Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!! Νο 3

Recommended Posts

nikulina έγραψε:

εγο πιπιτσα....ιμε το αχλαδι γιρισμενο....

δεν εχο πρασ τα κατο...εχο ροσ τα πανο!!!

εχο πλουσιο στιθοσ και μια πλουσια κιλια.....

Αχ πώς θα το ήθελα να ήμουν έτσι....... σαν εσένα..........

Σε όποιον το λέω όμως.............

Μόνο ξύλο που δε μου δίνει................

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Γεια σου και χαρά σου DIOSA μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 925
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

PIPITSAZOUZOUNA έγραψε:

nikulina έγραψε:

Αχ πώς θα το ήθελα να ήμουν έτσι....... σαν εσένα..........

Σε όποιον το λέω όμως.............

Μόνο ξύλο που δε μου δίνει................

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Γεια σου και χαρά σου DIOSA μου!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote:bhpa86pu]

δαξι το στιθοσ ...παι,καλα ινε....

αλα την πλουσια κιλια τη την θεσ? :dry::dry:

Γεια σου Diosa!!

Πάλι στο λιμάνι βρε??Θα σε δουν η γιαγια και ο παππούς και θα αρχίσουν να σε ρωτάνε διαφορα πάλι!!! :woohoo: :silly: :silly: :silly: :silly:

Αχ τέλεια σήμερα δεν έχει κ πολύ δουλειά..λείπουν και οι περισσότεροι κ έτσι μπορούμε και τα λέμε..

:kiss::kiss:

nikulina έγραψε:

χρισα σε ξανα ροτισα..απο σιμερα θα φιγισ στην χαλκιδικι?

Συγνώμη βρε Νίνα μου!Μπαινοβγαίνω τόση ώρα τα μπέρδεψα!

Ναι σήμερα το απογευματάκι, θα πάω να μαζέψω κάτι πραγματάκια να συμμαζέψω τα πολλά-πολλά και φεύγουμε!

Μάλλον την απόμενη εβδομάδα θα μπώ κάποια στιγμή.Καταπάσα πιθανότητα την Τρίτη που είναι και τα γενέθλια μου να ζητήσω το κινητό ενός φίλου (με πρόφαση τα γενέθλια..καταλάβατε??)και να μπώ!Αλλιώς μετά την Πέμπτη που θα έρθω σπίτι.

Τέση μου υπομονή με τις αναγούλες... ακόμα 3-4 εβδομάδες είναι και μετά θα περάσουν!!! ;);)

Χρύσα και Μαράκι γιατί βρε μου πειράζετε την συμπεθέρα??? θα σας κάνω νταα!! :P:P

Πιπίτσα μου καλημέρα και σεσένα!!

Νίνα μου οι παππούδες δεν φαίνονται πουθενά σήμερα!! αλλά και να έρθουν τώρα δεν είμαι σε παγκάκι για να έρθουν να κάτσουν μαζί μου!! είμαι σε καφετέρια με θέα τη θάλασσα και έχει και αεράκι... τέλεια!! το μόνο που ακούγεται σήμερα είναι οι γλάροι!!! χχαχα .. να σας βάλω και μια φωτό!!!

καλημερα!!!!!!!!!!!!ολη μεραααα!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε???

τεση μου συγχαρητηρια κοριτσακι μου!!!!!!!!!!ευχομαι να εχεις μια ευκολη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!σε 8 μηνες να κρατας στη αγκαλια σου ενα υγειεστατο μωρακι!!!!!!!!!κοιτα να εκμεταλευτεις τωρα τους παντες (με την καλη παντα εννοια,μην παρεξηγηθω κιολας),γιατι αν δεν το κανεις μετα θα το μετανοιωνεις!!!!!οπως εγω δηλαδη!!

οι υπολοιποι εισαστε καλα?????????????

ξεχασα να αναφερω πως δεν σας πραλαβαινω πια!!!!!!!!!!1 ωρα εκανα να διαβασω τα νεα σας!!!γλωσσα δεν βαζετε μεσα!!!!!!!!

Χρύσα82 έγραψε:

nikulina έγραψε:

Συγνώμη βρε Νίνα μου!Μπαινοβγαίνω τόση ώρα τα μπέρδεψα!

Ναι σήμερα το απογευματάκι, θα πάω να μαζέψω κάτι πραγματάκια να συμμαζέψω τα πολλά-πολλά και φεύγουμε!

Μάλλον την απόμενη εβδομάδα θα μπώ κάποια στιγμή.Καταπάσα πιθανότητα την Τρίτη που είναι και τα γενέθλια μου να ζητήσω το κινητό ενός φίλου (με πρόφαση τα γενέθλια..καταλάβατε??)και να μπώ!Αλλιώς μετά την Πέμπτη που θα έρθω σπίτι.[/quote:691pgu4r]

Αχ Χρύσα μου θα μας λείψεις πολύ πολύ πολύ!!!!

