου γραφο πμ..

Δημοσίευση

nikulina έγραψε:

αν το ρισκαρι ....μαρακι ισε καλοδεχουμενι...αλα θα το ανδεξισ??..μιλαμε πολι..

χρισαααα...βρικαμεεεε!!!!!χα...που νομιζεσ ποσ δεν θα βρουμε αλι...

μαρακι σου γραφο πμ..

ΩΧΧΧΧΧΧΧ

Καλό κουράγιο Μαράκι!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: Πλάκα κάνω μην παρεξηγηθώ και τ'ακούσω πάλι απο την Νίνα!!!

Ωραία συμπληρώθηκε το καρέ

όταν επιστρέψω να αρχίσουμε και την διαδυκτιακή μπιρίμπα!!! ;)

Δημοσίευση

K.T.K. έγραψε:

παρεακι μου σας αφηνω!παω να βαλω το τυραννακι μου να φαει!!!!ευχομαι να τα πουμε και αργοτερα!!!!φιλακια!!!!!καλο μεσημερι!!!!!!!!!

τελικα καλι ..εμασ αφινισ....αλα εχισ καλι δικιολογια...ενα τιρανακιιιιι..

αντε φιλακιαααα :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Χρύσα82 έγραψε:

nikulina έγραψε:

ΩΧΧΧΧΧΧΧ

Καλό κουράγιο Μαράκι!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: Πλάκα κάνω μην παρεξηγηθώ και τ'ακούσω πάλι απο την Νίνα!!!

Ωραία συμπληρώθηκε το καρέ

όταν επιστρέψω να αρχίσουμε και την διαδυκτιακή μπιρίμπα!!! ;)[/quote:tn0lfz2q]

χαχαχαχαχαχαχαχαχα......

κατσι να δουμε...σε θελουμε πισο?????

ινε μια εροτισι και αφτη....

που θα πασ μια χαρα να κανισ θα μπανια σου ..και τεσ και το ομαδικο παλιιιιιι... :dry::dry::dry:

καπουσ ετσι.....

Δημοσίευση

μαρακιιι αλιθια ελα στο ομαδικο...

απο εβδομαδα που θα φιγο και εγο να μιν μενι η σιμπεθερα μου μονι...να εχετε παρεεα μια την αλι...

ιδεσ σιμπεθερα ??? σε σκεφουμε...

Δημοσίευση

Νίνα μου σου απάντησα!!! Τώρα είμαι στο γρααφείο..Η μικρη κάνει μια άσκηση και εγώ σας γράφω..ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ! :blush:

Θα μιλήσουμε πιο στενά σε καμιά ώρα που θα πάω στο σπίτι!!

Φιλακια!

Δημοσίευση

Αυτή η τελευταία ώρα μου φαίνεται δεν θα περάσει με τίποτα!!

Τί χαζός κόσμος!Αντί να χαίρονται που παίρνουν άδεια..έχουν νεύρα και ξεσπάνε στους άλλους!! :angry::angry:

Άντε να φύγω!!!!!!!!!!!!

Νίνα βλέπω την άλλη εβδομάδα να σς βρίσκω στο Νο6!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

xrisaaa...για πεστου να κατσουν καλα!!!

δεν φτανι που μασ χαλασαν την παρεεα μασ εδο.....εχουν και νεβρακιαααα???

μπα χρισ δεν νομιζο τοσο γριγορα το νο6....αφου θα φιγο και εγο την αλι εβδομαδα...

θα μενι η σιμπετερα μου μονο..με την μαρακι και ανεμοσ....διλαδι...χαχα

αα και καπου καπου μπενι και η διμιτρα...αλιθια που ινε σιμερα?

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια μου πολύ σπαστικό όταν σέρνεται η σύνδεση... Ειδικά μετά απο την γρήγορη σύνδεση που είχα στο λιμάνι...τώρα υποφέρω!!! χαχαχα

Μαράκι μου μακάρι να σας είχα όλες παρέα στο λιμάνι... τότε δεν θα με κοιτούσαν και οι γύρω παράξενα που γελάω μόνη μου!!! χαχα Κάποια στιγμή όμως θα βρεθούμε όολοι μαζί με τα μωράκια μας !!! Καλά θα ήταν να μπορούσαμε και όταν θα είμαστε έγκυες!!! χαχα φαντάζεστε ένα τσούρμο γυναίκες με κάτι κοιλιές τεράστιες να πίνουν καφέ?? χαχα θα είχε πολύ γέλιο!!!

