Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

nikulina έγραψε:

εγο πιπιτσα....ιμε το αχλαδι γιρισμενο....

δεν εχο πρασ τα κατο...εχο ροσ τα πανο!!!

εχο πλουσιο στιθοσ και μια πλουσια κιλια.....

Αχ πώς θα το ήθελα να ήμουν έτσι....... σαν εσένα..........

Σε όποιον το λέω όμως.............

Μόνο ξύλο που δε μου δίνει................

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Γεια σου και χαρά σου DIOSA μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Απαντήσεις 925
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

PIPITSAZOUZOUNA έγραψε:

nikulina έγραψε:

Αχ πώς θα το ήθελα να ήμουν έτσι....... σαν εσένα..........

Σε όποιον το λέω όμως.............

Μόνο ξύλο που δε μου δίνει................

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Γεια σου και χαρά σου DIOSA μου!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote:bhpa86pu]

δαξι το στιθοσ ...παι,καλα ινε....

αλα την πλουσια κιλια τη την θεσ? :dry::dry:

Δημοσίευση

Γεια σου Diosa!!

Πάλι στο λιμάνι βρε??Θα σε δουν η γιαγια και ο παππούς και θα αρχίσουν να σε ρωτάνε διαφορα πάλι!!! :woohoo: :silly: :silly: :silly: :silly:

Αχ τέλεια σήμερα δεν έχει κ πολύ δουλειά..λείπουν και οι περισσότεροι κ έτσι μπορούμε και τα λέμε..

:kiss::kiss:

Δημοσίευση

nikulina έγραψε:

χρισα σε ξανα ροτισα..απο σιμερα θα φιγισ στην χαλκιδικι?

Συγνώμη βρε Νίνα μου!Μπαινοβγαίνω τόση ώρα τα μπέρδεψα!

Ναι σήμερα το απογευματάκι, θα πάω να μαζέψω κάτι πραγματάκια να συμμαζέψω τα πολλά-πολλά και φεύγουμε!

Μάλλον την απόμενη εβδομάδα θα μπώ κάποια στιγμή.Καταπάσα πιθανότητα την Τρίτη που είναι και τα γενέθλια μου να ζητήσω το κινητό ενός φίλου (με πρόφαση τα γενέθλια..καταλάβατε??)και να μπώ!Αλλιώς μετά την Πέμπτη που θα έρθω σπίτι.

Δημοσίευση

Τέση μου υπομονή με τις αναγούλες... ακόμα 3-4 εβδομάδες είναι και μετά θα περάσουν!!! ;);)

Χρύσα και Μαράκι γιατί βρε μου πειράζετε την συμπεθέρα??? θα σας κάνω νταα!! :P:P

Πιπίτσα μου καλημέρα και σεσένα!!

Νίνα μου οι παππούδες δεν φαίνονται πουθενά σήμερα!! αλλά και να έρθουν τώρα δεν είμαι σε παγκάκι για να έρθουν να κάτσουν μαζί μου!! είμαι σε καφετέρια με θέα τη θάλασσα και έχει και αεράκι... τέλεια!! το μόνο που ακούγεται σήμερα είναι οι γλάροι!!! χχαχα .. να σας βάλω και μια φωτό!!!

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!!!!!!!!ολη μεραααα!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε???

τεση μου συγχαρητηρια κοριτσακι μου!!!!!!!!!!ευχομαι να εχεις μια ευκολη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!σε 8 μηνες να κρατας στη αγκαλια σου ενα υγειεστατο μωρακι!!!!!!!!!κοιτα να εκμεταλευτεις τωρα τους παντες (με την καλη παντα εννοια,μην παρεξηγηθω κιολας),γιατι αν δεν το κανεις μετα θα το μετανοιωνεις!!!!!οπως εγω δηλαδη!!

οι υπολοιποι εισαστε καλα?????????????

ξεχασα να αναφερω πως δεν σας πραλαβαινω πια!!!!!!!!!!1 ωρα εκανα να διαβασω τα νεα σας!!!γλωσσα δεν βαζετε μεσα!!!!!!!!

Δημοσίευση

Χρύσα82 έγραψε:

nikulina έγραψε:

Συγνώμη βρε Νίνα μου!Μπαινοβγαίνω τόση ώρα τα μπέρδεψα!

Ναι σήμερα το απογευματάκι, θα πάω να μαζέψω κάτι πραγματάκια να συμμαζέψω τα πολλά-πολλά και φεύγουμε!

Μάλλον την απόμενη εβδομάδα θα μπώ κάποια στιγμή.Καταπάσα πιθανότητα την Τρίτη που είναι και τα γενέθλια μου να ζητήσω το κινητό ενός φίλου (με πρόφαση τα γενέθλια..καταλάβατε??)και να μπώ!Αλλιώς μετά την Πέμπτη που θα έρθω σπίτι.[/quote:691pgu4r]

Αχ Χρύσα μου θα μας λείψεις πολύ πολύ πολύ!!!!