Καλώστην Κάλι μας!!!!

Είμαστε πολυλογούδες Κάλι μου!!! χαχαχα

Χρύσα πάρε κανα λαπτοπ μαζί σου... να ψάχνεις και εσύ σήμα στις παραλίες να δείς τη γλύκα!!! χαχαχα είμαι σίγουρη πως και στην Χαλκιδική θα έχει παππούδες που ρωτάνε πολλά!!!! χαχαχαχ

K.T.K. έγραψε:

καλημερα!!!!!!!!!!!!ολη μεραααα!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε???

τεση μου συγχαρητηρια κοριτσακι μου!!!!!!!!!!ευχομαι να εχεις μια ευκολη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!σε 8 μηνες να κρατας στη αγκαλια σου ενα υγειεστατο μωρακι!!!!!!!!!κοιτα να εκμεταλευτεις τωρα τους παντες (με την καλη παντα εννοια,μην παρεξηγηθω κιολας),γιατι αν δεν το κανεις μετα θα το μετανοιωνεις!!!!!οπως εγω δηλαδη!!

οι υπολοιποι εισαστε καλα?????????????

ξεχασα να αναφερω πως δεν σας πραλαβαινω πια!!!!!!!!!!1 ωρα εκανα να διαβασω τα νεα σας!!!γλωσσα δεν βαζετε μεσα!!!!!!!!

Καλημέρα Κάλλι μου!!!!

Πού χάθηκες εσύ?

Απουσίες θα παίρνουμε....απο τις 23/08 και μετά :lol::lol:;)

DIOSA έγραψε:

Καλώστην Κάλι μας!!!!

Χρύσα πάρε κανα λαπτοπ μαζί σου... να ψάχνεις και εσύ σήμα στις παραλίες να δείς τη γλύκα!!! χαχαχα είμαι σίγουρη πως και στην Χαλκιδική θα έχει παππούδες που ρωτάνε πολλά!!!! χαχαχαχ

Δεν έχω laptop καρδιά μου!!

Είδες δεν προνόησα η χαζή να πάρω ένα..Θα ρωτήσω την αδερφή μου όμως μήπως το πάρει μαζί!

Θα είμαστε μαζί Χαλκιδική τώρα τις πρώτες μέρες!

Αν το έχει με βλέπω στην ξαπλώστρα κάτω απο την ομπρέλα να σερφάρω στο mammy... :woohoo:

nikulina έγραψε:

καλιμερα Καλλι...

που γιρνασ κοπελα μου?

καλημερα νινα μου!!!!πηγα να κοινωνησω την μικρη μου και μεχρι να γυρισουμε να φαει πρωινο κτλ εφτασε το μεσημερι!!!!!!!

Χρύσα82 έγραψε:

DIOSA έγραψε:

Δεν έχω laptop καρδιά μου!!

Είδες δεν προνόησα η χαζή να πάρω ένα..Θα ρωτήσω την αδερφή μου όμως μήπως το πάρει μαζί!

Θα είμαστε μαζί Χαλκιδική τώρα τις πρώτες μέρες!

Αν το έχει με βλέπω στην ξαπλώστρα κάτω απο την ομπρέλα να σερφάρω στο mammy... :woohoo:[/quote:24r8tz9g]

Άχ κάντο ναι !!! Πίστεψε με δεν θα είσαι η μόνη τρελλή που γυρνάει με ένα λαπτοπ σε λιμάνια και παραλίες!!! και άμα σου πεί κανείς τίποτα πες στην Ηρακλείτσα είναι μόδα και είπα να το κάνω και εγώ!!! χαχαχαχα

DIOSA έγραψε:

Καλώστην Κάλι μας!!!!

και εγο ιμε πολι σιγουρι για αφτο....

DIOSA έγραψε:

Νίνα μου εγώ λέω να βρούμε άλλη για ομαδικό μέχρι να γυρίσει η Χρύσα!!

ασε καλεεεε..που να βρουμε αλιι μιξιαραααα...

???????????????????

:blink::blink::blink:

K.T.K. έγραψε:

nikulina έγραψε:

καλημερα νινα μου!!!!πηγα να κοινωνησω την μικρη μου και μεχρι να γυρισουμε να φαει πρωινο κτλ εφτασε το μεσημερι!!!!!!![/quote:25fm78vs]

και εμισ λεγαμε ..που εξαφανιστικε??.που πιγε?

:dry::dry::dry::dry:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...