Χρύσα μου κάνε υπομονή καλή μου... και θα τεέιώσει και αυτή η μέρα!!

Νίνα βλέπω άρχισες να ψήνεις κόσμο για ομαδικό!! χαχαχα δεν χάνεις χρόνο!!!

Κάλι μου την σελίδα που έβαλες δυστυχώς δεν μπόρεσα να την ανοίξω λόγω αργής σύνδεσης αλλά φαντάζομαι θα έχει πολύ ωραία πράγματα!!! μόνο την αρχική μπόρεσα να δω... :(:(

Δημοσίευση

DIOSA έγραψε:

Μαράκι μου μακάρι να σας είχα όλες παρέα στο λιμάνι... τότε δεν θα με κοιτούσαν και οι γύρω παράξενα που γελάω μόνη μου!!! χαχα Κάποια στιγμή όμως θα βρεθούμε όολοι μαζί με τα μωράκια μας !!! Καλά θα ήταν να μπορούσαμε και όταν θα είμαστε έγκυες!!! χαχα φαντάζεστε ένα τσούρμο γυναίκες με κάτι κοιλιές τεράστιες να πίνουν καφέ?? χαχα θα είχε πολύ γέλιο!!!

Χρύσα μου κάνε υπομονή καλή μου... και θα τεέιώσει και αυτή η μέρα!!

Νίνα βλέπω άρχισες να ψήνεις κόσμο για ομαδικό!! χαχαχα δεν χάνεις χρόνο!!!

(

...οχι καλε ..θα τρομαξουν η παπουδεσ....ακου εκι να πινουμε καφε στην εγιμοσινι!!! που το ιδεσ αφτο????απαπα....θα σε μαλοσο...

βρε ψαχνο για σενα παρεεα....!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Καλά που είστε εδώ κορίτσια γιατί αλλιώς δεν περνάει αυτή η τελευταία ώρα!!

Νίνα η Δήμητρα θα πηγαίνανε Χαλκιδική σήμερα με τα πεθερικά της!Γιορτάζει η πεθερά της και θα πηγαίνανε για ψαράκι!(Χρόνια της πολλά)

Ξεκινάνε και τις διακοπές τους νομίζω!

Diosa μου μακάρι με το καλό να μείνουμε έγκυες και όλο και κάτι θα κανονίσουμε ;)

Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μπώ μετά απο το σπίτι γιατί θα τρέχω!!

Καλά να περάσετε κ εσείς σε ότι κ αν κάνετε!! Με την πρώτη ευκαιρία θα μπώ να ενημερωθώ για τυχόν εξελίξεις ;)

Σας χαιρετάω τώρα γιατί τελευταία στιγμή μπορεί να έχω δουλίτσα!!!