Δημοσίευση

Καλώστην Κάλι μας!!!!

Είμαστε πολυλογούδες Κάλι μου!!! χαχαχα

Χρύσα πάρε κανα λαπτοπ μαζί σου... να ψάχνεις και εσύ σήμα στις παραλίες να δείς τη γλύκα!!! χαχαχα είμαι σίγουρη πως και στην Χαλκιδική θα έχει παππούδες που ρωτάνε πολλά!!!! χαχαχαχ

Δημοσίευση

K.T.K. έγραψε:

καλημερα!!!!!!!!!!!!ολη μεραααα!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε???

τεση μου συγχαρητηρια κοριτσακι μου!!!!!!!!!!ευχομαι να εχεις μια ευκολη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!σε 8 μηνες να κρατας στη αγκαλια σου ενα υγειεστατο μωρακι!!!!!!!!!κοιτα να εκμεταλευτεις τωρα τους παντες (με την καλη παντα εννοια,μην παρεξηγηθω κιολας),γιατι αν δεν το κανεις μετα θα το μετανοιωνεις!!!!!οπως εγω δηλαδη!!

οι υπολοιποι εισαστε καλα?????????????

ξεχασα να αναφερω πως δεν σας πραλαβαινω πια!!!!!!!!!!1 ωρα εκανα να διαβασω τα νεα σας!!!γλωσσα δεν βαζετε μεσα!!!!!!!!

Καλημέρα Κάλλι μου!!!!

Πού χάθηκες εσύ?

Απουσίες θα παίρνουμε....απο τις 23/08 και μετά :lol::lol:;)

Δημοσίευση

DIOSA έγραψε:

Καλώστην Κάλι μας!!!!

Χρύσα πάρε κανα λαπτοπ μαζί σου... να ψάχνεις και εσύ σήμα στις παραλίες να δείς τη γλύκα!!! χαχαχα είμαι σίγουρη πως και στην Χαλκιδική θα έχει παππούδες που ρωτάνε πολλά!!!! χαχαχαχ

Δεν έχω laptop καρδιά μου!!

Είδες δεν προνόησα η χαζή να πάρω ένα..Θα ρωτήσω την αδερφή μου όμως μήπως το πάρει μαζί!

Θα είμαστε μαζί Χαλκιδική τώρα τις πρώτες μέρες!

Αν το έχει με βλέπω στην ξαπλώστρα κάτω απο την ομπρέλα να σερφάρω στο mammy... :woohoo:

Δημοσίευση

nikulina έγραψε:

καλιμερα Καλλι...

που γιρνασ κοπελα μου?

καλημερα νινα μου!!!!πηγα να κοινωνησω την μικρη μου και μεχρι να γυρισουμε να φαει πρωινο κτλ εφτασε το μεσημερι!!!!!!!
Δημοσίευση

Χρύσα82 έγραψε:

DIOSA έγραψε:

Δεν έχω laptop καρδιά μου!!

Είδες δεν προνόησα η χαζή να πάρω ένα..Θα ρωτήσω την αδερφή μου όμως μήπως το πάρει μαζί!

Θα είμαστε μαζί Χαλκιδική τώρα τις πρώτες μέρες!

Αν το έχει με βλέπω στην ξαπλώστρα κάτω απο την ομπρέλα να σερφάρω στο mammy... :woohoo:[/quote:24r8tz9g]

Άχ κάντο ναι !!! Πίστεψε με δεν θα είσαι η μόνη τρελλή που γυρνάει με ένα λαπτοπ σε λιμάνια και παραλίες!!! και άμα σου πεί κανείς τίποτα πες στην Ηρακλείτσα είναι μόδα και είπα να το κάνω και εγώ!!! χαχαχαχα

Δημοσίευση

DIOSA έγραψε:

Καλώστην Κάλι μας!!!!

και εγο ιμε πολι σιγουρι για αφτο....

Δημοσίευση

K.T.K. έγραψε:

nikulina έγραψε:

καλημερα νινα μου!!!!πηγα να κοινωνησω την μικρη μου και μεχρι να γυρισουμε να φαει πρωινο κτλ εφτασε το μεσημερι!!!!!!![/quote:25fm78vs]

και εμισ λεγαμε ..που εξαφανιστικε??.που πιγε?