Θα μου λείψετε βρε..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ γέννησα  φυσιολογικά με πρόκληση!!! Πονεσα πολύ δεν στο κρύβω.  Στο τέλος πονάει πολύ το έντερο χαμηλά.  Ολη μέρα πονοι.  Μου έσπασε ο γιατρός τα νερά.  Αλλά τώρα μετά από 2μιση μήνες όλο αυτό,εγώ που είμαι γκρινιάρα, το βλέπω σαν μια πάρα πολύ όμορφη και πάρα πολύ γλυκιά  ανάμνηση!! Γιατί έτσι γνώρισα την  πανέμορφη κόρη μου!!! Όπως και να γίνει εύκολα δύσκολα  αξίζει 1000 φορές να έχεις αυτό το πλασματάκι στην αγκαλιά σου! Ζήσε το και μην φοβάσαι τίποτα 
    • Μπράβο σούπερ το μωράκι!!! Συμφωνώ να γεννήσεις 7 ή 10!! Όσο περισσότερο κάτσει τόσο καλύτερα! Κ από θέμα υγείας αν το σκεφτείς όσες μέρες μένει κέρδος είναι! Κ μια χαρά ημερομηνίες είναι κι αυτές ☺️💕
    • Κοιτα έχω κάνει 3 φυσιολογικούς τοκετούς, αλλά μόνο ο δεύτερος ξεκίνησε μόνος του κ μπορώ να σου πω. Στον πρώτο κ στην τρίτη πήγα με πρόκληση γιατί δεν έβγαιναν. Στη μεσαία επειδή ρωτάς πώς το καταλαβαίνουμε, εγώ δεν το κατάλαβα. Δεν είχα κ την εμπειρία από το πρώτο γιατί είχα πάει με πρόκληση. Μου είχε πει κ μια φίλη μου που είχε μιλήσει με τη μαία τις εκείνες τις μέρες, ότι όταν έχεις πόνους που δεν είναι τακτικοί είναι ψευτόπονοι, δεν είναι γέννα, οπότε μου είχε κάτσει αυτό. Κ ότι έτσι θα καταλάβεις τη γέννα είπε γιατί θα είναι ανά συγκεκριμένα διαστήματα οι πόνοι, πχ ανά 5 λεπτά, ανά 3 λεπτά, ανά 8 λεπτά. Οπότε μου είχε μείνει αυτό. Εμένα εκείνη την νύχτα με έπιασε κ ποναγα, από τις 1-2 τη νύχτα νομίζω αλλά δεν πέρναγε (καμπανάκι). Επίσης δε μπορούσα να ξαπλώσω, ένιωθα καλύτερα όρθια (επίσης καμπανάκι όπως κατάλαβα μετά). Αφού είχε πάει 3 κ δεν πέρναγε κ πήγαινα πάνω κάτω, λέω ας μετρήσω να δω. Αλλά ήταν ακανόνιστοι πόνοι. Δηλαδή μετά από 5 λεπτά, μετά ο άλλος μετά από 2 λεπτά, μετά ο άλλος μετά από 8 λεπτά. Δεν ήταν τακτικοί δηλαδή. Ξυπνάω τον άντρα μου του λέω πονάω, αλλά δεν είναι γέννα είναι ψευτόπονοι. Μου λέει ξάπλωσε να ηρεμήσεις. Του λέω δε μπορώ, πάω να κάνω μπάνιο(είχα κ το άγχος μη με πιάσει γέννα κ πάω άπλυτη🤣). Μου λέει τέτοια ώρα; Ναι του λέω. Τελικά ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα, το ζεστό νερό με ανακούφιζε πολύ. Βγαινω λέω ας πάρω τη μαμά που έχει κάνει 2 παιδιά κ ξέρει. Την παίρνω της λέω αν δε γεννάω, μπορώ να πάω στο μαιευτήριο να με δουν που πονάω; Ναι μου λέει βέβαια. Οπότε ήρθε να κρατήσει το μικρό, δεν ήθελα να πάρω τη μαία μου γιατί την άλλη μέρα είχα ραντεβού στο γιατρό κ λέω αν τους πάρω 4 τη νύχτα με τι μούτρα θα πάω αύριο; Έρχεται η μαμά , με έβλεπε πως διπλωνόμουν όποτε άρχιζε ο πόνος κ κατάλαβε. Πήρε το σεσουάρ μου στέγνωσε τα μαλλιά εκείνη, κ πάμε να φύγουμε μου λέει η βαλίτσα σου; Καλά της λέω να με δουν πάω, δε γεννάω. Καλά μου λέει πάρτην καλού κακού 🤣 Άντε φερτη της λέω. Στο δρόμο πήραμε τη μαία, ας την ενημερώσω λέω να ξέρει, της μίλησε ο άντρας μου της λέει πάμε μαιευτήριο να τη δουν αλλά δε γεννάει, είναι ψευτόπονοι(τον είχα πείσει κι αυτόν🤣). Καλά καλά λέει η μαία πάτε κ έρχομαι. Στην είσοδο εγώ μπαίνω διπλωμένη, του λέω του κυρίου στην υποδοχή ήρθα να με δουν δε γεννάω. Εντάξει μου λέει με το ασανσέρ πας κάτω. Ωραία του λέω κ μόλις φεύγω κάνει του άντρα μου, εισαγωγή κάνω έτσι;😂 Κι αυτός το κατάλαβε. Ερχεται εκεί μια μαία με βλέπει είχα διαστολή 5 ήδη. Εντωμεταξύ έβηχα γιατί ήμουν κρυωμένη, κ δε μου έκαναν επισκληρίδειο μέχρι να βγει το κοβιντ τεστ. Τους έλεγα δεν έχω κοβιντ σας παρακαλώ κάντε μου, γιατί όσο περναγε η ώρα οι πόνοι ήταν πιο δυνατοί. Τίποτα αυτοί ανένδοτοι. Ήρθε κ η μαία μου εκεί γρήγορα δηλαδή μόλις πήγα στο μισάωρο είχε έρθει κι ούτε. Μ λέει θυμάσαι να σπρώχνεις; Δε ξέρω της λέω. Μου λέει για δοκίμασε. Πάω να σπρώξω μου λέει μη, βγαίνει το κεφάλι, περίμενε να έρθει ο γιατρός. Μου έκαναν κ επισκληρίδειο επιτέλους, ηρέμησα, ήρθε ο γιατρός με πήγαν στο άλλο δωμάτιο μου λέει νταξει τώρα σπρώξε. Πάω να σπρώξω κ μου βγαίνει βήξιμο κ έβηξα. Κ λέει ο γιατρός νταξει βγήκε. Κυριολεκτικά με ένα βήξιμο δηλαδή🤣ούτε να σπρώξω δεν πρόλαβα. Ο άντρας μου δεν το πίστευε, γιατί στον πρώτο είχα κάνει πολλές ώρες με την πρόκληση κ είχα ταλαιπωρηθεί πολύ. Αλλά του δείχνουν το μωρό κ έπαθε σοκ.  Αυτή ήταν η εμπειρία μου αυτή σου λέω γιατί ήταν κ η καλύτερη γέννα. Τα καμπανάκια είναι αν σε πιάσουν πόνοι που δεν περνάνε αλλά δυναμώνουν αποτι κατάλαβα. Ή αν σου σπάσουν τα νερά οκ. Εγώ δεν ένιωσα ποτέ να μου σπάνε τα νερά, αλλά στο μαιευτήριο μου είπε η μαία ότι δε μου τα έσπασαν αυτοί, ήταν ήδη σπασμένα όταν πήγα. Οπότε ίσως έσπασαν όταν μπήκα για μπάνιο σκέφτομαι.  Τώρα την πρώτη γέννα δε στη λέω δεν υπάρχει λόγος🤣 δεν ήταν κάτι τραγικό αλλά πέρασα τις 40 εβδ, πήγα με πρόκληση, ταλαιπωρήθηκα γιατί έκανα πολλές ώρες δεν υπάρχει λόγος τώρα να σε αγχώνω. Είχα πάει από το προηγούμενο βράδυ θυμάμαι 11.30 η ώρα κ γέννησα την άλλη μέρα 7 παρά 10 το απόγευμα. Κ στην τρίτη γέννα πάλι πήγα με πρόκληση αλλά καμία σχέση. Δηλαδή πήγα 9 το πρωί κ 3 παρά είχα γεννήσει. Δεν ταλαιπωρήθηκα πολύ.  Γενικά τα σεμινάρια δε βοηθανε τόσο αποτι κατάλαβα, είχα κάνει κι εγώ στο πρώτο παιδί, αλλά το σίγουρο είναι ότι όταν έρθει εκείνη η ώρα κάπως θα το καταλάβεις. Κ εκ πείρας σου λέω ότι είναι πιο εύκολο αν ξεκινήσει μόνος του ο τοκετός από το να πας για πρόκληση(πονάει κ περισσότερο η πρόκληση αποτι κατάλαβα).  Ό,τι άλλο θες κ μπορώ να βοηθήσω, ρώτα με ευχαρίστως !! ☺️🙏
    • Αντε, είσαι στην τελική ευθεία!! Με το καλό!!!😍🙏💕
    • Εγώ κανονικά ΠΗΤ έχω 28/2, αλλά μέχρι 14/02 θα γεννήσω αν φτάσω μέχρι εκεί, γιατί είναι πολύ πιθανό να βγει νωρίτερα 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...