:dry::dry::dry::dry:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια σας ευχαριστώ πραγματικά όλες για τα λόγια στήριξης,  πολλές με νιώθετε κ αλλες εύχομαι να μην το ζήσετε πότε!! Όπως μου λέτε μόνο ο χρόνος θα βοηθήσει και μακαρι με πίστη και ελπίδα στο μέλλον με το Θέλημα του Θεού να έρθει το φως!🙏
    • Γεια σας κορίτσια! Καιρό έχω να στείλω, βλέπω εδώ συζητήσεις για μετακομίσεις κλπ! Απελπισία η κατάσταση με τα σπίτια, έχετε απόλυτο δίκιο. Εμείς μένουμε σε ένα πολύ μικρό σπίτι (κανονικά δηλ. είναι απλά για ένα ζευγάρι και πολύ λέω), ιδιόκτητο, και υπολογίζουμε όταν με το καλό τελειώσω το διδακτορικό μου σε κάνα χρόνο να κάνουμε ανακαίνιση στο πατρικό μου που είναι από πάνω, για να μπορέσουμε να ζήσουμε πιο ανθρώπινα. Βασικά εδώ και πάρα πολύ καιρό πιέζομαι ήδη με τον χώρο εδώ, αλλά δεν έχω το κουράγιο να ανοίξω σε αυτή τη φάση μέτωπο ανακαίνισης, ενώ τρέχουν τόσα. Οπότε κάνω υπομονή... Απώτερο όνειρο είναι να φύγουμε από την Αθήνα και να πάμε στο νησί μας. Αλλά ρε κορίτσια, χωρίς τη σιγουριά της δουλειάς πού να κάνεις τέτοιο βήμα;! Θα δείξει! Εγώ έκανα όλες τις εξετάσεις, και την καμπύλη. Εννοείται βγήκε τσιμπημένη, αλλά επειδή μετριέμαι 4 φορές την ημέρα έτσι κι αλλιώς και είμαι υπό έλεγχο σε γενικές γραμμές, δεν ανησύχησα. Θα τα στείλω τα αποτελέσματα και στον ενδοκρινολόγο και βλέπουμε. Χθες κάναμε και τον καθιερωμένο υπέρηχο. Όλα καλά, η ζουζούνα κοντεύει το κιλό, η ανάπτυξή της είναι μια χαρά. Απλά ο τράχηλ΄ός μου μειώθηκε (αν το λέω και σωστά). Ενώ στη Β Επιπέδου ήταν 36 χιλιοστά, τώρα είναι 31. Και μάλλον (τι μάλλον; σίγουρα!) είναι επειδή σηκώνω τον μικρό μας (πέρα δηλ. από τα βασικά για άλλαγμα, κρεβάτι, καρότσι κλπ.κλπ., κάνουμε και διάφορα παιχνίδια, χορούς αγκαλιά). Και όλα αυτά θα πρέπει να τα κόψω μαχαίρι, αν γίνεται. Να περάσει και ο 7ος που είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Τώρα πώς θα το πετύχω αυτό δεν ξέρω. Γιατί κάποια πράγματα εκ των πραγμάτων πρέπει να τα κάνω εγώ, αφού λείπει ο άντρας μου τη μισή μέρα και πολλά περνούν από εμένα. Και δεν θέλω να έχω και τη μαμά μου απίκο συνέχεια. Εκείνη το θέλει. Εγώ όμως δεν θέλω.   
    • Ααα περίπου στα ίδια και εγώ 4 ώρες μακριά από Αθήνα  καλα σίγουρα δεν έχει σαν το σπίτι σου αλλά εντάξει μπορείς όταν πλησιάζει ο καιρός να πας να μείνεις λίγο Αθήνα θα σε βλεπει κάθε βδομάδα ο γιατρός τότε οπότε θα βλέπει  περίπου αν κοντεύεις  εγώ δεν είχα πάει Αθήνα ήμουν σπίτι και αν μου σπάγαν τα νερά θα ξεκινούσα για Αθήνα αλλά εμένα δεν έσπασαν ποτέ 🤷‍♀️ βήμα βήμα θα τα δείτε όλα 😊
    • @Ngsofia σου στέλνω μια τεράστια αγκαλίτσα λυπάμαι τόσο πολυ 🩷🩷 Κουράγιο κοριτσι μου😞🙏 
    • Καλησπέρα κορίτσι μου το έχω περάσει στην  πρώτη μου  εγκυμοσύνη δεν ακούσαμε πότε καρδιά μετά γέννησα δύο παιδάκια 5 καί 3 χρόνων και τώρα είμαι έγγυος στο τρίτο θέλω να σου πω όπως λες και εσύ ότι ήταν για καλό γιατί και έμενε αυτό μου είχε πει ο γιατρός ότι το έμβρυο δεν ήταν υγιές και γι'αυτό σταμάτησε η εγκυμοσύνη εγώ αυτό σκεφτόμουν καλύτερα νωρίς παρά να το μάθω μετά μην πέφτει η ψυχολογία και όταν σου πει ο γιατρός ξανά δοκίμασε άμα είσαι έτοιμη ψυχολογικά εμένα μου είχε σε ένα μήνα να ξανα κάνω προσπάθεια σου εύχομαι να έχεις μια εγκυμοσύνη πολύ σύντομα και να σου πάνε όλα καλά
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...